LRTT viedoklis par “Georga lentēm”

LRTT viedoklis par Georga lentēm !

Jebrejietes T. Ždānokas viedokli: Politiķes Tatjanas Ždanokas vadītā partija “Latvijas Krievu savienība” (LKS) šodien, 18. jūnijā, plkst. 10 pie Saeimas ēkas rīkos sapulci pret valdošās koalīcijas politiķu plāniem aizliegt Georga lentīšu lietošanu Latvijā, informēja partija.

Jebreja A. Kaimiņa viedoklis: Kaimiņš atzina, ka runa patlaban ir par liegumu šo simboliku izmantot publiskos pasākumos, tāpēc “ejot pēc piena, to joprojām varēs spraust pie krūts”.

(LRTT Pēc slepkavas Kaimiņa sacītā: ejot pēc piena jebkurš no mums varēs piekabināt nacistu krustu)

Pietiks ar šo divu karikatūrPOLITIĶU izteikumiem, lai nonāktu okupācijas ideoloģiskajā aizspogulijā. Latvija šodienas izpildījumā ir žīd-okopantu kibuča principa valsts, kurai ar 1918 gada Latvijas Brīvvalsti nav nekāds sakars un tāpēc meklēt kādas paralēles ar to, ir augstākās raudzes provokācija. Latvija ir valsts, kurā valda zemiski sātaniski izdzimteņi- vistiešākie čekistu pēcteči- okupanti un viņu uzticīgās marionetes- nelatvieši. Apvainot kādu etnisko latvieti šodienas ārprātā, ir provokācija vai PRĀTA SAIRUMA vistiešākā pazīme.

Georga LENTE

Tai ar Latviju, Tiesiskumu un cilvēcību, nav nekas kopīgs. Tā sevī ir uzsūkusi visas pasaules ļaunumu- miljoniem noslepkavoto upuru moku enerģiju. Ja Latvijā pēcAtmodas laikā varu nebūtu sagrābuši ebreju ideoloģiskie marionetes- čekisti, tad tāda Georga Lente būtu iemesta mēslainē. Šī LENTE simbolizē Krievijas imperiālismu un varmācību. Šodien tā tiek masveidā uzspiesta, lai radītu spriedzi starp tautām- radītu mākslīgus konfliktus, kas ir izdevīgi tikai cionistiem- varas totālai sagrābšanai. Tā ir ierocis kriev- žīdu(hazāru) neonacistu atdzimšanai- konsilidēšanai.

Šīs simbolikas lietotājiem ir jāatrodas aiz restēm.

Georga LENTE ir nodevības simbols

Ar Latviju tai(Georga lentei) nav nekāda sakara, kaut arī šajā LENTĒ iekarinātos ordeņus ir saņēmuši latviešu izcelsmes karavīri, kuri piespiedu kārtā karoja necilvēcīgās impērijas(gan cariskās, gan Padomju) sastāvā. Šodien šo lenti izmanto hazāriskās izcelsmes krievu neonacisti- alkoholizēts krievu bidlu bars, kuri zaimo tos, kuriem pišķirts šajā lentē iekārts ordenis par varonību(visu cieņu šiem cilvēkiem).

Tikai vēl kāds ļoti svarīgs fakts: Latvijā esošie šie ordeņa nēsātāji nav to ieguvuši kaujās pret nacistiem, bet gan dienot tajās vienībās(zagrad otrjadi), kuras šāva “mugurā” savējiem, kad tie bezjēdzīgi, no sarkanajiem hazāru komisāriem, tika dzīti pret vācu ložmetēju ugunīm.

Rīgā un Latvijā palika pretīgi nodevīgie Staļina hazāriskie izdzimumi(ždānokas, pleneri, pimenovi, linermaņi, lučanski un citi “krievi”), nodevības simboli. Slāviskās izcelsmes zaldāti tika apzināti dzīti ĻOŽMETĒJU UGUNĪS. Par Georga lentes nēsāšanu bez nopelnītā ordeņa, pēc būtības pienākas lode pierē !

Palasiet: Jāņa Liepiņa “Sarkano orģijas Latvijā” vai Nikolaja Ņikuļina “Atmiņas par karu”, tad sapratīsiet kas ir šie mēsli, kuri “ekspluatē” šo LENTI !

PSRS(KF) bija un ir vēl līdz šai dienai nacistiskās Vācijas sabiedrotās STATUSĀ ! Kad ienāca PSRS atbrīvotāji, viņi no pirmajām dienām sāka latviešu tautu “atbrīvot”– slepkavot inteliģenci, čaklākos un godīgākos latviešu tautas patriotus. Bija paredzēta pilnīga latviešu tautas iznīcināšana ! Hitleriskā Vācija bija tā, kura apturēja šo cionistisko nezvēru no Eiropas pārpludināšanas ar nevainīgu tautu asinīm, kuri miermīlīgi dzīvoja savās valstīs ! Tas, ka vācieši latviešus uzskatīja par nevērtīgu tautu(viss bija tieši otrādi, vācieši ar latviešu palīdzību vēlējās uzlabot savu etnosu), ir žīd-cionistu izgudrojums,- visīstākā provokācija, tāda pati, kā, kad latviešu policistu vienības esot slepkavojušas baltkrievu mierīgos iedzīvotājus. Tie visi bija pārģērbti NKVD darbinieki. Tas vairs nav apstrīdams, bet dokumentāli pierādīts fakts ! Un ne jau velti Latvijas čekas maisus pārveda uz Izraēlu un tos 30 gadus “vētīja” ebreju komisāri ar K. Kangeri priekšgalā ! Slēpjams bija daudz, tika daudz, ka, ja tas nonāktu atklātībā, tas būtu varējis pasauli iedzīt šokā. Lai tautu nomierinātu, tika izmesti apriešanai nenozīmīgi upuri, kuri ar šantāžas palīdzību bija spiesti “parakstīties”. Jaunais ģenerālprokuros ir viens no šiem ārprāta neliešiem- vētītājiem ! Tā kā nekas labs, kas attiecas uz Tiesiskumu Latvijā, nav gaidāms !

Šeit par “Georga mēsliem” ! Lai nolādēti šie “georgisti”- tautu slepkavas ! Viņu vieta ir Ellē !

05.10.20 LRTT

You may also like...

11 komentārs

  1. Armands saka:

    Vakar bij kārtējo reizi skaists rudens vakars un no ciemošanās domāju braukšu atkal ar velo uz Jelgavu no Rīgas. Šoreiz garām braucot vācu karavīru kapiem, kur guļ arī nevacu karavīri nolikšu veļiem cienastu. Lai ar ko viņi censtos iestāstīt par savu kultūras attīstību un vācu ne zvērībām, tad tomēr tas vācu karavīrs ir tas kuram ir jāizsaka visu lielākā pateicība, ka viņš tos mēslus vismaz uz kādu laiku atsita. No visiem radiem kuri izgājuši cauri karam neviens par vācieti neko sūdīgu nav teicis. Spriedelejot ar iz bijušo Kgbeshniku par vēstures netiribam viņam bieži vien ārā no dvēseles nāca splavieni pret to varu, kura viņu izmantoja savām vajadzībām. Vien viņš jaunībā mācoties kara skolā no pašu krievu ģenerāļiem dzirdēja ne vienu vien reizi, ka viņus izglāba ziema un Russijas dabas apstākļi. Viņi vēl joprojām sajūsminās par vāciešiem un savdabīgi, ka tieši vācieši ar russkijiem ir sajaukušies pēc Soviet Union pārkārtošanās. Kaimiņš nr. 6 arī sajūsminās par vācu smadzenēm un braukā BMW, kad ieteicu to lenti noņemt no priekšējā loga, tad norādīju, ka te kaimiņos dzīvo veca tantiņa. Viņai pāri 94 un braucot uz pilsētu varētu paķert līdzi, tad ar vien apliecinātu vienkārši cieņu pret to paaudzi. Tomēr večiņa tiek pati uz priekšu bez jaunieša palīdzības, bet lentīti noņēma. Kādam dienvidniciskam po russki govorjashijam uzdāvināju akmeni un norādīju, lai tik pašpārliecināti ne zīmējas, jo viss iet uz karu, tad mēs jūs šaus nost. Pēc kāda isa laika man nostājas apkārt bariņš russkijo, lai noskaidrotu, kas īsti tas par najezdu? Pagājis kopš tā jau 10 gadi, bet tomēr viņi būs tie, kuri šaus mums mugurā.

  2. 85 saka:

    Labrīt, Linard Grantiņ

    Šad un tad veltot uzmanību LRTT, kļūst saprotams, ka dažas desmitgades ‘cīnies’ par patiesību, cilvēktiesībām, latviešu tautu kā etnosu un tmldz, tādējādi rodot jēgu sev un pārējiem.

    Nav saprotams, kāpēc nāk kļūdainās programmas, piemēram, “valda zemiski sātaniski izdzimteņi”, “tā kā nekas labs, kas attiecas uz Tiesiskumu Latvijā, nav gaidāms!” un tmldz. Lasot diemžēl var secinat, ka šie nav tikai parasti ‘iznēmumi no konteksta’. Vai vari apliecināt, ka esi cilvēks ar savu dzīvības oriģinālapziņu, un LRTT vissaprotami pašsaprotamās vērtības reallaikā eksistē?

    Vai vari nemanipulēt ar citu, ipaši jau bērnu un neapzinātu cilvēku, izveles brivibām, un nereklamēt pienu, kā dzīvnieku izcelsmes pārstrādes produktu cilvēku sugas partikā kā uzturā?

  3. pavisam konkrēti! saka:

    Kā redzat, pavisam konkrēti – ir apdraudējums (bioloģisko ieskaitot)! Un ir pirmā palīdzība.

    https://www.sargs.lv/lv/tema/72stundashttps://www.draugiem.lv/blogs/post/16655520?utm_source=say

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/16655520?utm_source=say

  4. Aivars saka:

    Tā ir ts. prāta izgriešana,līdzīgi kā roku. Latvija bija okupēta,bet nebija okupantu;tagad Latvija esot neokupēta,bet pilna no debesīm nokritušu jēriņu,kuru cilvēktiesības mēs latvieši pārkāpjot,un, par ko jau 30 gadus Krievhazārija un Eiropa mūs drāž-Terors un Genocīds pret latviešiem! Skaidra lieta-nebūtu okupantu,nebūtu lentīšu.Pēc noklusējuma tas ir pseidolikums pret nenomaskējušamies okupantiem.

  5. Ō jā, Aivar, nekas nav sāpīgāks saka:

    Nekas nav sāpīgāks, vardarbīgāks, teroristiskāks un genocīdāks par prāta izgriiiiešanu. Tas ir kā izvarošana. Tas ir kā bērna ieņemšana totālā izmisumā, naidā, kaunā un bezsspēcībā. Tas ir kā totālā naidā, izmisumā, kaunā un bezsspēcībā dzimis bērns, kurš, pasaulē ieradies, kamēr vien elpo, totāli velk līdzi to visu savās “domās“un “darbos“. Velk līdzi un simtkāršo.
    Turklāt izgriiiezts prāts nav prāts. tas ir bezprāts. Bezprāts, vājprāts un ārprāts. Un bezprātā, vājprātā un ārprātā var radīt vienīgi bezprātu, vājprātu un ārprātu.

    Ō jā, Aivar, nekas nav sāpīgāks. Tas ir tik sāpīgi, cik sāpīga ir patiesība, ka prātu izgriiiezt dota vara tieši ārprātīgajiem.

  6. ko nu Aivariņ saka:

    Ko nu Aivariņ tagad raksti kad baltā rase nosista………

  7. ārprāta, vājprāta simptomi saka:

    Viens no ārprāta, vājprāta, neprāta simptomiem – vēstures viltošana, čakarēšana. Turklāt kopainā ar draudiem. Pasekojiet, ko te netā lādē iekšā ņekaja rusa: sak`, nedomāsit rusiski, neatjaunosit rusismu savās teritorijās, nedosit rusvalodai valsts valodas statusu, tad ar jums ir kirdik, tad jūs esat iznīcināmi.

    Vienkārši nacistiski vājprātīgi simptomi.

    https://www.draugiem.lv/blogs/?p=16655520&com_id=432736871

    Bet letiņi jau visu redz caur humora brillēm. Dziedāja kādreiz taču piecīši:

    Kremļa pilī notiek rauts
    (eilaililaililū) –
    Ir gaisā uzšauts kosmonauts.
    Lai tauta dzied un viņu slavē,
    Lai mazāk ēd un vairāk gavē!

    Ņikitam acis priekā zib,
    Viņš pirmais Juri bučāt grib,
    Jo nu jau radies jauns ir dievs.
    Un tas ir mūsu – tas ir krievs.

    Vēl gaisā šaus gagariniešus,
    Lai tie uz Mēness stāda kviešus
    Un audzin tādu krievu tautu,
    Kas pate kviešus sētu, pļautu.

  8. šeit Pēteris saka:

    Krampītis, Eva un Andris un runātāji no jt apstiprina trakumus, ar kuriem mūs nogalina. Varbūt ir tiesības ļaudīm zināt?

  9. `Laikmetu ārdītāji` Konstantīns Raudive saka:

    “Lai panāktu savu, vinš (cilvēks) tīšu prātu kļūst ārprātīgs, lai paazaudētu prātu un pastāvētu uz savu“. Līdz ārprātam cilvēki grib palikt pie sava, te slēpjas viņa bezdibenis, viņa posta saknes.
    Cilvēkam vajadzīga tikai viena lieta – bezgalīga gribēšana, lai arī šī bezgalīgā gribēšana maksātu ko maksādama, lai arī tā novestu pie vienalga kādiem rezultātiem.

    Mūsdienu baigā psihoze, mūsu strīdi un nesaskaņas meklējamas šai atziņā. Savā aklumā uz vājprātīgo, neremdināmo gribēšanu cilvēks kļūst ļauns, viņš ir ar mieru pazudināt vispilnīgāko pasaules laimi un kārtību, lai tikai pēc savas muļķīgās gribas padzīvotos…

    Tā Konstantīns Raudive – par cilvēku. Bet tas ir tikai fragments. Lasiet, biedri! Lasiet! Nesmādējiet! Nestumiet nost ar tukšu burbulēšanu! Ļaujiet arī vēl kādiem izlasīt! Te ir viss – par “pagrīdes cilvēkiem“, par boļševismu, par kapitālismu. Te ir Nīče, Dostojevskis. Te ir mūsdienas. Nekas jau nav mainījies. Jo nezinām, kas esam. Varbūt lasot kādam nokrīt klapes, kā izdzīt velnus (muļķību, ārprātu – sauciet , kā gribat ) no cilvēces, tas ir – katram no sevis.

    http://www.lasitava.lv/texts/KR_Laikmetu_arditaji.pdf
    .
    .
    .
    Admins
    Visam pamats ir PATIESĪBA !
    ESĪBAI tikai TĀ ir vajadzīga.
    Tas, kurš melo zog un slepkavo, tiek iemests Esības/Mūžības atkritumos- iznīcināts kā sevi apzinošs indivīds.
    Lūk, tik vienkārša ir dzīves jēga !

  10. 85 saka:

    Esība ir cilvēka ( cilvēku ) izvēles brīvība, kuras pamatā, protams, ir patiesība. Pēdējo, manuprāt dažu kalendāro gadu laikā, Latvijas kolektīvā patiesība sāk atgādināt patiesības viltojumu. Nav saprotams, vai LRTT ir vai nav kādā apzinātā veidā nelietīgi piedalījies melu, kā virspretlikumīgas manipulācijas ar pamatdzīvotāju cilvēku izvēles brīvībām, uzbūves, nebūtībā zūdošā parazītmehānisma mākslīgi (nelietīgi) lipinātajā valsts veidola īstenībā, viltojot paša LRTT un cilvēktiesību aizsardzības organizācijas Helsinki – 86 pamatvektoru vērtības? Ko tu domā un kādā sakarā, ka cilvēks nevar būt perfekts? Kas tas par konfliktu sakarā ar J.Raini? Kapēc tiek publicēti A.Priedīša, ar bērnu un neapzinātu cilvēku izvēles brīvībām manipulējošie, ar kaitniekpsihologijas sērgu inficētie, necilvēcības saprogrammētie raksti?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *