A. Balts. Garīgā puve

LRTT-11A.Balts
Vai letarģiskais miegs ķēris letiņus, vai arī pašcieņa zudusi? 

Kā mēslu mušas brūcēs ievainotam cilvēkam Latviju ir apsēduši visādi nelabvēļi, globālisti, kremlisti, pederasti-praidisti gan no rietumiem, gan pārsvarā no austrumiem, jeb viltīgi pakārtoti caur rietumu blēžiem un korumpantiem tie paši kremlisti.

Un labi redzams rezultāts šim aplenkumam, kas divdesmit gadu laikā nu spilgti dod sevi manīt it visās Latvijas nozarēs, sākot no tautsaimniecības, beidzot ar “inteliģences” kultūras darboņu šarlatāniskajām rebēm un Latvijas mākslas, un mākslinieku goda pilnīgu devalvāciju. Par partijās un valdībā notiekošo pērkamo ļautiņu nekaunību un cirku pat nerunājot!
7.jūnijā Latvijas TV 1 kanālā rādīja “Naudas zīmēs” bariņu uzpirkto vai pamuļķu, kas ar visnopietnāko ģīmi skaidroja tautai nodevīgas muļķības par nepieciešamību būt ne tikai Latvijai atvērtai svešiem spēkiem un to naudai, bet pat esot jābūt “superatrvērtai”?!  Redzams, vēl par lēnu valsts sabrukšana liekas šīs noziedzīgās muļķības pasūtītājiem! Un mūsu ierēdnīši, vergu dvēseles, piepūtuši vaigus blēj ekrānos šīs Latvijai kaitīgās idejas. Kāds cits svešzemju omulīgs onka skaidro mums, ka tas esot ļoti labi, ka te zemi izpērk svešinieki un varbūt arī kāds latvietis kaut kur pasaulē nopērkot kādu pleķīti kādā citā pasaules malā – tā esot globalizācija, tas esot tāpēc ļoti labi.

 Bet kāds no tā ir labums Latvijai, kāds mums-pilsoņiem un kāds labums tai valstij, kur kāds letiņš zemes pleķīti nopērk?

Variet atbildi negaidīt. Tāda nebūs, jo nav nekāda labuma mums no tā, ka visi ienesīgākie zemes gabali, ēkas, ražotnes un uzņēmumi nonāk svešinieku rokās. Tad turpinās vēl viena gudreļa ieteikums par šo svešo investīciju summām atīstīt savus uzņēmumus, ražotnes, saimniecības mūsu pašu ļaudīm. Bet skan tas ņirgājoši, jo viss labākais no ieteiktā jau ir svešo izpirkts  un pie tam par grašiem.

Mums ir tieši pretējais jāpanāk – izstāšanos no ES un palikšanu tikai NATO. Tā mums vēl būtu cerības ar saviem likumiem, pašu valstij izdevīgiem, sakārtot valsti, atjaunot 1918.gada Republiku un pielikt visus spēkus ekonomikas, ražošanas un demogrāfijas intensīvai uzlabošanai. Saprotot, skaidrojot un apzinīgi visiem upurējot daudz ko un  pieciešot daudz ko šī galvenā mērķa sasniegšanai !
Degradācija un morālā puve mūs ir jau bīstami skārusi šajos divdesmit “brīvības” gados, ja pirmajās parakstīšanās dienās par latviešu valodas mācīšanu valsts skolās nobalsoja neviss pāri par vismaz 200 000, bet gan vēl parakstīšanās beigās uz 7.jūniju ir TIKAI ap 50 000 letiņu aizvilkušies par savu nākotni bezmaksas parakstus uzlikt! Tomēr varbūt ir labi, ka vismaz 50 000 ir saglabājuši nacionālo pašapziņu. Bet varbūt jau agrāk mūs skārusi šī degradācija, jo vēl 80.gados Latvijā krievu okupācijas ģenerāļi un citi augstākie virsnieki naktīs varēja mierīgi vazāties BEZ APSARDZES mūsu okupētajā valstī? Un šodien tautas nodevēji un  valsts izzadzēji var mierīgi zīmēties prožektoru gaismās, muldēt savas riebeklības TV un melīgo žurnāliņu un avīzīšu izdevumos kā NORMĀLI, VISU NENICINĀTI ļautiņi, nevis kā sodāmi salašņas, kuriem jābaidas no savas apzagtās tautas un kuri bez apsardzes nevarētu ne soli spert, lai nesaņemtu visa veida pelnīto attieksmi!

 08.06.11

You may also like...

20 komentārs

  1. info saka:

    Ēlerte un Godmanis (LPP/LC) esot panākuši slepenu vienošanos

    Putnis vaino Ēlerti Lietussargu revolūcijas apturēšanā

    Tā dēvētās Lietussargu revolūcijas laikā bija iespēja panākt, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers atlaiž Saeimu, vai vismaz piespiest politiķus vairāk domāt par valsti, taču vienas no pasākuma iniciatorēm toreizējās laikraksta Diena galvenās redaktores Sarmītes Ēlertes (Vienotība), kura nu iesaistījusies politikā, slepenas vienošanās dēļ ar toreizējo premjeru Ivaru Godmani (LPP/LC) procesi apturēti un cilvēku aktivizēšana pārtraukta.

    To laikraksta Diena pielikumam SestDiena atzinis toreizējais Sabiedrības par atklātību Delna vadītājs Roberts Putnis, kurš pēcāk pameta organizācijas vadību un nu dzīvo un strādā Vācijā.

    Viņaprāt, bez Ēlertes, kā arī žurnālista Jāņa Dombura un Delnas, uz kuras pleciem gūlies praktiskais organizatoriskais darbs, Lietussargu revolūcija nebūtu notikusi.

    Taču Putnis arī norāda – toreiz bijusi iespēja panākt, ka Valsts prezidents atlaiž Saeimu, vai vismaz piespiest politiķus vairāk domāt par valsti. Taču Ēlerte un toreizējais premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) esot panākuši slepenu vienošanos, ka procesi tiks apturēti, bet cilvēku celšana kājās un iesaistīšana pārtraukta.

    “Man grūti pateikt, kādēļ tā notika. Lielam cilvēkam ir liela ēna. Lietussargu revolūcijas sakarā nedaudz jūtos izmantots. Mans viedoklis un idejas nevienu neinteresēja, tika pieņemti lēmumi, ne ar vienu tos neapspriežot, un bija bezspēcības sajūta, jo sapratu, ka nekad nevarēšu saaicināt tik daudz cilvēku, cik var viņa. Un plaisa starp skatuvi un tautu bija baismīga,” atzinis Putnis, kurš īsi pēc tam pameta Delnas vadītāja krēslu un arī Latviju.

    Ēlerte gan paudusi pārsteigumu par Putņa teikto, lai gan apstiprinājusi, ka patiešām bijusi viena no galvenajām Lietussargu revolūcijas organizētājām, savukārt Delna mītiņa laikā nodrošinājusi kārtību. “Bija vajadzīga oficiāla organizācija, kas pasākumu varētu pieteikt, un izvēlējos Delnu,” skaidrojusi Ēlerte.

    Tomēr viņa kategoriski noliegusi, ka būtu slēgusi slepenas vienošanās ar Godmani. “Tās ir pilnīgas muļķības,” teikusi Ēlerte, piebilstot, ka neatceras, ka Putnis jelkad būtu nācis ar idejām. “Viņa problēma bija tajā, ka viņš ir labas gribas cilvēks, bet ne pārāk labs menedžeris. Cilvēks kaut ko sadomājas un staigā ar rūgtumu sirdī,” klāstījusi Ēlerte..

  2. informācija saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/380738-ivans_ir_sacies_pilsonu_kars

    Īvāns: Ir sācies pilsoņu karš

    TVNET .

    2011. g. 8. jūnijā, 20:03.

    Viens no neatkarīgās Latvijas atmodas līderiem Dainis Īvāns ir ļoti priecīgs par šovakar notiekošo akciju pret oligarhiem un mudina tautu neapstāties.

    Viņš sarunā ar TVNET sacīja: “Būtībā ir sācies pilsoņu karš”..

    Īvāns mudināja tautu ne ar ieročiem, bet ar visiem iespējamiem nevardarbīgiem līdzekļiem cīnīties, lai oligarhi “pārstātu kāpt uz galvas”..

    Pēc jaunā Valsts prezidenta Andra Bērziņa ievēlēšanas Ivāns juties kā apgānīts un tādēļ kā vienīgo iespēju redz turpināt masu akcijas un manifestācijas..

    Viņš esošo situāciju salīdzina ar Muamara Kadafi režīmu Lībijā un ir gatavs piedalīties Rīgas pils bloķēšanā, kad jaunievēlētais prezidents pēc inaugurācijas dosies tajā iekšā. .

    Nedrīkst ļaut oligarhiem mierīgi gulēt, kamēr viņi neatkāpjas.

    Viņš pauda prieku, ka arī tagadējā paaudze dodas šādos masu pasākumos un, ja būs vajadzīga arī viņa palīdzība, viņš noteikt iesaistīsies arī turpmāk..

    Jaunā prezidenta inaugurācijas dienā viņš ir gatavs Bērziņam nosītīt visus savus valsts apbalvojumus..

    “Nevajag samierināties!”.

    Īvāns darba dēļ šovakar pasākumā nepiedalās..

    Portāls TVNET jau vēstīja, ka trešdienas vakarā uz AB dambja “Oligarhu kapusvētkos” piedalījās septiņi līdz deviņi tūkstoši cilvēku. Pasākums notiks mierīgi un bez agresijas.

  3. no Rīgas saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/380680-kapusvetkos_pulcejas_79_tukstosi_sanakusie_atsakas_sadarboties_ar_oligarhiem/video

    “Oligarhu kapusvētki” pulcē tūkstošus

    http://www.delfi.lv/news/referendums-2011/referendums/oligarhu-kapusvetkos-pateicas-lembergam-skelem-un-sleseram-par-macibu-plkst2005.d?id=38982183

    ‘Oligarhu kapusvētkos’ pateicas Lembergam, Šķēlem un Šleseram ‘par mācību’

    ———————————–

    Par mācību jāpateicas arī Ivaram Godmanim un Aivaram Borovkovam, kuri viltīgi “paslēpušies”.

  4. zonnenbergs saka:

    Deivid Aik-BOLSOJ BRAT(krieviski)
    Welcome To The New World Order(FULL LENGTH FILM)
    NIBIRU-PERESELENIE ZEMLAN(krieviski)
    ROSSIA-ZABITIE GODI-ISTORIA KGB-PROFESIONALI(krieviski)
    The Real Story Behind Aliens Ufos Demons Illuminati&Satanism

  5. Eduards saka:

    Šie 20 gadi ir iznīcinājuši Tautas vienotību-esam nodzirdīti,nozāļoti,iedzīti neticībā LABAJAM TAISNĪGAJAM,PATIESAJAM,jo ir bijuši tādi ,,šedevri”valsts augšgalā-kā pedofīli,oligarhi,banku izlaupīšana,-u.t.t.
    Vispareizāk Latvijas situāciju ir izvērtēji M.Hadsons-salīdzinot ar 2.Pasaules karu!
    VIENĪGAIS PAREIZAIS CEĻŠ-Jāveic Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautiska izmeklēšana un vainīgo sodīšana.

  6. zonnenbergs saka:

    VISAS STARPTAUTISKAS ORGANIZACIJAS IR VIENS BANDITU PEREKLIS,KAS
    SMAIDIS UN PEC TAM GALUS NEDABUSI,JO PASI JAU TADUS LATVIJA
    ATRADA UN IECELA SEV PAR LABU.
    TU SAPROTI VISS-ANO,NATO,INTERPOLS,UNESCO UN TA TALAK BEZ GALA
    UN MALAS KAMER VISUS NENOSAUKSI.

  7. white joker saka:

    ..hi,tai raidijumā “Naudas zīmes” muldēja tas pats šlesera, jākobsona čoms ozols ar zaļknābi- gudreli šteinu, tā to laikam sauca un kāds dāņu kampējiņš karstens vai kirstens, uzvardu neatceros ..visiem šiem tipiem bija laikam pasolīts piestūķēt kabatiņas “priekš paldies” par precīzu dezinformāciju Latvijas tautai, lai tie pozitīvi uzņem svešos uzpircējus!

  8. no malas saka:

    Vai par šiem autora vārdiem nemaz negribat padiskutēt?

    Bet varbūt jau agrāk mūs skārusi šī degradācija, jo vēl 80.gados Latvijā krievu okupācijas ģenerāļi un citi augstākie virsnieki naktīs varēja mierīgi vazāties BEZ APSARDZES mūsu okupētajā valstī? Un šodien tautas nodevēji un valsts izzadzēji var mierīgi zīmēties prožektoru gaismās, muldēt savas riebeklības TV un melīgo žurnāliņu un avīzīšu izdevumos kā NORMĀLI, VISU NENICINĀTI ļautiņi, nevis kā sodāmi salašņas, kuriem jābaidas no savas apzagtās tautas un kuri bez apsardzes nevarētu ne soli spert, lai nesaņemtu visa veida pelnīto attieksmi!

  9. AG saka:

    Bet Plāngrantiņš grib, lai Latvija būtu ES!

  10. Doktors Aikasap saka:

    -Nu īsts plānprātiņš esi tu , no atbildēm mūkošais AG

  11. zonnenbergs saka:

    When UFOs Arrive[P1]
    Pohiscenie Evropi
    Reptilians Humans and Illuminati History 1/9
    The Arrivals pt.1(The Truth About The Gods)
    Police State 4:The Rise of FEMA Full Length.

  12. informācija saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/cvk-provizoriskie-dati-satversmes-grozijumiem-par-valsts-valodu-skolas-pietrucis-apmeram-40-000-parakstu.d?id=39009635

    CVK provizoriskie dati: Satversmes grozījumiem par valsts valodu skolās pietrūcis apmēram 40 000 parakstu

  13. zonnenbergs saka:

    Visur kur paradas jaunie krasu salikumi,ari interneta Latvijas
    radio(gaisi zils ar sarkanu),jurmalas reklamas,veikalu preces
    u.t.t,illuminatu radito klonu vara tobis zidu.MES NEZINAM UN
    VINI PRIECAJAS.SKUMJI KA NESPEJAM UZVESTIES CITADI,KADI ISTENIBA
    ESAM UN REDZET MENESS OTRU PUSI.

  14. dzimta valoda saka:

    diemzhel balsoshans vietas bija ar tik nejedzigu darba laiku, ka liekas, ka tas bija speciali, lai cilveki nevaru istenot savas tiesibas. Vakar hotel Islande – dienas vidu ap desmit cilveku atnaca.. un aizgaja, jo balsot vareja tikai no 16.oo. Gods kam gods – viesnicas meitenes uzmudrinot atnakushos. ludzas , lai noteikti atnak un balso.
    !. gjimanzija – tas pats, tikai mereni nokaitinats personals noradija – luk, vinjeim tur ir jabut, bet neviena nav. Naciet pec 16.oo!

  15. nevermind saka:

    Mīļie draugi, vai jums tiešām nav ienācis prātā, ka jūs cērpj (vai lietojot jūsu terminus: nodzirda, nozāļo utt.) tāpēc, ka uzvedaties kā AITAS? Nez, kāpēc neviens necērpj lauvas? Varbūt labāk veltīt enerģiju, lai no aitām kļūtu par lauvām, nevis te bezjēdzīgi klaigātu par “ļaunajiem vilkiem”?
    Bet… tas, ko rakstu ir saucēja balss tuksnesī. Lai Dievs jums žēlīgs, nabaga nemīlētie, salauztie, ievainotie, apsēstie…

  16. Doktors Aikasap saka:

    ej ellē nevermind, 110 000 tomēr pamodās UN TAS IR SPĒKS!

  17. Miervaldis saka:

    A.Balt – 1918.Latvijas republika ir atjaunota, jautājums, vai vara ir legāla!

  18. Miervaldis saka:

    Labi vel būtu, kad iztirgotu valsts īpašumus, ne laukus, bet ko mūsu varturi dara?Iekasē uz mūsu rēķina!Latviešu rēķina!Es nesaprotu…..Itkā jau loģiski būtu, kad valsts uzņēmumi ir šlesera apdirstas funkcijas, un tā!Bet kādēļ tad Latvijas laukus iztirgot?Es nezinu!

  19. Čekas rekomendācija saka:

    Kad AG beig mukt un izvairīties no tik daudzreiz uzdotā VIENKĀRŠĀ jautājuma, par viņa paša agrāk regulāri izbļautā dekolonizācijas jautājuma reālo norisi?!! Laikam jau AG nekad nevarēs dot reālas atbildes, jo tad smagi būs jāatbild saviem šefiem, par reāli īstenojama kremlim tik nevēlamā procesa rekomendēšanu, vai ne AG?
    Un vispār – kā tu būdams tik “liels pitriots” neesi savā Daugavpilī pat zilu aci dabūjis mo krievu nacboliem, krievžīdu ļindermaņiem un viewnkārši no kaimiņu urlām-krievu šovinistiem?

  20. Miervaldis saka:

    čekas rekomendācija – un vaidzētu tam AG zilu aci dabūt?Par ko tad viņs dabūs?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *