Kā bija pareizi, vēlēt vai boikotēt ?

Žulis – L Grantiņam Komentārs    http://www.aisbergs.lv/?p=18588#comments

Kas notiktu, ja SC šajās vēlēšanās būtu dabūjis 55 vietas? Vai arī kas notiktu, ja šajās vēlēšanās SC un PCTVL būtu dabūjuši 70 vietas? Manuprāt, notiktu tas pats, kas notiks tagad, kad pie varas pārliecinoši nonākušas “latviešu partijas”. Protams, būtu vēl arī maznozīmīgi kosmētiski labojumi Krievijas virzienā, piemēram, uzraksti uz ielu plāksnītēm arī krievu valodā, varbūt pat krievu valodu mēģinātu pasludināt par otro valsts valodu. Nu vēl, iespējams, lai celtu savu popularitāti, nobalsotu par mūsu karavīru atsaukšanu no Afganistānas vai iesāktu bezgalīgi garu izmeklēšanu pret iepriekšējiem valsts izsaimniekotājiem. Un tas arī viss.

Komunistu noziedznieki

Foto: Tās nebūs tikai ielu plāksnītes krievu valodā, Žuļa kungs. Žīdiskais boļševisms-komunisms savu dabu nekad nemainīs. Viņi ir dzēruši asinis, dzer un arī turpinās dzert. Žīdisma-boševisma hidra ir ar uguni jāizdeldē no zemes virsas ! Šajā foto ir Urbanoviča un Ušakova scenārijs latviešu tautai… . Par katru savu vārdu un aicinājumu, Žuļa kungs, ir jāatbild… ,bet kā redzams Jūs no tā vairāties, jo rakstāt zem “kličkas”.

Kā jau es teicu iepriekšējā komentā, ne jau partijas ir lēmējas par būtiskām mūsu valsts politikas līnijām. Savu nacionālās neatkarības iespēju mēs esam pazaudējuši un tagad to, vai Latvija nākotnē piederēs Rietumiem, vai Austrumiem, nenoteiks Latvija, bet gan šie paši Rietumi un Austrumi. Latvijas partokrātiskā valdība būs tikai šo viņu lēmuma izpildītājs. Ja sīkāk paanalizē to, ar ko visu laiku latvieši tiek baidīti, tad, manuprāt, „velns nav nemaz tik melns, kā to mālē”. Piemēram, patreizējā situācijā Latvijas pievienošana nemaz neatbilst Krievijas interesēm. (Vispirms jau tādēļ, ka Latvijā nav nekā tāda, ko Krievija nespētu dabūt un kā dēļ tai būtu jāiziet uz atklātu okupāciju. Otrkārt tādēļ, ka Krievijai pašai steidzīgi jāveic pasākumi, lai nepazaudētu lielu savas teritorijas daļu Sibīrijā.

Latvija Krievijai daudz izdevīgāka ir tāda, kāda tā šobrīd ir – kā Krievijas priekšpostenis Eiropas Savienībā. Visi tie ķīviņi par nepilsoņu diskrimināciju un fašismu, būtībā ir tikai teātris. Reāli Latvija visus šos gadus ir paklausīgi pildījusi visas Krievijas svarīgākās prasības. Arī Eiropu Latvijas liktenis īpaši neuztrauc. Domāju, ka tagad, kad mūsu valsts ir iedzīta parādu jūgā, Eiropas acīs Latvija ir kaut kas līdzīgs izēstas olas čaumalai. Un vienīgais derīgais pielietojums šai „čaumalai” ir likt kalpot vienlaicīgi par buferzonu un tiltu uz Krieviju. (It īpaši, ja ņemam vērā Rietumu centienus, miermīlīgā ceļā „demokratizējot” Krieviju, piekļūt tās dabas bagātībām.)

Tā, ka, manuprāt, gan Rietumus, gan Austrumus pilnīgi apmierina pašreizējais Latvijas stāvoklis un šaubos, vai tas tuvākajos gados tiks mainīts. (Protams, ja vien nenotiks kaut kādas globālas pārmaiņas visā pasaulē.) Tātad, gan Rietumi, gan Austrumi Latvijā centīsies uzturēt to pašu demokrātijas ilūziju, to pašu vārda brīvības ilūziju, to pašu partokrātijas diktatūru, kā līdz šim.

Vienīgais, ko ar visiem iespējamiem līdzekļiem arī turpmāk centīsies apkarot gan Austrumi, gan Rietumi – tā ir nacionālās pašapziņas celšanās latviešu tautas vidū un neatkarīgas, nacionālas valsts izveidošanās iespējas šajā teritorijā. Latviešu baidīšana ar krievu partijām un krievu baidīšana ar latviešu partijām ir tikai viens no šiem līdzekļiem….

—————————————————————————————-

IMGP0974Atbilde  Žuļa kungam.

Šī nav pirmā reize, kad mēs apmaināmies domām. Vienā no komentāriem Jūs pieminējāt demagoģiju. Kad Jūs rakstāt atbildi, Jūs visu “iekārtojat” tā, ka atbildat pats uz saviem iedomātajiem jautājumiem. Oponenta nianses par attiecīgo tēmu netiek ievērotas. Vai tā nav tīrākā demagoģija ?  Pasaule, Žuļa kungs, nesastāv tikai no baltiem un melniem toņiem. Protams, ka nav tik vienkārši atrast atbildes uz tik sarežģītiem jautājumiem, kuri ir mūsu priekšā. Pašu mazāko kļūdu mūsu pretinieks nekavējoties izmantos savā labā. Naids un dusmas, ka neiet tā kā gribētos, ir jāiemet atkritumu urnā.  Jūs taču pats arī pateicāt, ka boļševiku staļiniskā hidra iznīcināja mūsu tautas Inteliģenci. Tad kāpēc esat tik “rupjš” pret palikušo un izmocīto latviešu tautas daļu ? Cik var noprast pēc Jūsu teiktā, tad esat viens no mūsu tautas inteliģences pārstāvjiem, vismaz sevi par tādu uzskatāt. Bet ar pacietību ir problēmas un tā nav diez cik pozitīva īpašība. Mēs esam apmēram 1,4 miljoni liela tauta. Tā ir varena straume !!! Šī varenā straume šodien ir izplūdusi pa purviem un mežiem. Mūsu uzdevums ir dabūt šo vareno straumi atpakaļ pareizajā gultnē. Dusmas un neiecietība nelīdzēs. Šī straume samals tos, kuri “netā” to gribēs virzīt. Dziļākajā būtībā arī šī  “izkaisītā straume” ir apzinīga- to parādīja šīs vēlēšanas. Kriev- žīdiskajai hidrai tika nocirsta galva. PCTVL palika par apsmieklu. Protams, ka jaunievēlētie nav tie pareizie, bet pagaidu variants ir pietiekoši labs, kā raksta mūsu lasītājs E. Purnis. Ar viņa komentāru Jūs varat iepazīties. Ļoti ticami viņš ir aprakstījis, ja nāktu pie varas SC. Vēlēšanu boikots ir absurds, ja tam nav nosacījumi, Žuļa kungs. Un vēl viena nianse, kāpēc Jūs “nenāciet” ar savu īsto vārdu ? 

Pagrīdē mitinās tikai žurkas.

Atvainojiet par salīdzinājumu, bet tas daļēji attiecas arī uz Jums. Ja gribam mācīt citus, tad neslēpsimies zem segvārdiem.

L. Grantiņš

—————————————————————————————

Ernis Purnis

Ja latviešus būtu izdevies pilnībā deformēt un SC vēlēšanās uzvarētu ar maksimumu, tad mūsu tauta varētu pieredzēt šādu vecveco čekistu scenāriju:

atbrīvotājiKremļa kūdītā, organizētā un LV uzturētā masveidīgā 5. kolonna, kuras līderi, “īstenie krievi” – maskavijas jūdi, kas DP netraucēti sistemātiski rīko pretlatviskas provokācijas un dara to gadiem ilgi par visu ko un visās jomās, vēlēšanu uzvaras labvēlīgi sarkanajā gaisotnē naski organizē liela mēroga skandālu starp latviešiem un okupantu pārstāvjiem. Izprovocētais skandāls pāraug etniskā konfliktā,

Foto: Tāds būtu gala rezultāts, ja latvieši būtu bokotējuši vēlešanas… .

vēlams ar savējo ( viņiem mazvērtīgāko, tātad krievvalodīgo) upuriem un ja pavisam veiksmīgi “sakrīt” starptautiskā situācija (tiek radīta), tad uz skaļu krievvalodīgo masas protestu un palīdzību lūdzošo fona kremļa maskētās specvienības organizē bruņotas sadursmes ar latviešu radikālākajiem spēkiem, izraisa pilsoņkara situāciju galvaspilsētā (ar daudz upuriem) un tad krievu regulārās armijas desanta vienības “spiestas” iejaukties ( atbilstoši jaunajai Krievijas doktrīnai par visa veida palīdzību tautiešiem ārzemēs) iet zibenīgi pāri robežai palīgā nabaga saviem tautiešiem, nežēlīgi iznīcinot aizstāvošos latviešus. Bet viņu cietēji tautieši – okupanti, protams, sagaida savu “glābēju” tankus ar ziediem un visi draudzīgi prasās LV tautas vārdā pievienoties savai rōģinai, kas tiek caur SC un PLL Saeimā ar vētrainiem aplausiem pieņemts vienbalsīgi, citu partiju deputātu tur vairs nav, viņi visi “nejauši” gājuši bojā ielu cīņās, kad krievu “miera nesēji” tos atbrīvoja no “nacionālistu-fašistu” ielenkuma . Un tā, šis kremļa tejātera pēdējais cēliens tiek veikts nežēlīgi un zibenīgi, lai nevienai ārvalstu struktūrai vairs nebūtu jēgas iejaukties LV iekšējās lietās, jo jau atkal valda padomisks miers un jaunā kārtība. Neapmierinātie latvieši un saujiņa lojālo cittautiešu morgos un cietumos, it visur valstī braši skan līksmojošo urlu bandu častuškas ! SC un PCTVL konkurējošie spēki pēkšņi top draudzīgi apvienoti, tiem pievienojas PLL un veido jaunās Padlatvijas demokrātisko koalīcijas valdību! Krievijas “miernešu” spēki ar mūziku un lielu pompu žurnālistu un TV ielenkumā atgriežas savās robežās, atstājot kārtības uzturēšanai “tikai” ierobežotu savas armijas kontingentu pēc jaunās LV valdības lūguma. Visi apmierināti, visi smaida, pat daži garā vājie latvieši!

10.10.10.

You may also like...

41 komentāri

  1. zonnenbergs saka:

    Te nu gan kaut kas japasaka.Bija ta lapa par to Daugavas partiju,
    uzrakstiju,ka visi tie zemie tilti un Rigas HES neder,jo kas
    agrak bija Latvija,pats rietumu punkts savienibai(imperijai ja gribat).
    Riga bija imperijas armijas vadibas vieta.Visas hidrotehniskas buves
    bija jasaskano ar imperijas aizsardzibas ministriju.Zemie tilti un
    Rigas HES tika buveti,lai NATO zemudenes un kugi nevaretu parvietoties
    pa Daugavu.Tagad vel tadu pasu tiltu uztaisa,izgaz tadu naudu un
    vel priecajas.TRULI un vel TRULAK.Kad celsies vecas LATVIESU pilis no
    udens,tad ari bus jauni laiki ar BALTIJAS DIEVIEM.

  2. pamela saka:

    L.G.,nesaprotu jūsu uztraukumu par to,ka kāds komentē ar segniku.NESAPROTU,jo tas šī konkrētā cilvēka DOMAS,VIEDOKLI NEMAINA. Jājautā KAPĒC jums, kā VDK, ir jāzina фамилия,адрес,явки ,контакты utt.L.G., žurkas nemitinās TIKAI pagrīdē un jūs to LABI zināt.Bet ar kādām tad tiesībā jūs,esot Vācijā ,kritizējat “Žuli”,kurš izsaka savu viedokli.Un KAMDĒĻ jūs VISUS vilinat tad no šīs pagrīdes laukā.KAS JUMS no tā tiks?Brauciet uz Latviju,uzrīkosim PUBLISKAS diskusijas pie Poļisčukas teijāterī.Rakstošajos mēdijos nevar momentā atbildēt uz ,kā jūs sakāt,”apķēžīšanu”.Tā fotogr.un koments ir no 20.gs.,jo ŠODIEN TAS NAV !! iespējams un JŪS to zināt.
    Krievi un SC ir pieveicami caur vēlēšanām ,tos NEIEVĒLOT un nelaižot pie varas.Mēs vēl arviev esam NATO un 5-ais pants SPĒKĀ. Gruzija NEBIJA NATO !Jūsu propoganda ir 19/20.gs.līmenī.Cilvēki kam tādam vairāk netic.Tagad SC un krievi okupē bez tankiem,bet ar SAVU valodu,prasot to VISOS darbos.Tapēc VISU LEMS SAEIMA !!!!
    L.G. kurš jums devis tiesības VISUS !! apsaukāt ????

  3. zonnenbergs saka:

    Piekapjos un klausos,citadi dabusu ar miklas rulli pa galvu.

  4. black_joker saka:

    Izskatās, ka arī Pamelu esat nokaitinājuši ar savu fekālo izvirdumu

  5. apbomā pamela saka:

    Kaut kas brīžiem pamelai iet greizi. Šī ir vienīga lapa,kur katrs var ālēties pēc patikas un nekas netiek dzēsts. Arī uzlietie dubļi uz pašu šīs lapas turētāju. Domāju, ka pašai pamelai ir ļoti lielas grūtības ar kritikas uzņemšanu. Kas attiecas uz tām žurkām pamela, tas tomēr dzīvo pagrīdē. Nav dzirdēts, ka būtu ārā izlīdušas. Jautājums jums pamela, kurš šinī lapā ir netaisni noriets. Vai nebūs tā, ka tā rējēja esat jūs pati, kāda kantora uzdevumā !? Tātad, nosauciet kādu, kurš noriets un arī tieši par ko ? Citādi jau jūs pati paliksiet kā lielā rējēja.

  6. black_joker saka:

    “apbomā”
    drīzāk tavs jautājums jānoformē šādi – kur pierādījumi, ka visi šie politiķi un sabiedriski aktīvie cilvēki ir “čekisti, kangari, kolobracionisti, krievu aģenti, un tā tālāk”. Grantiņam@Co ir jāpierāda ar dokumentiem, liecinieiem, tiesas lēmumiem tas, ko viņi lej virsū cilvēkiem. Ja šādu pierādījumu nav, tad nevienam nav dotas tiesības noliet ar “šķidro” tikai tāpēc, ka kādam kas liekas vai ir kādas problēmas ar pelēko vielu.

  7. Žulis saka:

    Izlasot Jūsu man adresēto atbildi, palika skumji. Ja tādi cilvēki, kā Jūs, nesaprot, ka ar viņiem manipulē, tad ko gaidīt no mazāk zinošiem un politiski mazāk pieredzējušiem latviešiem.
    Nu aizgāja tautas lielākā daļa uz šo partokrātijas rīkoto vēlēšanu farsu. Tagad „latviešu” partijas ir Saeimā ”ievēlētas” pārliecinošā vairākumā . Uz nākamajiem četriem gadiem partokrātijas diktatūra ir atkal saņēmusi kārtējo demokrātijas mandātu. Jūs sakiet , ka „Kriev- žīdiskajai hidrai tika nocirsta galva. PCTVL palika par apsmieklu. Protams, ka jaunievēlētie nav tie pareizie, bet pagaidu variants ir pietiekoši labs…”
    Es gan tā nedomāju. Nemana, ka par PCTVL kāds šobrīd smietos. Vēl mazāk pamata apgalvot, ka „hidrai tika nocirsta galva”. PCTVL biedri un atbalstītāji nekur nav pazuduši. Ir notikusi tikai pārgrupēšanās un maskēšanās. Un Jums gan vajadzētu saprast, ka , ne jau PCTVL slēpjas tā ļaunuma sakne. PCTVL, tāpat, kā savulaik interfronte, drīzāk ir bubulis uzmanības novēršanai no īstajiem mūsu tautas ienaidniekiem. PCTVL ir kā māņu uzbrukums, kura mērķis novērst uzmanību no galvenā uzbrukuma un tā izpildītājiem. Vai tad PCTVL bija tā, kas, it kā glābjot diviem žīdiem piederošu „Parex” banku, tur iebāza vairāk kā miljardu mūsu valsts naudas? Vai PCTVL uzdāvināja Abreni Krievijai? Vai PCTVL iznīcināja cukurrūpniecību un citas mūsu valsts tautsaimniecības nozares? Vai PCTVL parakstīja mums neizdevīgos naudas aizņēmuma līgumus ar SVF? Vai PCTVL atteicās no deokupācijas, dekolonizācijas un deboļševizācijas procesa Latvijā?( Šo jautājumu sarakstu varētu turpināt) Nē! To izdarīja tas Jūsu „pietiekoši labais variants”, kurš Latvijā valda jau 20 gadus. Un valdīs arī turpmāk, ja mēs paklausīgi ik pēc četriem gadiem par to nobalsosim.
    Jūs sakiet, ka pašu mazāko mūsu kļūdu pretinieks izmantos savā labā. Es saku, ka pretinieks jau visu šo laiku pilnībā manipulē ar mums un to vairs nevar saukt par kļūdīšanos – tā ir nepārtraukta atkāpšanās un kapitulācija. Latviešu nacionālisms un nacionālās intereses Latvijā, visus šos formālās neatkarības gadus ir sistemātiski un plānveidīgi zaudējušas vienu pozīciju pēc otras un nu jau vairs faktiski nav ierakumu, kur atkāpties. Bet Jūs man pārmetat pacietības trūkumu.
    Kas attiecas uz tām „krievu briesmām”, tad gan grāmatās, gan internetā ir pietiekoši plašs materiālu klāsts par to, kā modernajā karā iekarot un pakļaut tautas un valstis ar ekonomiskām, psiholoģiskām un informatīvām metodēm. Starp citu, tur ir arī labi aprakstīta šādu metožu priekšrocība. Militāra okupācija un brutāla vardarbību ( ar kuras iespējamību jūs baidāt latviešus) ir pati neizdevīgākā, pati dārgākā, pati neefektīgākā valstu un tautu paverdzināšanas metode. Un tā tiek pielietota tikai galējos gadījumos, kad iekarojamās valsts resursi ir ļoti nozīmīgi, bet attiecīgās valsts valdība un tauta pārāk nepieejami iepriekšminētajām metodēm.
    Visbeidzot par manu „anonimitāti”. Uzskatu, ka interneta diskusijās lietojot segvārdus, ievērojami samazinās demagogu iespējas izteikt personiskus apvainojumus un novirzīt diskusiju no apspriežamās tēmas. Apzīmēt to par kaut kādu vēlēšanos „būt pagrīdē”, manuprāt, nav korekti, jo pilnīgi anonīms internetā nav neviens komentētājs. Arī Jūs savos, man adresētajos komentos , manuprāt, pārāk lielu vērību pievēršat manai personībai. Bet tas ko domā, kāpēc tā domā un ar kādu mērķi tā domā Žulis, manuprāt, ir pilnīgi mazsvarīgi. Svarīgi ir diskutēt par tēmu, apspriest to, meklēt risinājumus. Kas attiecas uz tēmu „piedalīties vai nepiedalīties vēlēšanās”, es savus argumentus esmu izteicis ļoti daudzos komentos gan „Aisbergā”, gan vairāk gan „Delfu „ portālā zem priekšvēlēšanu aģitācijas rakstiem. No Jūsu puses, diemžēl, nav gadījies sastaptiesar tādiem pretargumentiem, kas man liktu mainīt savu nostāju. Laiks, protams, parādīs kuram no mums bijusi taisnība. Tikai tad jau noteikti būs par vēlu.

  8. black_joker saka:

    Žulim
    sakarīgs vecis esi- tikai viena problēma- apsēsts ar “sazvērestību teorijām”, bet pozitīvā puse ir tā, ka tu atšķirībā no apsēstajiem LRTT “vadoņiem” un narcistiskā “līdera” Jura P. “Aisbergā” proti diskusiju kultūru un nedzen pliku demagoģiju

  9. ceļš saka:

    Lasāmākie komentāri ir Žulim,bet Grantiņa kg-am ir jāatstrādā apēstā maizīte.Žulim-neļauj sev uztraukties par niekiem vai neizbēgamiem notikumiem.

  10. L.G. - Žulim saka:

    Jūsu atbilde ir demagoģijas paraugstunda. Par to, ko Jūs stāstiet, nekad nav bijusi runa no manas puses. Jūsu rakstīto visu var atrast H-86 un LRTT dokumentos.Runa no manas puses ir bijusi, kas būs ja SC salasīs 55 vietas Saeimā. Ievērojot vēsturisko pieredzi, taču nav grūtības visu to stādīties priekšā. ES un NATO mēs tikām iekšā ar Saeimas palīdzību, un ārā no turienes var tikt tieši tāpat. Nepaietu ne mēnesis, ka Saskaņieši nobalsotu par izstāšanos no NATO un ES. Nākošais solis būtu “par ciešāku” sadarbību ar mātušku ! Tieši tā tas būtu un ne citādāk !!!
    Maskava tikai bezē rokas, kaut būtu vairāk tādi žuļi un gardas, kuri aģitē boikotēt vēlēšanas ! Kam kalpo Aivars Garda es zinu, bet kam kalpojat Jūs, Žuļa kungs ? Loģiski domājošs cilvēks šinī situācijā nekad nepiesauks boikotēt vēlēšanas ! Ja Jūs vēlat latviešu tautai labu, tad diez vai šis ir tas pareizākais ceļš. Sitīsim pa muti šiem pašiem mūsu plebejiem un spiedīsim viņus strādāt, nekā atdosim zobenu ienaidniekam… .

  11. Kur nu saka:

    Izrāvu citātu-“Svarīgi ir diskutēt par tēmu, apspriest to, meklēt risinājumus.”- no komentētāja Žuļa pēdējā komentāra. Nu ko, ja varas nodošana Maskavas režīma ielikteņiem ir risinājums, ko ilgāku laiku sludina komentētājs Žulis, tad nekādā gadījumā nevaru piekrist šim risinājumam. VARAI IR JĀPIEDER LATVIEŠU TAUTAI UN VARU VAR DALĪT TIKAI AR LATVIEŠU TAUTAI LOJĀLIEM CILVĒKIEM. VAI ŽULIM TAS NAV SKAIDRS?

  12. ceļš saka:

    L.G.nav informācijas(informācija esot visdārgākā pasaulē,daļa informācijas nevarot nopirkt ne par lielāko naudu).Ļoti maz cilvēku kas izlasīto saprot,bet saukļi ir vareni.Labi būtu uzsaukt ka varai pasaulē JĀPIEDER LATVIEŠU TAUTAI,bet kas no tā?

  13. Žulis saka:

    Grantiņa kungs!
    Acīm redzot, Jūs vienkārši negribiet tālāku publisku diskusiju ar Žuli. Par to, kādēļ Jūs to negribiet, es savus minējumus neizteikšu. Pirms beidzam šo saraksti, es tikai no savas puses pavisam īsi uzskaitīšu iemeslus kādēļ man šāda diskusija nav pieņemama:
    1) Jūs savos komentos izsakiet apgalvojumus, bet nesniedziet nekādus argumentus un pamatojumus šiem apgalvojumiem,
    2) Oponenta izteiktās domas Jūs kategoriski noraidāt pēc principa „jums nav taisnība, jo taisnība ir man”,
    3) es citēju Jūs izteikumus un uz tiem atbildu, bet Jūs apgalvojiet, ka „Par to, ko Jūs stāstiet, nekad nav bijusi runa no manas puses”,
    4) es izsaku un pamatoju savu viedokli, bet Jūs, tā vietā lai šim viedoklim oponētu ar argumentiem, sākat klasificēt mani gandrīz jau kā tautas ienaidnieku un demagogu, vaicājot kam es kalpoju.
    Šo uzskaitījumu varētu turpināt, taču saprotu, ka tam nav nozīmes. Kas attiecas uz Jūsu teikto, ka „Loģiski domājošs cilvēks šinī situācijā nekad nepiesauks boikotēt vēlēšanas” , tad gribu Jums teikt, ka, saskaņā ar man zināmo loģiku, atkārtojot vienu un to pašu darbību pie vieniem un tiem pašiem apstākļiem, mēs vienmēr iegūstam vienu un to pašu rezultātu. Tātad, ja mēs 20 gadu garumā, izvēloties „mazāko ļaunumu”, esam piedalījušies partokrātiskajā vēlēšanu farsā un tā rezultātā arvien no jauna priekš sevis esam ieguvuši to pašu prettautisko režīmu Latvijā, tad turpinot tādā pašā garā, mēs neko citu arī nākotnē neiegūsim. Tāpat nav loģiski gaidīt, ka partokrātisko vēlēšanu sistēmu likvidēs pašas partijas, kuras pateicoties šai sistēmai regulāri iegūst varu. Vienīgā loģiskā iespēja kā izdarīt spiedienu uz valdošo režīmu, ir šādu vēlēšanu boikots. Ja Jums, Grantiņa kungs ir cits, labāks priekšlikums, būšu priecīgs to uzzināt. Pretējā gadījumā, mūsu sarunai nav jēgas.

  14. Žulis saka:

    Komentētājam “Kur nu”
    Jūs sakiet: „Varai ir jāpieder latviešu tautai un varu var dalīt tikai ar latviešu tautai lojāliem cilvēkiem.” Es pilnībā Jums piekrītu. Pat vairāk. Es apgalvoju, ka nacionāla, ekonomiski un politiski neatkarīga Latvija ir ne vien latviešu, bet visu šeit dzīvojošu tautību cilvēku interesēs. Un šādā garā mēs abi varētu apmainīties ar ābeces patiesībām ilgi un dikti. Taču, lai mūsu teorētiskie spriedelējumi būtu produktīvi, tie ir jāsaista ar reālo situāciju. Un tādēļ es Jums gribu jautāt: Cik Jūs variet man nosaukt tos latviešu tautai lojālos cilvēkus no 9. Saeimas deputātu vidus? Tikai nepārprotiet mani, es runāju par lojalitāti darbos, ne vārdos.
    Domāju, ka būs grūti tādus atrast.
    Bet šī Saeima taču ( Ja tic tam, ko runā masu saziņas līdzekļos) tika ievēlēta „demokrātiskā ceļā”! Kas tad nu iznāk? Ja pieņemam, ka partokrātiskais vēlēšanu farss atbilst demokrātijas principiem, nākas secināt, ka tauta pati ir vēlējusies sev iecelt nelojālu valdību?! Bet tās taču ir acīm redzamas muļķības! Tātad jāsecina, ka pie vainas ir pati šī partokrātiskā vēlēšanu sistēma un tā ir jāmaina. Savukārt Jūs, manus aicinājumus boikotēt šādas vēlēšanas un tādā veidā kaut ko mainīt, apzīmējiet par „varas nodošanu Maskavas režīma ielikteņiem”. Tātad jūsuprāt iznāk, ka tālāk turpināt arvien no jauna šo partiju vēlēšanu teātri ir tautas interesēs?! Jūs apmierina tas, ka Latvijā normālas valdības vietā ir simts aktieri, no kuriem vieni, bārstot dižus saukļus, tēlo nacionālistus, citi internacionālistus, vieni promaskaviskos, otri prorietumnieciskos, bet visi kopā uz tautas rēķina draudzīgi atpelna savu „sponsoru”, viņu priekšvēlēšanu kampaņā ieguldīto naudu?! Ja Jūs tas apmierina, mums nav par ko runāt. Ja neapmierina, tad lūdzu konkrētus ( un galvenais reālus ) priekšlikumus kā šo partokrātisko vēlēšanu sistēmu izmainīt. Es savas domas šajā jautājumā esmu pateicis.

  15. zonnenbergs saka:

    Zonnenbergs-Zulim=Grantins nav Austrumu orakuls,vai tukstosgadiga
    mumija,kas visu zin.Vins dod faktus prieks tam,lai secinajumus
    izdaritu pats.Skaidrs ka demokratiska valsti nonaksim lidz
    demokratiskam velesanam,bet es te viena avize izlasiju ka no
    baznicas nozagta kafija un cukurs,neba lai pardotu.Secinajumi
    atkal jaizdara pasam,kas sini situacija jadara vispirms.Atceries
    Zuli nekas nav pilnigs,noslegts un galigs.Ta var but nauda seifa un
    ari tad ne.

  16. AG saka:

    Jā, Žulis ir sakarīgs cilvēks, bet plāngrantiņš un tā sauktais “ernis purnis” – nojūgušie šiziķi-paranoiķi!

  17. Fuka saka:

    vai tiesham nevar samesties un Grantinjam apmaksat kaut nelielu arsteshanas kursu? Nu nevar tak ljaut slimam cilvekam ta publiski blameties.

  18. co saka:

    Slimi jau ir Grantiņa kg-a maizes tēvi,kā maizi ēd,tā dziesmu dziedi.

  19. no malas saka:

    Atkal jau savu slimīgo žulti izgāž AG FUKS co un šķiet vienā personā ar uz brīdi pazudušo bļeck-pļecku, hi,hi!

    Bet tas žulis žulīgi smuki un pareizi runā un runas masas daudzums noslēpj melus, neprecizitātes un prof, demagoģiju!
    Nu piem. žulis mierīgi klārē šādu jautru savā absurdā tekstu: Vai tad PCTVL bija tā, kas, it kā glābjot diviem žīdiem piederošu „Parex” banku, tur iebāza vairāk kā miljardu mūsu valsts naudas? – VAI TAD NE PCTVL,SC,LPP,GODMANS UTT. KOPĀ TO NEIZDARIJA? Vai PCTVL uzdāvināja Abreni Krievijai?- NĒ, VIŅI VISIEM SPĒKIEM PRETOJĀS, VAI NE KO? Vai PCTVL iznīcināja cukurrūpniecību un citas mūsu valsts tautsaimniecības nozares? – VAI TAD NE, VAI KAUT VIENS VIŅU DEPUTĀTS PRET TO IEBILDA, NĒ-LAI VĒLĀK VARĒTU VAINOT LATV.KANGARUS,KURI PILDIJA VIŅU (PCTVL) ŠEFU PAVĒLES Vai PCTVL parakstīja mums neizdevīgos naudas aizņēmuma līgumus ar SVF? -NĒ, KO JŪS , ARĪ TE TIE “PRETOJĀS” AIZ MĪLAS PRET LV. VAI NE? Vai PCTVL atteicās no deokupācijas, dekolonizācijas un deboļševizācijas procesa Latvijā? -ŠIS PĒDĒJAIS IR VISJAUTRĀKAIS UN JĀSAKA MUĻĶĪGĀKAIS PIEMĒRS -Non koment???!!!!
    Vai tad PCTVL, ja nav kā GALVENAIS spēks, bet gan kremļa redzamā astoņkāja daļa, vai tas ko zaudē no viņu noziegumu vainas pakāpes pret Latvijas valsti un tautu? Vai tad TP,LPP un tagad PLL spētu tik saskaņoti caur prihvatizāciju, bankām, muitu utt. visu nolaist par burbuli, ja ne kopā ar šo vadošo kremļa tandēmu, toreiz Līdztiesību, Saskaņas Partiju,Latvijas Ceļu,Saimnieku un ZZS? Vai šīs maskavas ebreju dažādu nosaukumu bandas nebija aizmuguriskais, bet vadošais latvisko kangaru virziena rādītājs gan ar naudu, čekistiem, ietekmi un sakariem un VISI KOPĀ PRET LATVISKU LATVIJU?
    UN vēl, ko nozīmēja boikotēt vēlēšanas? Kam jūs to ieteicāt, KAM? Latviešu vēlētājiem vai ne, kas jau bija musināti un mulsināti? Krievvalodīgos jūs nepārliecinātu, tie bija jau stabili izlēmuši. Tātad, kas būtu, ja jums līdzīgos paklausot, aizgājuši būtu tikai domājošākie pāris tūkstoši letiņu? Bet krievvalodīgie visi balsotu, kas bija vēlēšanās gājuši, kas iznāktu šodien??!

  20. co saka:

    Kā pasaules valdinieki liks iet vēlēt, tā arī visi darīs,bet pārējiem mutes dzisināšana.Ja valdiniekiem iegribēsies atlaist saeimu-momentā,tad nāks gan Daugavas racēji,gan visi vajadzīgie.Tad kā parasti visas ķēkšas piezvanīs radio krustpunktam un viss būs kā viņas gribēs.Tikai par sevi nedomājiet,viņi domās tikai par jums,galvenais zvaniet ko un kā jūs gribiet lai viņi laimīgi to izpildītu.

  21. rebe saka:

    Ļoti labs komentārs – no malas-.Žuli,var svītrot nevēlamos kandidātus,bet pieņemt jūsu muļķības par neiešanu balsot ir noziegums,jo krievi dara pretējo un tas būtu – visu varu SC un Kremlim.Iedomājaties ,ja uzvarētu SC un ĀM,AM,Izg.M,FM utt.būtu SC rokās?Jūs Žuli,esat sava veida provokators!

  22. Žulis saka:

    Komentētājam “No malas”
    Tātad Jūs par noziegumiem pret tautu, ko izdarījis partokrātiskais režīms Latvijā, vainu gribat uzvelt tiem sešiem PCTVL deputātiem no simta, kas sēdēja 9. Saeimā un Žulim, kā viņu atbalstītājam? Tas būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji.
    Palasiet vien vēlreiz to, ko esmu teicis savos komentos. Speciāli priekš Jums varu atkārtoties un pateikt vēlreiz: PCTVL, TĀPAT KĀ SAVULAIK INTERFRONTE DRĪZĀK IR KĀ BUBULIS UZMANĪBAS NOVĒRŠANAI NO ĪSTAJIEM MŪSU TAUTAS IENAIDNIEKIEM. PCTVL IR KĀ MĀŅU UZBRUKUMS, KURA MĒRĶIS NOVĒRST UZMANĪBU NO GALVENĀ UZBRUKUMA UN TĀ IZPILDĪTĀJIEM.
    Ko tas nozīmē? Tieši to, ko Jūs pats pēc manis „atmaskošanas” sava komenta beigās esiet pasacījis. Citēju: „”PCTVL ir tikai viena kremļa redzamā astoņkāja daļa”. ES Jūsu teikto vēl papildināšu. PCTVL ir tikai viens globālās, internacionālās, prettautiskās mafijas astoņkāja tausteklis, kurš apzināti un speciāli ir izrotāts ar biedējošiem, pretlatviskiem lozungiem, saukļiem un prasībām. Tas tādēļ, ka šī „taustekļa” uzdevums ir nevis tiešs uzbrukums, bet upura iebaidīšana un uzmanības novēršana no tā, kā citi astoņkāja taustekļi tajā pašā laikā, līdzīgi vēža metastāzēm pārņem un iznīcina upura ķermeni no iekšienes.
    Tikai tādēļ vien, lai pie varas nenonāktu PCTVL, aicināt cilvēkus ar savu dalību partokrātiskajā vēlēšanu farsā atbalstīt tālāku partokrātijas režīma diktatūru Latvijā – tas nozīmē, baidot ar vienu astoņkāja taustekli, piespiest upuri sevi labprātīgi nodot pārējo taustekļu saplosīšanai. Faktiski tā ir kalpošana astoņkāja interesēm. Tā ir leģitimitātes piešķiršana šī astoņkāja darbībai Latvijā.
    Bet no visiem tiem, kas par šīs situācijas izklāstu un aicinājumu boikotēt vēlēšanas mani cenšas klasificēt kā demagogu, provokatoru vai Maskavas aģentu, es gribu dzirdēt atbildi tikai uz vienu jautājumu: KO ESIET PANĀKUŠI UN KO TURPMĀK CERIET PANĀKT, AR SAVU DALĪBU VĒLĒŠANU FARSĀ ATBALSTOT ŠĪ ASTOŅKĀJA TAUSTEKĻUS?” Ja var ticēt statistikai, šī astoņkāja veiktā genocīda rezultātā katru gadu iedzīvotāju skaits Latvijā ( salīdzinot dzimstību un mirstību) samazinās par 7-10 tūkstoši cilvēku. Tātad cilvēku skaita ziņā no zemes virsas tiek izdeldēta viena viduvēja Latvijas pilsētiņa.

  23. zonnenbergs saka:

    Zulim-uz karstam pedam neviena parvelesana nenotiks.Nu velesanu likumi
    uzrakstiti nepareizi.Jadabu rezultats uz 2014 gadu.Ja visi lupatas,
    iznemot VISU LATVIJAI,tad vari pienemt kadus likumus gribi.Valsts
    varas nebus tik vai ta.

  24. Miervaldis saka:

    Krievus ar Latvju partijām nebaida!Jo Latvija patreiz nav Latvju valsts.Jau no 2006.gada nav!Saimnieki šeit tagad ir kangari, īstākie postpadomju žurkas, un zināms – uz labu saimnieku nedusmojas!Latvji tagad ir nospiesti, un nav savas zemes samnieki!Bet kādreiz vini būs savas zemes saimnieki, jo ļaunums var vilkties ilgi, bet ne mūžīgi!

  25. Miervaldis saka:

    Padoms mājaslapas administrācijai un apmeklētājiem – savas domas un priekšlikumus atklāti nepaust.Jo pēc šitā maitas – blakc jokera nodevības, DP kā vanagi pikē ap šo mājaslapu!

  26. zonnenbergs saka:

    Piekritu Miervaldim.Pilnigi iespejams Latviju izcelt 4 gados ka to
    izdarija KARLIS ULMANIS.Vajag tik gribet.Ja Latvijas valsts bus
    augstaka vieta par savu dzivibu un savam apaksbiksem,tad katrs zinas
    kura vieta vinam atrasties.Katrs to jau laikam zina.Ja zina ka vins
    ir KANGARS un vina vieta meza pie krupjiem,tad lai pats ari iet uz to
    vietu.Vai ari janak varai,kas piespiestu to izdarit.

  27. black_joker saka:

    Padoms Miervaldim – kā tu tik labi zini, ka DP pikēt pikē ap šejieni? Sadarbojies? :):):)
    nodot var, ja esi kādā lokā, kam kopīgas idejas un tad maina puses kāda iemesla dēļ. Nekad neesmu bijis jūsējs, tādēļ ar nekad neko nevarēju nodot- tikai pievērst uzmanību

  28. ari no malas-zulim saka:

    Ja, un ko jus gribat panakt boikotejot velesanas, lai uzvar SC ? Kad tas uzvares, tad bus par velu kadam zeloties. Es ari piekritu tiem,kuri uzskata,ka boikotesana ir tiesa maskavas provokacija. Pats ta tu atbildi nedod, kas butu ja uzvaretu krievi, bet laikam jau tas ir tavs uzdevums,iznicinat Latviju.

  29. no malas saka:

    „”PCTVL ir tikai viena kremļa redzamā astoņkāja daļa”. ES Jūsu teikto vēl papildināšu. PCTVL ir tikai viens globālās, internacionālās, prettautiskās mafijas astoņkāja tausteklis, kurš apzināti un speciāli ir izrotāts ar biedējošiem, pretlatviskiem lozungiem, saukļiem un prasībām. Tas tādēļ, ka šī „taustekļa” uzdevums ir nevis tiešs uzbrukums, bet upura iebaidīšana un uzmanības novēršana no tā, kā citi astoņkāja taustekļi tajā pašā laikā, līdzīgi vēža metastāzēm pārņem un iznīcina upura ķermeni no iekšienes

    Žuļa kungs, šim citātam tikai varu piekrist, bet ne domai, ka viņi un SC ar saviem sakariem, ar kremļa tiešu un pārnestu atbalstu, ar viņu politikai piešķirtu finansiālu atbalstu un viņu nopirktajiem vai šantažētajiem latviešu kolaborantiem ir mazāk kaitīgi un mazāk atbildīgi, par visu, kas Latvijā negatīvi noticis. Tāds viedoklis ir pret saprātu un loģiku un patiesi liek domāt par citu aprēķinu acīmredzamo noliedzot.

    Bet, kapēc jūs tik ilgstoši neatb. uz šo manu raksta jautājumu:

    UN vēl, ko nozīmēja boikotēt vēlēšanas? Kam jūs to ieteicāt, KAM? Latviešu vēlētājiem vai ne, kas jau bija musināti un mulsināti? Krievvalodīgos jūs nepārliecinātu, tie bija jau stabili izlēmuši. Tātad, kas būtu, ja jums līdzīgos paklausot, aizgājuši būtu tikai domājošākie pāris tūkstoši letiņu? Bet krievvalodīgie visi balsotu, kas bija vēlēšanās gājuši, kas iznāktu šodien??!

  30. co saka:

    Nevar iznīcināt to kas jau ir iznīcināts.

  31. Žulis saka:

    Komentētājam „No malas”
    1)Kurā vietā manos komentos jūs esiet izlasījis apgalvojumu, ka PCTVL „ir mazāk kaitīga un atbildīga par visu , kas Latvijā negatīvi ir noticis”??? Kurā brīdī es esmu apgalvojis, ka viena astoņkāja tausteklis ļaundarībās mazāk vainojams, kā otrs?
    Nevajag piedēvēt oponentam apgalvojumus, ko viņš nav izteicis. Tas ir viens no demagoģijas paņēmieniem.
    2)Kāpēc Jūs man uzdodat jautājumu, uz kuru esmu atbildējis jau pašā pirmajā šeit publicētajā komentā? Kas būtu, ja vēlēt būtu aizgājuši tikai krievi? Tas pats, kas ir un būs tagad. Jo tie, kas ar partokrātijas palīdzību valda Latvijā, valdīs neatkarīgi no tā, kādas VIŅU PAŠU IZVEDOTĀS partijas būs iekļuvušas Saeimā. Nu pavērojiet kaut vai šobrīd 10. Saeimas partiju jaunās valdības veidošanas procesu! Tur taču neiet runa par to, kura Saeimā ievēlētā partija no sevis kaut ko varētu dot un darīt tautas un valsts labā. Tur iet runa par cīņu pie siles! ( Līdzīgi astoņkāja taustekļi dala vietu uz upura ķermeņa, kur piezīsties) Ja Jūs domājiet ka PCTVL nākšana pie varas saistītos ar latviešu apšaušanu, cietumos likšanu un pilnīgu Latvijas pievienošanu Krievijai, tad man atkal jāatkārto jau iepriekš uzdotais jautājums: „Kas ir tas, ko Krievija šeit nespēj dabūt un kā dēļ tai būtu jāiziet uz atklātu agresiju?” Kādēļ krievu zaldātiem būtu jāšauj latvieši, ja bez bēdas , ar pašu „latviešu valdību” rokām katru gadu var likvidēt ap 10 tūkstošu latviešu? Kādēļ pūlēties ar latviešu slodzīšanu cietumos vai izsūtīšanu, ja ar pašu „latviešu valdību” palīdzību var panākt, ka desmitiem tūkstošu latviešu katru gadu bēg projām no savas zemes? Kāpēc ar bruņotu spēku jāsagrābj latviešu zeme, ja to ar pašu „latviešu valdību” svētību var nopirkt par sviestmaizi? Kāpēc uzņemties atbildību par Latviju kā par „savu ģerevņu”, ja Latvijā ar pašu „latviešu demokrātiski ievēlētu valdību” atbalstu var saimniekot kā savās mājās?
    Nu padomājiet taču! Nav jēgas strīdēties tikai strīdēšanās pēc.

  32. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – nu kur ir tas spēks, kur?Lūk vācieši 20.gadsimtā pūlējās ieskaidrot krieviem, un lūk ko dabuja….Nepateicība pasaules alga….Bet ja vācieši būtu uzvarējuši visus, tad kāds vācu štumbarfīrers, aizvestu kādu krievu ņeņevas purvos, un liktu tam celt sev māju, un saimniecību, un vispār celt Vlasova Krieviju!

  33. Miervaldis saka:

    <Black joker – galīgi tev smadzenes nodračītas….šī mājaslapa ir viena no tām, kura pārstāv Latvju intereses, kura pārstāv tautu!Izrādot necieņu mums, tu izrādi necieņu tautas garam!Tu nesaproti, kad esi tautas nodevējs?!Tu nesaproti, kad tevi gaida suņa nāve?Tu vari sevi vēl glābt, atvainojoties savai tautai, un savas mūža pēdējās dienas (pēc cietuma), pavadīt 16.marta tautas svētkos!Bet tavs liktenis pēc tam, kad tu nāksi pie prāta, ir vieglāks, nekā tava nāve!Mūža ieslodzijums, vai 21.gads!

  34. black_joker saka:

    Pilsonim priekšniekam- piefiksē šo Miervalža komentāru – tieši draudi un nekas vairāk.

  35. A.Balts saka:

    Tai vakardienas TV Dombura diskusijā sēdēja krievu partijas pārstāve, kas uzsvēra, ka viņas senči -vecticībnieki Latvijā dzīvo no 17.gadsimta, tā it kā sevi nodalot no okupantu jauniebrucējiem sākot no 1945.gada. Tā redzams pasvītrojot viņas pilsonisko piederīgumu mūsu valstij un ar to uzsverot objektivitāti saviem spriedumiem. Bet gan viņas lauzītā, vārdus meklējošā latviešu valoda (no 17.gadsimta??!), gan izteikti kremliskā SC stabulē vērstie meldiņi stabili liecināja par pavisam ko citu. Redziet, tauta, kādi ir šie ļautiņi, plecu pie pleca nodzīvojot paaudzēm mums blakus, visu notikušo un nodarīto latv. tautai labi zinot un tomēr paliekot svešiem, vienaldzīgiem un pretlatviskiem. Un ja tādas personas tiek pieskaitītas pie “lojālajiem” krieviem, tad ko mums gaidīt no okupantiem Saeimas deputātu krēslos tikušus?

  36. zonnenbergs saka:

    Man tada doma ienaca.Kapec tadam valstim ka Krievija,Vacija,Zviedrija
    nav koloniju.Tapec ka no veciem laikiem vinas ir skatijusas uz
    kaiminu zemem un ka tas kontrolet ,un paklaut.Polija ari.Mums bija
    labas kolonijas Trinidade-Tobago,Gambija.Mes gribejam noklut tuvak
    izejmaterialiem,veidot tirdzniecibu un savu attistibu.Ka Holande.
    Peteris 1 teica -logs uz Eiropu vala un ienaca tepat Latvija.
    Tumsoni vini ir bijusi un bus.Bailigi ari,uz KURZEMES katlu pirmos
    sutija aziatus,bet pasi gaja no muguras.Ja LATVIJA neies plasuma un
    pasaule,tad diez kas nebus.Vel jau daudz domu

  37. black_joker saka:

    zonnebergam- palasi vēsturi- kolonijas bija visām tavām valstīm – Vācijai- mūsdienu Togo, Namībija, Kamerūna, Tanzānija,Samoa salas, dažas pilsētas Ķinā. To visu 1918.gadā Vācijai konffiscēja kara uzvarētājvalstis. Krievijai bija Tālajos austrumos Ķīnai atņemtās zemes- Usūrijas novads, Sahalīna, Kuriļu salas, Aļaska, dažas ķina spilsētas un atbalsta punkti Amerikā līdz pašai LosAndželosai. Aļasku pārdeva, Ķīnas īpašumus daļēji iekļāva komunistu PSRS, daļēji atdeva atpakaļ Ķīnai. Zviedrijai bija kolonijas mūsdienu Džordžijas štatā un citviet piekrastē, bet angļu kolonisti tās visas 17.gadsimta laikā iekaroja, Āfrikas piekrastē bij daudz atbalsta punktu kopā ar dāņiem, bet līdz 19.gadsimta sākumam visi tika zaudēti par labu angļiem un frančiem. Vienkārši Krieivjai un Zviedrijai bija daudz svarīgāk nostiprināties Austrumeiropā, kur tad nu tās beidzot sakāvās savā starpā un Krievija vinnēja

  38. Miervaldis - black joker saka:

    Es nedraudu – es saku kā būs, ja tu nelabosies!

  39. zonnenbergs saka:

    B.J.-Ja par Vacijas kolonijam nezinaju.Bet atskiriba ir ka Tu
    apsaimnieko savas kolonijas.Tad Latvija ari ir Krievijas kolonija,
    ar vispostosakam sekam.Drosi vien tas zemes tur austrumos ari.
    Galvenais ir kadu politiku Tu kolonijas veido.Iznem visu lielo
    valstu uznemumus,no esojam un bijusam kolonijam un tur saksies
    nemieri,bads,bezdarbs.Es te nerunaju par Krieviju,tas ir unikums
    pasaule,ne valsts.Lai vai ka no visa sacita LATVIJAI butu labums,
    to tacu nevajag aizmirst nekad.

  40. Miervaldis saka:

    Nu black joker, kā būs?

  41. Miervaldis saka:

    Black joker – kā tu nēesi nodevējs?!Tu taču esi no mūsu tautas, vai ne?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *