J. Zīverts. Latvijas “fenomens”

Sen senos laikos pie Baltijas jūras laimīga dzīvoja latviešu tauta… .

ZīvertsIzlauzušies cauri laiku ločiem, likteņa dzirnām, nonākuši līdz mūsu dienām vien kā šīs kādreiz laimīgās tautas atbiras- atkritumi. Austrumu sarkanie barbari pielika treknu punktu šai kādreiz laimīgai tautai.

No ziedošā dārza Latvijas, ar tajā laimīgo tautu, palicis vien miskaste.

Kā jau katrā mēslu bedrē tie sūdi uzrūgst un virspusē uzpeld tie treknākie. Tā tas noticis arī Latvijā(varbūt jau Krievlatvijā). Par to, lai no Latvijas maz kas paliktu, gādā šie uzrūgušie un virspusē uzpeldējušie mēsli(sūdi). Apkopojot 20 gados sastrādāto redzam, kas tad bija un ir šie uzrūgušie mēsli. Ņemam kā pirmos Saeimas “virsdiriģentus”.

Vieni vienīgi alkatīgi varaskāri kustoņi !

Kā piemēru ņemsim S. Āboltiņas atbildi uz žurnālista jautājumu: kā tas varēja notikt, ka kaut kāds naidīgi noskaņots svešzemnieks varēja brīvi ierasties Latvijā un sarīkot gandrīz vai apvērsumu ? Uz ko S. Āboltiņa pašpārliecināti atbildēja, ka šī esot demokrātiska valsts un viss iespējams. Lūk, viens no Latvijas “fenomeniem”, kur okupanti var rīkoties kā pa savu kabatu. Politekonomiskā mafija zog un šķaida tautas naudu pa labi un pa kreisi, meli, nelietība un savtība kļuvusi par dzīves normu ! Viss ir pērkams, gan gods, sirdsapziņa, mīlestība, viss, tikai jāzina cena. Lielkrievu šovinisms, cionisms, pašmāju kolaboracionisms, šodienas Latvijas(pagaidām vēl) stratēģiskie mērķi, ideoloģiskie virzieni. Otrs vērā ņemams piemērs ir S. Ēlertes aicinājums katram latvietim integrēt vismaz vienu okupantu. Šīs sorosistes prāta spējas “fenomenālas”. Par visu ministru ministra “fenomenu” maz kas teicams. Pēc pašmāju ekspertu domām V. Dombrovskis ir Liels Nekas. Tādi paši bija visi valsts “prezidenti”. Vieni sīki bodnieki- b. Rumpītis, vēl citi vienkārši karjeristi- Kanādas mamzele. Vēl viens “fenomens” V. Zatlers, kuram pielipuši vienīgi avantūristi un varaskāri pelēcīgas sīkaļas- sēnalas. Jā, uz skatuves rāpjas vēl viens “fenomens”, lielais solītājs, sapelējušais avantūrists A. Repše. Viņu ir vēl un vēl, vienkārši iznāktu liels saraksts, var tinte pietrūkt. Ja kāds vēlas uzzināt kaut ko sīkāk, ieteicu palasīt V. Šteina kunga novēroto žurnālā ZINTNIEKS, vai latviešu avīzē DDD.

Latvija(pagaidām vēl) ir vienīgā valsts, kurā vērojams šāds “fenomens”! Vieta, kur baltu pataisa par melnu, kur viss cilvēciskais tiek bradāts un izsmiets, kur blēžiem un zagļiem piešķir ordeņus, kur okupantus vērtē augstāk par pamattautu(aborigēnus), kur Taisnība un Tiesiskums izsvītrots no dzīves kā norma utt. utjp.

34Mazs gaismas stariņš uzplaiksnīja sakarā ar valodas referendumu, kurā latvieši tomēr varēja būt vienoti un valsts prezidenta A. Bērziņa kunga zīmīgie vārdi latviešu tautas varoņiem- leģionāriem !

Bet vai izturēs un cik ilgi ?

DDD pāri visam !

Jānis Zīverts- Latvietis.

FOTO: AR NOLĀDĒTĪBAS ZĪMI APZĪMOGOTIE KUSTOŅI

Pienāks diena, kad šie nolādētie kustoņi tiks kā aptrakuši suņi žogmalē nosisti. Lai tikai atceramies, cik “neuzvarams” bija Rumānijas ģenseks, bet tas viņu nepaglāba kā sunim tikt nošautam žogmalē kopā ar sievu.

P.S.

Mūsu “lielais” draugs ASV atsūtot jauno vēstnieku, droši vien piekodinājis šo zelli mēģināt iesēdināt katra latvieša klēpī pa vienam okupantam(krievu protams), aizmirstot, ka paši veicināja Latvijas okupāciju, iegrūžot Latviju boļševiku rīklē.

Liekulība un Nodevība- pasaules šodienas seja.

08.04.12

POLITISKIE SLĪKOŅI

Slīkoņiem pat politikā trīsreiz atrādīties lika:

Pirmoreiz, kad sāka peldēt, sāka solīt, sāka muldēt,-

Otreiz tad, kad kārpījās mainīdami partijas,-

Trešo reizi, kad nogrimuši kopā apspriedās tie klusi;

Nu tie uzpeld jau kā līķi,/ Smaka izplatās pār dīķi;

Repsis, Šlosers, Šķēļe “smird”/ Un par Ameriku dzird…

Prakvasta tēvs


You may also like...

7 komentāru

  1. Solvitai Āboltiņai nepielec, ka viss iespējams tikai anarhijā nevis demokrātijā.Taču viltus demokrātijā viss ir iespējams, jo tad ir vieglāk muļķot un valdīt pār tautu.Šie varas murgi ir jāatmasko ik uz soļa.

  2. Garāmgājējs saka:

    Patiešām tas ir fenomens, ka abi šie kustoņi, kuri redzami bildē ir saņemuši Latvijas augstāko apbalvojumu.Tā ir izņirgāšanas par Latviju un tās tautu.Un vēl, varbūt TT varētu publicēt tos, kuri piešķīra viņiem šo augsto apbalvojumu.Kā, lai pasaule nesmejas par Latviju, ja šeit valda trakomājas kārtība.

  3. Eduards Lunis saka:

    Kāda demokrātija!? Kāda anarhija!?
    Ja jau ir nosaukti ,,oligarhi,,kuri te visu komandē,tātad, te ir OLIGARHIJA!
    Faktiski ,oligarhija ir,,bagāto vara,,bet bagātie normālā sabiedrībā ir TIE,kuri paaudzēs ir kļuvuši bagāti! Bet TE!?Savādāk kā par noziedzniekiem ,VIŅUS nevar nosaukt!

  4. Miervaldis saka:

    Nu un ko es gribu teikt?!Kopš krievi ir šeit, pie varas vienmēr ir turējušies tādi Latvju tautas sūdi, ka ēlerte, Godmanis, šlesers, Baštiks….

  5. Ernis Purnis saka:

    Lielisks raksts, ne ko pielikt, ne ko atņemt!

  6. skorceni saka:

    ja tiks pie varas latvijas patrioti,tad ir jaapasludina arkartejs stavoklis un visus zagljus ir jaatbrivo no kontiem un ipashumiem,jo tie pieder tautai.domaju,ka lv cietumos tiem nav vieta….tie ir vienkarshi izmetami no valsts bez tiesibaam atgriezties….Un pie vienas vietas eirozhidu viedoklis,jo vinju dizhaa demokraatija ir tikai izdeviga zhidiem,bet mes zinaam,kas ir zhidi.nolaadeetie sarkanie puteklji….

  7. Krievs-pilsonis saka:

    Jā, tiešām rakstiņā viss pateikts , kā naglai uz galvas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *