NA,- atilaviska hidra tautas dvēselē !

Kāpēc tieši NA ir tā ļaunuma sakne ? Tāpēc, ka tā mums visiem “uzmetās” par tautas glābēju, par vienīgo, kura rūpēsies par tautas nākotni.

Pārējie jau nekad sevišķi nav izsacījuši rūpes par latviešu tautu, tāpēc jau arī no tiem latvieši ieturēja distanci. Toties Dzintars ar savu komandu(šodien saprotam, ka tā nebija komanda, bet komunista Krustiņa cionistu varza) klāstīja savu “vīziju”, ka būs vienīgie kuri glābs tautu no iznīcības ! Šodien redzam, ka šī varza(NA) ir krievžīdu darba instruments, lai iznīcinātu mūsu tautu.

Visi tiesu izpildītāji- maksātnespējas administratori, kuri ir visīstākie laupītāji, ir NA biedri ! Tādi “tiesu izpildītāji”, var apzagt latviešus tikai tad, ja tiem ir stingra aizmugure un šī “aizmugure” ir cionisti ! Bez šo izdzimumu ziņas pat “muša Latvijā nedrīkst uzdirst uz galdauta”, nerunājot jau nemaz par tiem, kuri darbojas ar “miljoniem” !

Pilnīgi nekas nav darīts no NA puses, lai Latvijā veicinātu dzimstību ! Netiek pienācīgi atmaksāti bērnu pabalsti ! Netiek darīts nekas, lai aizliegtu abortus !!! Aborts ir slepkavība !!!

Lai nokalst mēle tam, kurš sacīs ka tā nav taisnība !

Viņi ir izdzimteņi un kā tādi arī tiks tiesāti. Šie noziedznieki nav tiesīgi dzīvot nākotnes Latvijā. Tā būs brīva no cionistu izdzimteņiem !

Tā valsts un tauta, kas to(abortus) veicina, ir nolemta bojā ejai !

Kārļa Ulmaņa BRĪVVALSTĪ šis noziegums tika aizliegts ! Tā bija nacionāla valsts aiz kuras stāvēja cilvēcība,- kas ir morāles augstākā pakāpe. Kāda morāle stāv aiz tiem Latvijas izdzimteņiem, kuri vazājas pa sātanistu midzeni- SINAGOGU ? Un, neaizmirsīsim, ka cionistiskā Krievija bija tā, kas iznīcināja Latvijas neatkarību un noslepkavoja K. Ulmani ! Šodien šie izdzimteņi to atkārto ar Ukrainu un ukraiņu tautu !

Nāvi komunistiem- cionistu izdzimteņiem !

Latvija paliek tukša no pamatnācijas, kas ir tiešs cionistu mērķis ! Paši šie kropļi dzīvo kā nieres pa taukiem ! Viņu vieta ir “pie sienas”, jo ir visaktīvākie genocīda veicinātāji pret latviešu etnosu. Viņi ir vienā komandā ar slepkavām: A. Borovkovs & R. Bunka !

Šis foto 100% izsaka šodienas kara aizkulises.

https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/latvija-paliek-tuksa-14317803

04.06.24

You may also like...

11 komentārs

  1. Te smird! saka:

    Fronte, fronte, fronte. Aiz katras frontes stāv asiņainās Kremļa zvaigznes specdienestu aģentūra. Rīgā tāda ir komunista Aivara Gardas kopš 2001.gada (33 gadus!) vadītā Latvijas Nacionālā fronte. Aivars Garda un Aivars Gedroics ir seni pederast, kuri no publikas to slēpj. Aivars Garda tā slēpj savu pederasta, ka savos 69 gados aporecēja savu 52 gadus veco ar Jāņa Zālīša metodi nohipnozēto darbinieci Līgu Muzikanti, kura tagad sevi sauc par Līgu Gardu. Kremļa “firmas zīmes” vārds Fronte tiek daudz kur pielietots. Tā Rīgā vecā čekista Gunta Indriksona aģents Ainārs Šlešers šo vārdu izmanto kopā ar kara noziedznieka Vladimira Putina bandītiskā galma locekļiem. Rīgā var redzēt viņu patvaļīgu
    būvniecību, izvietojot pilsētvidē apjomīgu projekta reklāmas zīmi – Eksporta ielā 3A izvietots reklāmas objekts ar uzrakstu RW RIGA WATERFRONT, kuram nav saņemta reklāmas izvietošanas atļauja. Visur kur parādījies Guntis Indriksons, Ainārs Šlešers, Aigars Kalvītis, Andris Šķēle, Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis, Andris Guļāns, Aivars Garda, Aivars Lembergs, Arkādijs Suharenko, Tatjana Ždanoka un citi komunisti čekisti ļoti briesmīgi smird.

  2. ЗООСЕКСУАЛ-СВИНОЁБ saka:

    Abortu likums ir kā džins no pudeles — to nevar atstumt 1 gada laikā.
    Rietumu sabiedrībā jau sen tiek uzskatīts par normālu, ka sieviete darbojas kā seksuālo pakalpojumu zonde. Ja viņai izdodas apprecēties, viņa darbojas kā spainis spermas novadīšanai. Vīrieši ir apmierināti ar to, ja tas viņiem neder, viņi atradīs kādu, kas piekrīt pirmajā stūrī.
    Tiesības uz abortu jau ir izklāstītas Francijas konstitūcijā, un liberālajā presē tās visos iespējamos veidos tiek popularizētas kā sieviešu pamattiesības, ko viņas visvairāk vēlas, ir veikt abortu, pēc tam ievietot augli atpakaļ, tad dariet to vēlreiz, lai dotu vīrietim signālu, ka viņam būs ērti ar viņu.
    Ja Latvijā aizliegs abortus, uzplauks abortu tūrisms, sievietes dosies kasīt puncīti uz kuģa neitrālos ūdeņos. Un tie, kam nav naudas vai slikti domā, iedurs sev puncīti ar adāmadatas, saindēs un kaitēs ar svariem. Vai dzemdēt, un tad iemest bērnu dzīvu atkritumu tvertnē vai tualetē.
    Teorētiski latviešiem steidzami jāpieņem islāma ortodoksālākā forma, varbūt tad šī reliģija pasargās latviešu etnisko grupu vismaz fiziski? Lai gan… ja cilvēku sabiedrība jebkurā gadījumā izvērsīsies par “Visuma-25 eksperimentu”, tam nekas nepalīdzēs, izņemot jūdeo-komunistus, lai vienkāršajiem gojiem dzīve nešķiet kā avenes, kā tās eksperimenta peles. Eksperiments “Universe-25” Amerikāņu zinātnieks Džons Kalhouns parādīja peļu sabiedrības noslāņošanos kā hierarhiju, kas attīstījās absolūtas pārtikas un drošības apstākļos.
    Tomēr cilvēka hierarhija, pat ar sociālo struktūru, ietekmēs orientāciju, vēlmi virzīties uz priekšu ar incīti vai peni. Mūsdienu sauklis “cilvēks ir viņa dzimumorgāni un kā viņš pret tiem izturas” nāk no attīstītas, nevis attīstošas ​​demokrātijas.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Mja, ka tā bēda ir jau tanī, ka tie mēsli visādi kultivē maucibas dzīvi un alkohola kultu, bet paši vienmēr ir svēto kārtā. Tad nu jāpaskatās atkal tai vēstures tēma līdz 1934. gadam Latvija visādi tika piekoptas nelietības pret tautu un ticīgajiem ļaudīm. Ulmanis bij tikai aizsegs tam garam, kas valdīja tauta pret to sociālistu sluru un glābt vish glaba tieši žīdiem valsti ar maldus apvērsumu. Tautai nacionālā migla! Norādījumi bij arī tanī laikā uz Ulmani, kā neīsto vīru un aiz visām Nacionālām izkārtnēm stāvēja tie paši zhidu īpatņi. Savlaicīgi tie par kārtojas 40.gadam! Nu te pat ziņā par Dimiteru, kas arī rausta stīgas par Slavu krieviem visur redzot vainīgus latviešus, ka dzīvē tiem iet slikti. Tomēr pats visu dzīvi dzīvo nekā ne darīdams, kā vien rausta stīgas un arī raustija tās par godu Nacionāliem. Ka tam garšoja krievzidu maizīte, ko izcep is bij kāds īsts krievs Latvijā dzīvodams. Tad nu tais 80tajos sāka visādi dziedāt un izrādīt netīrības uz skatuves, kā Gvido Linga – atdodies man! Vai arī tur bij vainīgi anglosaxi? Paši tie protams savas maucibas nekādi neredz un Dies tiem vienmēr ir žēlīgs, ka zem baznīcām tie būvē mauku mājas, bet virs tās tie priekšzīmīgi skaita lūgšanas. Nu īpaši nepatīk tas vēstures fakts, ka pie Latvijas Pareizticīgo baznīcas galvas no slepkavošana pirms Ulmaņa apvērsuma bij vien pati Ulmaniesu kliķe vainīga. Laist ta valstī vish arī laida komunistus, ka tas pats izlūkdienests to norādīja Ulmanim. Nelaist jau vish nevarēja, jo vēl jau ir tie sabiedrotie, kas norāda ar savu pirkstu. Nu nebūs nekādas te Latvijā garīgās augšup ejas, ja paši latvieši ne pisas un negrib pisties sava starpā, tad arī braukā pa pasauli meklēdami sev preciniekus. Tomēr vīrietim ir daudz sarežģītāk un no viņa pieprasa, lai vish būtu un viņam būtu!

  4. Aelita saka:

    Vai tiešām galēji labējās partijas būtu kremļa sponsorētas? Vismaz tā pauž arī Ltv. Tas, ka NA sasaistās ar oligarhiem, nu neko labu neliecina.
    Ne tikai aborti, vispār ģimenes nozīmes mazināšanās ietekmē tautas dzīvotspēju. Par ģimenes nozīmi, atbildību par bērniem vajadzētu skolās runāt.
    Sieviešu cīņa par emancipāciju jau ir novedusi sabiedrību tur, kur tā ir – sievietēm jāspēj būt varonīgām darbā un jārūpējas arī par ģimeni, kad vīrieši bieži var atļauties brīvi aiziet no tās. Tad nu bieži sievietes saprot, ka nevar atļauties sev vairākus bērnus. Nav runa par izlaidīgām bābiņām, bet kārtīgām sievām.
    Pēckara sabiedrībā sieviešu darbs valstij bija nepieciešams, jo vīrieši bija karā izkauti. Tad nu filmās slavināja darba varonību, bērni bija drīzāk kā traucēklis. Atceros kādu padomju filmu, kur bērniem skolā jautāja, par ko vēlies dzīvē kļūt, tā toreiz bērniem prasīja, viena meitene teica, ka grib būt laba mamma saviem bērniem, sekoja vispārēja neizpratne – tas neskaitījās pareizi.
    Par agrāk pieminēto konceptuālismu – youtubē var atrast tādu konceptual TV (kirilicā), tur visādi murgi, līdz pat Staļina slavināšanai.

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu atkal criminals mēsls neliek miera psiholoģiski izsakot draudus manai mātei, ka man no viņa būtu jāuzmanās. Kāds iemesls? Dzīvo dzīvokli vai istabā kuru gribēja īpašniece iesmērēt mātei iegrūž ot viņu kredit saistības un pats izlīdis no cietuma visiem apkārt neliek miera, ka iedomājies sevi par Ķeizaru. Tagad ir jāļauj savas mātes veļas mašīna viņam mazgāt savas netīrās drēbes? Vien cilvēkam jābāž savs deguns iekš citu cilvēku darīšanām, kad tam norāda virzienu, tad padomajies vainīgs nebūs viņš, bet apkārtējās tantes un sievas kuram māte atļauj izmazgāt veļu viņas veļas mašīna. Redzies vai ir uzradies gaitenī kāds īpaši augsti pasvertejos criminals, ka tagad vēl varbūt tam piedāvāt uzdāvināt veļas mašīnu, jo pats nekā nemāk, kā vien zagt un melot. Tad nu arī kaimiņš nr. 6 nekā nezinot par lāpstu, kas īpatnēji nozudusi dārzā! Nevienam citam kaimiņam tādas nekaunības nav bijis, kā līst iekš nekustamā īpašuma, ko sapņo vish protams iegūt savam bērniņam. Protams sievietes nekad nekur nav vainīgas, kad tās izdara abortus un vainīgi ir vīrieši! Kuram normālam vecim gribās auklēties ar svešiem bērniem? Svētā pateru skaitītāja visādi runāja par mīlestību un savu izdzimteni visiem vīriešiem, kas bij lika saukt viņus par savu tēvu. Neoficiāli oficiālie tie bij 8, bet iespējams, ka neoficiāli 88? Tā teikt, ka izlikt sevi viņas izliek par nelaimitem kuras ir pamestas, bet tos patiesos iemeslus gan neizliek. Pašas meitenes negrib būt mātes un skolās tieši arī viņas izaudzina maucībai, kad tām norāda individuālā sarunā uz kurieni vilks tā taciņa, ja vazasies pa pasauli laimi meklēt modeļu aģentūras, tad visu viņas saprot. Tikai nesaprot elementāri, ka pietiek ar vienu reizi, kad sieviete uzdirs virsū vīrietim un visai atlikušai dzīvei pietiek. Grib no vīriešiem pataisīt cykurdupsus un pieprasa, lai viņam būtu īsti cīnītāji, kas aizstāvēs maukas ar viņu izdzimteņiem. Musulmanisms? Būdams Anglijā tur sagaidīja pakestanietis, kas īpaši rūpējās līdz tam brīdim kamēr var gūt materiālo labumu no viesu strādniekiem. Kādi atbrauc latvieši? Nabagi ar caurām kabatām un visi edas savā starpā nieka pēc! Pakestanietis ņemas darījumos ar poļiem un piepalīdz viņam skaistas poļu meitenes. Tad nu aiz slēgtām durvīm tie pisas, dzer šņabi, pīpē zālīti, skatās futbolu un ārēji viņi ir musulmaņi, bet vai Pakistānā vish varētu dzīvot tā, kā Anglija? Protams nevarētu un dzīvot vish tur negrib, jo criminalas īpatnības ir tik augstu, ka 5 dolāru dēļ policisti aizmirst slepkavību. Tā vish salīdzina, bet laika apstākļu necieš visi ieskaitot pašus angļus! Kuram bērnam gribās dzirdēt, ka viņa māte ir nožēlojama kuce? Sievietes cienīt šajos laikos ir sarežģīti vien dēļ ārējā paskata. Problēma ir tanī, ka visādi tie lien virsū tiem ļaudīm kuri grib dzīvot savu veselīgu dzīvi un pirmskara laika arī kultiveja tās nožēlojamas sieviešu tiesības. Anna Brigadere vai Brigadiere? Maija un Paija nav stāsts par divām lezbinam? Sievietes ir tās kuras ienes visu pirms garīgās slimības un arī triperi ar govno reju. Maucība Soviet laikos zēla un playka visur, kur bij sanatorijas un atpūtas sfērā visur darbojas tie paši zhidi. Tikai oficiāli izteikt nevarēja, kur atrodas pigala sukataju restorāni vai kempingi pedorastiem. Pionieru nometnes arī atlasīja sev vajadzīgos kadrus un tā arī ir beda, ka vecāki atdot savus bērnus audzināt svešiem ļaudīm. Savējiem negrib dot audzināt, jo morāles jādzird, kas ar pasauli nesaskan – Pozitīvus!

  6. AG saka:

    Zinu vienu šiziķi Linardeli, kurš ne tik savā mājas lapā NA slavēja! :)))

  7. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Su9taAcw1n4

    Ne tikai Ukrainā, bet arī Latvijā ir jādomā par saviem nodevējiem, kas vervelējot smuki latviski nodod latviešus un Latviju un ne tikai visādi šleseri, turlie, aldermanes, urbanoviči, elksniņi, puķes un citi mēsli, bet arī daudzi citi draņķi! Vēl te un citur vārdā nenosauktie salašņas, valsts pārvaldē, masu mēdījos un Saeimā parazitējušie ķēmi ar latviskiem nosaukumiem, ir mūsu tautas apzinīgajai daļai jāfiksē, jāatceras un arī ar tiem jārunā. Jārunā un jāpārliecina un tiem ir skaidri jāzina, ka tiks sodīti šādi kolaboranti kritiskos valstij brīžos, ja to tiešas vai netiešas vainas dēl būs radušies mūsu tautas cilvēku upuri!

  8. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=6316I-sRH8I

    Patikami jaunumi par “otro armiju pasaulē”

  9. Aelita saka:

    Vispār jau no tā vēlēšanu saraksta nevēlamos var izsvītrot, bet vēlamiem ielikt + .
    Es jau šodien aizgāju novēlēt, jo rīt citas darīšanas. Divus večus izsvītroju, divām dāmām ieliku +.
    Gandrīz puse no 16 sarakstiem cittautiešu, daži citi arī tādi puslīdz…

  10. Atbrīvotājs saka:

    Diez,ko Grantiņa kungs,neprovoce balsot par sev līdzīgiem kungiem? Vienas šļakas.
    Totalitārās Latvijas,Krievjas pārvaldītās. Iepriekšējos gados ,tak sauca visus uz vēlēšanām . Gluži tāpat kā 1941 un 1946…tauta tak nedrīkst neiet. Tad jau nebūs Tautas vēlēšanas. Latvijā. Ko paši ievēlējāt,to saņēmāt.
    Par kuru Maskavas partiju tad ir jāvēlē? Un neieis cauri šoreiz,ka viņi visi ir krimināllelementi,kas atšķīlušies no Maskavas KGB/VDD LPSR jeb krievijas ohrankas. Tu nekādu brīvību no krieviem neatguvi Latvijai. Tas ir lieki runāt. Par meliem taviem. Tu pats esi nošaujams. Par atbalstu okupācias un okupantiem. Lai likvidētu latviešu tautu. Būsim godīgi… nu esi Sibīrijā dzimiis. Vecāki izsūtīti. Bet kolaboranti ir arī tādās ģimenēs. Āzi,nebūs tev ar polužīdiem jeb īsteniem žīdiem (arābu nācijai žīdu tautas),likvidēt manu latviešu tautu. Tā nebūs. Un nenotiks. Es vien ļoti ceru,ka mēs bŕivvalsts okupētā 1940 un nekad neatjaunotā,atgūsim brīvību. Tikko krievija būs sabombardēta un tavi sugasbrāļi āži,kļūs mazākumā.
    Kas jums žīdiem nekait? Dzīvot uz mūsu planētas Zemes? Kāpēc nodevība,..nu tas ir skaidrs Āžiem. Bet nav pateicības…arābi labi,semīti. Tas ir žīdi. Bet hazāržīdi slikti… un vēl pie tam antisemīti. Kā viņi var būt antismīti,ja viņi ir semīti . Vienas Ābramtautas dēli. Tādi paši kā tu. Žīds. Kā Garda.
    Tās mums cilvēkiem ir viss lielākās šausmas. Ka tādi žīdi,kā tu grantiņ,uzmeties par cilvēku glābēju. Apskaties spogulī uz sevi,āzis,tāds pats kā brunners. Tad ko tu mēsls tāds ,vari dot manai latviešu tautai? Ka esi Triju zvaigžņu ordeņ kavalieris…ko ne tikai pieņēmi,bet lielījies ka Maskava to piešķīra.

    Es gribu,lai tu nenosprāgtu pirmslaicīgi. Un iespundēt tevi cietumā,kopā ar atbrīvotāju āžiem. Un es jūtu,ka tā būs. Tas man dod spēkus dzīvot Ar bunkveidīgiem nesēdēsi kopā. Tie neapšaubāmi arī sēdēs. Bet tu sēdēsi kopā ar viņiem. Es lūdzu dievu,ne tavu žīdu,lai tā būtu..un dod mans dievs tev veselību gadus vēl 20 vismaz..jo tava vieta ir cietumā

  11. Aelita saka:

    Vai mēs, Latvija, varētu iztikt patstāvīgi, bez starptautiskām organizācijām? Šaubos. Kā tad bija 90.-tajos – tautas vairākums nonāca dziļā nabadzībā, kamēr daži sakampās labumus un kļuva par miljonāriem. Arī vēl tagad starptautiskās organizācijas norāda uz pārlieku nevienlīdzību Latvijā. Vajag kādu, kas mūsu varas vīriem un sievām reizēm uzdotu pa pirkstiem.
    Un, vai nav kauns, ka no Latvijas sūta uz ES varbūt pat Krievijas aģentus? Tādā situācijā nu mēs esam.
    Bet jaunie cilvēki lielā vairumā vispār ir apolitiski, nezin par ko vēlēt, nez vai daudzi vispār zin, kas mums ir valdībā. Un viņiem nav laika ar mums par to runāt, pašiem savas problēmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *