Vēlēšanas viltotas.(Valsti vada krievžīdu noziedznieku kartelis)

Noklikšķini uz foto un noskaties video:

LRTT jau pirms daudziem gadiem runāja un par vēlēšanu viltošanu. Runa vīrs Renārs Kandžulis atklati norāda kā tiek iznīcināts latviešu biznes un viltotas vēlēšanas, bet vai pēc šīs sarunas ir kas mainījies ? Nē ! Toties var drīzumā kas mainīties un ne jau noziedznieku barā, bet ar ap pašu Kandžuli. Šis virs ir parakstījis sev nāves spriedumu. Hazāržīdu salašnas tādas “intervijas” nepiedod. Šie cilvēces ģenētiskie atkritumi ir noslepkavojuši jau neskaitāmus simtus latviešu un valsti iedzinuši ārprāta parādos. To var veikt tikai necilvēki. Bet katrā gadījumā jau ir brīnums, ka šis video palaists tautā. Visi šodien Saeimā, valdībā un represīvajās valsts struktūrās sēdošie, ir fiziski likvidējami bez tiesas sprieduma. Pirms šos kropļus likvidēt, viņus vajag sist un sist līdz viņi visu izstāta, kā, kur un kad veikti noziegumu un, protams, ar kā palīdzību ! Palasiet vairāk šeit par šiem atkritumiem, kuri viltoja vēlēšanas !

Foto galerija: IZDZIMTEŅI

23.08.24

You may also like...

5 komentāru

  1. Pārdomas par situāciju Ukrainā! saka:

    Katram, kas domās mazliet atkāpjās no sodienas tekstiem un paraugās distancēti “no augšas” top saredzama dīvainā un taisnīgumam un loģikai neatbilstošā ES un NATO valstu vadības attieksme pret notiekoso Ukrainā! Nesaprotamie aizliegumi agresorvalstij dot triecienus pa tās teritoriju, totāli kavētā un minimalizetā ieroču, munīcijas un modernāko lidmašīnu piegādes atgādina maskētu ņirgāšanos par ukraiņu patriotu varonīgo pretošanos okupantiem un arī par visu ukraiņu tautas kopumu! Drosmīgais un nesaskaņotais ukraiņu armijas iebrukums ienaidnieka teritorijā un veiksmīgā pozīciju noturēšana krievijā rada ne tikai krieviem jukas un neapmierinatibu ar kremli, bet arī rietumos sabiedrībai un politiķiem liek pārvertēt situāciju! Jo ukrainiem katastrofali trūkstošā munīcija un ieroči parāk zīmīgi norāda uz rietumu stulbumu, ja ne plānotu nodevību, burtiski un fiziski samazinot ukraiņu tautas varongaru!

  2. Anonīms saka:

    Nūja!Sicene?Ka nu pie dižā veikala-Pr Savējiem-piegājis ar siceceni pie ukrainu tirgones viņai īpaši nesagribejas to pieņemt par polu zemenēm. Nesagrib tak nesagrib!Tā nu pts cines, ka maki un arī patriotiem riebj, ka neizdodas poļu zemenes pārdot zem Latvijas izkārtnes. Vēl pirms tā kara apmeklējot Ukrainu, kad tur notika revolūcijas teātris sededami uz robežas autobusā sievietēm apmeklējot robezpynkta toleti apkalpojošais personāls atslēdza viņām ūdeni, ka rokas nomazgāt problēma. Kad prasījušas par ūdeni krāna, tad saņēmušas pretīgas vārdu izpausmes, lai Moskali vacas ārā, bet sievietes bija dažādu tautību un ieskaitot arī ukrainieti no Latvijas. Tā nu arī jaatskatas uz tām super dārgajām auto kurām ir Ukrainas numura zīmes, ka varka jau vārās tai Ukrainā un dzīvot Latvijā arī ir īpaši, ja ukraiņiem latvieši paši ielej skābu kāpostu zupa. Ka latviešiem īpaši būtu uztraucis pašiem savas maminas un papucisi?Pašiem nav nekādu bēdu un var tik pārskaitīt svešiem ļaudīm summas kuras vienkārši prātā neieliekas lielākajai daļai. Nav latviešiem jāapmaksā rēķinus par slimnīcām, zobrtsu pakalpojumiem, komunālie utt.Latviesi ir super bagāta tauta, ka baro visas apkārtējās tautas un paši lepni staigā pa ielām notetoveti. Prātiņš ir atstājis cilvēku galvas un pārvēršas par primitīviem aborigēniem ļautiņi.

  3. No LA.LV. publicētā saka:

    https://www.la.lv/video-krievu-tanki-brauc-gimenei-no-rigas-regulari-jaklausas-naidigas-dziesmas-un-jauztraucas-par-savu-bernu-drosibu-vai-likumsargi-dara-visu-kas-vinu-spekos/komentari

    Gebelss 10:28, 20. augusts 2024
    Ja valsts ir galīgi impotenta aizstavet savus pilsoņus un kartību savā valstī,tad esi vecis ar pautiem..un aizej tam krievam to gramafonu ar visu plati iespraud tur kur saule neiespīd.pārāk labi viņš ĵutās un uzspļauj visiem.demokratija ir degradejusi sabiedrību līdz visatļauības līmenim un nesodamības sajūtai.kauns mūsu policijai….

    tam kliķes Gebelsam 4:49, 25. augusts 2024
    ne valsts, bet kolaborantu valdība ir impotenta un nav īstenajiem pilsoņiem 33.gadus pēc “neatkarības atgūšanas”jāiet karot ar okupantu iznireļiem un to deklasētajām plukatām, bet ĪSTA policija to nokārtotu pēc pirmā pilsoņu signāla! Un pats galvenais – tiem no psrs te nebija jābūt jau no 1993.g., ko labi zina visas partijas un valdība, Saeima – visi kas šo nelietību – nodevību nelabo un kuri par to visu klusē un tātad tie visi ir nodevēji!

    Viens labs koments 15:35, 24. augusts 2024
    Dziesmas par 10:56, 20. augusts 2024 pedofīliju, homoseksuālismu, necenzēta leksika – tipiskas vērtibas PSRS krievu vazaņķiem un okupantu-vatņikiem un to defektētajiem pēctečiem, kas laiza d**u Putleram, mokās Latvijā, visu te ienīst, bet prom nevelkās, gaidot kropļa Putlera tankus. Tādus izmest uz krieviju, lai sūta uz fronti un nonullē.

    Latvietis 18:09, 21. augusts 2024
    Tas tikai pierāda, ka Latvijas valsts nav spējīga aizsargāt savus cilvēkus. Latvija ir tikai normatīvo aktu zeme. Lai gan esmu latvietis man ir jāpiekrīt narativam, Latvija ir neizdevusies valsts. Un es būdams zemessargs šo valsti naizstāvētu.

    tu cūka esi 5:06, 25. augusts 2024
    ne latvietis, drīzāk svešo cūka, kas par rubļiem te smird. Tu sesk un tava raška-paraška ir TOTĀLI NEIZDEVUSIES valstele, “diža” tik sazagto apmēru ziņā un tā tiešām ir neizdevusies čuhna, parazītbredre, mūžam badā un nabadzībā eksistējoša bedre -valsts izskatā

    Oma 18:14, 21. augusts 2024
    Nu pienākusi laiki,kaimiņu naids,traka mājā,abām pusēm mieru salīgt,nevis vienreiz viens otru apsaukā un tad iet vaļā

    nemuldi svešo oma 5:12, 25. augusts 2024
    okupants nav kaimiņš, bet padzenams kaitēklis, ko pierāda sižetā dzirdamais vatņiku trobelis, ko urliki par mūziku dēvē…

  4. par žīdiem ?!! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=KXi-EI4vw_o

    Jālasa uzmanīgi un jādomā līdzi!

  5. "Pazudushue" komentaari-norma LA.LV saka:

    Neuzpirkto domas: 12:20, 25. augusts 2024
    tu cūka esi 5:06, 25. augusts 2024 ne latvietis, drīzāk svešo cūka, kas par rubļiem te smird. Tu sesk un tava raška-paraška ir TOTĀLI NEIZDEVUSIES valstele, “diža” tik sazagto apmēru ziņā un tā tiešām ir neizdevusies čuhna, parazītbredre, mūžam badā un nabadzībā eksistējoša bedre -valsts izskatā ——–Klau 23:08, 21. augusts 2024 Ar vatņikiem nekādu mieru salīgt nav iespējams, saprotiet, ko viņi piedraud- to pašu darīt, ko Ukrainā ar ukraiņiem, ukraiņu bērniem, to pašu, ko viņu senču senči darīja ar latviešiem 40 tajos gados. Krievs nekad nemainīsies, tā ir sērga te. ——-VISI LATVI6I TE “GUDRI” 12:04, 25. augusts 2024 VISI VISU VALSTS NENORMAALIIBY SAPROT A GALVENO NEPRASA-IZVEST OKUPANTU MASU??????????????????????????????????????????????????? ——- provokators ir Ak vai… 12:08, 25. augusts 2024 esi un 1000% kremlins tapec uz sadzives konfliktu aicini, nevis politiki un juridiski atrisinat un ar aktivu un istas policijas darbu,nevis ar algu sanemejiem formas —— yrliks ar niku “Latvija” 12:13, 25. augusts 2024 ir no psrs okupantu parazītmasas sodāms mēsls un ja LV būtu ĪSTA drošības policija, tad sen būtu arestēts šis un vēl pāris kremļa spiegu, kas te ikdienā strādā maiņu darbā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *