Šim komentāram piekrīt ne tikai LRTT, bet visa civilizētā pasaule

Rinta
Nāvi krieviem ! Tie preteklis jāiznīcina no šīs pasaules. Lai mēs nekad un nekur vairs nedzirdētu, tā saukto, krievu valodu. Tā nav valodas tie ir rēķini. Nost krievus ! Nost ! Nāvi krieviem ! Es nevaru gliemeži nogalināt, bet krievu es varētu kailām rokām. Nost krievus !!

LRTT:

Redzot visas tās šausmas, ko krievi dara Ukrainā, ne par kādu piedošanu šai sātaniskajai tautai ne var būt ne runa. Latviešu tauta šo izdzimteņu zvērības piedzīvoja 1940. gada okupācijas laikā. Es personīgu to piedzīvoju otrā aresta laikā Škirotavas nometnē. No tā laika es šos izdzimumus neuzskatu par cilvēkiem. Esmu jau to ātrāk šajā vietnē aprakstījis, bet atļaušos to īsumā atkārtot: Tas bija pašā ieslodzījuma sākumā. Izveda mūs lielā barā kaut kādā laukā un gaidījām uz sadali, kurš kurā zonā tiks. Tad redzēju, kas notika. Un sadisti bija tieši krievi. Piegāja pie kāda ieslodzītā(laikam jau iepriekš pazīstami) sāka to zvērīgi sist, spārdīt… . Tas nebija vienīgais gadījums. Tas bija tik pretīgi, ka nebija iespējams vienaldzīgam palikt. Pretīgumu pastiprināja tas, ka sitējam piebiedrojās iztapoņas, kas gribēja izkalpoties sitēju priekšā. Visi viņi bija 100% krievi. Un te tad arī notika lūzums manā kristieša morālē. Tai brīdī es, protams, garīgā izpausmē, aizvēru “svētos rakstus” un noliku tos tālā plauktā. Apziņa domāju, ja man tagad būtu iespēja: paņemtu automātu, visus viņus apšautu, tad aizietu uz “istabu”, ieliktu automātu stūrī, uzvārītu tēju un liktos, ar neiedomājamu gandarījumu par paveikto, gulēt !

Un, vai domājat, ka pēc Latvijas okupācijas ar latviešiem, kuri bija redzējuši un izjutuši uz savas ādas okupantu zvērības, nedomāja un nevēlējās to pašu ko es tajā brīdī ? Vai jūs domājat, ka pēc visām šausmām Ukrainā ukraiņi šiem zvērlopiem piedos ? Nē, tas nenotiks nekad ! Tāpēc ir jāsaprot, ka mums priekšā vēl stāv lieli notikumi. Ar krieviem visas tautas slēgs rēķinus ! Neviens krievs netiks atstāts Latvijā. Un, te mēs arī nonākam pie 100% secinājuma, ka visi kūdītāji ir tieši tā saucamie jebreji- sinagogisti ! Tā ir žīdu banda, kā reiz sacīja Pabrika noslepkavotais Freimanis, kas ir uz vietas nošaujama.

Visi “krievu skolu” aizstāvji ir krievžīdi ! Un tagad, kurš būs tas, kas sacīs, ka visas tautas ir vienādas ? Ir pasaulē tikai divas “valstis” (ne valstis, bet sātanisma perēkļi), kuras ANO ir visvairāk nosodītas, proti, Izraēla un Krievija ! Un kāda kosmiska sagadīšanās- abu šo bandītisko veidojumu prezidenti, no Starptautiskās Tiesas puses, tie pieprasīti tiesāšanai ! Es par šo divu “tautu” noziegumiem pret latviešu tautu, tieku gadiem jau vajāts no Latvijas tiesībsargājošo orgānu puses. Nākošā tiesa paredzēta novembrī ! Varbūt Latvijas prokuratūra ierosinās kriminālLIETU pret Starptautisko tiesu, jo tā taču ir tādās pašās domās kā LRTT ?!

Vai nav “interesanti”, ka mani otrajā instancē tiesās šī čekas plukata !

Tiesātāju un apsūdzētāju bars sastāv tikai un vienīgi no krievžīdiem ! Un, vai kāds no valdības un saeimas mani ir centies aizstāvēt ? N E V I E N S !!! Un, vai tieši dižā latvju tautas aizstāve NA/VL! ir mani aizstāvējusi ? Nav ! Tieši viņu Tieslietu ministrs Rasnačs bija tas, kurš mani centās likvidēt !

Pamazām jau nāk gaismā, ka i dzintars, i parādnieks, i domrava ir jebrejiskas izcelsmes un pilnībā saistīti ar Borovkoba & Bunkas krievžīdu veidojumiem !

Slava Ukrainai ! Dievs, svēti Latviju !

25.08.24

You may also like...

7 komentāru

  1. Atsasēdu ežiņâ, Pasaraugu pežiņâ, Vaj man ar’ tāda bija, Kà citàm māsiņàm, Vairak zelta kà sudraba, Vēl vizuļi galiņâ. saka:

    Kāpēc visiem būtu t.s Civilizēti nepiekrist komentāram virsrakstā? Pirmkārt, ja visus krievus izraidīs no Latvijas vai nogalinās, tad tie krāmi nonāks pie viņiem. Otrkārt, ja Putins uzskatīs komentāru par nacistisku un nolems Lavtiju denacificēt ar atombumbu, civilizētajiem nebūs problēmu sēdēt savos bunkuros citās valstīs (civilizētajās valstīs).

  2. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=JZHl9rq_bAU

    Runājošie šuneļi – precīzs šo divkājaino lopiņu apzīmējums, bet cik daudz vēl ir šo agresīvo kvekšču bari krievijā un arī Latvijā naidpilno okupantu pārpilns, nodevēju valdības un nodevēju “latvisko” partiju dēļ!

  3. tā bja un ir saka:

    No t.s.atmodas laikiem lielākie krievu kūdītāji pret latviešiem bija krievžīdi. Tā nav tikai Latvijā. Nesen LTV filma ,,Apokalipse,, par otro pasaules karu atgādināja Krievijas propogandas trilleri.

  4. Anonīms saka:

    Nūja!Ta nu ir tai aprakstā ta bilde, ka viņiem piemīt klupt virsū bara un pašam mazaizsargatakajam,bet ir taču tais lhtviexos nacionālistiski noskanotajos tā pati asins plura. Nu ir jau žīds, ka žīds ar savām savdabīgām īpatnībām, tad tomēr tajos ipatnejos jauktenos piemīt īpatnības Dižoties ar savu tautiskuma spožumu.Tikai lidz tam 40.gdam tasizvedamo lapeles bij komunistiem noliktas uz galda. Ka tā laika republika viņu senči savlaicīgi parkrtojas uz Soviet izkārtnēm un līdzīgi Grantina redzetajam vien piebiedrojās krieviem visādi izkalpojoties. Varbūt arī gribās latviešiem atbrīvoties no svešo ļaužu būtības, bet paši nekā nespēj izdarīt, kā vien tik komentārus atstāt.

  5. Pārmaiņas saka:

    Ilona Maska saistība ar Avenu.
    https://youtu.be/YH_2e4X_KjM

    Pavela Durova saistība ar čekistiem. (atslēgas vārdi 5:00min.)
    https://youtu.be/3VpK16BTcqU

    Atbilde pirmajam komentāram:
    Ja visus izolēs, tiesās, iznīcinās vai citādi atbrīvosies, tad kolaboracionistiem (rijīgiem, mantkārīgiem vai vienkārši idiotiem) nebūs kam kalpot.

  6. tēma par armiju saka:

    Bijušais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Juris Maklakovs, ir izteicis bažas, ka sieviešu iesaukšana obligātā kārtā armijā varētu negatīvi ietekmēt demogrāfisko situāciju Latvijā. Viņš norāda, ka dzimstība jau tagad ir zemāka par mirstību, un sieviešu iesaukšana varētu vēl vairāk pasliktināt šo situāciju.

    Tomēr ir arī citi viedokļi, kas uzsver, ka valsts aizsardzība ir plašāks jēdziens un sievietēm ir iespējas piedalīties aizsardzības procesos arī citos veidos, piemēram, brīvprātīgi pievienojoties Zemessardzei vai profesionālajam dienestam.

    Kāds ir tavs viedoklis par šo jautājumu?

  7. Мой boy https://www.youtube.com/shorts/nksMn5yFKrc saka:

    Pārmaiņām

    Galvenajā aicinājumā rūna bija par krieviem pēc etniskās piederības (un arī pilsonības), nevis par kripto- (ziniet, kādi). Galu galā kolaboracionisti nekalpo vietējiem nabagiem un netīrajiem vankām, mankām. Kaut gan Vaņki un Manki kaitina ar savām netīrajām mutēm. Bet pat ja viņi kaut kur pazūd, rašisti vienmēr atradīs ieganstu uzbrukumam. Taču šādi neskaidri aicinājumi apsēstā fīrera stilā kalpo kā aicinājumi, kas rašistiem atvieglo ienākšanu Latvijas zemē tādā ziņā, ka viņiem būs vieglāk balināties pasaules sabiedrības priekšā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *