Melu pasaule. Pasaulei no šiem deģenerātiem ir jāatbrīvojas

Ieklausieties, ko saka šī runātāja ?! Tas ir tas, par ko visu laiku runā LRTT i- vietne, ka aiz visa stāv noziedznieki- cionisti.

Tas neattiecas tikai un ne tik sen notikušo “teroristu” uzbrukumu Izraēlai, bet vēsturiski arī uz pārējiem notikumiem.Visi 20. un 21. gadsimta kari ir cionistu izraisīti. Nacisms un komunisms taču ir vienas monētas dažādās puses.

Meli, meli un tikai meli visapkārt. Un tas ļaunākais, ka šajā iznīcības virpulī vienmēr ir ierauta Latvija. Ir labi, ka pamazām sāk zust bailes no žīd- cionistu zvēriem.

Izraēla un Krievija ir cilvēces ļaunuma perēkļi, kuriem ir jāpazūd no cilvēces vidus. Ne jau velti tiek uzdots jautājums: kas notiks ar “ebrejiem”, kad pasaule uzzinās par viņu zvērībām pret cilvēci ? Ir labi, ka arī šodienas Latvijas politikā atrodas cilvēki, kuri nostājas pret Izraēlas zvērībām pret palestīniešiem. Arī Baidens ir apturējis palīdzību Izraēlai… !

Ir jāsaprot, ka visu noziegumu sakne meklējama cionismā, kas ir nekas vairāk, kā krievžīdu nacisms ! Atcerēsimies, ko reiz sacīja Uldis Freimanis un šo krievžīdu kodlu (5.20 sek.) ?!

Neaizmirsīsim, kas ir šie jebreji, ko par viņiem saka krievs:

Алексей Глебович Смирнов (фон Раух) Если смотреть на русско-еврейскую народность(tātad, nevis ebreji, bet krievžīdi, neviss semīti, bet antisemīti) в исторической перспективе, то возможно, что она и рассеется по миру, а возможно, и начнет вести самостоятельное существование на своей территории, как не похожий ни на кого в мире народ… Хотелось бы, конечно, чтобы из русской мышеловки вышел целым и малый русский народ... .

Cionistu deģenerāti !

12.05.24

You may also like...

5 komentāru

  1. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=NPHct7GFCWg

    Saruna ar trulu, imperiski zombētu krievu stulbeni – tipisku vatņiku!
    .
    .
    .
    Admins
    Tie abi ir vatņiki.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Kāds savdabīgs sapnis vai murgs kurā atrados kaut kādos laika sajaukumos, ka sēdēju kādā Soviet laiku lidostā uz Rīgas finiera ražotā krēsla gaidot kaut ko? Ko gaidīju īsti pats nezinu, bet apkārt notiek kaut kādi Soviet svētki no kurienes iziet ārā kāds večuks invalīds, tad ieraudzījis sev pretim nākošu sievieti večuka sirds saka sisties Sveta laime. Satikās divas radniecīgas sirdis un abas invalīdu! Vīrs galvas pārlaidās kaut kāda lidmašīna un aizbrauc čehu dzeltenajs tramvajs, ka pamodies no sapņa atkal atjēgties nevar. Tā ilgu laiku tas sapnis sēdēja iekšā un vurdija un vurdija līdz pienāca diena, kad iepazinos ar Kgbeshniku kurš arī bij tas sapni redzētais invalīds. Tās tēmas par kurām spriedelejam nebij viņam kino filma, bet dzīves īstenība kuru šodienā jaunākie paaudzes pārstāvji nesaprot. Nesaprot tādu tēmu, ko nozīmē saņemt pavēli, kad ir jāšauj nost pašam savs brālis! Sūdīgi, ka ļoti sūdīgi uz dvēseles viss notiek, bet dzīvot gribas un mukt? Pats virs poļu izcelsmes kura tēvs bij Latvijas armijas virsnieks vēlāk rūpnīcas vadītājs i Soviet viņu no novāca, jo bij vajadzīgs tai rūpniecībai. Tomēr par poļiem runādami vish visādi splaudijas poļu virzienā, ka riebikakus cilvēkus par poļiem nekur nav redzējis! Nu vien tā pati tiem garā deguna īpatnība un kamdēļ tiem būtu bijis ja atdot Prūsijas zemes daļas? Jāpiemin Aivars Brīze tika novākts Polija kādā tur slēpošanas kūrortā? Gorbochova pārmaiņu laikā arī sāka cilāt tās vēstures netīrības augšā, bet pirms Kacginskis tika uzlaists gaisā biju kādā savdabīga sapni nonācis poļu proletariesu dzīvojamā rajonā ar Soviet īpatnībām. Iegāju kādā sadzīves tehnikas tirgotava un visur uz Baltās tehnikas rakstīts firmas zīme – Zalypina! Ieraudzīju kādu veļas mašīnu pie kuras piestāja pārdevējs un reklamē – Stiralnije mashini Zalypina atstirivajut istoriceskije pjatna s novoj Svezostju! Stirka – Svezhostj – zdelono v Polshe. Pamodies atkal bij tā, ka tik tikko izsvieda mani ārā no kādas citas pasaules, bet tai dienā pienāca ziņa, ka Kacinskis tika uzlaists ar visu savu svītu lidodams pieminēt Katinu. Danziga vai Klaipēda un Koningsberg katram no laypita sava daļa tika, bet poļu panu pēcteči arī skatās tais vēstures kartēs, kas reiz bij Lietuvas Polijas lielvalsts. Protams vārdu Lietuva es lieku priekšā kaut man pret tiem leišiem arī nav īpašas simpātijas kuri vēl grib piedēvēt ies par bralykasiem. Tā nu arī ar Kgbeshniku spriedelējot par leišiem vish ar vien piezīmēja, ka vēsturiski ar viņiem nekas labs nav veidojies un izveidojies. Paskatoties uz tām politiku sejām atkal smagi ja izdveš – Zhidjaras. Pēc otrā pasaules kara visas Vācijai apkārt esošās valstīs izrādījās lielas cinitajas, bet tai kara laikā paši dzīvoja cepuri kuldami, ka rūpnīcas strādāja kara vajadzībām un strādnieki stradaja apsargāti.

  3. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=0uVjyAIAk-w

    “Krievu pasaules” bezgalīgais stulbums un ļaunums atklājas pat visliberālākajā to pārstāvĪ! Bet šis blogeris marks patiesi nav vienkāŗš, savējo sugas pārstāvis, bet ir zinošs, aktīvs un pārliecināts Izraēlas fanāts, kas ukrainu uzvaras gadījumā asi vērsīsies pret ukrainu nacionālistiem, pat ja tie būs kara varoni un viņa un viņējo glābēji!

  4. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=X9ksezy4XOU

    Vēl viena krievu stulbeņus-zombijus atmaskojoša un reālos faktus skaidrojoša saruna! Ja kāds žīds saka patiesību (neatkarīgi no viņa patiesajiem tā brīža apsvērumiem), tad tas ir jāizmanto pret citiem viņa sugas brāļiem – visādiem kremliniem, masoniem un citādiem cionistiem!

  5. Pārmaiņas saka:

    Radītāji un patērētāji, jeb domājošie un parazīti.
    https://youtu.be/6cNvR4ARYiY

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *