Noziedznieku kartelis, bet ne Saeima

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Krievija, Latvija, Grantiņš, Kozlovskis, Mežviets, Saeima, LRTTPēc http://pietiek.com/ lasītāju aicinājuma publiskojam to Saeimas deputātu vārdus un uzvārdus, kuri 3. martā balsojumā atbalstīja tā saukto Krimināllikuma “Āboltiņas grozījumu” pieņemšanu steidzamības kārtā 1. lasījumā.

Kā jau aprakstīts, šie grozījumi cita starpā paredz arī piecu gadu cietumsodu cilvēkiem, kam ienāktu prātā publiski aicināt grozīt valsts iekārtu, un līdz pat Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa iebildumiem neviens no šiem deputātiem neiebilda pret šīm un citām Krimināllikuma grozījumu projekta normām, kas bija tapušas slēpti no sabiedrības, vienojoties triju valsts specdienestu vadībai un ar Solvitas Āboltiņas aktīvu atbalstu.
1.Hosams Abu Meri VIENOTĪBA Par /2. Aldis Adamovičs VIENOTĪBA Par /3.Solvita Āboltiņa VIENOTĪBA Par /4.Ringolds Balodis NSL Par /5.Aija Barča ZZS Par /6.Guntis Belēvičs ZZS Par /7.Andris Bērziņš ZZS Par /8.Gaidis Bērziņš VL-TB/LNNK Par /9.Inga Bite LRA Par /10.Inesis  Boķis VIENOTĪBA Par /11.Mārtiņš Bondars LRA Par /12.Augusts Brigmanis ZZS Par /13.Andris Buiķis VL-TB/LNNK Par /14.Einārs Cilinskis VL-TB/LNNK Par /15.Lolita Čigāne VIENOTĪBA Par /16.Valters Dambe ZZS Par /17.Gundars Daudze ZZS Par /18.Ints Dālderis VIENOTĪBA Par /19.Jānis Dombrava VL-TB/LNNK Par /20.Raivis Dzintars VL-TB/LNNK Par /21.Ritvars Jansons VL-TB/LNNK Par /22.Andrejs Judins VIENOTĪBA Par /23.Artuss Kaimiņš Par /24.Guntis Kalniņš ZZS Par /25.Ojārs Ēriks Kalniņš    VIENOTĪBA   Par /26.Aleksandrs Kiršteins  VL-TB/LNNK Par /27.Jānis Klaužs ZZS Par /28.Nellija Kleinberga LRA Par /29.Rihards Kols VL-TB/LNNK Par /30.Armands Krauze ZZS Par /31.Kārlis Krēsliņš VL-TB/LNNK Par /32.Janīna Kursīte-Pakule VL-TB/LNNK Par /33.Vilnis Ķirsis VIENOTĪBA Par /34.Gunārs Kūtris NSL Par /35.Inese Laizāne VL-TB/LNNK Par /36.Ainars Latkovskis VIENOTĪBA Par /37.Ilmārs Latkovskis VL-TB/LNNK Par /38.Atis Lejiņš VIENOTĪBA Par /39.Aleksejs Loskutovs VIENOTĪBA Par /40.Inese Lībiņa-Egnere VIENOTĪBA Par /41.Ingmārs Līdaka ZZS Par /42.Anrijs Matīss VIENOTĪBA Par /43.Aivars Meija NSL Par /44.Romāns Mežeckis NSL Par /45.Ainārs Mežulis ZZS Par /46.Ināra Mūrniece VL-TB/LNNK Par /47.Romāns Naudiņš VL-TB/LNNK Par /48.Imants Parādnieks VL-TB/LNNK Par /49.Arvīds Platpers NS Par /50.Edgars Putra ZZS Par /51.Artis Rasmanis ZZS Par /52.Romualds Ražuks VIENOTĪBA Par /53.Jānis Ruks LRA Par /54.Inguna Rībena VL-TB/LNNK Par /55.Kārlis Seržants ZZS Par /56.Andris Siliņš ZZS Par /57.Valdis Skujiņš ZZS Par /58.Edvards Smiltēns VIENOTĪBA Par /59.Veiko Spolītis VIENOTĪBA Par /60.Laimdota Straujuma VIENOTĪBA Par /61.Inguna Sudraba NSL Par /62.Mārtiņš Šics LRA Par /63.Silvija Šimfa NSL Par /64.Juris Šulcs VIENOTĪBA Par /65.Jānis Trupovnieks ZZS Par /66.Jānis Upenieks            VIENOTĪBA   Par /67.Viktors Valainis VIENOTĪBA Par /68.Juris Vectirāns ZZS Par /69.Juris Viļums LRA Par /70.Ilze Viņķele VIENOTĪBA Par /71.Jānis Vucāns ZZS Par /72.Dzintars Zaķis VIENOTĪBA   Par

www.tautastribunals.eu-12Un šis LIKUMS tapa: slēpti no sabiedrības, vienojoties triju valsts specdienestu vadībai un ar Solvitas Āboltiņas aktīvu atbalstu !!!

Kāpēc vispār kāds „likuma” papildinājums mums bija vajadzīgs, ja ar šo pašu, kas mums ir, var „samontēt” desmit gadus tikai par to, ka pieprasa ANO un ES iejaukties, lai apturētu Latvijas totālu izzagšanu, kas notiek ar ārzemju specdienestu palīdzību ?

Putina banda arī tikko pieņēma LIKUMU, ka policijas specvienības drīkst šaut uz pūli, šāvējus pilnībā atbrīvojot no atbildības !

Pieņēma tāpēc tādu likumu, ka tuvākā laika Krievijā gaidāmi grandiozi masu nemieri !

Āboltiņas banda arī pieņem ko līdzīgu !

Pieņēma tāpēc, ka gaida nemierus. Ne jau Krievijas propagandas dēļ, bet gan tāpēc, ka Latvija ir pilnīgi izzagta un gaidāmi tieši latviešu nemieri pret šo komunistisko huntu ar Āboltiņu priekšgalā.

Tātad, LIKUMS ir vērts tieši pret latviešu tautu. Krievžīdiem-lindermaņiem, cilēvičiem, gopoņemkiem, ždānokām u.c. samazgām no šīs šaikas, kurus uztur un organizē DP, nekas nav draudējis un arī nākotnē nedraudēs.

-Kas strādā „specdienestos”, nav noslēpums.

-Tie ir 100%tīgi noformēti no Maskavas cilvēkiem.

-DP strādā pilnīgi antilatviski deģenerāti.

-Vienai daļai no viņiem pat ārējā izskatā ir vērojams dauņa sindroms.

Kas ir tas, vai kurš ir tas, kas izbīda šos garā vājos debilantus ar izteiktu sadistisku noslieci,ar kuriem ir viegli manipulēt ?

Šo jautājumu neviens atklāti neuzdod, jo saprot, kā tāds jautājums var aizvest „pa skuju taku”. Šodien šīs lietas Godmaņa pakļautībā esošais „apkalpojošais  personāls” , kurš darbojas Riharda Bunkas vadībā, lietas nokārto ievērojot distanci, ar psihotronisko ieroci. To var iestellēt uz dažādām frekvencēm. Pavisam vienkārši, cilvēkam ne no šī un ne no tā gribas pakārties, nošauties vai arī palu laikā ar visām drēbēm Daugavā nopeldēties. Ja vajag arī sirdij likt apstāties, vai galvā likt kādam „holestirīnotam” asinsvadam plīst.

Šī aparāta iedarbību es pagājušajā vasarā pilnība izjutu uz sevi.

Jā, bandīti(valstiski oficiālie) ir pārbijušies ne pa jokam.

Tribunāla lasītājiem nav sveši tādi specdienesta vīri(deģenerāti) Janka Kažociņš, kurš bija Padomju spiegs britu armijā. Un kā rakstīja vēsturnieks Indulis Ronis: viņa rokas ir līdz padusēm ar asinīm un paveicis ir vairāk kā pats Filbijs.

Un, kas tad ir Janka Maizītis ?

Visīstākais Krievijas valstiski organizētās mafijas „jumts” Latvijā. Daudzi varbūt aizmirsuši, tad atgādināšu. Kad pēcAtmodas laikā latviešu Zemessardze gribēja likvidēt mafijas perēkļus Latvijā, tāpat kā igauņi, Maizītis to kategoriski aizliedza. Viņš sacīja: ”Pie tiem mums jāpieiet baltos cimdos !”

Un tur pat vien jau pie jaunā LIKUMA sastādīšanas ir vēl viens Janka– ģenerāleišens Janka Reiniks. Arī Reinika rokas ir līdz padusēm ar asinīm ! Viņš ir Krievijas izlūkdienesta štata darbinieks.

Nekādā atpūtā viņi nav aizgājuši, kas attiecas uz viņu īsto darbu Maskavas interesēs. SABistu vai DPistu amatus šie recekļi ieņēma pēc Krievijas norādījuma. Un, kā interesē kalpo Krievija, esmu jau pateicis.

Visiem trim Jankām ir vēl kāds ļoti liels “smagums” jānes, proti, visiem ir miljonos mērāmi naudas KONTI, bet arī ar šo uzdevumu viņi, šie latvju tautas „varoņi”, drosmīgi tiek galā.

Un, tagad par vienu īstu fenomenu(īstenībā jau nekāds fenomens, bet visīstākā čekas mauka) Solvitu Āboltiņu ! Ja mēs uz viņu paskatāmies no malas un vērtējam viņu pēc izteiksmes veida- attiecīgās tēmas izklāsta formas, mums jāsecina, ka viņa ir primitīvisma paraugs, bet ne diplomēta juriste.

Uzvedība un attieksme pret līdzcilvēku norāda uz viņas iekšējo brutalitāti- nesakārtotību- haosu.

Nekas jau nepaliek apslēpts, kas nenāktu reiz atklātībā. Šī perversā padauza ir īsta „Trojas blakts” uz latviešu tautas miesas. Dēle, īsta parazītiska asins sūcoša dēle. Mēs taču redzējām, kā šī neliete atkal tika Saeimā ! Ne jau ar saviem un Latvijā esošiem spēkiem tas izdevās. Viņas izdarība ir vērtējama kā iespļautas krēpas latviešu tautas sejā. Jaunais deputāts, kad tas labprātīgi nevēlējās piekāpties viņas „lūgumam”, tika smagi piekauts un salauztas ribas… .

Demokrātija Staļina gaumē !

Un jūs ievērojāt, ka šī perversā mauka(kāpēc perversa mauka, paskaidrošu) bez sirds dēstiem var Saeimā ņirgt kā ķēve un nekaunēties no tautas !!!

Solvita Āboltiņa: jau pirms Atmodas strādāja vīzu daļā, kas praktiski skaitījās KGB iestāde. Tādās vietās latvietes netika pieņemtas, bet, smuks deguns esot labs palīgs „pākstei”, bērnībā dzirdēju runājam vecus vīrus. Toreiz neko nesapratu no „veču” runām, bet reiz, kad biju jau brieduma gados, kāds to pateica daudz skaidrāk: „Smuks deguns ir labs palīgs p—– !” Tad es arī apjēdzu, ko bērnībā biju dzirdējis daudz pieklājīgākā veidā- par „pāksti”.

Solvita, ĀboltiņaJa šī izdzimtene būtu kāda ielasmeita, tad man tas būtu vienalga, kas viņa ir un kam viņa virina savu kājstarpi, bet viņa atrodas augstākajā valsts varas orgānā, kas lemj manas tautas likteni. Šajā vietā viņa kā „latviete” ir tikusi tāpēc, ka „virinājusi” savas kājas ar krievu čekistiem. Ir zināms, ka viņa čekas uzdevumā ir to darījusi arī ar ārzemju tūristiem hoteļos.

Un ne tikai to vien, bet sniegusi(čekas uzdevumā) piedevām vēl lesbiskus pakalpojumus.

Viņa ir ļoti svarīgs „ķēdes posms” krievžīdisko cionistu cīņā pret latviešu tautu. Tāpēc viņa tiek no viņiem glābta un uzlikta uz mūsu tautas kakla.

Un, neaizmirsīsim, ka viņa tāpat kā iepriekšējie trīs Jankas, nes smago miljonāres „jūgu”, kamēr tautai jābrauc pa pasauli maizīti pelnīt pašiem un palicējiem Latvijā !

Tāpēc arī viņa ir viena no galvenajām šī LIKUMA pieprasītājām, jo bailes no tautas atriebības sāk vēdera saturu „bīdīt” biksēs.

Dažs labs sacīs, redz, SC ir malači, tie nebalsoja par šo LIKUMU ! Viņiem nevajadzēja balsot, jo viņi, šie Putina partijas kolēģi, ir šī noziedzīgā LIKUMA aisberga spice.

Pilnīgi visa Saeima ir viena vienīga noziedznieku banda, kas tikai to vien dara, kā parazitē un aplaupa tautu un valsti.

Viņi visi ir iesaistīti ārprāta kontrabandā, to starpā arī cilvēku kontrabandā.

Bez NATO un ASV iejaukšanās ar šo krievžīdisko himēru mums galā netikt.

Tāpēc H- 86 dara un darīs visu, lai NATO specvienības likvidētu šo bandītisko varu un atjaunotu demokrātiju !

Dievs svētī Latviju !

02.04.16       LRTT

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisUn te jau mēs redzam šo krievžīdiskās bandas kokteili !

Labucka, Ušakovs, Āboltiņa, Šlesers…. .

Nils Ušakovs ir iesaistīts bērnu tirdzniecībā. Tā savā rakstā-atklātajā vēstulē apgalvo bijusī Latvijas iedzīvotāja (māte latviete, tēvs ukrainis) Vikija Tora, kura pašreiz dzīvo Kanādā. Tāpat iesaistē bērnu tirdzniecībā tiek vainota Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas vadītāja Laila Rieksta – Riekstiņa,  bijusī Tieslietu ministre un Latvijas pirmās partijas biedre, pašreiz ES tiesas tiesnese Ingrīda Labucka (policijas ģenerāļa Aloiza Blonska meita), bijušais Latvijas pirmās partijas priekšsēdētājs Ainārs Šleser un viņa sieva Inese Šlesere, kā arī Rīgas bāriņtiesas priekšsēdētājs Aivars Krasnogolovs.
https://infoagentura.wordpress.com/2014/07/04/cietusi-mamina-nosauc-bernu-tirgotajus/

You may also like...

6 komentāru

  1. pārdomām saka:

    20.Raivis Dzintars VL-TB/LNNK Par
    8.Gaidis Bērziņš VL-TB/LNNK Par
    13.Andris Buiķis VL-TB/LNNK Par
    14.Einārs Cilinskis VL-TB/LNNK Par
    19.Jānis Dombrava VL-TB/LNNK Par
    21.Ritvars Jansons VL-TB/LNNK Par
    26.Aleksandrs Kiršteins VL-TB/LNNK Par
    29.Rihards Kols VL-TB/LNNK Par
    31.Kārlis Krēsliņš VL-TB/LNNK Par
    32.Janīna Kursīte-Pakule VL-TB/LNNK Par
    35.Inese Laizāne VL-TB/LNNK Par
    37.Ilmārs Latkovskis VL-TB/LNNK Par
    46.Ināra Mūrniece VL-TB/LNNK Par
    47.Romāns Naudiņš VL-TB/LNNK Par
    48.Imants Parādnieks VL-TB/LNNK Par
    54.Inguna Rībena VL-TB/LNNK Par
    Nu un kādos vārdos nosaukt šos ”varoņus”? VL-vai tiešām VISU LATVIJAI? Par TB un lnnk nodevējiem čekistiem vispār nav ko runāt. Visvairāk šokē tas 20. numurs. Kam tagad ticēt?
    .
    .
    .
    Admins
    Pēc tā, ko es piedzīvoju poāgājušajā vasarā cietuma kamerā un vispār, varu sacīt ar 100% pārliecību, ka visas šīs personas ir “pārstrādātas” ! Viņām ir atņemta induvidalitāte. To izdarīt ir vislielākais grēks virs zemes. Lai Dievs stāv klāt šiem darboņiem, kuri iesaistīti šajā cilvēku “pārprogramēšanā”, atmaksas dienā !!!
    Bet tas nenozīmē, ka šie deputā-TEĻI tiks atbrīvoti no pastrādātā nozieguma.

  2. Padomju Latvija KGB=4.maija hunes LR DP ,Varu ieguva un saglaba ar KORUpciju! Ar korupciju DP sataisa Lietu,un sekojosi tur aiz “pautiem” visu Valsts iekartu(valdiba, prokurori, tiesnesi un citus). Ja gribi dzivot LR vismaz ka vidusmera cilveks rietumos,tad ir “jaspele tejaters” ar DP,bet ja gribesi neatkarigi un brivi stradat no DP,tad notiksies sadi http://old.puaro.lv/lv/tiesiskums-un-kriminallietas-intervijas/kononovs-kontrabandu-parvalda-vienotiba ,korupcija paaugstinata limena un nekada tiesiskuma,bet tikai pretlikumibas un noziedziba! Safabricetas kriminallietas>cietums. Tadejadi LR izrekinas ar “nepaklausigajiem Pilsoniem”,notiek Valsts atriebiba!

  3. Un protams ta ir versanas pret tiem kas “notur” valsti Tiesiskumu un Likumibu! http://m.pietiek.com/raksti/sab_direktors_par_astonkaji_ta_ir_versanas_pret_tiem,_kas_megina_kaut_ko_izdarit …tadas redz tas lietas,ja to saka “atjaunotas brivvalsts” izlukdienesta-represiva,pats seFs jeb pareizak biedris Maizitis (keriet zagli visskalak kliez … Maizitis).

  4. john saka:

    Ir pierādīts, ka visos slepenajos dienestos, arī tā saucamajā drošības policijā, strādā tikai pederasti un lesbietes. https://youtu.be/QSJ7CSk1zaw

  5. john saka:

    Nesen Latv radio 1 “nejauši paspruka” ziņa, ka britu izlūkdienestā MI5 strādā tikai homoseksuālisti, tāpēc nav brīnums, ka pederasts Jānis Kažociņš tik viegli iefiltrējās pie viņiem kā Kremļa dubultaģents.

  6. Uldis saka:

    Maza nepilnība, Taliban jau nu neteikti nezīž Lielās cūkmātītes pupu, tas drīzāk to varētu nokost. Tā vietā normāli būtu mūsu varturi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *