Lasītājs. Tas ir vienmēr jāatgādina

Skaisti un bezgala skumji reizē skatot šo mums – visām latviešu paaudzēm zemiski un neģēlīgi barbarisko okupantu nozagto pasauli ! Nozagto un izpostīto Dzimteni, kura uz šodienu būtu pasaules vadošo un satīstītāko valstu skaitā un ar vismaz trīs miljoniem pilsoņu, ja nebūtu šīs lopiskās un reize sadistiskas krievu armādas iebrukums mūsu reiz plaukstošajā Tēvzemē ! Un arī ar tā visa sapostītā un sagrautā sekām mēs būtu tikuši galā, ja nebūtu tik masveidīgas, tik nelietīgas un postošas sekas – mūsu pašu kangaru nodevība, kas ilgst jau 33.gadus un traģiski smagi izpaužas visas dzīves jomās !

Smagākā no tam bija un ir – atstāt naidīgo okupantu masu uz jau tā smagi morāli un fiziski iznīcinātās latviešu tautas kakla.Un ar kuru tiešu “palīdzību” ir radušās visas citas no tā izrietošās sekas visās rūpnieciskas, tautsaimniecības, izglītības, veselības un radošā darba jomās ! Padomijas bandītu-okupantu saražotie mūsu tautas atkritumi – kolaboranti ar krievu čekas palīdzību imitēja tautas kustības avangardu Atmodas laikā, iefiltrējās visās dzīves sfērās, īpaši izglītības jomas, masu mēdiju vadībā, ministru kabinetā un protams Saeimā, visu partiju visās pusēs! Un kopīgi ar savu jauno, rūpīgi izmeklēto nodevēju paaudzi ne tikai saglabāja okupantu masu,bet vēl tos īpaši nodevīgi pārvērš pilsoņos, masveidīgi naturalizējot okupantus !!! Kas ir pretēji saprātam un visiem starptautiskajiem likumiem un konvencijām ! Un ir smags noziegums pret Latvijas pamattautu – tiesisko un likumīgo pilsoņu kopumu, noziegums, kas ilgst no 1940.g, un līdz pat šodienai ! Visiem godīgajiem Latvijas pilsoņiem to ir jāatgādina it visās valstīs un it visur, kur vien tie atrodas tās valsts mēdijos, varas iestādēs un privātsarunās, ka Latvijas tautai otrais pasaules karš joprojām nav beidzies un okupanti ir joprojām. Bet jau citādi iznīcina jau tā no tiem bezgala smagi cietušo un gandrīz iznīcināto latviešu tautu (demogrāfijas dati) !

Mums ik katram jāmeklē sabiedrotos un palīgus ne tikai mūsu kaimiņtautās, bet it visur plašajā pasaulē, kur vien kāds tautietis ir ar taisnības un goda izjūtu, nav padevies un nav aizmirsis savu zemi un savu tautu !

LRTT

Jā, tur, kur pie teikšanas ir krievžīdi(rusko- jevreiskaja narodnosķ), tur līst asinis un valda bads. Laimīgas ir tās tautas un valstis, kuras nerobežojas ar krieviju un izraēlu ! Šo izdzimteņu ļaunums ir vārdiem neaprakstāms. Par to mēs kārtējo reizi varam pārliecināties, ko šie civilizācijas izkārnījumi dara Ukrainā un Palestīnā. Mēs redzam, kāda šiem smirdošajiem krievžīdu kropļiem šodien ir vara Latvijā ! Antilatviskais hazāržīdu izdzimums mežviets, atkal vadīs Latvijas DROŠĪBU ! Un, vai nav ārprāts, kādus amatus ES saņem Latvijas izdzimumi ušakovi, zīles, dombrovski... . Pret viņiem visiem taču ir bijušas ierosinātas krimināllieta, bet ES laikam jau tas “kvalitātes apliecinājums” ! Ar kādu neatlaidību šie okupācijas antisemītiskie krievžīdu izdzimumi vēlas mani notiesāt ?! Gaisma un Taisnība šiem atkritumiem ir nāves spriedums un šis “spriedums”, domājams, ka drīz īstenosies !

27.07.24

You may also like...

19 komentārs

  1. fakts saka:

    Mazāk nekā puse jeb 47% Latvijas iedzīvotāju savu nākotni saista ar Latviju, liecina pēc Valsts kancelejas pasūtījuma SIA “Rait Custom Research Baltic” veiktā sabiedriskās domas aptauja. Ko domā 53% Latvijas iedzīvotāji, par to aptauja klusē.

  2. Baltietis saka:

    Redzi nodevēj Linard..tevi atmaskot nav grūti…esot atjaunota LR neatkarība,visi uz vēlēšanām(kaut gan neviens latvietis nav gājis vēlēt kopš 1945gada un 1940. Tu Krievijas okupētajā Latvijā mulsini tautu. Izpildi cionistu un Maskavas kursu,pieradināt cilvēkus pie nelikumībām,netaisnīguma .
    Mēs noteikti tiksimies,cietumā,LR atjaunotajā. Es būšu drošības daļas kā minimums vadītājs..bet tu grantiņ,vari sūdzēties Maskavai,ka tagad tas nelietis tavu galveno lomu neļauj izspēlēt…šitād Gorbunovs un KGB viltus atjaunotā LR
    Noteikti ka Sūdzēsies MaskavasDtP pārokupēto LR. Konu varu tev teikt…tu esi atmassskots sen,un cietumā tev būs jāpavada dzīvess nogale kopā ar tiem,kuraus esi atjaunojis LR pilsoņos. Un neatkarībaā un tt..
    Es patiesi izskatu variantu,aizbraukt pie tevis,un labprātīgi tu sniegsi liecības,kā Maskavas KVB uzsevumā,kā aģents ,saki darboties

  3. Karma saka:

    Virnmēr jāatgādina..Juris Ziemelis “mazohits un Astra…astravejivičšs..bija Mazohisti”. NOSĒDĒJUŠI PA 20 GADOEM.nu jā,tavā izpratnē tas ir nekas…2mēneši cietumā iun prātā jūc..
    Tu Linard,esi 6. Tevi izmantoja 1987 un tagad. Tu pildi Maskavas uzdevumu,iestāstīt latviešiem,ka ir atjaunota LR un visi marš uz vēlēšanām

    Drīz,mēsls ,vis mainīsies,nevis viss. Es pat sarunāju ar tavu dievu jahvi..lai atstāj tevi…drīz tu sniegsi liecības…cietumā ,kopā ar saviem līdzpilsoņiem..esi tsk atjaunojis LR…..patiesība KGB atjaunoka,bet tu lielo rubli pelnīji. Un pohuj ko tu esi informējis,tad viss vdd stbilst vdd un cionistem un cionisttien…šr pinnēm.
    Es pat brīnos,ka tevi nav neviens apciemojis…Maskavas vdd sargā,tad skaidrs…bet taču nenosargās līdz nāvei. Mūs taču ir daudz…un braukt līdz tevīm 1,5 sutkas tik. Biedri grantiņš…
    Vari jau nepblubicēt šito..kā tu tu nepblubicēji iepriekšējo…bet gaidi ciemos.sēdēsi kopā ar visiem jahvistiem..tavd dievs taču?

  4. Betmens saka:

    Ak tu pudarast…žīdu cionistuprogrammu grbi tautā ieviest..ka viss jau ir noticis un pretoties nav vērts. Ja nelabosies,vairāk nesēdēsi odiņočkā,bet kopā ar līdzpilsoņiem,LR
    Nu kuru tu atjaunoji

  5. Anonīms saka:

    Nu jā,Ziemelis pateica,ka KGB atjaunos LR viltus valsti…,tāpēc jau viņš ir ienaidnieks tev..un es iespējams ka mani noslepkavosi pirmais . Ar Maskavad draugu rokām..man jau nav rādu resursu. Bet…es arī varu izdzīvot….un man līdz tevīm 1diena…

  6. Anonīms saka:

    Nu jā,Ziemelis pateica,ka KGB atjaunos LR viltus valsti…,tāpēc jau viņš ir ienaidnieks tev..un es iespējams ka mani noslepkavosi pirmais . Ar Maskavad draugu rokām..man jau nav rādu resursu. Bet…es arī varu izdzīvot….un man līdz tevīm 1diena…skaiti dienas…tikko ukraina uzvarēs..un sūdos tu neesi vārtījis kā va4onis Kakve.
    Un vēl mēsle nepi3mirsti,kā tu atteici Gruzijas prezidenta petīciju Ak tu Maskavass kalpss,kas rubļus grāba…DM ….un kad Krievijas KGB teica,tad sāki LV atbrīvošanu..nez no kā 2008 gadā

  7. Anonīms saka:

    Nuja!Ja nebutu okupacijas,tad iespejams es butu Latvijas karalis un jus lisdami pie manad butibas dabutu smagas rikstes ,ka pasi negribat stradat un darit ikdienas sikyminus.Jurmala savos apgriezienos Soviet laikos bij jau peotams daudz varenaka,bet tas kulturas izpausmes jau cilvekiem ari bij dazadas.Cik jau nu mums bij vasara viesu no visas Soviet valsts un no taliem austrumiem ,bwt visiem mes bijam limeni augstaki kyltura,drebes,ediena,apkalpe.Vienigie viesi ar augsta prata izpausmem bij no Maskavas,ka ne jau visi,bet ipasi TV darbinieki.Varetu but daudz varenak par pirms kara laika Latviju,ja turpinatu iet socialisma virziena,ka uz 80tajiem limenis dsudzas sfetas bij pacelts.Tomer visas zagsanas un grausanas ,ka ari ta maucibas ideologija darbojas par labu rietumiem.Ka ari kaimini izmanto latviesu vajibas.Ipasi nekaunigi ir lietuviesi ,bet kopyma visi skatas vien,ka pardot Latvija letu par augstu cenu.Jurmala vai Baldone,lai atdzimtu par Sanatoriju pilsetam vajag audzinat veselu paaudzi ,bet sodiena jaunatne ir debila,ka tai tik vien Reps dveseles skan.

  8. Labvēlis ar domu biedriem! saka:

    Baltietis 2024. gada 27. jūlija 23.58
    Karma 2024. gada 28. jūlija 0.35
    Betmens 2024. gada 28. jūlija 0.39
    Anonīms 2024. gada 28. jūlija 0.48

    Malacis, labi un ļoooti gudri raksti un tapēc tagad tev ir ļoooti uzticami sabiedrotie LV un pat Rīgā! Dod ziņu, cikos un kad vari būt piem. Rīgā pie Brīvības vai Streļķu pieminekļa un tevi gaidīs ļoooti patīkams pārsteigums! Un noteikti paņem līdzi kādus savus labākos un drošākos domu biedrus – dod ziņu te vai uzraksti adresi vai tel. num.?

  9. Vectante saka:

    Labvēlim. Varoņi, varoņi… kur jūs bijāt 15.gadā, kad Grantiņu atkal apcietināja? Tad vajadzēja organizēties un iziet ielās!

  10. ++++++++++++++++++ saka:

    Latvijā monopols politiski vajāt Linardu Grantiņu piešķirtas vecā čekista Aivara Borovkova draugam Normundam Mežvietam un viņa vadītajam kantorim VDD. Ko neizdarīja PSRS laikā komunistu tiesā, to tagad dara ES laikā to pašu nelustrēto tiesu tiesneši. Starpība ir tāda, ka 1987.gadā par PSRS disidentiem stāvēja ASV prezidents, kongresmeņi un senatori, bet mūsdienās ASV valdība klusē par politisko krimināllietu pret Linardu Grantiņu. Kāpēc tā?

  11. Anonīms saka:

    Nuja!Skumji?Mate laygaliete nonakuse slimnica,ka vinas stavokli nezinu un vien savas skumjas simts lieku bezvajdzigu jautajumu uz kuriem negribas rast atbildes.Kamer netiek dota zina no augsas!Ka tam Dievam gribesies,bet pirmais preti nakosais dakters ir atkal v3caka gajuma zhidene.Lai ari tiem krieviem nepatik,bet vienmer zhidus ir saukusi par zhidiem Kurlandiesi.Pasi isti zhidi nenoliedz savas izcelsmes,jo noliegt savu piederibu ir sarezgiti,ja tev visa pasaule to norada.Minot pedalus cauri Marupei vien jasplaudas,ka nolapitie burzuji sacelusi sev majas un telo iz sevis pareizos latviesus kuriem visa dzive iz pulnigs-Happy!Man vien zobrstiem jagrabina naudas,bwt savdabigi,ka viens latviets labo zobu,bet cits labdaribas varda sit pa zobu kuru labo latviets dakters.Tadas ipatnibas laudis,kas ipasi riebj riebsanas del ipasi izcelas chulhos.No kurienes tas vinos,ja zhids vinu ariene nav saskatams?Tomer minoties cauri tai burzuju apdzivotai Marupei taliene pievers uzmanibu kada veca pusi sagruvuse maja ar skuniem!Nu izskatas pec savam sencu ipatnibam,ka gribetos tani ielist i varbut uziet kadu vestures artifaktu?Tomer magnetize ne ta maja,bet majai klat esosa plava.Preti nak kads sieviskis,kas izsaka,ka talak cela nav.Man ari tas neintetese un to sievieti nedomajos pat nopetit,jo ari vina man neinterese ar saviem sencu graustiem,kas atrodas cela zime -T.Tas plavas skanas kura kusa dziviba un vejs rada salkonas veido kadu dabas skanu,ko neizteikt vardos,bet atgriezies laikos,kad senci cela nakotnei,lai man butu.Tomer ir lahtviesos tas skaugu un riwbwklibas ipatnibas,kad Tevu svetito vardu parkapj nakamajas paaudzes kads no savas ieksienes.Ne zhids vai krievs,bet paganu krupis sed ieks tada rada un velkas tas pa burvem zilet sev labo nakotni,bet burve tam iesaka ,ka jaed nost ir savi radi,tad tu iemantosi Tevu svetibu savam delam generali.Tomer iemanto slimibas un kaites saviem bwrniem!Iemanto visu pirms psihiskas problemas,ka viss apkart riebj,kas skaists un veseligs!Ja ari tie zobi bij skaisti,tad tos sabojaja aiz riebuma tiesi latviesu dakteri.Kada suda pec?Nevaru saprast tadus cilvekus,bet ipasi jau sievietes izpauzas velme riebt riebsanas pec,ka tam uztrauc savu delinu pash slavas kylts pybliska vide.Lielities ar saviem gailiem,bet problemas sakas,kad liekas virsu vistu caleniem Vanags,tad gaila skaistam spalvam nav lielas nozimes.Noklausijies dabas simfoniju minos no T vietas prom un vien kartejo reizi janodoma,ka vecis neies dzivot pie sieviska kura sanemuse ir no senciem mantojuma tiesibas.Ta teikt,ka nahyj vajag chakaret savu dzivi ar svesas saimes mantibu,kur vecim vieta ir atveleta tik but izpildigam darba rukim.Vel ari apmksat sievietes dumos kreditus?Vel ja savos pari 30 pista un parpista nevainulite?Ta nu teikt,ka no acis bernibas 80tajos un sodienas plavas skanas viss skan daudz savadak un tie sapni ir parvertusies vienos muegu murgos.Ne tik daudz zhidu del vai krievu,bet no to pasu ltviesu garigas dumibas pienakas nest smagumus kuri man nebutu janes.Nakamaja diena piezvanot uz slimnicu dzirdu tas pasas zhidenes balsi un vina pa pusei po lotishki i po russki-Nachinajet kopriznechetj!Tad nu svetbijigi traucos uz slimbicu,lai izinatu no arsta,kas un ka?Ienakdams arsta kabineta acu prieksa sed kada divaina butne,ka jauna un skaista mwitene vel bez laulibas pazimem?Valoda iedarbojas labveligi,bet vai ta var but,ka slimbica nodalas galvena arste ir jauna,skaista un gudra meitene?Mamin tu milo,ka tas ir prsteigums!Vien pienakas saskrties r tetovetam,iedzerajam,pipetajam darba vide,bwt slimnicas atstei nav tetovejuma un pirsingu?Jaunai meitenei nv pat pirsings mele?Ka vina ir kluvusi par galveno arstu bez pursinga mele jauna un skaista budama?Tomer jautajums ir par zemenem,ka matei la5galietei vest uz slimnicu polu zemenes zem Latvijas izkartnes es nesagrib!Savas zemes smaka ir un paliek savas,lai ari svesinieki censtos taisit piki uz manas mates sapem,tad tiem visiem reiz pienaks Dieviskā diena un pienaksies maksat atpakal daudz vairak.Pienaksies ari lietuviesiem tbikdet pr Klaipedu un ari par Prussijas zemem,ko vel joprojam grib dalit un pardalit.Minot pedalus cauri dabas mieram galva ipasi sed tas zvans,ko mani kursu senci ir gajusi pari jurai graut no baznicas un slicinat to jura.Kada suda pec to tie smerdeli vikingi ir ipasi izcelusi savos vestures liecinajumos?Kur bij tani laika tie latgali vai leisi,krievi un tautas kuras dzivoja plasumos,kad vaki gazas virsu ar zobinu maniem senciem?Vel shodiena daudziem ltgaliem i jausmas nav isti,kue ta jura atrodas un tas la5galiesu prostitutas mels,ka dzivot pie juras tas ir exklusivi un par to ir jamaksa.Tadas lietas ir jdzird,kad tev ir jaatstaj savas sencu svetitas vietas kuras parnem mauku maju ipasnieki no lielpisetam atbraukusi veidot sev piejuras dachu rajonu .Ka mazmajina Jurmala pie juras maksa miljonus,bet iezemietim jatinas prom ,jo rekini ir parlieku lieli par dzives vietu kura nav tadu ienakymy,lai segtu rekinus.Latviesu valoda skan-Pats vainigs!Nu pec sencu stastita izinaju to vainigo kura del ar nonacu tai Anglija zinat kares pec.Tur dzivo tals rads kuram anglu meica atveras un dzivo ari shodiena,bet tie ir izpludusi,ka visiem intereseja ,kur tie ir?Tomer dzivodami ieks savas Kurljandijas tie labak paies garam savam radu majam tapat,ka es pabraucu garam Latviesu Pareizticigai baznicai pirms sanemu vesti telefona,ka mate atrodas slimnica.Gribedams tani ieiet tomer ir kaut kada gariga lieta,kas nevelk kaut ari vajag pieklut pie Valdnieka zelastibas tomer neiesu,jo tas gars tur virmo 9.maija kulta busana.Ta nu pie veikala ar devizi -Par savejiem-tirgo ykrainu sieviete polu zemenes zem Latvijas nosaukuma par Latvijas cenu!?

  12. AG saka:

    Linardeļa kolēģis, pat uzvārds līdzīgs! :))) https://www.youtube.com/watch?v=eW0Mw50nZNw&list=TLPQMjkwNzIwMjQvYWXCe2bEgQ&index=2
    Grantiņam arī vajag uzplečus iegādāties! :))

  13. Viedais saka:

    Kamēr valstī darbosies Latvijas PSR tieslietu sistēma, kura darbojas pēc izcenojuma un blata principa, ne likuma, tikmēr Latvija bija, ir un būs totāla “failed state”. Ne 20 nogrimušas bankas, miljardiem izpļekerētās ESF naudas un nu kā punkts uz i nenosakāmu miljardu bezjēdzīga dzelceļa projekta realizācija ir spilgts apliecinājums mafiozai, pretlikumīgai valsts pārvaldei. Bet tas nebūs mūžīgi… Statistika ir nežēlīga! Par muļķību, idiotismu un klaju zagšanu valsts eksistence ir rēķināma vairs desmitgadēs!

  14. utis kažokā saka:

    Nākamais video var būt par Aivaru Gardu un Aivaru Gedroicu: https://youtu.be/4lvYtHqWfFc?si=TAZLT8uVyn3kQGRI

  15. hronika saka:

    Vai ievērojāt, kā Rihards Kozlovskis paliek resns, vēl un vēl resnāks. Tauki ir vairāk kā zilonim. Par ko tas liecina? Tas pats ir par Normundu Mežvietu, kurš acīmredzami pārvēršas. Abi kopā ar Dzintaru Rasnaču un Raimondu Vējoni ir atbildīgi, ka bija necilvēcīgi spīdzināts Helsinki 86 dibinātājs un brīvības cīnītājs Linards Grantiņš. Zem jautājuma ir vai Linarda Grantiņa advokātu Pāvelu Rebenoku nenigalināja Aivara Borovkova banda par to, ka P.Rebenoks palīdzēja izvilkt no Riharda Bunkas cietuma Linardu Grantiņu? Vai tāda versija nav pārbaudīta?

  16. Vectante saka:

    Nu ja, Rebenoks palīdzēja. Vai nu par to viņu galināja, bandīti parasti galina naudas dēļ, tur bija kādas intereses par Olainfarm.
    Bet ko citi draugi neatbalstīja Grantiņu? Visādus jautrus praidus var uzrīkot un dzīvnieku aizsardzības pasākumus, bet, kad cilvēks jāatbalsta, tad nekā. Un visi sorosiskie mediji arī ne čiku ne grabu! Kad kādu cilvēku vajag vajāt, tad gan piedalās. Vienīgi Lapsa uzrakstīja par Grantiņa arestu, citādi ļaudis neko nezinātu. Tāpat kā par citām lietām, ko neviens cits neraksta.

  17. Pārmaiņas saka:

    Ingrijas augšāmcelšanās.
    https://youtu.be/pLRtxwSTjcc

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *