Pārmaiņas. Atbilde lasītājam(LRTT papildinājums)

video

2024. gada 20. februāra 21.42(Labot)

No video secināms,ka kvartāls-95 un tā aģenti,kā arī tā noderīgie idioti ir Krievijas projekts.
Secināms,ka trīs sabiedrotie-Baidens@co,Krievija un tās 5.kolona Ukrainā,karo ar Ukrainu.
Pret Ukrainu,un arī pret mums,karo arī citi Co-atklāti vai slēpti.Mums ir jāaizmirst žēlums,un jāplāno tālu uz priekšu.

Atbilde komentāram >> video 2024. gada 20. februāra 21.42

Visticamāk, ka globālists Baidens&Co ir ar Ķīnu (putinu atšuva), jo ķīnā strādā Rotšildu un cita “lielā” nauda, un cīnās pret Trampu, kurš iestājas par ASV nacionālām interesēm, ar savu ražošanu ASV un savām darba vietām. Teorētiski mums it kā piemērotākas būtu nacionālas intereses, bet Latvijai tas draud ar Tramps&Co kopā ar Šleseru un KGB&krieviju. Nelaime ir tā, ka globālisma uzvara (Baidens&ķīna ar liberālisma un degradācijas politiku, kas bija arī putina politikas pamatā), draud ar totālu kontroli no globālo korporāciju puses (medicīna, pārtika utt., tātad privātpersonu kontrole pār pasauli), bet Trampa gadījumu var raksturot kā nacionālboļševismu (krievijā Patruševa klans) ar visām no tā izrietošajām sekām. Tāda pat totālā kontrole ar represijām un ar izredzēto slāni (līdzīgi kā komunistiskā partija), kuri būs neaizskarami (tipiska NKVD sistēma un kontrole no valsts puses, kur vara ir nenomaināms jēdziens, totalitāra).

Valdmanis šo cīņu raksturoja kā atrašanos starp dzirnakmeņiem un izskatās, ka uzvarēs primitīvisms, kurš šobrīd ir pārliecinošā vairākumā (tie kas par politiku neinteresējas) tas arī ir vidējais Ze95kvartāla vēlētājs 73%. Tā ir tā pati Ze95 komanda, kas tik ļoti rāvās iestāties EU un NATO, kā tas jau izdevies Latvijai-Baltijai, čekistu un komunistu vadībā (lai sagrautu tās no iekšas). Aplis noslēdzies, izvēlies ko vēlies.

Švecs arī to atklāj un atklājas pats, ka pārstāv globālo korporāciju intereses, kurām jel kādas nacionālās intereses un cilvēku privātīpašums ir kaitīgs biznesam (sakrīt ar putina sākotnējo denacifikāciju). izlaidumā N°681 (21.febr.2024)
Cīņa faktiski ir starp internacionālismu un nacionālām interesēm. Kur internacionālisms piedāvā bezrūpīgu dzīvi bez robežām, kur cilvēkam (vergam) nekas nepieder. Visu darbam nepieciešamo tāds vergs nomā un dzīvo ar diviem koferiem bez sava īpašuma un mantas. Ēd tikai to, ko piedāvā supermārketi un licencētas barotavas, ārstējas pie licencētiem ārstiem ar licencētām zālēm un klausās licencētu mūziku, izklaidējas visos iespējamos veidos, ko piedāvā licencēta izklaides industrija, kur jāsmejas un jāraud pēc komandas (to degradētajam vergam pavēsta fonā). Un tā nu šis ķermenis gaida savu nākamo darba piedāvājumu, kas var atrasties jebkurā pasaules punktā, kur vien darba devējs (korporācija) to piedāvās (darbaspēka mobilitāte saucas).
Vai Jūs vēlētos tādu dzīvi, es nē, bet daudziem patiktu gan, jo sevišķi tiem, kas ieradās pēc 40 gada un strādāja rūpnīcās, dzīvoja daudzstāvu kārbiņās un latvieši tur bija retums vai piespiedu kārtā. Tā ir dzīve pēc grafika, bet darbs vienmuļš un vienveidīgs, kuram daudz smadzeņu nav vajadzīgs kā jau konveijera tipa darbiem, bet pašiniciatīva vai brīvdomība jebkādā līmenī, tiek sodīta. Atceros toreiz ļoti populāru frāzi – “nefilozofē un dari ko liek”, bet ja centies vēlreiz iebilst, ka tas ko darām ir aplami, tad atbilde bija, vai tev vajadzīgas problēmas. Nē nevajadzēja, tādēļ pilnībā pārgāju uz privāto sektoru, līdzīgi kā Rids Bruners.

LRTT:

Te gan jāiebilst, ka Tramps nu nekādā gadījumā neiestājas par ASV nacionālajām interesēm, bet gan par savām un putiniskās krievijas interesēm. Trampos ir Bavārijas hazāržīds, tātad cionists jau ģenētiskajā līmenī. Pie tam vēl viņš ir ar izteiktu GARĪGU NOVIRZI NO NORMAS. Trampu, šo civilizācijas atkritumu, nekur, nekad un nekādā gadījumā, nedrīkst saistīt ar Latvijas vārdu. Baidena globālisms, salīdzinājumā ar sātanisko krievžīdu antīsemītisko cionismu, ir kā diena pret nakti.

Vai tad “globāliskā” Amērika neskaitāmas reizes neglāba krieviju no bada ? Vai tad, tā nav ASV, kura palīdz neskaitāmām pasaules valstīm, kuras nonākušas uz bada robežas ? Kuriem palīdz krievija vai izraēla ? Ja nu vienīgi, tad ar ieročiem lai radītu asins plūdus… . Protams, ka “rotšildiem” ir savas intereses, bet tā nekad nevajadzētu “kabināt” ko pa ar sātaniskajiem cionistiem ! Zeļenskis, tas ir visnetīrākais cionistu izdzimums un ukraiņu bende, un par to viņš arī reiz tiks “pakabināts”, tāpat kā Musolīnī... !

Uzskatu, ka šis komentārs nav “sevišķi izsmeļošs”... . Ja nebūtu ASV ar saviem “rotšildiem”, tad pasaule grimtu viduslaiku tumsonībā un slīktu cionistu radītajos asins plūdos ! 30 no šiem “rotšildiem” mani arī pusdzīvu izvilka no nāves… .

24.02.24

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu lūk, tad vismaz tai augšējā daļā ir norādīta tā sociālisma pretīgā būtība, kas normālam cilvēkam un dvēselei nevar būt pieņemama. Lielā garīgā bēda šodiena ir tā, ka pašiem latviešiem ir jādzīvo tais kārbās kopā ar kriminālā rakstura sabiedrību. Ne aiz patikas protams, bet tā dzīve ir izkaetojuse, ka savā Tēvu zemē dzīvo nelietīgi ļaudis. Ne vien man ir tāds stāsts, ka ēd no Tēvu zemes mantojuma ārā savējie dzimts ļaudis, bet pienākas dzirdēt arī ļaudis stāstus. Nu vien ir ar bēda jauniešos kuriem ļoti gribas dzīvot luxa dzīvi un izliek parādu dēļ savus senčus. Kad tās lietas norāda latviešiem, tad tie sāk sprēgāt, ka atkal tu dirs virsū latvietībai. Latgalē sabrauc uz kopīgu pasākumu, ko sauc par dzimts saietu, bet tiem norādot, ka jūs paši esat savas nolaidigas atieksmes dēļ viens pret otru padirsusi savu radu piederošās zemes arī nepatīk. Realitāte dzīvo dzimts īpašumā sveši ļaudis, kas pie kļuvusi klāt iedzenot kapā mantinieku pirms dabūjuši uz papīra parakstu. Kad norāda uz tām tumsonības īpatnībām, kas valda iekš tās jaunās paaudzes, tad protams – Aizveries! Diemžēl sanāk, ka pāragri jāaizver zārka vāks ir tam jaunietim, kas bij iedomājies sevi par visu gudrāko un senču vārdus neņēma vērā. Ja to garīgo ne būtību visu sāk aptvert, kas valda Latvijas republika, tad dzīvot ir ļoti smagi. Vai tie Ukrainas bēgļi ieradušies Latvijā visi ir super godīgi ļaudis? Mācās labi latviešu valodu, lai veicas, bet pēc kādiem gadinem tie darbojas visās valsts iestādes un sūta palīdzības Ukrainai vēl vairāk nekā tā ir šodiena! Kas to zin, ka tie 60 000 iebraukušo ukrainu ir tādi paši klauni kāds ir Zelenskis un uztaisa latviešiem teātri kāds bij 1940.gada. Ja ej pie maukām, tad paņem līdzi gondoninus un karot ejot arī vajag rīkus ar kuriem cīnīties. Kādas iespējas!? Kāds izbijis amerikāņu armijnieks vēsta Baltiešiem, ka uzbrukuma gadījumā jāspēj aizsargāties vismaz 2 nedēļas. Tas vēstījums tiem, kas melš par 40.gadu, ka vajadzēja! Ja 39.gada tie sarkanie jau bij iekšā, tad izkārtots bij vēl pirms. Šodien viens čiks un plīvo Sarkanais karogs Doma laukumā! Tad visi Ukrainas slavetaji sāk slavēt Putinu un velk ārā Sarkanos karogus ar ziliem jūras viļņi šiem. Man viens tāds ir! Varu pārdot par 10000 eiro.

  2. Aelita saka:

    Jāsaka gan, ka sociālismā cilvēku nelietīgā daba tik plaši nevarēja izpausties. Ja tu biji pierakstīts kādā dzīvoklī, tevinevarēja tā izmest laukā. Bet tagad, kad ir īpašums, veikli ļautiņi var apmānīt vecīšus, lai dabūtu mantu. Pat paša radinieki.
    Kamēr Rids Bruners neko neraksta, varam viņu aprunāt :)
    Viņš rakstīja, ka esot musulmanis, attiecīgi arī viņa idejas. Ir dzirdēts gan par teroristiem, gan stingru apiešanos ar sievietēm, viņiem noteikti paradumi. Bet – paskatījos video “kend heyati”, par dzīvi Azerbaidžānā, man patika. Arī izlasīju Laimas Kotas grāmatu “Mana turku kafija”- nu tur tie tikumi ne tādi, kā pie mums. Tur vīrieši lepni, ka var apprecēties un uzturēt ģimeni, kaut vai raujoties vairākos darbos. Lepojas ar saviem bērniem un ciena vecos cilvēkus. Tur nemaz neesot tādu pansionātu, jo pieņemts, ka dzimtai jārūpējas par saviem vecajiem un slimajiem. Un dzimta, radinieki turas kopā, iziet sētā un vāra visiem ēdienu lielā katlā uz ugunskura.
    Ja reiz mēs dzīvojam tādā sistēmā, kur pansionāti dārgi, drīz varbūt slimnīcas būs pieejamas tikai bagātiem, arī vajadzētu kādu tikumisku vai reliģisku pamatu, lai vismaz būtu cilvēcīgi… Sociālismā tomēr tajā ziņā bija drošāka dzīve.

  3. Puse tieši latvisko kom.vakarā būs zuduši! saka:

    https://www.la.lv/no-veikala-maxima-censas-izraidit-pirceju-kurs-velas-sazinaties-latviesu-valoda-pec-jautajuma-kadel-runajat-krieviski-pardeveja-versas-pie-apsarga/komentari/13
    gaziks
    6:54, 27. februāris 2024
    Cilvēkiem jāatgādina, ka valsts valodas nelietošanas gadījumā, ja bail taisīt skandālu, ir jāzvana valsts valodas centram – inspekcijai, tur jāpasaka tikai firmas adrese un nerunājošā cilvēka vārds. To telefonu var uzzināt, paprasot to google. Tad vainīgo pārbaudīs un firmai uzliks sodu. Protams, var būt tā, ka vatņiks prot runāt, bet nerunā principa pēc, tad gan to vajag uzfilmēt un dot signālu uz visām debess pusēm.
    Ome
    10:55, 27. februāris 2024
    Sen bij jāsāk no bērnu dārziem, nevis tagad cīnīties ar sekām. Skolu direktori, kas ir? Divas partijas, kas uzturēja savus reitingus ar tādiem pasākumiem gadiem ilgi.
    Ilona
    15:18, 27. februāris 2024
    Kāds Narciss! Noteikti pats piečakatējās pie pārdevējas, sāka skalot viņai smadzenes. Neko nepanāca, Ah, nabadziņš, nebija mammītes kam pasūdzēties. Man kauns par tādu ” īsteno latvieti” . Un prātu izkūkojošu , tipa , dzejnieci.
    ilonka go home
    15:31, 27. februāris 2024
    neplerini te kremlinu stulbibas, bet nem gimeni un duj beidzot uz savu8 superroginu
    Ērglis
    15:21, 27. februāris 2024
    Vatņikus uz staciju un prom uz Sibīriju 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
    Kas palīdzeja to dabut gatavu??!
    15:24, 27. februāris 2024
    Kā, šķiet parex blēdim -baņķierim, Latvijas pensionāram nu ir jau 43 tūkstoši eiro mēnesi, bijušo “griestu” – 19 600 eiro vietā, ko nabadziņs nopelnījis ar to laiku iemaksām soc. fondā?! Ka toreizejas soc. iemaksas velāk ta varēja pieaugt ??!
    Bidlas-okupantu masa veel cer
    15:34, 27. februāris 2024
    Bidlo paliek bidlo 14:27, 25. februāris 2024 Vajadzēja acis pateikt; Te nav Krievijā! ——————————————– ka izdosies velreiz barbariem okupeet Baltiju, bet velti VAIRS NEKAD, nekad ar launiem paraziitiem un stulbiem bandiitiem kopaa!!!
    Kamēr
    15:45, 27. februāris 2024
    kremļa vati balstīs, lolos nelieši valdībā, Saeimā, tikmēr tie mums dzīvi indēs visos veidos un gaidīs putina tankus LV
    100 punkti Par!!!
    15:55, 27. februāris 2024
    Keno 6:41, 27. februāris 2024 Krievu vates paradīze-utainais sovoks nobeidzās, bet paspēja Latvijā atstāt bezgala daudz gnīdu.Lieta ir tāda , ka īstu Latvijas krievu ir smieklīgi maz.Visi šie krievu, baltkrievu pūļi ir savilkti uz Latviju okupācijas laikā. Šodienas vate ir jau to civilokupantu un armijnieku pēcteči, kuri ieradās krievu okupētajā Latvijā un ieņēma krievu noslepkavoto un verdzībā uz krieviju aizvesto latviešu vietu.Viņu vecāki ieradās kā okupanti okupētajā Latvijā, tāpēc viņi ir varas legalizēti nelikumīgi un viņu atrašanās Latvijā ir prettiesiska.Tās ir okupācijas sekas un tādu nodevīgu “latviešu” kā šleseri, turlie, elksnini utt. citi krievu pakalpiņu nopelns, ka krievvalodīgie ar savu pretīgo nāves, posta – okupācijas valodu var ņirgāties par latviešiem. Jums,krievi, nepatīk mūsu valoda, ienīstat latviešus un gaidiet putinu, lai varētu pret mums laist lietā jau uztrītos nažus. Nesagaidīsiet, tāpēc dodieties beidzot paši uz mājām pie putina uz krieviju.Tur varēsiet runāt savā krievu mēlē cik uziet, mīlēt beidzot tuvumā savu krieviju un putinu, Pilnai laimei viss uz vietas, nemokieties svešā, nīstā zemē…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *