Kādas “sarkanās blakts” propaganda

Kāds komentētājs: “no malas” priecājas, ka Gore- Kreituse pasaka arī ko sakarīgu.

Vai tas tiešām tā ir ?

Nē, tas tā nav.

Tas tā nav pēc vienkārša principa- komunists nekad neko pozitīvu nav spējīgs paveikt. Viss, ko komunisti dara, ir ļaunuma vairošana, meli, kas ietīti reklāmas papīrā. Tie, kuri šo sātanisko kreatūru(komunisti Gori) regulāri klausās, ir ievērojuši, ka viņa, pirms kādu “iznīcina”, to pamatīgi slavē(un tas darbojas ļoti labi uz neizglītoto patērētāju). Tā tas ir arī ar prezidenta kandidātu Rinkēviču. Viņš tika slavēts gan par to, gan par visu citu, bet, lūk, par prezidentu viņš nu nekādi nederot, jo neesot iniciators, bet tikai izpildītājs. Kā “iniciatīves” viņš pilda, to gan “kundze”(biedrene komuniste) tieši nenorāda. Mēs visi, tie, kuri skatās Krievijas propagandistu šovus un KF politiķu izteikumus, zinām, ka viņi Rinkēviču vēlētos redzam uz mieta uzsēdinātu ! Tieši Rinkēvičs ir tas, kurš lielo valstu politiķiem visvairāk “kāpj uz auguma” par militāras palīdzības bremzēšanu Ukrainai. Tieši viņš viens no aktīvākajiem iniciatoriem, bet ne otrādi !

Rinkēvičs ir vienīgais šai “Saeimas pīļu dīķī”, kurš ir cienīgs ieņemt šo amatu !

Tātad, Kreituses- Gores intereses sakrīt ar Krievijas interesēm ! Šai komunistiskajai padauzai, jau kopš Atmodas laikiem, bija jāatrodas aiz restēm vai arī sen “pieliktai pie sienas”... Tikai pateicoties, ka pie varas palika komunisti un čekisti, šī draza ir uz brīvām kājām un turpina fiziski iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti !

Atkal un atkal mums jāatceras ko sacīja sen bijušais ārlietu ministrs un jau jau AIZSAULES IEMĪTNIEKS Andrejevs.

Atcerēsimies, kā tika noēsts J. Bordāns, kurš sadarbojās ar ASV pret-korupcijas iestādēm ?! Pret viņu tika vērsta neiedomājama melu kampaņa no Kariņs & Levita puses. Viss propagandas aparāts tika iedarbināts pret JKP ! Tie, kuri šo komunistisko stervu aicina uz TV, ir jātiesā par valsts nodevību !

https://tautastribunals.eu/?p=62074

Viņa ir pietiekoši gudra, lai sagrozītu smadzenes parastajam ierindas pilsonim, nu tādam, kā “no malas”...

Šo komunistisko izdzimteņu vadībā, Latvija ir palikusi par apsmieklu Eiropā ! Latvija visos rādītājos ir “pirmajā vietā no beigām”!

no malas
95—–
https://xtv.lv/rigatv24/video/mO7rQo1DNMK-ilga_kreituse_verte_izvirzitos_kandidatus_valsts_prezidenta_amatam -visos vējos pareizi locošā i.gore-grava-kreituse reizēm izspiež arī ko sakarīgu, kā šajā prežu vērtējumā.

18.05.23

You may also like...

15 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Sakarīga diskusija par ekonomiku un korupciju. Kā Polija atteicās no stabilas nabadzības, nepaņemot SVF kredītu, bet kļuva par iemaksātāju SVF fondā. Augšā pa labi, bijušais Polijas darba ministrs Pjotrs Kuļpa.
    https://youtu.be/IPPImKOGkso

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu visiem pasaules pedo būs slavas dziesmas dziedamas par Latviju, kā patiesu demokrātijas valsti, kur prezidents ir īstais pedorasts. Ak tu vai? Grantin, Grantin, ka tava latvietības izpratne jaucās pret to, ko pats vēl iepriekš esi izlicis. Bordans īstais latgalietis un Rinkevics jau arī tas īstais latviets, kas dzīvē ne reizi nav uzkāpis boksa ringā, bet gudri dirsa virsū Briedim kurā karojosa pusē jānostājas. Tā arī tavs Ulmanis ir tāds pats sūds iepakots bijis glaunos Kabalas žurnālos un Gedroica komentāri var būt tupi, bet tomēr vēlēšanās bez sexualajam simpātijām neiztiek. Kad sievietes iet balsot, tad vienmēr grib pareizos gailisus līdzīgus Gorbynovam, bet reālajā dzīvē viņam blakām ir nožēlojami dzērāji un melna darba darītāji, ka var atļauties tikai lietotu vācu auto nopirkt.

  3. no malas saka:

    https://www.la.lv/video-elina-pinto-skaidro-kas-butu-jadara-lai-efektivi-noverstu-vardarbibu-latvija/komentari

    Šos komentārus “demokrātiskā” LA.LV zibenīgi izcenzēja:

    Nu, nav izveles
     1:09, 19. maijs 2023
    shii pinto ir tikai taapec izrakta un reklameta, ka ir neveselo, perverso balsts un vinu ceriiba un nav jau arii shiem novirzu maaktajiem nekaa cita, nav tiem neviena LV zinaama un cienijama persona! Tas pats ir ar rinkevicu, ar starpibu, ka aarlietaas darbojaas normali, pat labi, bet arii ir no skapja izlidusajiem, par ko arii amata tika celts, citus, labaakus malaa atstumjot. Bet piile ir pretlatvisks un kremlinu marionete un taapeec sho banda to biida amataa. Neviens neder, jo tauta tos neatbalsta! Naakamaa kaarta varb. buus labaaki kandidaati!

    ru sarkanā, nevis Vēsā
     1:26, 19. maijs 2023
    māžojies tu, muldot par mistisku tautu, kas vēles tev derīgo! Tauta LV ir tikai īstenie pilsoņi un nevis psrs iebrucēji – okupanti, prettiesiski naturalizēti pretēji Satversmei un taisnīgumam un bez tiesiski obligātā referenduma!

  4. Сальная Шмонька saka:

    Ринкевича в президенты!!!

    Карлис Ульманис I тоже был педерастом!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, Rihard, bet tu esi pedofils un par to reiz būs jāsēž !

  5. AG saka:

    Pidaram Grantiņam patika pidars Rebjonoks un tagad arī Rinkevičs! :)))

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Kad uzņem netā porno, tad tur ir daudz netīrības un starp tām ir ar latviešu netīrības, bet tomēr skatoties tās pagātnes bildēs, kad ļaudis ģērbās skaisti un pie galda uzvedas pieklājīgi runādami par lietām, ko publiski nevarēja kļūst skumji. Skumji aiz tā, ka pie visām tām materiālajām bagātībām, ko pienāktos mantot no Soviet laikiem un strādājot dzīvot pašiem labi dodot arī citiem ir vien vienas runas par pedorastiem un lezbam. Vēl 80tajos, kad tas pats Rinkevics auga par šīm lietām runāt sabiedriski? Ka nu samos laikos sievietes staigā kailas pa ielu un pusaudžiem tetovējumi ar pirzingiem ir normāla parādība! Nu tās Gedroica netīrības ir viņa personīgā lieta bet Gedroicu izvirzot par valsts prezidentu viņam tiks stukets viņa komenti un ne sagribēsies tak tādus seksuāli aprobežotu par valsts prezidentu redzēt savā pulkā demokrātijas pārstāvji. Vai ta Rinkevics nav audzis Soviet laikos? Lat vija nav pilnīgi neviena cilvēka kurš varētu nākt pie varas nebūdams sasmerejusies jel kādā veidā ar garīgām netīrībam. Visi viņi tiek biditi no kādām aprindām, kas tautai nav zināmas. Tomēr tautai jābūt ir pašai mundrai, lai neiekļūtu tais Kabalas sūdos, kad ir iekapts? Lielākā daļa ir ielīdusi kabala, ko sauc par kredītiem nu tas pats Briedis reklamēja kredītus vai caur viņa tēlu reklamēja kāda sabiedrība? Mezdams sūdus netālu no prezidenta pils blakām stāvēja Rolls Roys un rodas jautājumi, kas braukā uz tādu super dārgu auto, ka cena 1 miljons eiro? Ta nu kāds kolēģis kries sūdu mezejs dzirdējis, ka saimnieks vairs nevar atvulkties līdz tam auto, jo ir ātro kredītu priekšnieks un kādi ļautiņi jam parlauzusi kājas! Tā nu notiek ar tiem, kas grib ātri kļūt bagāti uz citu muļķības rēķina, bet tautai vien smērē kredītus par sviestmaizi – margarīna maizi pareizāk sakot. Tauta vienmēr pieprasa sev stipru un atbildīgu vadoni, kas to apauglos ar bagātības Semeni, bet pati pisas ar maucibas gumijām. Aborts ir ļoti liels ļaunums, ja arī tā sēkla ir kriminālā, bet sievietei izdarot abortu izmainas visu orgānu darbība, kā arī psihe. Sabiedrība taču ir ļoti daudz tādu revolucionāro izdzimtenu pēcteči un Rinkevics jau arī ir audzināts tai izredzetibas garā!

  7. Kas otram bedri rok...! saka:

    Hmm, ko tā savējiem uzlec un vēl Grantinam a.g., jo tu jau arī esi pidars??! Visa Daugavpils tā tevi sauc, jo visur ļumi viens, vai ar kādiem večiem, nekad, nekur ne ar vienu sievieti?!

  8. Соковита Пунька saka:

    Ну и времена настали! Когда выбирать разрешено лишь между коричневым и голубым.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, Rihardo, sarkano laiks ir iztecējis un tev būs jādraudzējas ar laternu !

  9. АД saka:

    А я лично среди натуралов встречал больше пидарасов, черем среди голубых.

  10. Волосья на жопе saka:

    Если выберут Ринкевича, факельные шествия объединят с радужными парадами, и мы наконец задумемся, кто главнее в семье – родитель 1 или родитель 2.

  11. Крайняя Плоть saka:

    КОгда глиномесы будут у власти, тольо тогда мы все поймём, что политика – это грязное дело.

  12. huilovēzis saka:

    Kāpēc netiek dzēsti un bloķēti huilovēža ķiņķēziņi?

  13. Kindzulis saka:

    Kā gan var apgalvot, ka Rinkevičs esot latvietis, ja šis uzvārds ir Tolbot vietnē publicētajā krievijas ebreju uzvārdu sarakstā? Un ja krieviski runājošo Latvijas ebreju kopienas priekssēdis Suharenko apstiprina visus kandidātus uz galvenajiem LV amatiem, tad kā var teikt, ka krievu Tambovas mafijas organizētās noziedzības grupējuma apstiprināts amatvīrs ir latvisks vai rietumniecisks, ko?

  14. uldis saka:

    Visi atcerās, kā Bordānu čeka iefiltrēja NA, lai grautu to no iekšas un par viņa un otra ienaidnieka,Juraša, diversiju pret Latvijas ostām, lai krieviem būtu vairāk kravu, arī visi atcerās. To, ka visa prokremliskā JKP varza pievienojās JV/ A/Par un SC pederastijas pedofīlijas lobijam neviens nav aizmirsis.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja Bordāns ko grāva, tad čekista-komunista Krustiņa izveidoto viltus nacionāļu komandu ar Raivi priekšgalā.

  15. Maija saka:

    Pilnīgi piekrītu uldim un Kinzulim….. Nevaig līst uz vēdera žīdu priekšā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *