Niks Fonds par U. Freimaņa nāvi

H-86-23 - Kopie (3)

LRTT pasts

Parasti Valsts policija, konstatējot mirušos uz ielas, ierosina krinālprocesu par faktu, jo slepkavības pazīmes var nebūt arī redzamas, bet tās var noteikt ekspertīzē (turklāt ņemot vērā U.Freimaņa personību un sabiedrisko atpazīstamību).

Šoreiz kriminālprocess izpaliek – ekspertīze netiek veikta (tas būtu neiedomājami, ja piem. beigtu uz ielas atrastu I.Godmani), kas noteiktu nāves iemeslus. Tādējādi Valsts policija reizē ar SAB un DP nevar no sevis novērst pārmetumus un aizdomas, ka šīs iestādes, iespējams, ir iesaistītas U.Freimaņa slepkavībā.

Korekti un pareizi būtu, ja būtu bijis ierosināts kriminālprocess, veicot atkārtotas ekspertīzes, kas nāktu par labu pašreizējiem varturiem un valsts tēlam kopumā.

Uldis-FreimanisMan personīgi U.Freimanis izsauca dziļu cieņu, ir miris īstens latviešu patriots laikā, kad “atgūta” neatkarība, bet valsts iestādes atklāti distancējas no latviešu patriotisma.

Foto:Krievžīdu komunistu noslepkavotais latviešu patriots Uldis Freinanis

To var saprast – Valsts prezidents ir bijušais komunists, kurš simpatizē sarkanajiem strēlniekiem, kas savulaik karoja pret latviešu leģionāriem.

Ar cieņu, Niks Fonts Tituls   20.07.12

LRTT piezīme.

Nejaukt sekciju ar ekspertīzi.

Prezidents Andris BērziņšMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Nākošreiz, Nik Font, kad pieminat A. Bērziņu, kā valsts prezidentu, lieciet to pēdiņās, jo šis komunistiskais noziedznieks nav nedz Latvijas, nedz arī latviešu tautas prezidents.

Viņš ir kriev-žīdu mafijas iebīdīts bandīts, kuram pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks izpildīts ASM par genocīdu pret latviešu tautu.

You may also like...

20 komentārs

  1. AG saka:

    FREIMANIS MIRA MĀJĀS, NEVIS UZ IELAS !!!

  2. Eduards Lunis saka:

    pILNĪBĀ PIEKRĪTU NIKAM FONDAM!
    ARĪ MAN UN CITIEM FREIMAŅA IZVADĪTĀJIEM,BIJA NEPIEŅEMAMA VIŅA KREMĒŠAMA,VISA TĀ STEIGA UN NEZIŅA PAR VIŅA AIZIEŠANU!
    KAM TAS BIJA IZDEVĪGI-UZ TO IR ATBILDES ŠAJĀ RAKSTĀ.
    PAT GRŪTUPS IR ATZINIS,KA ŠAJĀ VALSTĪ VAR PAĻAUTIES TIKAI UZ SEVI!
    -JĀPRASA-PRIEKŠ KAM TAD IR VAJADZĪGA ,,TĀDA VALSTS,,!?

  3. AG saka:

    Kāpēc viņu kremēja, prasiet radiem!

  4. Bet, ja radiniekiem ir pavēlēts stāstīt, ka Uldis miris gultā… Pirmā ziņa bija, ka ārpus mājas… Kāpēc tik pretrunīga informācija???!!!

  5. skorceni saka:

    vislabākā pēdu dzēshana ir krēmēshana…..tad pazūd viss!

  6. Eduards Lunis saka:

    –Kāpēc te neviens nerunā par TO,KA fREIMANIM IR ATKLĀTI,RAKSTISKI DRAUDĒTS !? UN TAS IR REDZAMS ARĪ TAGAD!UN DRAUDĒTS AR NOSLEPKAVOŠANU…

  7. Eduards Lunis saka:

    Prasu LTTR nepieļaut tādus komentārus – un ne tikai attiecībā uz mani!

  8. Eduards Lunis saka:

    —Man neko stāstīt nevajag,jo tas ir internetā> Ja tiešām interesē-atradsiet un nekulsiet tukšu.

  9. info saka:

    MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

    Nākošreiz, Nik Font, kad pieminat A. Bērziņu, kā valsts prezidentu, lieciet to pēdiņās, jo šis komunistiskais noziedznieks nav nedz Latvijas, nedz arī latviešu tautas prezidents.

    Viņš ir kriev-žīdu mafijas iebīdīts bandīts, kuram pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks izpildīts ASM par genocīdu pret latviešu tautu.

    ———————-

    Francijā franču tauta policijas izpildījumā jau parādīja piemēru, kā tiesiski jārīkojas ar mafijas ielikteņiem.

    Tālāk aprakstītais Francijā ir labs piemērs kā krieviem jārīkojas ar mafijas ielikteņiem Vladimiru Putinu un Dmitriju Medvedevu Krievijā, bet latviešiem ar mafijas ielikteni Andri Bērziņu Latvijā.

    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/427895-francijas_policija_veic_kratisanu_sarkozi_dzivesvieta

    LETA–AFP

    19:11, 3. jūlijā, 2012

    Francijas policija otrdien veica kratīšanu bijušā prezidenta Nikolā Sarkozī birojos un dzīvesvietā saistībā ar izmeklēšanu par iespējamajām nelikumībām Sarkozī priekšvēlēšanu kampaņas finansēšanā.

    Kratīšanas veiktas Sarkozī dzīvesvietā un birojos, kurus eksprezidents šobrīd īrē Parīzē.

    Izmeklēšanas tiesneši šobrīd izvērtē aizdomas, ka kosmētikas ražotāja «L’Oreal» īpašniece un Francijas bagātākā sieviete Liliāna Betankūra Sarkozī pārstāvjiem nodevusi aploksnes ar naudu viņa 2007.gada priekšvēlēšanu kampaņas finansēšanai.

    Reklāma

    Tiek ziņots, ka vienā gadījumā maksājums sasniedzis pat 50 000 eiro (35 140 latu).

    Saskaņā ar Francijas vēlēšanu likumu privātpersonas ziedojums priekšvēlēšanu kampaņai nedrīkst pārsniegt 4600 eiro (3232 latus).

    Pēc Sarkozī advokātu teiktā, eksprezidents šobrīd ar ģimeni uzturas Kanādā.

    Sarkozī noliedz, ka viņa priekšvēlēšanu kampaņā būtu pieļauti finansēšanas pārkāpumi.

    Sarkozī, kurš pēc sakāves prezidenta vēlēšanās zaudējis tiesisko imunitāti, draud vairākas izmeklēšanas aizdomās par korupciju un priekšvēlēšanu kampaņas finansēšanas pārkāpumiem.

  10. raksts saka:

    Latvijā spilgta visatļautības un citu līdzīgu lietu “seja” šobrīd ir “Latvijas Valsts prezidents”, komunists, liels valsts izzadzējs Andris Bērziņš. Bet bez atbildības neiztikt. Varbūt tieši to Andris Bērziņš, tāpat kā starptautiskā mafija, jūt, ka zeme zem kājām sāk degt?

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/429962-prezidents_tuvakie_paris_gadi_nesis_neiedomajamas_izmainas

    Prezidents: Tuvākie pāris gadi nesīs neiedomājamas izmaiņas

    Tuvākie pāris gadi pasaulē nesīs tādas izmaiņas, kuras pat prātā nenāk un kuru dēļ Latvijā un Eiropā būs jāveido jaunas rīcībspējīgas varas struktūras, intervijā sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš, jautāts, vai redz sevi prezidenta krēslā arī uz otru termiņu.

    Līdz tam prezidents sola panākt konkrētus rezultātus jau iesāktajos darbos. «Ir, protams, daudz kas tāds iesākts, kur jāmēģina panākt konkrētus rezultātus. Tomēr tuvākie pāris gadi nesīs tādas izmaiņas, kuras pat prātā nenāk.»

    «Es jums varu droši apgalvot, ka pasaule būs izmainījusies, būs pavisam cita uzbūve un citas vajadzības. Esmu par to pārliecināts,» situāciju pēc trīs gadiem raksturoja valsts pirmā persona.
    Prezidents ir pārliecināts, ka Latvijai būs vajadzīga citāda varas struktūra.
    «Starptautiskā Valūtas fonda paziņojumā teikts, ka Eiropa runā, bet nerīkojas. Es pieļauju, ka daudzu Eiropas pārvaldes struktūru konstrukcija pati par sevi neļauj rīkoties. Būs jāveido struktūras, kas ir rīcībspējīgas. Tajās struktūrās Latvijai būs liela nozīme. Es ceru, ka mēs tagad esam pietiekami izglītoti un sagatavoti, lai varētu tur piedalīties un teikt savu vārdu,» sacīja Bērziņš.

  11. advokats saka:

    Vai tad Bērziņš jau ir notiesāts? Kāds sods?

  12. advokats saka:

    Kur var iepazīties ar pilnu notiesāto sarakstu un piespriestiem sodiem

  13. advokats saka:

    kapēc tribunala locekļi ir tik naidīgi noskaņoti taisni pret zhidiem?

  14. Miervaldis saka:

    Advokāt – es nezinu!Grantiņš visu ļoti pareizi raksta,bet par žīdiem mēdz pārsālīt, laikam jau kāds žīdu atkriums viņam ļoti ļoti ieriebis, ka viņš ienīst visu viņu tautu!

  15. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl Gribētu teikt?!Grantiņ – tu tak esi gudrs cilvēks!Protams ka blandoņžīdi apkauno visu žīdu tautu, tad nu saproti, ka pārējie žīdi nav vainīgi, par tām cūcībām, ko veica žīdu tautas atkritumi!Tāpat arī visi Latvieši nav vainīgi pie arāja komandas noziegumiem!

  16. Artūrs saka:

    Miervaldi, es, piemēram, priecājos par Arāja komandas darbu!
    Viņi komunistus un jebrejus šāva nost PĒC Baigā gada. PĒC!
    Vai Tu redzi starpību?
    Un ko Ērenburgs, vai kā viņu tur, jau 1942. gadā rakstīja par vāciešu tautu? Negāja runa par karavīriem, gāja runa par civilajiem.
    CIk % DP esošo ir krievjebreju piekritēju?
    Mazāk sūdus kustināt, mazāk smirdēs.

  17. Dainis saka:

    Artūr runa iet nevar!
    Un piemēram man vienalga, vai pirms šāva vai pēc, bet šāva, šāva idejas pēc.
    Par Uldi, protams tā ir slepkavība bet nu kurš būs tik drosmīgs par to runāt?Domājiet, ka jau šo komentāru īpašnieki nav jau DP redzes lokā?

  18. Tautietis saka:

    Nekas nemainīsies, līdz kāds ķersies pie radikāliem līdzekļiem pret mūsu saucamo ,,valdību,,.
    Skan jau laikam PĀRĀK skaļi, taču prātā nāk paruna: ,,Ir cilvēks-ir problēma. Nav cilvēka-nav problēmu,,

  19. Miervaldis saka:

    Artūr – tu neputrojies!Arāja komanda tika radīta krietni PEC, atbrīvošana no boļševiku okupācijas!Arāja noziegumiem var kalpot arguments, ka arājs šāva nost žīdu tautas atkritumus, un ar to viņš ir attaisnojams!Bet ja saprot, ka viņš šautu nost arī labos žīdus, tad tas vairs nav attaisnojami, Arājs, tāds pats svešu lielvaru tupeļu bučotājs, tāds pats, kā tie tur saemā!Nesapriecājies par velti Artūr!

  20. NIKS FONTS TITULS saka:

    http://www.apollo.lv/zinas/berzins-rosina-butiskas-izmainas-eksprezidentu-privilegijas/534442
    Vienlaikus iesniegtais likumprojekts nosaka pārejas periodu, lai, ņemot vērā tiesiskās paļāvības principu, sociālo garantiju izmaiņas netiktu attiecinātas uz personām, kuras Valsts prezidenta amatu ieņēmušas līdz šim.

    ===================================================================================

    Pilsoņu kopuma tiesiskās paļāvības principi tiek ignorēti VISPĀR – prokuratūra, valsts iestādes NAV strādājušas UN NESTRĀDĀ LV pilsoņu kopuma interesēs (Vp BĒRZIŅŠ IR BIJUŠAIS KOMUNISTS).

    Banku Baltija, Parex, Krājbankas – bankroti nesuši milzu zaudējumus LV tautasaimniecībai. Parex, pārkāpjot Satversmi, jebkādus tiesiskās paļāvības principus, tika glābts ar valsts budžetu ārvalstu kapitāla interesēs, nevis LV pilsoņu interesēs – LV budžets zaudēja 1.72 MILJARDUS latu. Krājbankas bankrota gadījumā pilsoņu kopums tiesiski paļāvās, ka Vilks nemelo sacīdams, ka Krājbankai bankrots nedraud. Zaudējumi simtos miljonu latu, ko neizņēma no Krājbankas, vēl simti miljoni, kas jāatdod, jo tika ar procentiem aizdoti no SVF Krājbankas bankrota kompensāciju izmaksām.

    Pilsoņu kopums tiesiski joprojām paļaujas, ka Vp, Saeima, valdība strādā pilsoņu interesēs saskaņā ar LR Satversmi, tomēr tie ir meli. Pretēji Satversmei noslēgti SLEPENI līgumi ar SVF, PB ārvalstu kapitāla, nevis LV pilsoņu kopuma, interesēs, riskējot ar peļņu nesošo valsts īpašumu atsavināšanu par labu SVF – a/s Latvenergo u.c.

    Tiesiski paļauties, ka Vp Bērziņa mērķi, rosinot pieteiktos grozījumus, ir kļūdaini, jo Satversme NAV grozīta par labu pilsoņu kopumam. Satversmē joprojām preambulā nav noteikts, ka Latvija ir TIESISKA valsts. Tādēļ tiesiski paļauties, ka uzsāktie grozījumi bijušo prezidentu privilēģijās būs tiesiski, ir maldināšana. Fakts, ka LV ir tiesu sistēma, VĒL nenozīmē, ka LV ir tiesiska valsts – tiesiskuma pricips, tostarp tiesiskās paļāvības princips, NAV nostiprināts LR Satversmē.

    LR Satversmes pašreizējā redakcija PIEĻAUJ politiskas mafijas reālu iespējamību (kas reāli arī eksistē) Latvijā, tās politiskajā sistēmā, tostarp Satversmes tiesā.

    Netaisnīgi ir saglabāt bijušo un esošā Valsts prezidenta privilēģijas, kad LV politmafija savās interesēs turpina sadarboties ar Kremli un SVF, PB , ignorējot LV pilsoņu kopuma tiesiskās paļāvības principu, pilsoņu kopumam paļaujoties, ka Vp, Saeima, valdība strādā LV pilsoņu kopuma tiesību un tiesisko interešu labā. Pirmkārt, dzīvot Latvijā, valsts sakārtotā vidē, latviešu tautas patiesajās interesēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *