Kļūda, Jundzi, bija arī tā, ka tev “neielaida” lodi pierē !

Tālavs Jundzis par 30 gadus senajiem notikumiem daudz runājis ar saviem mazbērniem, mācot patriotismu, runājot par neatkarības atgūšanas procesiem. Jo kopš tiem laikiem jau izaugusi pusotra paaudze un daudziem brīva Latvija šķiet pašsaprotama lieta. (Foto: no izdevniecības “Rīgas Viļņi” arhīva)

Tālavs Jundzis: “Krievijas militāro pensionāru atstāšana Latvijā bija kļūda!” 2

Kas tad ir šis JUNDZIS ?

Viens nolādēts latviešu tautas nodevības ģenētisks atkritums, kurš būtu fiziski jālikvidē pie pirmās izdevības, jo ir visīstākais slepkava- Godmaņa- Borovkova čekistu bandas biedrs ! Ko tad viņš tādu šodien pasacīja ? Tikai to, ko pirms 30 gadiem zināja katrs bomzis ! Par šo gara kropli šajā vietnē informēts pietiekoši, lai varētu par viņu spriest !

No LRTT arhīva:

https://nra.lv/latvija/306647-talavs-jundzis-pie-varas-ar-cirvi-rokas.htm

Un brīnies tikai, vecai čekists/ komunists T. Jundzis pat uzstājas kā diž- TROLLIS aprejot J. Bordānu ! Kas ir šis “jundzis” ? Visīstākais slepkava, pagrīdes kompartijas biedrs, kurš piedalās lemšanā, kurš Latvijas PATRIOTS ir likvidējams- strādā ciešā sadarbībā ar R. Bunkas & A. Borovkova slepkavību īstenotāju brigādi. Šodien ir “Maskavas kurmja”- NĀCIJAS TĒVA labā roka.

19.12.23

You may also like...

8 komentāru

  1. viņi kas? saka:

    Tāds jundzis ir 1918.g.Latvijas slepkava.Līdz ar to arī latviešu.
    Pelnījis slepkavas sodu.Cerams,ka to saņems pirms paspēs nosprāgt,kā tas vienam otram ir izdevies.Piem.,nesen nosprāgušam endziņam-izcilam,tautas cienītam,tās pašas tautas un Latvijas slepkavam.
    Kāds tūkstotis vēl tādu kuļas pa Latviju dzīvi.Visi no pirmo Saeimu sastāva,kuri pieņēma pazudinošus lēmumus,un citi.
    Šie paši Latvijas noslepkavotāji vagaro tautu šodien,kopā ar saviem leproīdā gara mantiniekiem,indē tautu un iemalko par panākumiem.
    Ps.pareizi teikts-pat bomzim bija skaidrs-.

  2. vēlējums saka:

    Lai nolādēts tu Jundzi kopā ar visiem taviem pēcnācējiem līdz 10.paaudzei.Lai jūs visi pazustu no Zemes.Tavs,nelieti,ļaunums nav atsverams…..un Visi juņdži!
    Berklavs,Andrējevs varēja…jūs,kur jūs līdāt!

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Šeit tiek atzīts, ka bomzis ir gudrāks par augsti izglītotiem ļaudīm, bet vēl pirms 30 gadiem vārds bomzis bij jaun ievedums. Tie tikai sāka veidoties, kā sabiedrības suga kuras vienkārši nebija, bet šodiena lielākā daļa latvieši paši ir nožēlojami bomzi. Dzīvo nozelojamos apstākļos, bet viņiem vēl jādomā, kā uzcelt mājas repatriantiem. Tie klaidoņi bļauj, ka Latvija atgriezīsies tikai tad, kad priekš viņiem būs sakārtota labvēlīga dzīvošana. Evika Siliņa kaut ko bij izlikusi par savas miesas sargiem! Tā teikt, ka nav viegli sargāt Evikas Silinas miesu, ja tā nepārtraukti kustās labi uztrenetu miesas sargu acu priekšā. Tad nu vajadzētu viņai nodrošināt miesas sargus no Gambijas gerbtus rozā uzvalkos zeltītam pogām, ka nēģeriem piestāv rozā krāsas un pāvests arī jau sveta pegiku laulības, bet vai Gedroics ir gatavs cīnīties pret Romas katoļu baznīcu un tās svēto mācību? Kas būs tie šāvēji!? Lahtviesi var karot netā rakstot savus konentus, bet šaut nost neliešus viņi nav spējīgi.

  4. Atbildot Anonimam saka:

    Anonims prasa:”Kas būs tie šāvēji!? Lahtviesi var karot netā rakstot savus konentus, bet šaut nost neliešus viņi nav spējīgi.”

    Nu tad nemuldi tukshi und ar uzraksti, kurus tad jasauj nost un vismaz tadu drosmi paradi tiem traki “nespejīgajiem” letiņiem?! Bet tauta saka-visam sava laiks!

  5. Anonīms saka:

    Tauta saka jau kuro gadu, ka visam savs laiks, bet tā tauta ir noskatijusies un turpinās noskatīties, kā sit nost nelieši godīgus cilvēkus. Cīnītāji jūs esat grāmatās un kino filmās, kā arī patrioti lielākie ir tie, kas dzīvo tālāk no Latvijas. Labākie padomdevēji, kā cīnīties boksa ringā arī ir tie, kam ne reizi dzīvē nav pienācies dubļos vārtīties un uzvalks vienmēr perfekts, lai kādi laika apstākļi! Lahtviesu devīze – Ej un cīnies, ja tev labi sanāks, tad es pievienošos. Kad jums arī bij tie ieroči 90tajos, tad lielākajai daļai drebulis bij tos pielietot pret tiem, kas sita latviešus. Paši jūs zinājāt pāri darītāju vārdus un uzvārdus un viņu nedarbi bij jums ikdienas acu priekšā. Viena runāšana par karsanam un sausanam, bet vai paši uz to esat gatavi, kad jāiet darīt? Skuju! Dušas par maz plēsties pret to krievu kriminālo un savas dzīves neveiksmes jūs varat izgāzt tikai viens pret otru. Gedroics arī lielais cīnītājs pret pedorastiju, bet tās viņa iespējas ir rakstīt tikai netīrības un pats uz visa netīrības fona izceļ sevi. Smērēt ies ar asinīm jums taču negribās, bet vai vara vispār spēj pastāvēt bez asinim?

  6. Kristīne Birziņa saka:

    Ekonomisko lietu tiesa 20. decembrī attaisnojusi visus trīs Rīgas pašvaldības uzņēmuma “Rīgas satiksme” meitasfirmas “Rīgas karte” krimināllietā apsūdzētos – bijušos uzņēmuma valdes locekļus Pāvelu Tulovski un Aleksandru Brandavu, kā arī sabiedrisko attiecību aģentūras “Baltijas komunikāciju centrs” valdes priekšsēdētāju Gintu Federu, izriet no portāla “Delfi” rīcībā esošā sprieduma noraksta.

    Tiesa attaisnoja Aleksandru Brandavu pēc Valsts drošības dienesta pieprasījuma par to, ka Aleksandrs Brandavs bija iesniedzis iesniegumu par krimināllietu pret Latvijas Nacionālās frontes laikraksta DDD izdevējiem Ilzi Liepu,
    Līgu Muzikanti un Aivaru Gardu, kā arī par multimiljonāra Aleksandra Brandava sadarbību ar multimiljonāru Andri Ameriku partijā Gods kalpot Rīgai. Vai VDD priekšniekam Normundam Mežvietam būs tāda pati ietekme arī uz Rīgas apgabaltiesas un Augstākās tiesnešiem, kopš Rīgas apgabaltiesā par tiesnesi ticis bijušā Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dekāna Jāņa Vēbera dēls un Andra Grūtupa biroja. zvērinātais advokāts Elvijs Vēbers un Augstākā tiesā tiesnešu Andra Guļāna un Eduarda Pupova izskolotā jaunā maiņa tiesnese Irīna Jansone? Vai var būt tā, ka paša Normunds Mežvieta bijušie studiju biedri palīdzēs viņam izgriezt pogas, izpalīdzot mistera 20 procenti Andra Amerika draugam Aleksandram Brandavam par ļoti lielu kukuli?

  7. Miervaldis saka:

    Man pietika dušas rakstīt,ko jānošauj,par to dabūju ko dabūju.

  8. Par 4.maija salašņām vadibā un masmēdijos saka:

    “Viena runāšana par karsanam un sausanam, bet vai paši uz to esat gatavi, kad jāiet darīt? Skuju! Dušas par maz plēsties pret to krievu kriminālo un savas dzīves neveiksmes jūs varat izgāzt tikai viens pret otru. Gedroics arī lielais cīnītājs pret pedorastiju, bet tās viņa iespējas ir rakstīt tikai netīrības un pats uz visa netīrības fona izceļ sevi. Smērēt ies ar asinīm jums taču negribās, bet vai vara vispār spēj pastāvēt bez asinim?”
    Nevar noliegt, liela daļa taisnības ir Anonīmajam, īpaši par stulbi jēlo pintiķi gedroicu! Bet nēesi ņēmis vērā milzīgo kremļa čekas un kangaru izveidoto “filtru”, kas nesaudzīgi visos veidos retināja visus patriotus un amatos konsekventi bāza alkatīgos stulbeņus un nodevējus, arī noviržu māktos zilos! Un ne tikai masu info līdzekļos, bet visur, kur vien vadošie amati un publiskās iespējas uzstāties kādiem bijušas. Veselu 30.gadu “retināšana” nevar palikt bez sekām, bet ne visus izdevās un nekad visus neizdosies nodevējiem likvidēt un apklusināt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *