Cionistu nedienas ASV, trampistu zaudējumi vēlēšanās

Vēlēšanās, kuras notiek tieši pa vidu ASV prezidenta vēlēšanām, tiek pārvēlēta visa Pārstāvju palāta (deputāti tiek ievēlēti uz diviem gadiem) un trešdaļa Senāta (senatori tiek ievēlēti uz sešiem gadiem). Tāpat tika pārvēlēti 36 pavalstu gubernatori, daudzu vietējo pavalstu un pašvaldību deputāti. Daudzviet līdztekus šīm vēlēšanām notika dažādi referendumi.(NRA)

LRTT

Uz šīm vēlēšanām lielas cerības lika cionisti, bet sabruka viņu cerības tāpat kā Hersonas okupantiem. Tieši Trampa personīgi izvirzītie 13 kandidāti, kuri atklāti uzstājās pret palīdzību Ukrainai, tika pilnībā izsvilpti ! Līdz ar to arī tika “uzsprausts krusts” uz Putina režīmu. Tas arī nozīmē, ka Tramps netiks izvirzīts izvirzīts par prezidenta kandidātu nākošajās vēlēšanās un tā jau ir laba ziņa. Trampas nāk no Vācijas ebrejiem un tāpēc viņš uzkrītoši brāļojās ar Izraēlu un tik pat uzkrītoši aizstāvēja Putinu.

Ja ASV cionistu varza cieta zaudējumu, tad Izraēlā tā atkal nāca pie teikšanas !

Toties Izraēlas ārkārtas vēlēšanās uzvarēja labējie ar noziedznieku Netanjahu priekšgalā. Tas nozīmē, ka Izraēlā pie varas nākuši antisemīti- semītisko ebreju un palestīniešu nīdēji. Tas nozīmē arī to, ka visādā veidā tiks atbalstīts Ukrainas konflikts, kas var pāraugt par pasaules mēroga konfliktu, jo Krievija ir nekas cits kā Izraēlas “darba instruments”.

Pasaules mēroga konflikts nebeigsies, kamēr pastāvēs šie divi-(Krievija-Izraēla) mākslīgie veidojumi. Arī Latvijā nekas nemainīsies, jo visas partijas saistītas ar Sinagogu ! Latvijas likteni lemj čekisti & komunisti, kuri arī ir Izraēlas “darba instrumenti”.

       Izraēlas parlamenta ārkārtas vēlēšanās uzvaru, iespējams, guvusi bijušā premjerministra Benjamina Netanjahu partija “Likud”, – tā liecina exit poll dati. Viņš kopā ar sabiedrotajiem, iespējams, arī ieguvis vairākumu parlamentā, kas ļaus izveidot stabilu valdību. Vēlētāju aptauju dati liecina, ka labējā partija “Likud” varētu būt ieguvusi 31 deputātu vietu. Savukārt galvenie pretinieki – premjerministra Jaira Lapida Nākotnes partija var cerēt uz apmēram 24 deputātu vietām. Tomēr izšķirošie ir Netanjahu sabiedroto panākumi, jo šīs partijas ar galēji labējiem reliģiskajiem cionistiem priekšgalā varētu nodrošināt vēl 30 deputātu vietas, kas koalīcijai dotu vairākumu Knesetā, kur kopumā ir 120 deputāti. Tomēr ekspremjers pagaidām nav pasludinājis savu uzvaru, jo balsu skaitīšana turpinās un minētais pārsvars ir ļoti niecīgs. Situāciju būtiski varētu mainīt kādas nelielas arābu partijas iekļūšana parlamentā. Tomēr eksperti ir vienisprātis, ka balsojums, kurā piedalījās salīdzinoši daudz – divas trešdaļas – vēlētāju liecina par nepārtrauktu elektorāta virzību uz labējo flangu. Tas mazina cerības par mieru ar palestīniešiem un rada pamatu iespējamam konfliktam ar ASV prezidenta Baidena administrāciju un Izraēlas atbalstītājiem ASV.(lūk, to jau neizdomā LRTT, bet secina starptautiskā prese !)

17.11.22

You may also like...

16 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Putina pusē liela īdēšana par Trampa un tram-pistu iztrūkumiem.

  2. Valodas stūrītis saka:

    (No Eduarda Liniņa raidījuma.)
    “Autsaideri bija | Daudziem bija kolaborēšanās | Denacifikācija un pozicionēšanās | Dekoncentrencifikācija pro prorietumniecisku aktualitāšu bīlingā”
    — Ķēmu un mēslu valoda. Cik tālu var aiziet!

  3. Pie valodas stūrīša saka:

    Pierakstīts 20 minūšu laikā,no LVR-1.
    Monitāra izpausme,fõrums,potenciprincipiāls,producentālas aktualitātes,samita deklarācija,gudrie trafareti,transporta cikls,konceptuāli mikroviļņi pūļa kontrõlei,policijas koncepts,bezpilota aparātu piloti,termovizõri subjektu atklāšanai,lai uzlabotu vides kvalitāti sākta 2000 hektāru koku abortēšana.
    — Uz ko velk runāšana tādiem vārdiem?

  4. Odze. saka:

    Ka tad ! Cionistiem Nedienas patiesi – grandiozas! Veca grezele pelosi -uz EXIT… smiltis birst jau sen, taapat kaa
    bidenam ,kas sez uz nozagtam velesanam.
    Vinam mironji no kapiem meta balsis.
    Grantina kungam Soross un berija NAV ZIIDI, bet TRAMPS… ir ZIDS ! VARENI .
    Man nav vairs ko teikt.
    .
    .
    .
    Admins
    Īsts cionista murgojums. Nekad neesmu sacījis, ka Soross nav žīds. Bērija nebija žīds, bet noziedznieks Tramps tāds ir. Kamēr būs tādas “odzes”, tikmēr arī uz pasaules valdīs naids un līs asinis.

  5. Māris M. saka:

    Krievu laikā, kad vēl mācījos pamatskolā, starp bērniem bija izplatīts teiciens:
    Dievs, svētī Latviju!
    Velns lai rauj Krieviju!

    Lai bērnu dienu sapņi piepildās!

    Priecīgus svētkus visiem latviskiem, patriotiskiem latviešiem!

  6. AG saka:

    Un cik pidaru tika ievēlēti?:)))

  7. Par rupjo liekuli saka:

    No sevis neaizmuksi- pidariem pidaru probleemas, vai ne taa a.g.?

  8. Aelita saka:

    Sveiciens (mazliet novēlots) svētkos visiem tiem, kas par Latvijas augšupeju.
    Lai vismaz tiktu apturēts ceļš uz tautas izmiršanu.
    Mēs visi esam tikai cilvēki un mēdzam reizēm kļūdīties. Cerams, arī kāds Raivis saprot, ar ko ir vērts draudzēties, ar ko nē, kas mums var palīdzēt grūtā brīdī.
    Šogad lāpu gājienā bija daudz vairāk cilvēku, nekā citus gadus. Jāpadomā, vai vēlēšanu rezultātiem var ticēt?
    Bet čūskas parasti pirmās neuzbrūk, tikai, ja tām kāds uzkāpj uz astes, vai kā citādi apdraud. To reizēm nevar teikt par čūskveidīgiem cilvēkiem.
    Es arī kādreiz kļūdījos, domājot, ka Grantiņu vajā par nacionālismu. Bet sorosiešu kustība ir internacionāla. Kaut vai tā Delna – par atklātību – tas jau nebūtu nekas, tikai mums, latviešiem nav vajadzīgas tādas mācības par cilvēku skaita samazināšanu, arī par sieviešu emancipāciju, tas viss jau ir aizgājis pārāk tālu.
    Jautājums “čūskai” – vai ir vēl kāda vietne, izņemot šo un Pietiek, kur var brīvi komentēt, ko nav galīgi apsēduši troļļi?

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Snuckers? Pēkšņi spēļu zālē parādījās kāds vīrs, ko redzējis esmu YouTube ierakstos par Snuckera vēsturi skatoties. Tas bij kāds savdabīgs chempions!? Darba kolēģim īpaši tika skatīties Salivana spēles, bet nez kāpēc man vienmēr jis šķiet aizdomīgs tāpat, kā darba biedra 100 % latviskums!? Sūds ar viņa latviskumu, ka tik spēlē iet uz priekšu un spēlēt bij interesanti, jo ar cilvēks pēc savas būtības atšķiras no pelecigas masas ar savu ikdienas nomāktību. Te nez no kurienes pie Snuckera galda parādās cits anglis ar kaut kādu elektronisko mēra ierīci līdzīgu 80 gadu Casio pulksteņiem! Tad uzlicis to uz Snuckera galda sāk man gvelzt par tehnoloģijām, kā tās palīdz saskatīt mēru un aprēķinu, lai bumba precīzi ieietu lūzaa. Tā teikt anglis ar savu tehno iekārtu cenšas mani noniecināt, bet klusējot vien skatījos viņa, lai jis pats saprastu, ka viņš ar visām savām tehnoloģijām ir nožēlojams idiots. Tad jis sajutis manu nicinoso skatu sāka pāriet uz nēģeru tēmu un izcelt mani, kā baltās rases cilvēku, jo nēģeri nekad nespējot da domātie līdz tādu tehno iekārtu taisīšanas kāda ir viņa rokās! Man tomēr esot lielākas iespējas būt potenciālam tehno veidotajam.Tomer būdams kulturāli audzināts cilvēks ne izteicu anglim, ko domāju par viņa nicinajuma izrādīšanu pret nigeriem, jo arī Salivans pārsvarā spēles laikā ir nigers, ja arī tomēr zhids. Tak skazak – Pizdujtje vi vsje k jebenji materji! Ja budu igratj Svojekami i iboshitj luzi v russkom biljardji i luzi v russkom biljardji ne takije prostitutki, kak vashem Snuckerse. Man ir Dievs devis acu mēru un tas ir jātrenē bez tavām tehno iekārtām! Kaut kā jau tā spēle simpatizē, ko viņi spēlē, bet tomēr dvēselei īsti tā nesaista, kā krievu biljards, jo….. Tās nav tik atšķirības vien bumbu izmēros un luzaas, bet tā gara būtība, kas valda ap galdu, kad iet spēle. Tas savdabīgais chempis bij Alex Higins no miroņu valstības! Tad nu paskatoties 80 to gadu Snuckers spēles ierakstus savdabīgi ja apbrīno tā gaisotne, ka veči varēja pasēdēt stūrīti un uzpīpēt pīpi noskatoties, kā chempis sit bumbas vienu pēc otras luzas iekšā. Dzērājs! Ta nu tas dzērājs ir ar savu spēli ietekmējis citus pyikus, kas ir aizrāvušies ar Snucker spēlēšanu. Grantins nolicis ir man komunistu pusē, kad esmu norādījis, ka tauta dzīvo dzerstoties i maukojoties, bet vai citur pasaulē ir savādāk? Latviešu kultūra skaistākās dziesmas ir nākušas no dzērāju dvēselēm un tieši viņus visu pirms dzen frontes līnijas kamēr tādi kropļi, kā Rinkevics ar Gedroicu skatīsies YouTube, kā latvieši šauj krievus. Kas dara tos sudainos darbus ikdienā, ja ne dzērāji? Kas būve mājas, ja ne dzērāji? Uz kādiem pamatiem stāv valsts? Uz dzērājiem un maukām visu pirms!

  10. 85 saka:

    Dēmonkrātu organizētais viltus “patriotisms” ir totāls feiks, tas jau skaudri saprotams arī vientuļām mātēm un pamatskolniekiem.
    Arī masu debilizēšanas programma uz patriotisku “nacionālismu” ir zaudējusi savu nozīmi un jēgu, jo tikai mēģina balstīt republiku – žīdulēna murgus taisnot savu u.c. parazītu eksistenci, slēpjoties aiz nozombētas un gļēvas “armijas”, paralēli ar kaitniekpsiholoģijas sērgu zombējot padumjākas masas un tās nelietīgās ģimenes, kuras no bailēm un nesaprašanas reāli kritušas atbalstīt un tēlot (viltot) “valsti”, ziedojot (ne)savu bērnu cilvēkveidola apziņas organizētā (labi, ka nebūtībā zūdošā) parazītmehānisma programmām.
    “Velns lai rauj Krieviju!”? Māri M, kas tad (konkrēti) – kuri
    (-as) “pieaugušie” programmēja bērniem pamatskolā etnisku rasismu pret slāviem? Un saukļa “Dievs, svētī Latviju!” autors tā tad laikam kritis saistīties ar parazītmehānismu, programmējot dievu ārpus cilvēkiem un scenāriju par kādu “nesvētu Latviju”.

  11. Nu cik var ...? saka:

    Krievi nav slaavi,bet karsh ir utilizaacija un upureeshana un … negribas neko paregjot,bet notikt var trakas lietas… Cilveecei ir jaanaak pie praata(Sirds)un jaaapvienojas … Cik var barot ar lushu Melnos?

  12. kokins saka:

    Šoreiz ,vienā komentētāju kompānijā, udarbojas veseli trīs kambalas.

  13. Ko? saka:

    “Kambalas” ir butes,bet čūskas pašas pieteicās. Kad nu Grantiņš pasaka savus secinājumus,kādam tīk tos apšņākt. Sarunas nu nesanāk.

  14. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=QyIQ1Yw6xf4 – NSS zvērē, kas tie ir, kas zina?!

  15. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=tlDo94OAXJg – Великие россияне говорили мерзости о своей стране??! Или же открывали людям ГЛАЗА.

  16. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=qLhZrTS8Awo
    У России ничего своего нет? ОНА АБСОЛЮТНО ВСЕ УКРАЛА и присвоила СЕБЕ ЧУЖОЕ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *