Aizsardzības ministrija: noziedznieku perēklis !

Ringolds Balodis

Profesore Kreituse Ilga, kā vienmēr ir skarba un tieša savos izteikumos. Viņa nav vienkārši politoloģe, bet bijusī politiķe, kas ievēlēta pat par Saeimas priekšsēdētāju. Tas ko viņa saka ir pareizi. Katram ir jāatbild par savu rīcību. Bet ja tā padomā par sabiedrības reakciju… Relatīvisma laikmetā viss ir relatīvs ne tikai tikumi un pat kristietība kā identitātes elementu, kā bausli “Tev nebūs zagt” Ak Tu mūžs 200 miljonus gribēja nospert. Bet atceros pirms kādiem 25 gadiem 3 miljoni tika nosperti un kāds toreiz tracis bija. A tagad!? Nieki vien 🥶🥶🥶

https://www.facebook.com/watch?v=860916438342390

To, kas notiek Aizsardzības ministrijā, vēlējās LRTT vietnē uzrakstīt Vilis Vizulis, bet, ak vai, pēc pāris dienām saļima uz ielas ar “sirds švakumu”. Kreitusei, kura tik aktīvi uzsver “problēmu”, var arī piemeklēt kāda gadījuma kaite. Protams, ka visa šī drausmīgā līdzekļu izlaupīšana no Aizsardzības ministrijas fondiem, notiek ar “izredzētā brāļa” ziņu, palīdzību un piesegšanu. Ne velti viņi visi ir šīs iestādes, ko sauc par Sinagogu, biežiem viesiem ! Kas attiecas uz Aizsardzības ministri, tad viņai uz pieres rakstīts, kādam “klanam” viņa pieder.

Latvijas aizsardzības ministrs R. Begmanis
Amatā2015. gada 8. jūlijs — 2019. gada 23. janvāris
PartijaLatvijas Zaļā partija

Un, ko tad šis Aizsardzības ministrs darīja sinagogā ? Lūk, līdz ar to visi liekie jautājumi atkrīt, kā uzdevumu pilda jaunIzraēlas- Latvānijas Aizsardzības ministrija ! Interesanti taču, divi Prezidenti arī blakus. Un, kā zinām, tad prezidents ir armijas virspavēlnieks ! Pēc valsts drošības būtības, visi trīs ir nošaujami, protams, ja Latvija būtu demokrātiska valsts ! Viņi ir nolādēti ģenētiski izdzimumi- necilvēki. P.S. Vējonis piedevām vēl akceptēja manu likvidēšanu 2015. gadā.

Vai tad vēl nav skaidrs kuriem tiek pārskaitīta nozagtā nauda ?

Latviet, viņi visi, kurus Tu šeit redzi, ir mūsu tautas slepkavas.

Viņi taču par šiem 200 miljoniem gribēja attīstīt SPĒCĪGU LATVIJAS MILITĀRO RŪPNIECĪBU !

16.03. 23

You may also like...

3 komentāru

  1. Grantiņ saka:

    tas ir redzams , kam viņi kalpo , bet tu jau turpat vien esi , tikai citā lomā.

  2. Par 4.maija salašņām-slimajiem vadibā saka:

    https://tautaruna.nra.lv/citi/408166-twitter-kritize-bernu-gramatas-vinnijs-puks-un-alise-brinumzeme-nav-bernu-literatura/

    Kārtējais cionistu organizēto smagu noviržu mākto un pērkamo neliešu plānotās deģenerācijas uzbrukums veselo un normālo pasaulei, šoreiz caur bērnu literatūru!

    Aizsāktā diskusija (kuru, kādu noklusēto “svarīgo, izredzēto”personu diskusija??!)parāda, ka bērnu auditorijai domātās grāmatas bērniem nemaz nav saprotamas, tās tik tā pa īstam var novērtēt pieaugušie – to “bezgala autoratīvie un perfekti izglītotie”, bet nezināmie “eksperti” – komentētāji saka gan par Vinniju Pūku, gan Mazo princi, gan Alisi un citiem tēliem, ko (PAMATOTI) tradicionāli pieņemts uzskatīt par bērnu iemīļotiem varoņiem.

    Izcelti noviržu mākto saujiņai derīgie, visdrīzāk pašu veidotie, būtībā analfabētiski vienpusīgie murgojumu ieraksti “Twitter”: “Laiks atzīties. Kas no vispāratzītām bērnu literatūras pērlēm jums nekad nav paticis un licies pārvērtēts? Es sākšu. Pinokio un Vinnijs Pūks.”

    Komentētāji: “Mani tūlīt apēdīs bez sāls, bet – Mazais princis”

    “Pepija Garzeķe un Karlsons (gribās vemt)”

    “Par Vinniju Pūku piekrītu. Tā nav bērnu literatūra.” “Alise Brīnumzemē nav bērnu grāmata, lai gan kā pieaugušo grāmata ir agrīnais psihodēlijas meistardarbs”

    “Pievienojos par “Vinniju Pūku”. “Mazo princi” neuzskatu lāgā par bērnu literatūru, un pat neesmu lasījis, bet neuzrunā pat jau dēļ tiem novazātajiem citātiem. “Karlsons” un “Pepija Garzeķe” nav sliktas, bet tomēr mazāk izcilas, nekā varētu spriest pēc šo grāmatu popularitātes.”
    “Smaragda pilsētas burvis, visi personāži pilnīgi lohi un nenoformulējušies tēli. Čipolino tas pats. Nezinītis, gribēju to satikt un atspārdīt.”

    Karlsons tiek kritizēts nesaudzīgi: “Karlsons :( Otrā daļa, kur viņi ķer zagļus, vēl tā, bet viss pārējais nekad nav paticis. Viņš ir vienkārši bully (pie tam pusmūža onkulis?!) un nav svarīgi, ka tas ir domāts iedomu tēls.” “Vai ne? Kāpēc lai kādam bērnam iedomu draugs būtu tukls pusmūža vīrelis ar propelleri?”

    “Pelnrušķīte, skaistule un briesmonis un visas citas pasakas par meitenēm, princesēm- netaisnīgas, jo pārsvarā kas izcelts, bija viņu skaistums – visas jau nepiedzimst skaistas. Gribētu redzēt, kā Pelnrušķīte kļūtu par princesi, vai kāds bučotu to Ērkšķrozīti, ja būtu nesmukas”
    —————————————————————————————————————————–
    Būtībā ļauni murgi, analītisku, jēdzīgi vērtējumu vietā, kuri vedina uz domu, par sameklēto vienu skribelētāju patiesībā minēto grāmatu satura absolūtu nezināšanu un otru ļaunprātīgu melošanu. Apzināti asi izceļot pašizdomātu, neesošu problēmu virkni ar zemisku mērķi šos slavenos literāros darbus nomelnot par katru cenu! Pie tam, pilnībā ignorējot būtisko faktu, ka bērni atrod šajās grāmatās tieši sev ko jauku, aizraujošu un sava garīgā apvāršņa, savu fantāziju pasaulei atbilstošu izziņas avotu. Bet veseli, normāli pieaugušie atkal sev ko citu un kā te lasāms, neveselīgi orientētie un neliešu “elites” līmenī stutētie deģenerāti atrod ko pavisam citu!
    Izcilo bērnu grāmatu apmelošanas ideja cerīgi pamatota uz bēdīgo faktu, ka mūsdienu bērniem radīta vide. kurā tie grāmatas nelasa, jeb to dara minimāli un ar piespiešanos, tā nespējot novērtēt grāmatu satura patieso vērtību. Un esot diezgan būtiskā šīs literārās tēmas milzu vērtības neziņā.vairumā nobalsos par šo grāmatu apgānīšanu un izņemšanu no aprites. Domājams, šie ir perverso neliešu bandas pirmie mēģinājumi degradēt pasaules bērnu un jaunatnes literatūras pamatus un sekos nākamie cionistu organizētie neveselo piteku uzbrukumi, nelietīgā plāna īstenošanai masu mēdijos, interneta vietnēs! Jo šo būtībā slimo saujiņa, kas ir cilvēknīdēju organizāciju materiāli intensīvi apgādāta “trieciengrupa”, to dara sava nākotnes sabiedrības degradācijas plāna ietvaros.  Plāna. kurā nedrīkstēs būt populāri stāsti, sižeti par normāliem pretēja dzimuma bērniem, to dabiskajām attiecībām, bet būs jādominē šķietami cilvēciska skata abiniekiem, radījumiem bez sava dzimuma patības un bez iekšējām un bez ārējām sava dzimuma pazīmēm! Un protams, bez tradicionālā vizuālā veidola un bez atbilstošas sava dzimuma  izturēšanās – tas viss neveselo un uzpirkto neliešu bandai paredzēts nākotnē nonivelēt un iznīdēt, veidojot viegli vadāmus jauno deģenerātu pūļus, paklausīgu, izmantojamu biomasu! 

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Tīrot sabiedrības sūdus staigādams apkārt ar slotas kātu kādai arhitektoniski pretigai ēkai, ko vispār pēc arhitektūras skaistuma vajadzētu nojaukt iegājis darba ļaužu telpa uz pauzi apsēdies iepretī darba kolēģei kura man piedāvāja iet tīrīt sūdus valsts prezidentam jautāju, kas šī sieviete ir pēc tautības? Kaut kāds krāsains žurnāls bij man rokas un tanī skepmetejas foto! Tak zhidene atbild darba kolēģe, bet pāršķirstot lapas parādu viņai citu bildi, kas ir šī sieviete pēc tautības? Kā nu latviete! Norādu, ka tā latviete ir zhidenes skepmetejas meita un darba kolēģe iesaucās, tad jau Bergmanis arī ir zhids! Kāds Bergmanim ir sakars ar Jaunzemi man ne jausmas, bet vien tajā pašā ēkā dzīvoja kāds izbijis latviešu komunists, kas jau 80 to gadu beigās studēja aviāciju Anglijas militārā skolā. Tad nu tā darba kolēģe arī īpaši uztraucas par pareizo latvietību līdzīgi, kā Grantins latviešiem sludina cilvēku tiesības norāda, ka 80 tajos gados viņai ausi bij krustiņš vēl pirms Zigfrīda Myktupavela! Mja? Vien norādu aizdomigajai latvietei, ka varbūt es neesmu pareizs kristietis, bet tomēr mana latgaļu vecāmāte bērnos ir likusi bijību izsmiet reliģiskos simbolus. Īpaši tas atiecas uz Krustā piesisto! Darba kolēģe, kas pati sūdzas uz savu sirds puksta kaiti visādi sabiedriski runā netīrības par savu dēla tēvu līdzīga valodā, kā to dara Gedroics. Tad nu tai pašā darba vietā kāds krievs ticīgs baptists pēc ārējā izskata i nepateiks, ka krievs stāsta par bērnu pasaku – Runcis zābakos! Ka tās ir kriminālo ļautiņu radītas pasakas un viņu stāsts man atgādina latviešu oficiantu uzvedību, kad strādāju nacionālās virtuves restorānā, kur galvenais bonus pie otrā ēdiena un alus kausa bij hahlushka pizdjeljushka par trīs rubļiem. Tiem oficiantiem tās ukrainietes vien izpriecas pēc atsukaja 21 pirkstu, bet viņiem tas bij par maz un viņi vēl izpriecajas ar jelam vistām. Kad no pavarienem klausījos par oficiantu ermibam, tad vien nespēju aptvert tādas lietas. Izgājis uz veikalu, kas atrodas patālu no darba vietas iedams cauri parkam pievelk uzmanību kāds blāvs ģīmis. Tak tas ir Runcis Rūdolfs Plepis? Vecs perdelis! Tevam tas tips īpaši nepatika, kad biju bērns un augu bērnu dārzā, tad pa tiem bērnu dārziem arī tādi aktieri sluntereja. Kad Grantins uztraucas par to, ka latviešu bērniem nav bērnudārzu, tad vien jānorāda uz to vēsturisko bēdu, kas tos ir radījis? Prūsijas keizari, lai bērnus atņemot no tēviem izaudzinātu viņus par Ķeizaram uzticamiem karavīriem. Tādas pašas pezdurastizacijas izpausmes ir Grantina, kad visādi Ulmaņa tēlu grib nolikt par kādu svēto ķeizaru. Tāda pati pedorastija svētā ir Russija, kur cars tētiņš ir pati dievišķā būtība un nemaldigums savos lēmumos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *