LRTT vēstule ZRP biedram J. Liepiņam

V. LiepiņšLabdien, Liepiņa kungs(drīzāk jau biedrs)!

Foto: Valdis Liepiņš

Vispretīgākās cilvēka īpašības ir nodevība, melīgums un divkosība !!!

Zatleram un viņa sekotājiem piemīt visas šīs trīs īpašības. Publicējot Jūsu rakstu http://tautastribunals.eu/?p=7056 es apakšā parakstīju savu komentāru…,vai esmu kļūdījies ?

Protams, ka nē.

Kad Zatlers atlaida Saeimu, es rakstīju: http://tautastribunals.eu/?p=6317 , vai esmu kļūdījies ?

Protams, ka nē.

Un ziniet, kāpēc es nekļūdos ?

Tāpēc, ka jums visiem uz pieres tas uzrakstīts, nožēlojamie latviešu tautas atkritumi !

linAr Helsinki-86 dibināšanu es Atmodu iesāku, un ar LRTT es VIŅU nobeigšu.

Foto: Linards Grantiņš

Jūs visi saņemsiet to, ko viens pretīgs nodevējs ir pelnījis.

Šeit mēs varam redzēt, kā šie “patrioti” nelietīgi- melīgi “apmauj” tautu. Cik skaisti runā, lai tiktu pie SILEShttp://www.valdisliepins.lv/prese

L. Grantiņš LRTT & H-86     01.10.11

You may also like...

20 komentārs

  1. AG saka:

    Kad tu, plāngrantiņ, sapratīsi, ka arī VL nav labāki par ZRP?

  2. Miervaldis saka:

    Tu esi tālredzīgs vīrs Grantiņ, veiksmi tev!

  3. Bībele nemelo saka:

    Cerība uz kādu neuzticamu cilvēku /vadoni/ bēdu /krīzes/ laikā ir kā sapuvis zobs un paslīdējusi kāja. (Sal.pam.25:19).
    Gudro sirds ir bēdu namā, bet nelgu sirds ir prieka namā. (Sal.māc.7:4)
    …pēdējās dienās iestāsies grūti laiki, jo cilvēki būs patmīlīgi, mantas kārīgi, lielīgi, augstprātīgi, zaimotāji, nepaklausīgi vecākiem, nepateicīgi, neganti, cietsirdīgi, nesamierināmi, apmelotāji, nesavaldīgi, nesavaldāmi, labā nīdēji, nodevēji, pārsteidzīgi, uzpūtīgi, mīlēdami vairāk baudas nekā Dievu, izrādīdami ārēju svētbijību, bet tās spēku noliegdami; un no tādiem izvairies. (2.Tim.3:1-5).
    Kad Dievs redzēja, ka cilvēku ļaunums augtin auga zemes virsū un ka viņu sirdsprāta tieksmes ik dienas vērsās uz ļaunu, tad Dievam k ļ u v a ž ē l, ka Viņš cilvēku zemes virsū bija radījis, un Viņš Savā sirdī ļoti noskuma. (1.Moz.6:5,6).
    Esiet skaidrā prātā, esiet modrīgi! Jūsu pretinieks velns staigā apkārt kā lauva rūkdams un meklē, ko tas varētu aprīt. (1.Pēt.5:7,8).
    Svētīgs tas cilvēks, kas neseko bezdievīgo padomam, nedz staigā grēcinieku ceļus, nedz arī sēž paļātāju pulkā, bet kam prāts saistās pie Tā Kunga baušļiem un kas dienām un naktīm domā par Viņa bauslību. … Viss, ko viņš dara, tam labi izdodas. (Ps.1:1-3).
    Ne, kas mutē ieiet, sagāna cilvēku, bet kas no mutes iziet, tas sagāna cilvēku. (Mateja 15:11).
    Tāpēc es uz tiem runāju līdzībās, jo tie redzēdami neredz un dzirdēdami nedzird un nesaprot. (Mateja 13:13)
    Neatbildi nejēgam pēc viņa nezināšanas, lai tu nekļūtu līdzīgs viņam, bet atbildi nejēgam tieši tā, kā viņš nezināšanas dēļ pelnījis, lai viņš neiedomātos sevi gudru esam. (Salamana Pamācības 26:4,5).
    Kas izrāda godu nejēgam, ir līdzīgs tādam, kas lingā liek prom sviešanai dārgakmeni (Salamana Pamācības 26:8).
    „Tā saka Tas Kungs, Israēla Dievs:
    …Es viņus padarīšu par baigu nelaimes paraugu visām valstīm zemes virsū…”
    (Jer.24:5,9)
    … Viņš sauc pie atbildības visu cilvēci, bezdievjus Viņš nodod zobena varā!”- tā saka Tas Kungs. (Jer. 23:31)
    Jūs čūsku un odžu dzimums, kā jūs izbēgsit no elles sodības? (Mateja 23:33)
    Cilvēka lepnība viņu gāzīs, bet pazemīgais iemantos godu. (Salamana Pamācības 29:23).
    Un tad nāk gals, kad Viņš nodod Valstību Dievam Tēvam, kad Viņš būs iznīcinājis katru valdību, varu un spēku. (1.Korintiešiem 15:24).
    Ir labāk sastapt lāču māti, kam nolaupīti viņas mazuļi, nekā vientiesīgu nejēgu viņa neprātībā (Sal.Pam. 17:12).
    Pār visām lietām ievērojiet, ka neviens rakstu pravietojums nav patvaļīgi iztulkojams; jo pravietošana nekad nav cēlusies no cilvēku gribas, bet Dieva cilvēki ir runājuši Svētā Gara spēkā. (2.Pēt. 1:20,21).

  4. Eduards saka:

    AR HELSINKI 86 iesāku un ar LRTT-nobeigšu!
    KĀRTĪGA VĪRA CIENĪGI VĀRDI!
    PALĪDZĒŠU-CIK VARĒŠU!

  5. black_joker saka:

    “Ar Helsinki-86 dibināšanu es Atmodu iesāku, un ar LRTT es VIŅU nobeigšu”- kolosāls Grantiņa citāts- šeit šis cilvēks pateicis lietas īsto būtību- viņš LAT Atmodu iesāka un viņš arī Atmodu sagraus jeb nobeigs ar savu tribunālu. Labāk priecājušies būtu, ka beidzot SC nāksies rādīt, cik viņi labi valsts pārvaldē. Līdz šim ta sēdēja un pukstēja opozīcijā. Tiem, kas nejēgā ārdās par satversmi un citām balsts lielajām lietām- neaizmirstiet, ka SC tikai 31 balss, bet vajag 75, lai ko mainītu.

  6. *** saka:

    grantins aizmirsta piebilst, ka vinjs jau sen paspeja nodot Helsinki-86.
    Tikai nezin kapec kautrejas par to pastastit.

  7. XXL saka:

    Daudzi, kuri interesējas par nacionāliem jautājumiem, ir tikuši līdz šai lapai.
    Ko te var redzēt? Kāds iespaids paliek? – ka no jebkura latviešu nacionālista ir jābēg! Ja jau šīs lapas turētāji aicina apsist savējos – Pupuru, Rožkalnu, Brūverus, mācītājus Rubeni un Vanagu, un daudzus, daudzus citus latviešus. Nevis mēģinot saprast, kurš ir ko darījis, bet ir bijuši tikai un vienīgi meli. Un tieši par latviešiem, speciāli noklusējot par tiem, kuri Latviju ir iegrūduši postā.

    Grantiņš ar savu līdzskrējēju un bļodlaižu bandu ir diskreditējis latviskumu līdz pēdējam.
    Nevis aicināt vienoties un kopā kaut ko izdarīt, bet tikai sēt naidu un vairot šķelšanos. Bēdīgi.

  8. veseris 10,kg-XXL saka:

    Konstantin,nevienā publikācijā Tevis pieminētie Rožkalns,Bruveris, Rubenis,Vanags nav nosodījoši valsts un tautas apzadzējus godmani,karginu,laventu,krasovicki,valsts nodevējus pabriku,vvf un pārējos neliešus Abrenas atdošanā par ēzeļa ausīm,kā arī vēl citus nelietīgus darboņus pret latviešu tautu un valsti.Ja kļūdos,pierādi pretējo,kurš no šiem pieminētiem neliešiem ir nepareizi apvainots no L.Grantiņa puses.Esi drosmīgs paskaidrojumos,GAIDU ATBILDI,DRĪZU.

  9. XXL saka:

    The Baltic Tragedy – Nazi and Soviet occupation in Estonia, Latvia and Lithuania
    http://www.youtube.com/watch?v=x440cUS4uTU&feature=share

  10. XXL saka:

    Veserim – ko līdz šī te tukšā ļurināšana un apsaukāšanās?
    Grantiņam nav neviena pierādījuma – tikai apsaukāšanās un meli. Un tas diskreditē visu un visus.
    Pat tad, kad parādīsies kādi pierādījumi, vairs neviens nekam neticēs.

  11. stulbs un vēl stulbākajamxxl saka:

    Kam gan būtu jātic,vai tad pūlis bars to nejūt uz savas ādas,vai sakot taisnību ir,,ļurināšana un apsaukāšanās,,.Acīm redzot xxl grib lai visus uzreiz sit nost kā pats pieradis.To jauno tautu neviens nevar nodiskreditēt,jo viņa sevi ir tikdaudz apspļāvusi.

  12. Eduards saka:

    STULBS unVĒL STULBĀKAJAM-NĒ DRAUGS- TUNEESI STULBS UN TAVI OPONENTI IR NEVIS -VĒL STULBĀKIE,BET VISNELIETĪGĀKIE UN ZEMISKĀKIE!
    VIŅI AIZSTĀV TOS,KURI IR IZLAUPĪJUŠI,PIESMĒJUŠI MŪSU DZIMTENI,MŪSU TĒVIJU,IEDZINUŠI MŪSU TAUTU PARĀDU VERDZĪBĀ!ATMAKSA PAR TO IR NENOVĒRŠAMA!

  13. Miervaldis saka:

    Black joker – vai neredzi, kas notiek apkārt?Krievu smirdīgās gļotas lien vienmēr, un visur!Viņi cenšas būt saimnieki mūsu zemē, bet Grantiņa dēļ, viniem tas neizdosiesPēc Grantiņa raksta spriežot, viņs vel joprojām uzņema atbildību par Latviešu tautu, viņam Auseklītis no ķiveres lec, pār viņu Mēnesstiņs plivina savu zobentiņu, n vispār varu es teikt, kad viņš ir gatavs šo uzdevumu veikt, tev to nesaprast, tu čigānu tupeļu bučotāj!Tas ir mūsu Linards!

  14. Miervaldis saka:

    XXL – nevis grantiņš disdkriditē Latviesu nacionālismu, bet gan viņš raksta par tiem, kuri to dara!Jeb tu domā kad Linards šeit nodarbjas ar kopotu rakstu izdošanas?

  15. informācija saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/251565

    ASV vēstniece Latvijā Džūdita Gārbere Saskaņas centram (SC) esot centusies palīdzēt atvērt durvis uz iekļūšanu valdībā, novērojis raidījums «Nekā personīga».

    Vēl pirms Saeimas vēlēšanām, augusta beigās, Gārbere viesojusies Latgalē SC Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Jāņa Urbanoviča mājās. Kāds informācijas avots mūsu Ārlietu ministrijā «Nekā personīga» sacījis, ka, iespējams, šajā Urbanoviča sarunā ar Gārberi ir dzimusi ierosme, lai SC līderis Nils Ušakovs nāktu pretim tai sabiedrības daļai, kas no SC jau sen gaida Latvijas padomju okupācijas fakta atzīšanu. Ušakova angliski izteiktie vārdi «50 padomju okupācijas gadi» izskanēja pāris nedēļas pēc Gārberes tikšanās ar Urbanoviču – ārpolitikas un drošības problēmām veltītajā Rīgas konferencē, kur tobrīd tieši Gārbere sēdēja Ušakovam līdzās.

    Ne Urbanovičs, ne arī Gārbere par savas tikšanās sarunu saturu komentārus nesniedza.

    Uz jautājumiem – kāds bija tikšanās mērķis, vai tika runāts par SC iesaistīšanos valdībā un vai tika pārrunātas iespējas, kā formulēt SC attieksmi pret Latvijas okupācijas faktu – ASV vēstniecība atbildējusi ļoti diplomātiski: «Mēs tiekamies ar daudziem Latvijas politiķiem, lai apspriestu visdažādākos jautājumus. ASV vēstniece ir tikusies ar visiem Latvijas vadošo partiju līderiem. Kā draugi un partneri esam ieinteresēti Latvijas nākotnē, kas ir to politiķu rokās, kurus ir ievēlējusi Latvijas tauta. Latvijas iedzīvotāji ir ievēlējuši savus pārstāvjus, un mēs esam gatavi strādāt ar jebkuru koalīciju, kas veidos jauno valdību.»

    Informācijas avots Ārlietu ministrijā «Nekā personīga» atzinis, ka par to, kāda būs nākamā valdības koalīcija, protams, atbilstoši saviem amata pienākumiem, interesējas visi šeit akreditētie ārvalstu vēstnieki. Bet Gārbere esot «vienīgā aktīviste», kura politiķiem izsaka arī savas domas par vēlamo notikumu gaitu.

    Taču, kā liecinot novērojumi, Gārberes teiktais šādās sarunās ne vienmēr nozīmējot to pašu, ko ASV Valsts departamenta nostāja.

    Savukārt ārlietu pārzinātāji Saeimā «Nekā personīga» atklājuši, ka mūsu ārvalstu partneru domas attiecībā uz SC iesaistīšanu varā esot tikpat konfrontējošas, kā Latvijas sabiedrībā. Piemēram, no Ziemeļvalstu un arī no vistuvāko kaimiņu – Lietuvas un Igaunijas kolēģiem neformālās sarunās esot saņemti mājieni par to, ka SC valdībā ņemt nevajadzētu.

  16. informācija saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/prezidents-berzins-pielauj-bezpartejiska-premjera-nominesanu-neiebilstu-pret-sc-vadiba.d?id=40950049

    TV3 raidījums “Nekā Personīga”, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, svētdien paziņoja, ka, partijām nevienojoties, prezidents, iespējams, varētu valdības veidošanā piemērot rietumu demokrātijas principu uzticēt šo pienākumu vēlēšanās uzvarējušajai partijai, proti, “Saskaņas centram”, par premjeru nominējot SC frakcijas vadītāju Jāni Urbanoviču.

    Uz “Nekā Personīga” jautājumu, vai prezidentu nebiedē SC saistība ar Krievijas valdošo partiju “Vienotā Krievija”, Bērziņš atbildēja: “Es nedomāju, ka tie cilvēki ir tādā veidā orientēti, ka viņi strādās cita labā.”

    Savukārt, vērtējot SC neviennozīmīgos izteikumus par Latvijas okupācijas fakta atzīšanu, prezidents sacīja: “Katrs jau formulē tik dažādi, ka tur atliek tikai klausīties. Es pats esmu cietis, man tas nav apspriežams jautājums.”

    Bērziņš uzsvēra, ka “šie te kritiskie punkti tikšanās [prezidenta pagājušās nedēļas konsultācijās ar partijām] ne no viena neizskanēja kā argumenti”. “Man šķiet, ka tur izsvērt, kurš ir kurš, priekš tam ir vēsturiski daudzas iestādes to darījušas un darīs arī uz priekšu,” sacīja Valsts prezidents.

    Jau vēstīts, ka ZRP valde naktī no piektdienas uz sestdienu pēc daudzu stundu garas sēdes nolēma, ka jāveido plaša koalīcija no ZRP, “Vienotības” un ”Saskaņas centra” (SC) un aicinājusi šīs koalīcijas vadīšanu uzņemties pašreizējam premjeram Valdim Dombrovskim (V). Savukārt “Vienotība” koalīcijas veidošanai ar SC nepiekrīt, kā arī aicinājusi ZRP savu viedokli līdz tikšanās reizei pirmdien vēl pārdomāt.

    Savukārt SC ir nosaucis ZRP lēmumu par vēsturisku un tās līderis Nils Ušakovs paziņoja, ka apvienība ir gatava strādāt koalīcijā, pat ja no tās atšķelsies kreisi noskaņotie Latvijas Sociālistiskās partijas biedri. SC arī joprojām cer, ka valsts intereses “Vienotībai” ir svarīgākas par amatiem, un ka ”Vienotība” pievienosies plašai un stabilai koalīcijai.

    Kā ziņots, SC parlamenta ārkārtas vēlēšanās ieguva visvairāk jeb 31 mandātu. ZRP ieguvusi 22 mandātus, “Vienotība” – 20 mandātus, VL-TB/LNNK – 14 mandātus, bet ZZS – 13 mandātus.

  17. informācija saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/apmeram-40-protestetaji-pulcejas-pie-saeimas-lai-iebilstu-pret-sc-nemsanu-koalicija.d?id=40949759

    Atsaucoties uz sociālajos tīklos pausto aicinājumu, nedaudz vairāk kā 40 protestētāji svētdienas vakarā pulcējušies pie Saeimas, lai iebilstu pret ”Saskaņas centra” (SC) ņemšanu koalīcijā, novēroja aģentūra LETA.

    Protestētāji ir ieradušies ar papīra mēslu dakšu, kā arī īstu mēslu dakšu, kurai uzdurti vīna pudeļu aizbāžņi.

    Kādam protestētājam ir līdzi arī grābeklis un dakša ar uzdurtu konfekti.

    Akcijas dalībnieki vienojās dziesmā “Daugav’s abas malas”, un viņiem ir arī viens plakāts, uz kura rakstīts ”Tautas vairākums vēlas valdību bez oligarhiem un Kremļa ietekmes”. Uz plakāta ir uzzīmēta neliela hūte, ar ko parasti tiek simbolizēts par oligarhu dēvētais Ventspils mērs Aivars Lembergs, kā arī ir uzzīmēts sirpis un āmurs, kas kādreiz simbolizēja PSRS.

    Kā novēroja aģentūra LETA, pasākumā piedalās arī nacionālās apvienības ”Visu Latvijai”-”Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK līderis Imants Parādnieks un Einārs Cilinskis.

    Pasākuma laikā dalībnieku skaits pie Saeimas palielinās.

  18. annamarija saka:

    XXL
    Kad ĻAUNUMU izvelk dienasgaismā un nosauc vārdā, tas zaudē daļu spēka. Tā ka LRTT dara pareizi.

  19. Miervaldis saka:

    AG – tu pats vispār saproti ko raksti?Kādā sakarībā stāv tas, kad Zatlers bija prezidents, pēc tam nodibināja savu partiju (neko līdzīgu Raivis Dzintars nedarija), un starp vislatviešiem, kuri ir jaunpienācēji lielajā politikā?

  20. Miervaldis saka:

    Zatlera stulbums jau sāk iezīmēties….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *