Latvija, tiesiskums un sātanisms

Latvija sātanistu pārņemts un vadīts banditisks veidojums, kuram ar VALSTI nav nekas kopīgs !

Rīt. 13.03. 23. tiesās L. Grantiņu ! Kas tad ir tie tiesātāji ? Protams tie paši, par kuriem runā “tādi” lapsas, pudniki un švauksti bērziņi. Un viņiem ir taisnība, tajā ko viņi saka. Tikai ir viens milzīgs jautājums, kas “stāv” aiz šiem lapsam, pudnikiem un bērziņiem un, kas aiz L. Grantiņa ? Nospiedoši lielāka daļa klausītāju šādu jautājumu sev neuzdod un te tad arī ir tas sātanisma panākums. Šeit pieminētais personāžu pulks ir mani noniecinājuši, uzskatījuši par garīgi slimu vai vienkārši par idiotu. Ja kāds sev šeit pieminēto jautājumu uzdotu, tad varbūt, ka ieslēgtos loģiskā domāšana… .

Redzot šo “patriotu” un tiesas uzvedību, veselīgi un loģiski domājošam rastos jautājums: kāpēc varas iestādes tik ļoti vēlas “izvilkt” L. Grantiņu no Vācijas un iespundēt aiz restēm, bet šeit pieminētajiem ir rīcības brīvība pie 4. maija noziedznieku bandas un pat iespējams veikt propagandu viņu pārvaldītajā teritorijā ? Kāpēc L. Lapsu vēl nav likvidējuši VDD “aktīvisti” ar noziedznieku N. Mežvietu priekšgalā ? Viņam pat neliek šķēršļus “pretvalstisku” grāmatu izdošanai ?

Cik daudz Latvijā ir šādu veselīgi domājošie, kuri ir spējīgi uzdot sev šādu jautājumu un to izanalizēt ?

Jeb kurš ar smadzenēm apveltītais, zinot- ko runā un par ko nerunā šis personāžu bars, nonāks tikai un vienīgi pie viena secinājuma, ka viņi kalpo specdienestiem, kuri saistīti ar Krieviju ! Krievija, kā mēs saprotam, ir Izraēlas darba instruments.

L. Lapsas vecāki un vecvecāki bija, kā rakstīja A. Priedītis, agresīvi komunisti. Šis pats Bērziņs reiz man izmuldējās, ka saistīts ar “izredzētajiem” !

Kas tad ir pie varas šodienas Izraēlā ? Cionisms, cionistu ekstrēmists Netanjahu !

Krievijas agresīvākais propagandists Solovjovs pasacīja, ka ir ebrejs. Viņa propagandas šovos tiek regulāri no Izraēlas attransportēts kāds Kedmi(bijušais PSRS pilsonis Kozakovs). Tas, ko viņi runā, ir ārprāts. Hitlers un nacisti viņu priekša ir uzskatāmi par eņģeļiem ! Viņi nav pieskaitāmi pie cilvēku rases ! Viņi ir zvērveidīgi vampīri. Tas neiedomājamākais ārprāts ir tas, ka tur pat vai 90% iedzīvotāji atbalsta gan Krievijas karu Ukrainā un Izraēlas politiku pret zemes saimniekiem, palestīniešiem !

Lūk, par šo Patiesības paušanu LRTT e- vietnē, vēlas aizbāzt aiz restēm L. Grantiņu ! Pirms divām nedēļām bija kārtējais smagais uzbrukums www.tautastribunals. eu vietnei.

Vai nav absurds, ka TIESA vadās no PSRS laiku apsūdzības ?

Kurš būs tas, kas sacīs, ka šodienas Latvija ir BRĪVA UN NEATKARĪGA VALSTS ?

Un, vai tad nav pienākusi tā diena, par kuru LRTT sacīja, ka krievi un žīdi ir zvēri ? Gan Krievija, gan Izraēla ir visvairāk ANO nosodītākās valstis. Viņi nav mainījušies no 1940 gada Latvijas okupācijas brīža. To, ko viņi darīja toreiz Latvijā, viņi ar vēl lielāku entuziasmu dara šodien Ukrainā !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

P.S.

Es esmu pateicīgs savam zvērinātajam advokātam Jānim Vilderam par viņa(brīvprātīgo- neapmaksāto) piedalīšanos šajā čekistu organizētajā noziegumā pret mani, līdz ar to arī pret visu latviešu tautu. Lai viņam veiksme un veselība ! Lai gaiši DEBESU CEĻI čekistu noslepkavotajam Pāvelam Rebenokam !

12.03.23

You may also like...

20 komentārs

  1. AG saka:

    Es esmu pateicīgs savam zvērinātajam advokātam Jānim Vilderam par viņa(brīvprātīgo- neapmaksāto) piedalīšanos šajā čekistu organizētajā noziegumā pret mani, līdz ar to arī pret visu latviešu tautu

    Saproti pats, ko uzrakstīji? Sanāk, ka tavs advokāts arī PIEDALĀS NOZIEGUMĀ PRET TEVI !!! :)))

  2. prof.Tokanava Tojama saka:

    Man radās iespaids, ka pilnīgi visi Latvijas publiskie cilvēki, kuriem ir nauda, ​​slava un vara, visi ir pārtikas konkurenti vietnes īpašniekiem un tā aitām, un tikai tāpēc viņi šeit ir gleznoti.

  3. Maija saka:

    Nav jābūt īpaši gudram, lai saprastu, ka aiz Pudnika un viņa kanāla, stāv cionisti un šarlatāni, kuriem ar latviešu zintniecību un dziedniecību, nav nekā kopīga….. Vasiļevskis ar Aleksejevu, taču atbalstīja krievijas uzsākto karu Ukrainā…. Viņi visi tur, lielākoties, ir soviet deģenerātu bērni, kuri alkst pēc zudušās privilēģiju dzīves….Daži nezina, kur viņi iet. Daži, vispār negrib zināt!…. Kurp eji, latvieti?

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Maija atkal norāda taisnīgā virzienā par to Latviešu zintniecibu. Tad nu vien paskatoties uz to dokumentu vai nevar neredzēt to, kas viņus uztrauc Grantina? Grantinam ne visur gribas piekrist viņa norādījumos, bet tomēr zhidi un krievi! Maija norāda to, ko norādu jums, ka jūsu pašu vidū ir tādu Pudniku pa pilnam. Nu vien man visādi neliek mierā Tēvs no aizkapa valstības un īpaši tas izpaužas rudens – pavasara laikā! Kāpēc aiziet visu bizak tai saulē tieši rudens – pavasara laikā? X – parejas procesi notiek dabā un no vārgu šie organismi nespēj pārslēgties, tad nu mēdz runāt cilvēki par En erg ijam, kas par dzimst no Ēnas uz Gaismu un gaismu pirmais slavē Gailis. Tos senči upurēja saviem zīlēšanas rituāliem un pēc arheologu izrakumiem Jeruzalemē, kur sen senos laikos auga ozolu birzis tirgus vietā tika uziet vieta ar lielu daudzumu upuretiem gaiļiem. Tad nu pēc lasīta tam nozelojamam Abrahamam tur tika izilets, ka vish savairos savu Semeni tā, ka saskaitīt to nespesot. Jāpiemin to, ko savos skatijumos pierakstīja Kavacis, ka zhidi ir cēlušies no mūsu senčiem. To melš arī citi zhidi, bet protams viņus nesauca par latviešiem. Vismaz mani senči nes emeni Kurshi un tās radniecības gadu simtenos tie veidoja ar Prūšiem. Gar latgaļiem viņiem maz darīšanas bij! Nu nakts ir sievietes energija kurā par dzimst Jan skepse par jaunu spēku! Tas cipars 4! Tāds rīta rosmes laiks, kad lielākā daļa negrib celties, bet darba darītājiem jāiet slaukt govis no agra rīta līdz saule nesāk tveicēt. Kas zin šajos laikos, ko nozīmē iet pa ganamo lauku, kas ir govs pleckam aplutits? Fui! Dzeriet savus augu taukus par godu nāves dievei, bet govs pleckas smakas sajauktas ar zālēm Indijā tiek gatavotas svetnamu vairākiem. Ko nozīmē Piens tautu kultūra? Jan energija koncentrējas dienas vidū no 11-13, tad satanisti izmanto šo ciparu i nakts laikā bursanu rituālos, kas ir ļoti liels grēks un visu biežāk ar šo grēku nodarbojas sievietes kurām trūkst Jan enerģijas, kā arī dienas laikā. Tā ir sirds enerģija un tā pieder viriskajam dzimumam, lai arī kā censtos mūsu laiku krāsaino žurnālu upures iestāstīt pasaulei, ka viņas ir gaismneses, tad nesanāks nekādi. Nūjai ir divi gali, kad valodās vīri runā netīrības cenšoties tirgus laukumā aizskart otra vīra godu, tad tas sakrustojas – X. Nu tā Jeruzalem atrodas pavisam netālu no kalna Jānis un sen senos laikos tie senči dzīvoja tajos plasuma grādos, kā izmainījās dzīves īpatnības to visu izdibināt nav iespējams, bet valodas kurās runā tautas visas ir veidojušās no vārda – Jānis!

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i rakstot telefonu sāk beigties energija, kā ieblaujas vecis, kad tā iet uz beigām? Tūlīt būs pizdec! Jā, jā un nekadigi savādāk kultūras turētāji, kas nezina paši valodas kurā runājat, tad jānorāda visai padumajai pasaulei, ka iestājoties pavasarim zeme atveras Semenim un laiks ir pavasara darbiem! Dur ar nūju zemē un tā veido AVAs un sēj Semeni! Mitrā augsnē veidojas dzīvība tāpat, kā mitrā peza, ja peza ir sausa, tad jāsaprot, ka sieva daudz ir lasijuse Aspazijas dzeju un Raiņa gara darbi viņai nemaz nav interesējusi. Gaisma un Gailis! Vistu kolektīva uz rodoties Gailim bieži vien starp vistām notiek protesti un visādi viņas cenšas pierādīt viens otrai, kai Gailis viņam nav vajadzīgs, jo tiks ieviesta diktatūra. 13 ir beigas vecajai enerģijai un sākums Jaunajai. Jā un Nē sapisoties kopā veido vārdu Jauns un tas ir arī Auns, ko vajag arī ganīt? Kā angliski sauc Aunu!? To vajag saturēt Rāmjos, jo enerģijas tam daudz, kad svešie lien virsa viņa vushkam – devushkam, tad vucenam ir ragi ar ko badoties. Tā laikam dabā tas notiek? Kas ir šā laika vushku ideoloģija? Vucenam vajag apgriezt ragus, jo viņš ir pārāk agresīvs! Grantins atļaujas runāt svešiniekiem, ka šeit nav viņu Dieva svētīta vieta un norādīdams tiem viņu ne būtību arī tiek sodīts! Tā nu notiek jau kuros gadu6simtenus?

  6. Maiss ir caurs. saka:

    Tie ABInieki un AVInieki jau citus ciparus nevar rakstit , kaa tik 22 ,44, 88, 666, 42 , 11 ,999, 22 0000 00 .
    Citadi speki pazud un kraninji nestaaaav.
    Tur jau tikai Div dujinas , ABI jaaja – maak uzzdiedaat. Neko vairaak.
    Karma nak leni. Bet L – ABI……………
    Murniece, parlamenta tronii sezot, visu laiku klabinaja avavavavavvvvvv a. Mute vispar mieraa aizveerta neatradaas.
    Un Berzins, pirms sak runat tuksu, ari noklabina avava.FUI.
    Puvekli.
    Bet… tas viniem jadara ,jo citadi nekas nesanak. VELNS VISU PRASA DARIT ACU PRIEKSAA .
    Latvija mode tada,ka ,,baraa drosaak,, un ,,kaa citi,aa es ar,,… un ja citi rej uz kaadu, tad ,, es ar,, un ja citi zog tad ,, es ……..
    ATJEDZIETIES ,KAMEER NAV PAR VEELU !

  7. mērnieks saka:

    https://imgur.com/a/OucsGdJ#xTcScgL

    russkij mir fināls ,tādu to zīmē Ķīna

    P.S. Lapsis to neļāva ielikt. Moskovīts ?

  8. sorrī saka:

    tomēr ir komentārs pie LL par to karti , pēc laika parādījās. Atvainojos LL.

  9. Pārmaiņas saka:

    Katiņas slepkavas var sākt gatavoties uz tiesu !!!
    https://youtu.be/oK4aHC8lr50

  10. Par stulbeņiem un kangariem šodienas LV! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=RfvXdu0rgSo

    Seno zināšanu drumstalas, neprecizi, analfabētiski faktu tulkojumi. par šodienas tēmām viens pretrunu kamols, vienlaikus dumi reklamejot nodevigo un nācijas iznīcinošo pacifismu, sajūsminot kangarus un kremlinu agresorus! Nav īsti skaidrs, vai aiz gara nabadzības, jeb materiālas ieinteresības saprovska reklamē šos pretlatviskos murgus, bet par pintiķi pudniku gan nav šaubas par viņa pērkamību un kremlisko orientāciju! Visos laikos nepretošanos ļaunumam – pacifisma sludināšana ir bijusi izdevīga tikai un vienīgi agresoriem un to pakalpiņiem!

  11. x fails saka:

    Muļķības, pacifisms ir Cilvēces izdzīvošanas jautājums un tas nenozīmē būt pasīvam agresijas gadījumā.

  12. Manda saka:

    Latviskā dzīvesziņa, cauri gadsimtiem. Kas meklē, tas atrod arī šodien…. Lai laba veselība, visiem.
    https://www.youtube.com/watch?v=MHTTIxyyrtg

  13. KapteinCim Grantam (personiigi izpratnei,lai buutu ....) saka:

    interesants redzeejums ,es sho to zinu no taa visa. https://youtu.be/P0liWM82dnY

  14. Par tiem jēli Anonīmusiem saka:

    Jau reiz tika teikts šādiem te Anonymous 2023. gada 12. March at 16.34. bet reakcija kā kremlinu zābakam, izlasa vatņiku tipa pintiķis un gvelž tālāk savas jēlības, kā tas D-pils pedo rupeklis:

    “Admins
    Armand, ja vēlies šo vietni komentēt, izgvēlies leksiku…Reiz jau sacīju…. Tavi uzskati mani neuztrauc, bet izteiksmes veids pieder sūda brālim vai pēdējam bomzim… “

  15. L. Grantiņa kungam saka:

    Varbūt Linardam atpūtas brīdim noderēs kādas pavisam jaunas viņa uzvārda māsas publiska uzstāšanās:

    Grēta Grantiņa, I. Blusulis – Miglas rīts – https://www.youtube.com/watch?v=DuvJ7Zi4BIk

  16. S. saka:

    Grantiņ , mana Cieņa pret Tevi pazuda vakcīnu laikā un kad saki slēpt komentārus , kuri atmasko globālistus. Iespējams , ka Tev ir kādas stratēģiskas intereses tā darīt , BETkamēr es to nezināšu , es Tev neticu.Un man ir tiesības to tev pateikt , senču mantojuma dēļ.
    https://youtu.be/h8GwwX12_pM

  17. PK - šodien fikcija, jeb tomēr reāls spēks?! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=eo2zrw7PNsc  

    Edgars Alksnis | Pilsoņu Kongresa priekšsēdētājs – apslāpētā milzu oficiālā nacionālā spēka turētājs (jeb pieturētājs?)! Visai interesanta saruna, caur pusvārdiem, ar daudz skaidri nepateikto, bet zinatājam saprotamo tekstu. Paldies raidījuma veidotājai, ka cilā šos latviešiem svarīgos jautājumus!

  18. Anonīms saka:

    Nūja! Cieņa pret Grantinu? Kas ir pats Grantins savā būtībā lielākajai daļai i nav jausmas, bet ciena visu pirms savus ļaudis iz savas cilmes. Grantins pats ir aizdomīgs tips ar savu īpašo Nacionālā varoņa tēlu izligdams sevi par kādu super 80 to gadu varoni. Kad cilvēks runā lietas, kas nesaiet kopā, tad viņam norāda Necieņas valodā. Vēsturiskā patiesība ir tāda, ka pusi gadu simteņa ir dzīvots citā sistēmā. Tā var nepatikt vai arī kādam no tās ir bijis arī labums Soviet laikos, bet katrs dzīvo savu dzīvi un tai ir kaut kādi rašanās procesi, ko sauc par Pishanos. Kad Grantins pats spriedeledams par žīdiem izliek žīdu par īstenu latgalieti, tad arī taisnīgi saņem netīras valodas. Vēl pirms tādiem republikas veidojumiem ir dzīvojuši senči katrai tautai un tām tautām nemaz nebij tādu emenu, kā tos sauc šajos laikos. Starp vārdu Jā un Nē ir Starpa un tai starpai ir arī vārda Prāts! Pašiem izliekot savus spriedelējumus pret kādu cilvēku dēvējot viņu par Nodevēju ir jābūt uzmanīgiem. Piemēru jums ir pietiekami daudz iz vēstures, kur ar jums nav saskanejis un nesaskanes arī nākotnē daudzas lietas. Savos spriedelejumos cilvēks mēdz maldīties, bet ir tā bēda, ka visa sabiedrība dzīvo vienos maldos. Ja baltais punkts ir nonācis Ēnas pusē, tad tam ir jābūt super Gaisam, lai tas nesasmeretos ar netiribam. Kad tas Gaismas punkts ir izlīdis no netīrības, tad tam ir pienākums pastāstīt savai pusei no kādas hujnas tas ir izlīdis ārā. Lielākā daļa tēlo no sevis super varoņus, kad pie sprauž pie krūts bantites, bet paši i pievilkties 10 reizes pie stieņa nespēj. Mācīt citiem? Kad sāk vilkt tās bildes Reversā, tad nebūt jūsu Nacionālā izkārtne nav nekāda gaiša, bet daudz netīrības ir pašos. Sākot jums tās norādīt protams visi ir ne devēji, bet paši tūkstošiem ir aizbēguši laimi meklēt svešas zemēs. Protams vainīgi krievi ar žīdiem, bet tikai ne pašu garīgā netīrība, ko jau nu šajos laikos īpaši nevar neredzēt, kad jāsaskaras sadzīviski. Nekas nav jūs par cilvēkiem veidojis, kā vien Rikste! Kad to noņem no audzināšanas, tad arī jums veidojas visādi revolucionāri pulciņi. Jūs to pareizo un labo paši ikdienas dzīvē kyltivejat?

  19. Odze. saka:

    Nu,akuraat – anonims- uzrakstijis visu ,skaidri un gaishi par TO ,vinam
    simpatisko ,aizstaavamo un sargajamo-
    vates apgerbu modes virsotnes valsti.
    PRECIZI !

    LIELISKI.PALDIES.

  20. Skolnieciņš saka:

    Путин — хуйло! Пу́тін — хуйло́! Putin – khuylo!
    А русские посасывают и нюхают его залупу с тихой гордостью и рабским восторгом.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *