Ziemassvētku apsveikums Elfrīdai Pujēnai

 

Elvira

Labvakar, ļoti cienījamā Elfrīdas Pujēnas kundze !

LRT tribunāla un visu Latvijas HELSINKIEŠU vārdā novēlu Priecīgus Ziemassvētkus!

Lai Dieva svētība klusi nolaižas pār Jūsu pavardu, dāvājot Jums Laimi un gandarījumu par gigantisko darbu, ko esat veikusi Latvijas un latviešu tautas labā.

Fiziski ar Jums var mēroties ikkatrs, bet Garīgi, protams, tāds nav atrodams šodienas Latvijā ! Arī es Jūsu priekšā noliecu galvu ! Ja nebūtu bijusi Jūs, tad manis vairs nebūtu vairāk kā divdesmit gadu. Un, Latvijas statuss būtu daudz savādāks. Būtu Petera un Zālītes variants, brīva Latvijskajas respubļika brīvajā mātuškā !!!

  No diviem H-86 dibināšanas oriģināliem un septiņām foto kopijām palika pāri tikai viena, kuru čekisti neatrada. “Tirkšķēdami” lūza diži “disidenti-balamutes”, kuri bija solījušies dokumentus nogādāt pāri robežai! Pie pirmās tikšanās ar čekistiem šiem “varoņiem” visas “malas palika vaļīgas”. Pat tiktāl, ka kļuva par “viņu cilvēkiem”. Arī ar Jums taču “runāja” čekistu švaļi…. !? Šiem cilvēkiem Liktenis bija piespēlējis vienreizēju izdevību kļūt par cilvēkiem ar lielo burtu…, bet viņi kļuva par kangariem… .

 Kā Jūs sacījāt: “Ja jau tādas drausmīgas kratīšanas iet pa visu Liepāju, tad tur jābūt kaut kam ļoti, ļoti svarīgam…”. Kuram gan būtu ienācis prātā un arī pietikusi drosme ietīt sīko mikrofilmiņu kabatas lakatiņā un iziet visas robežkontroles, braucot ciemos pie radiem Kanādā ???

Pujēnas kundze, vēlreiz paldies par Drosmi, par daudziem bērniem un mazbērniem, kurus esat izaudzinājusi priekš Mūsu Tautas, kā arī par grāmatu “Kāds pieskārās ar eņģeļa spārnu”.

IMGP0972 

Arī man ir Sargeņģelis tāpat kā Jums, un viņš ir šovakar ciemos pie Jums. Uzmanīgi pagriežaties un Jūs viņu ieraudzīsiet ar lielu rozi. Tā ir priekš Jums. Ņemiet šo rozi un ļaujiet viņam iet, jo viņam šovakar vēl daudz ko darīt !!!

 

 

Ar vislielāko cieņu,  Linards Grantiņš.

T.K. 24.12.2009

 

 

 

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Par nožēlu, Pujēnas kundze, ir jāsaka, ka ir vēl cita Latvija un citi latvieši. Pareizāk būtu teikt- latvāņi. Viņi labprāt gribētu pagriezt laiku atpakaļ. Tāpēc runājot par viņiem es novilku sarkanu līniju starp Jums un viņiem, lai šie izdzimteņi nesabojātu Jums Svētvakaru. Šeit nosauktie, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks tiesāti ar augstāko soda mēru ar mantas konfiskāciju līdz pierādāmajai radniecības pakāpei. Viņi bija tie, kuri postīja un demolēja rūpnīcas, lai tās varētu izpārdot. Postīja un izdemolēja bērnu dārzus. Nodarbojās ar kontrabandas spirta, gaļas un citu nelegālu preču ievešanu Latvijā un Liepājā. Tā iznīcinot Latvijas zemniekus un padarot neskaitāmu rūpnīcu strādniekus par bezdarbniekiem. Viņi arī nodarbojās ar slepkavošanu ! Viņi bija kopā ar krievu mafijas bosiem Liepājā. Šie izdzimteņi ir iznīcinājuši Latviju un radījuši ciešanas neskaitāmiem tūkstošiem latviešu. Šie noziedznieki varēja brīvi rīkoties tāpēc, ka viņus aizstāvēja un aizstāv vēl šodien preses pārstāvji. Nosaukšu šeit tikai galvenos Liepājas izdzimteņus – tie ir: Domes priekšsēdētājs U. Sesks ar 15 darba vietām un 400 000 latu lielu algu, Liepājas pol. Priekšnieks A. Vaiteiks (garā apdauzīts alkoholiķis un zālītes pīpmanis). Bijušais valsts policijas priekšnieks J. Briķis (bandīts pašā būtībā). Prokuratūras darbinieki Opincāne un Mikuļskis, kuri sadarbojās ar mafijas barvedi Dubrovenko. (Dubrovenko vēlāk tika no šiem neliešiem novākts kā nevajadzīgs liecinieks). J. Aizezers, dzimis nelietis ! Visi viņi ir komunisti, tātad ģenētiski slepkavas. Tie, kuri kompartijā iestājās pēc 1940. gada ir, vienkārši sakot, pašlabuma meklētāji. Viņi taču zināja par drausmīgām nelietībām, slepkavībām, izvarošanām un deportācijām, ko veica šī krievžīdu radītā partija. Tātad, atzina par pareizu visu ko veica okupanti !!! Šodien viņi kā ērces ir piesūkušies latviešu tautas miesai un sūc un sūc un sūc !!!  Vai nepaliek derdzīgi, ja atceramies, ka kādreiz uz slimnīcu pie Aivara Prūša ieradās Sesks, Dubrovenko ar Televīziju “Dzintare”. Sesks pieprasīja Prūsim, lai tas nekavējoties atvainojas telekameru priekšā Dubrovenko, jo viņš esot to ļoti apvainojis, nosaucot par bandītu…. .Vai var būt vēl lielāks izdzimtenis par Uldi Sesku ?

Un, vai šodien ir kas mainījies ? Protams, ka nē. Prese un televīzija turpina strādāt šo bandītu pavadā… . Par Liepājas  presi runāsim rīt…. . 25.12.09.

LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. to Grantiņam saka:

    Tapēc jau ir tik šļaugana tā mūsu valsts,ka bija viņas pastāvēšana “atkarīga”tikai no viena cilvēka.Ginesa grāmatas cienīgs pasākums!Tad tai nabaga tautai nebija nekāda teikšana?

  2. kosmoss saka:

    Berklava 17 komunistu vēstuli sen iepriekā arī kāds nogādāja pāri ezeram,bet tad nebija pilnīgi sabrukusi vēl PSRS un Rietumi tam nebija gatavi.Tā būtu īstā vēsture!

  3. V saka:

    Mazliet jāpaskaidro – mana mamma, Elfrīda Pujēna, nogādāja uz Kanādu tā saukto Baltiešu memorandu mikrofilmiņā, ko pēc dažām dienām nodeva ASV kongresam, un kurā bija lūgums atbalstīt baltiešu vēlmi izstāties no PSRS, tas bija impulss Atmodai. Iespējams, ka Atmoda agri vai vēlu būtu notikusi arī bez šī manifesta, tomēr tikai tie, kas pabijuši padomju čekā vai Sibīrijā, saprot, kāda tā bija varonība. Tomēr īstā varonība bija tā, ka kopš dzimšanas mēs bijām audzināti kā latviešu tautas patrioti, par spīti pionieru un komjauniešu brīvprātīgi obligātajām organizācijām. Žēl, ka M. Zālītes vadītā Trīszvaigžņu ordeņa dome noraidīja mammas kandidatūru kā nepiemērotu…

  4. pamela to "V" saka:

    Visu cieņu jūsu mātei,bet vai tiešām jūs domajat,ka Ordeņa dome sastāv no latviešu patriotiem.Tie visi ir bijušie ,kā jūs sakat pionieri un komjaunieši,partijnieki, ne “piespiedu – brīvprātīgie”,BET Ļeņina ideju īstenie apjūsmotāji .Papētiet kur ir ATMODAS “karognesēju”M.Zālītes ,J.Petera bērni — pašā ASTOŅKĀJA sirdī.Un kur citi LTF spices vīri un sievas?!Par ko kļuvusi Veidemane,Rubenis,Inkens ,Godmanis utt.?Tas ir 100% apstiprinājums tam,ka LTF un viss tam sekojošais ir VDK inspirēts un izveidots.Arī ordeņus dod tiem pašiem politkretīniem,ar Godmani priekšgalā.Jūsu mammma nav daudz zaudējusi neatrodoties ,kā Doroņina – Lasmane šai mankurtu bandā.

  5. herts to pamela saka:

    Interesanti gan…par ko kļuvuši Inkēns, Rubenis, Godmanis u.t.t? Ne par ko nav kļuvuši, vajag domāt ko runā. Viņi ir tādi kādi vienmēr bijuši- meļi, demagogi , mīkstmieši un pašlabuma meklētāji. Tveriet taču vienreiz acis!

  6. Nekāda Latvijas Valsts nav atjaunota! Ir tikai pārkārtošanās.
    Arī pasakā par Sarkangalvīti vilks apsēja lakatu un nosauca sevi par vecmāmiņu.
    Politbiroja vadītājs Anatolijs Valerijanovičs Gorbunovs solija komunisma nezvēru pataisīt ar cilvēcīgu seju. Un to viņš dara arī šodien! Politbirojs taču darbojas.
    Elfrīdai Pujēnas kundzei atjaunotā Latvijas valsts valdība piešķirs visus apbalvojumus.
    Visi mēs esam atbildīgi Dieva un Latvijas likumu priekšā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *