Valodas “memorandi” ir tikai savu vēmekļu otrreizēja “norīšana” !

Liana Langa

Lūdzu, dalies un paraksties!

Paldies Ogres Vēstīm par Memoranda publicēšanu avīzes pirmajā lapā!

Parakstīt memorandu “Par Latvijas valstsnācijas interešu nodrošināšanu” var 4 platformās:

1. https://ej.uz/memorands_par_latviju

2. https://austsaule.lv

3. https://taisnigums.lv

4. https://runalatviski.latvijai.lv

Paraksties par latviešu nācijas aizsardzību! Par latviešu valodu, pret migrāciju!

Valodas “memorandi” ir tikai savu vēmekļu otrreizēja “norīšana” ! Tas, protams, ir rupji pasacīts, bet atspoguļo lietas būtību tās pamatos. Kāds mums vairāk memorands ir vajadzīgs, tas viss jau noteikts SATVERSMĒ ! To arī pierādīja “valodas referendums” ! Tad, kāpēc tas ir mūžīgi no jauna jāatgremo ? Kas aiz visa tā slēpjas, manuprāt, ilgi nav jāmin. Nepatīkamākais, ka to visu veicina tieši Liāna Langa, kurai būtu jāsaprot, ka šī mūžīga bezrezultatīvā vāvuļošana ir tas, kas vajadzīgs mūsu tautas bendēm, čekistiem, komunistiem un okupantiem. Ja viss tas ir noteikts Satversmē, Preambulā un valodas referendumā, tad pamatuzdevums valdībai ir gādāt, lai viss tas tiktu īstenots dzīvē ! Ja tas netiek darīts, tad deputāti un dažādas par valsts valodu atbildīgās struktūras jāsauc pie atbildības par sabotāžu pret valsti un latviešu etnosu.

Pirmais un pats galvenais, kas nekavējoties būtu jādara, aiz restēm jāaizbāž visa Ždānoka- Lindermaņa krievžīdiskā varza, kura kūda nelatviešus pret Latvijas valsti un latviešu tautu. Šiem hazāriskajiem mēsliem nav vietas Latvijā, jo viņi šeit atrodas nelikumīgi, ja skatāmies no Starptautisko LIKUMU PAMATU puses.

Kāpēc Langas kundze nevarētu vākt parakstus pret tiem, kuri visus šos Likumus, kas attiecas uz valodu, ignorē ? Kāpēc nevāc parakstus par likumīgo Latvijas dekolonizāciju Ženēvas KONVENCIJAS IETVAROS ? Kāpēc Langas kundze nevārētu uzņemt sakarus ar L. Grantiņu visu šo jautājumu risināšanā ? Vai tad L. Grantiņš par to visu jau nerunā kopš1986 gada ? Pašlaik izskatās, ka L. Langa runā tikai to, ko atļauj bijusī čekistu komunistu banda, kura šodien Latvijā ir pie teikšanas. Tas viss izskatās pēc labi organizētas provokācijas,- laika nelietīgas vilkšanas garumā. Patiesība taču ir tik vienkārša un tā vienmēr ir TEVĪ. Ir tikai jāpārvar sevī mītošais kroplais- bailīgais cilvēciņš, kurš beigu beigās, ja tu viņu nepatrieksi pie velna, tevi pašu aizvilks uz Elli !

Kā skan mums tik daudziem zināmais aforisms: “Piedots tiks tam, kurš nevarēja, bet ne tam, kurš negribēja(bija “aptaisījies” Patiesības priekšā).”

Iz pagātnes annālēm: Kā es reiz čekas pavadībā tiku apriets visas Latvijas priekšā, ka esot sadarbojies ar čeku dibinot H- 86 un, ka es apvainojot “īstos” patriotus, ziemeļus, astras, cālīšus, pupurus...pret mani pat sāka uzstāties radio “Brīvā Eiropa” P. Brūvera vadībā- slavēja “varonīgo” Ziemeli un Rīgas grupu ! Šodien šīs nelietis staigā pa kapiem un zaimo mirušos ar DIEVA VĀRDU ! Visi šie provokatori, kuri toreiz uzstājās pret mani, šodien ir lieli vīri, bet kā ir ar Dvēseles tīrību, Pāvil Brūveri ?

Vai viņš atklāti kādā sprediķi ir pasacījis, ka rīkojies pret mani noziedzīgi ? Personīgi viņš man ir atvainojies, bet tam ir maza nozīme, tas jādara visas Latvijas priekšā, tā, kā viņš to darīja mani nomelnojot !

Un kas iznāca beigās ? Visi viņi, Brūvera slavētie, izrādījās “čekas maisu klienti” ! Un, vai jūs, nožēlojamie dižvaroņi un pakaļblējēji iedomājāties, kā jutos es, kurš ar Patiesību un tīrām domām izgāja atklāti pret šo sātanisko krievžīdisko orku impēriju ? Neviens jau man vēl par to nav atvainojies, bet turpina neskaitāmas tiesas sēdes pret mani. Vai L. Langai nevajadzētu informēt sabiedrību, ka pret aktīvās Atmodas aizsācēju čekisti izvērš neiedomājamu vardarbību ? Kad L. Langa diezgan anonīmi publicēja manis 1986. g. rakstīto dokumentu varēja visu to piebilst, bet nekā !!!

Vēl šodien tāds čekas izdzimums- Linards Muciņš, kurš bija izrakņājis visus čekas arhīvus meklējot manu sadarbības “dokumentu”, bet to neatradis Gardas avīzē paziņo: ka atradis neesot, bet domājot, ka tā varot būt, jo bez sadarbības apliecinājuma nevienu ārā taču neizlaida ! Ja tāds kroplis, kā šis muciņš, nav uz vietas nositams un viņa miljonu vērtīgie īpašumi nodedzināmi, tad kas TIESISKUMS ?

Lūk, deģenerāts, ģenētiskais izdzimums, zaglis un laupītājs, nelikumīgo miljonu īpašnieks L. Muciņš ! Nositams, kur satiekams !

Un vēl trakāk, kāds smirdīgs krievžīdu čekas provokators Juris Rubenis paziņo, ka visus H- 86 dokumentus esot sarakstījis viņš.

Un atkal jāsaka, ja tāds nav jānosit, tad kam vajadzīgs tāds TIESISKUMS ?

Lūk, Langas kundze, no šīs puses tas jāsāk !

08.08.23

You may also like...

9 komentāru

  1. no Paardaugavas saka:

    Kāpēc Langas kundze nevarētu vākt parakstus pret tiem, kuri visus šos Likumus, kas attiecas uz valodu, ignorē ? “Kāpēc nevāc parakstus par likumīgo Latvijas dekolonizāciju Ženēvas KONVENCIJAS IETVAROS ? Kāpēc Langas kundze nevārētu uzņemt sakarus ar L. Grantiņu visu šo jautājumu risināšanā ? Vai tad L. Grantiņš par to visu jau nerunā kopš1986 gada ? Pašlaik izskatās, ka L. Langa runā tikai to, ko atļauj bijusī čekistu komunistu banda, kura šodien Latvijā ir pie teikšanas. Tas viss izskatās pēc labi organizētas provokācijas,- laika nelietīgas vilkšanas garumā. Patiesība taču ir tik vienkārša un tā vienmēr ir TEVĪ. Ir tikai jāpārvar sevī mītošais kroplais- bailīgais cilvēciņš, kurš beigu beigās, ja tu viņu nepatrieksi pie velna, tevi pašu aizvilks uz Elli ”

    Taa domaa daudzi, bet 4.maija kompradoru varas apstaaklos ir varb. taada taktika un ir ceriiba, ka varbuut veel viss notiks un L.Lange tikai ieshuupojas iistai ciinai pret valdiibas un visu partiju tautas kalpu nodeviibu?!Ja vina publiski pacels balsi pret totaali nodeviigo un 100% prettiesisko okupantu naturalizaaciju, kas ir pirmais paartraucamais smago noziegumu rindaa, ko veic nodeveeju vara, tad visi pascienu un sapraatu nezaudeejushie pilsoni izteiks savu atbalstu, izejot beidzot masveidiigi atkal ielaas, ja vina tiks ignoreeta vai nokengaata!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu pats secinājumus esi salicis par to Langu, ka acīs tai viss ir rakstīts. Kamēr būs varas gaiteņos svešie nekas labs pašiem nebūs, bet visu lielākā problēma, ka paši neapjēdz bieži, kas ir patiesība savējais. Tad nu labas desas un aliņa pēc ir gatavs izkalpoties neviens vien, kad pienāk diena un desas devējs sāk lasīt savas morāles, tad jāsāk taisnoties. Ne jau desa bija galvenā, bet aliņš un desa tikai uzkodai. Augstās morāles un nacionālās stājas ļaudis ir problēma pašiem latviešiem! Kad reāli ir jāsāk darīt tās lietas par kurām runā un runā, tad sāk viens otram attaisnot, ka dzīvojam un dzīvosim ar okupantiem. Visādi sāk runāt par krievu kultūru un tās skaistumu pieminot visādus dizgarus. Netīrās valodas Latvijā var izust ar svešinieku aiziešanu un savā Tēva sēta nav vajadzības runāt hujnu valodā. Vēl vajadzīgs ir vismaz gadu simtenis, lai atiritos no hujnu kultūras, kad tie hujni aizies prom, tad arī nebūs Langai darba.

  3. Krists Pētersons saka:

    Viss pareizi rakstā. Vēl gan jāpiebilst,ka Langa veic VDK/VDD uzdevumu. Langa jau ir par okupantu “naturalizāciju un integrāciju”. Kādus vārdus tik neizdomā Kremļa kalpi un afēras. Apmācīt krievu okupantus,latviešu upurtautas valodai. Lai ātrāk var likvidēt latviešu tautu. Ļeņins savulaik teica,ka ienaidnieka valoda,ir jāzina labāk nekā savējā. Ļeņina idejas un Krievijas ārpolitikas īstenotāja,patiesībā ir Langa. Arī tuvs draugs Langai ir Arvīds Ulme. Kurš VDK uzdevumā dibināja Vides Aizsardzības Klubu (VAK) 1987/88 gados. Un stiepa čekai sarakstus,parakstus ar latviešu tautas cilvēkiem,kuri ir iestājušies VAK. Tā nodeva VDK informāciju,par ļaunajiem latviešiem,kuri nemīl krievu okupantus.
    Vispār šis “Memorands” jeb VDD Maskavas ielikteņu bandas “garadarbs”,ir tāds savienojums no cirka klauniem un psihiatriskās slimnīcas pacientiem. Un orjentēts uz ļoti nezinošo un nesaprotošo tautas daļu.

  4. Unabomber saka:

    Vai sakāves gadījumā karā ar Ukrainu Krievija sadalīsies pagastos ar savām mākslīgajām valodām, kuru pamatā ir dialekti ar neķītrībām un zagļu žargonu, piemēram, sibīriešu mākslīga valoda, ko radījuši zinātnes grantu ēdāji? Kas zina… Ja Krievijai, lai nesadalītos mazās gangsteru vergu koncentrācijas nometnēs, būs laiks apvienoties ar komunistisko Ķīnu?
    Jebkurā gadījumā Rietumu jaunās liberālās, libertārās vērtības bija galvenais Putina agresijas cēlonis un kalpos par vienu no iemesliem visam, kas sekos karam Ukrainā.
    Rietumi samīļos latviešu nacionālismu tikai tik ilgi, kamēr būs citi pasaules poli. Kad tiks izaudzinātas daudzas mazas valstis ar saviem dialektiem un citām arhaiskām valodām, ieroču tirgotāji aiz politiķiem izraisīs cilšu konfliktus, kā tas ir Āfrikā. Arī latviešus var dalīt atsevišķās “tautu” ar atsevišķām “valodām”, ne tikai latgaliešu. Un cik draudzīgi šīs “tautas”sadzīvos, demonstrē rīves starp personām, kuras it kā atbalsta vienas un tās pašas nacionālās atmodas idejas.

  5. no malas saka:

    Sen jau ir tāds darbības princips 4.maija kolaborantu režīmā – skaļi pasludināt nacionālus lozungus, izveidot kādu sīku nacionāli patriotisku (pirmsākumos sabiedrisko org.), sapulcināt tajā valstiski domājošus patriotus, kas sava godaprāta pēc nav stājušies kolaborantu partijās. Un tad tos visādi slavējot apklusināt un imitējot pragmātisku darbošanos. izolēt tos no reālas darbības, kas citādi varētu apdraudēt nodevēju un okupantu ļoti ērto eksistenci valsts iestādēs un organizācijās! Ja L.Lange par brīnumu nav no patiesi brīvas un latviskas valsts nodevējiem, tad viņa rīkosies citādi un publiski tautu aicinās kopīgi prasīt režīmam pārtraukt okupantu naturalizāciju un beidzot sākt sen, sen nepieciešamo dekolonizāciju!Un skatieties tauta – NAV MŪSU VALSTĪ, SAEIMĀ NEVIENAS VISĀ LATVIJĀ POLITISKAS ORGANIZĀCIJAS, KAS ŠO PAŠU PIRMO UN NEPIECIEŠAMĀKO AICINĀTU DARĪTN?!! N E V IE N A S!!!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Gudrīšiem, kas gudrikojas par svešām valodām un nepazīst savējo, ko runā un par ko runā ir kārtējo reizi jānorāda uz to, kas tiek rakstīts jūsu pašu pamylkajas vēstures grāmatās. Latviešu valoda ir izveidojusies no vidus dialekta! Kur atrodas Latvijā vidus, kas ir vārds Vidus? Kur Latvijai ir kreisā un labā puse? Vai kurši ir tiesīgi saukt sevi par latviešiem, ja tie ir atšķirīgi ļaudis no latgaļiem? Vai Latgalietis kuram rakstība savā valodā pastāv vēl pirms tā, kad Kurzemē sāka vācieši kaut ko iespiest ghotiskiem burtiem ir jāsauc sava valoda par dialektu? Jūsu garīgās pluras, ko jūs melsat par Latgali un tās vēsturi ir nolaizamas kloakas caurumā. Te nesen pidars Prezis apmeklēja lībiešu kultūras pasākumus un svēti apsolījās, ka Latvijas valstij jāuzņemas atbildība saglabāt lībiešu valodu. Ne dialektu, bet valodu! Mja, bet tās latgaļu valodas noniecināšana un lībiešu valodas izsusana ir atbildīgs Ulmanis ar savu jūdasa nacionālo izkārtni. To pašu garīgo slimību slumojat jūs cilvēki kuriem ir problēmas pašiem ar sapratni no kurienes esat izcēlusies. Varbūt no zinātniskās laboratorijas kolbas kādā sanatorija? Tā arī laika izjūtā arī bieži vien jūs dzīvojat saplusdami viduslaikos ar 1940.gadu un šodienas kiberpasauli kurā tiekat vadīti pa dzīvi nevis ar tēva rīksti, bet elektronisko čipa sistēmu. Viens reihs, viena valoda, viena tauta! Ka tā nav tā pati garīgā smirdoņa, kas tika nolikta Ulmaņa laika devīzes? Nevar kļūt par latvieti vien pasē ierakstot – latviets. Tā iz dabas nekad nav bijis un nebūs, ka runādams manā tēvu valodā cilvēks nekļūst man piederigs! Piederība tautībai veidojas caur sapisanos un tautības asinis pārnēsā Dēls, kas ir tēva sliede. Ja negrib saprast šis elementāras lietas iz dabas, tad pienākas sagaidīt dienu, kad kāds jums smagi krauj pa degunu, jo baz tu to ne tur, kur tev to pienākas. Gudrikoties mazāk vajag, bet darbos sevi izteikt. Kas ir Invisibel Gondoms!? Laikam uzmaucot to uz daikta kļūsti neredzams?

  7. AG saka:

    Astra arī bija čekas maisā? :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Ne tikai maisā, bet maisos un pie tam vēl pašā augšā ! Ne velti viņam vienīgajam 4. maija kliķe “kapakmeni vēla un pieminekli cēla”.

  8. AG saka:

    Ā, nu tas ir pierādījums, jā… :)))

  9. no malas saka:

    Pašlaik Aida Tomsona vadītā raidījumā,cilvēks no VALSTS VALODAS DIENESTA pļerkst svešvārdos ar nelielu latviešu valodas piedevu! Kāpēc tur nestrādā latvieši?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *