DDD nevar rimties savā naidā pret latviešiem

Modris Slava reiz KULTURĀLĀ formā Līgu Muzikanti nodēvēja par meli un provokatori ! Protams, ka ne viņa un arī ne viņas raudzes parazītelementi, kuri uzdodas par latviešu tautas glābējiem, to vērā neņems, jo viņu uzdevums(viņi ir nākuši) ir iznīcināt visu latvisko un arī pašus latviešus !

Šeit zemāk ir skatāms zombējošais- latvieša apziņu degradējošs pielikums. Šos degradētos mēslus viņi-cionisti/komunisti maļ jau kopš neatminamiem laikiem. Kārļa Ulmaņa vārds šiem sātaniskajiem izdzimumiem ir kā asaka rijīga kaķa rīklē. Un cik viņi, šie ciānas padibenes, braši sevi dēvē par latviešu glābējiem !

Latviet, ja kāds sevi nodēvē par nacionālistu, tad zini, ka viņš kalpo CIĀNAI- sātanismam. Tā ir viņu savstarpējās atpazīšanās PAROLE. Visi ISTI– komun-ISTI, faš-ISTI, cion-ISTI, nac-ISTI, nacionāl-ISTI, ir mūsu tautas ienaidnieki ! Tagad saprati, latviet, kāpēc dižie nacionāl-ISTI no NA nomainīja Latvijas attīstības koncepciju no LATVISKUMA un nacionālo ? Tu nedrīksti būt latvisks, uzskata ebreja R. Dzintara varza, tev jābūt nacionālam- tātad: nacionā-ISTAM !

Viņi izmanto tautas ciešanu- REPRESĒTO ATMIŅAS DIENU, lai iefiltrētu savas pretīgās nodevības gļotas latvieša SIRDĪ !

13.06.21

You may also like...

4 komentāru

  1. Krauklis saka:

    Cik simti tūkstoši tagad devušies ekonomisko bēgļu gaitās ? Rietumu piegājiens ir efektīvāks , vai ne ,otrā dzirnakmeņa kavalier?

  2. maitasputnam saka:

    Šo pārmetumu tu varētu adresēt citiem, kuru ģīmji ir diezgan publicēti TT.

  3. Skolnieciņš RU saka:

    На дворе 21. век. Мы живём в Латвии в свободном и независимом государстве. Жители Латвии живут радостно и счастлива. В стране царит мир и лад. Нам повезло жить в эпоху демократии, когда права человека стали приоритетом каждого демократического государства. К сожалению, нашему народу не всегда так везло. Вчера, 14. июня, исполнилась 80-тая годовщина репрессий 1941. года. Через неполный год после того, как безжалостный Советский Союз 17. июня 1940. года оккупировал и аннексировал Латвийскую Республику, начались высылки местных жителей на отдалённые регионы Советского Союза. Кровожадная коммунистическая партия разлучала семьи и отнимала их имущество. Коммунисты убивали невинных людей без суда и следствия. Через эту “мясорубку” прошли примерно 15 424 человека. В дань уважения 80-сятого дня годовщины этой трагедии на столе зажжём темно синею свечечку во славу древнему языческому Богу Пэрконсу. Наденем на шею коловрат – знамя Пэрконса. Помолимся всемогущему Пэрконсу. Пусть великий Бог Пэрконс защитит Латвию и латышей от супостатов и злопыхателей! Пусть святые молнии Пэрконса защитят Латвийскую землю от врагов! Пусть коловрат вращается! Пусть древо Аустры процветает! Хвала Пэрконсу! Хвала отцу небес Пэрконсу!
    С уважением к пращурам, Сколниециньш из языческого святилища [сын Латвийских Богов]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Да прибудет с нами мудрость Латвийских Богов!!!
    #Латвия #ЛатвийскаяРеспублика #оккупацияЛатвии #ЛатвийскаяССР #депортации #репрессии #национализация #насилие #КрасныйТеррор #Москва #Кремль #КоммунистическиеПреступления #ЛатвийскиеБоги #Пэрконс #БогПэрконс #Лайма #БогиняЛайма #Мара #БогиняМара #Мара-ВэлюМатэ #Мара-ЗэмэсМатэ #БлагодатьЛатвийскихБогов #язычники

  4. Skolnieciņš no svētkalniņa saka:

    Tagad ir 21. gadsimts. Mūsu mīļā Latvija ir brīva un neatkarīga valsts. Latviešu tauta dzīvo priekā un laimē. Valstī valda miers un saticība. Mums ir palaimējies dzīvot demokrātijas laikmetā, kad cilvēktiesības ir valsts prioritāte. Diemžēl ne vienmēr latviešiem ir tā veicies. Vakardien, 14. jūnijā, apritēja 80 gadi kopš 1941. gada deportācijām. Nepilnu gadu pēc tā, kad noziedzīgā Padomju Sociālistisko Republiku Savienība 1940. gada 17. jūnijā veica Latvijas Republikas okupāciju un sekojošu aneksiju, okupētājā Latvijā notika vardarbīga iedzīvotāju izsūtīšana uz attāliem PSRS reģioniem. Noziedzīgā komunistiskā partija šķīra ģimenes un atņēma dzimtām to īpašumus. Tā nogalināja nevainīgus cilvēkus bez tiesas un pierādījumiem. Šajā “likteņu gaļas mašīnā” cieta apmēram 15 424 cilvēki. Iedegsim tumši zilu svecīti uz sēru galda. Uzvilksim kaklā pērkonkrustu. Lūgsim visvareno sentēvu Dievu Pērkonu. Lūgsim visvareno Pērkonu – Debesu Tēvu, lai Pērkons pasargā mūsu valsti un tautu no naidniekiem un nelabvēļiem! Lai Pērkoņtēva svētie zibeņi sasper visus Latvijas un latviešu tautas ienaidniekus! Lai pērkonkrusts griežas! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Visa slava Pērkonam! Visa slava Pērkonam – Debesu Tēvam!!!
    Ar cieņu pret sentēviem, Skolnieciņš no svētkalniņa [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Latvija #LatvijasRepublika #LatvijasOkupācija #LPSR #deportācijas #represijas #nacionalizācija #vardarbība #SarkanaisTerors #Maskava #Kremlis #KomunistiskieNoziegumi #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #Māra-VeļuMāte #Māra-ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #saticība #iecietība #miers

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *