Izraēlas neizprotamās reveranses

Izraēla visā pasaulē slēdz savas vēstniecības

Slēdz vēstniecības ne jau naudas trūkuma dēļ, bet tāpēc, ka Izraēla gatavo globālas provokācijas, kā rezultātā visu valstu iedzīvotāji savas dusmas var izgāzt uz tās vēstniecībām !

Cionistu radītās sekas Latvijā

Visie šie “saskaņisti” Latvijas Republikā atrodas nelegāli, jo noziedzīgā veidā tika ignorēta 1949. g. Ženēvas KONVENCIJA, kas bija obligāti jāīsteno pēcPadomju periodā. Komunisti- cionisti, ar Latvijas Tautas fronti priekšgala, to apzināti nedarīja, lai netiktu atklāti tie šausmu darbi pret latviešu tautu un Latvijas valsti, ko cinisti- komunisti bija veikuši.

Ženēvas KONVENCIJAS ignorances galvenie darboņi bija Latvijas Tautas fronte(100% komunisti- jūdaisma avangards) un šodienas Latvijas prezidents: cionistu iesūtītais provokators- hazāržīds Egils Levits !  

Saskaņas(Izraēlas provokatoru)- piektās kolonnas kongress

Ar cilvēka TIESĪBĀM un naida kurināšanu šeit- no latviešu puses, nav nekāda sakara. Naidu ir kurinājuši tie, kuri ir ignorējuši 1949. g. Ženēvas KONVENCIJU, kura nosaka OKUPĀCIJAS un DEOKUPĀCIJAS likumīgu atrisinājumu. Tie, kuri šo KONVENCIJU iegnorēja, ir noziedznieki pret cilvēci ! Latvijā tā ir Tautas Fronte ar tagadējo Latvijas surogāt latvieti- prezidentu E. Levitu priekšgalā !

ES pieņēma DEKLARĀCIJU, kurā komunsms ir vienādots ar nacismu. Nacistus aizvilka uz “NIRNBERGU” un tagad uz turieni jāvelk komunisti- cionisti. Nedrīkstam izrādīt nekādu žēlastību pret komunistiskās partijas biedriem un viņu represīvo orgānu pārstāvjiem- čekistiem.

Visi Latvijas komunisti- čekisti ir jāarestē un jātiesā, jo viņu asinsdarbi ir “kāpuši Debesīs” ! Viņu nomocīto upuru Dvēseles kliedz pēc Svētās atriebības ! Čekistu un komunistu vieta ir: STARPTAUTISKS TRIBUNĀLS un KARĀTAVAS !

03.11.19 LRTT

You may also like...

2 komentāru

  1. fakts saka:

    Jauns.lv jau vēstīja, ka naktī uz sestdienu Rīgas centrā izcēlies ugunsgrēks ēkā Brīvības un Ģertrūdes ielu krustojumā, no kurienes tika evakuēti 34 cilvēki. Namā atrodas arī leģendārajam dramaturgam un režisoram Pēterim Pētersonam piederošais dzīvoklis un mīt citi ar kultūru saistīti cilvēki, vēsta “Panorāma”.

    Kungi, nekā smieklīga, bet sadega vērtīgs arhīvs. Piedodiet, bet to ugunsgrēku ir tik bieži tādās vajadzīgās vietās, ka nezini ko domāt. Atceraties ugunsgrēku Rīgas pilī? Tādu ir daudz…un visur sadeg arhīvi tieši par latviešu garīgo mantojumu. Kopš Rīgas pili ieņēmis Egils Levits pār Latviju ir nelaba aura. Vai par viņu nebalsoja arī Raivis Dzintars un Jānis Bordāns, kuram Linards Grantiņš ticēja? Vilšanās ir drausmīga.
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka vilšanās, bet tas vēl nav viss… .
    Viņiem to lika darīt, bet bija par gļēviem,lai atsacītos !
    Gļēvums ir nodevības neatņemams pavadonis… .Protams, ka vis tas ir paradoksāli, Bordāns cīnās pret Kalnmeieru un Mežvietu, kurus nācis aizstāvēt Levits… . Kas attiecās uz Dzitaru, tad viņš savu dzīvi beigs “uz ielas kādā vēlā vakara stundā” ! Jūdasam Jūdasa tiesa!

  2. Maiss ir caurs. saka:

    VIsaas Zemees,kur Velns miit,kuras pilnas ar skibiem krustiem… Kur ,,pareizi,, TIC, kur zili solinji un bijushi
    lieli prieki par mantaam un maajaam,kas nav ne pelniitas,ne celtas ,ne apruupetas,ne tiiriitas… Kur zaimu vaardi
    ,katru dienu , nakushi ar LIELIBU un UZPUTIIBU,par karojumiem,sirojumiem, guvumiem, sazagto un pievaakto !
    Kur slinkums un PARAZITISMS vienmer bijusi Godajama Ipashiiba,…..

    TUR VISI TIE ,kas tadi, NOSPRAGS PASHI !!!

    Zeme zem kajaam iebruuk ar majaam un cilvekiem un udens tos aprok ,katru dienu,vairaak un vairaak……
    ( Paskatieties ,filmets pa krievu un ziidu pievaktajam zemeem ir pietiekoshi,lai paarnemtu sausmas uz to skatoties…)

    Tiem,kas senkartees parlabojushi vienu skaistu nosaukumu no milzu zemes,kas bija Paradiize zemes virsuu,
    Terra ARIA sauca so Zemi.
    Burtu R parveidot par ,,slaveno,, S – nemaz nav tik sarezgiiti. Un skat- Iznaak aSia.

    Bet kautkads jaunveidojums Tartaria… Nu,redziet, iekarotaju fantazijas lidojumam nav robezu,jo ar rokaam jau
    Vinji nestraadaa,bet tikai fantazee.

    Dievins gaaja laucinaa,
    Ar zeltitu seetaviiti.
    Kungam gaaja smilgas seet,
    Araajam miezus, rudzus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *