A. Kavacis. Pašapliecināšanās stunda

Andrejs-Kavacis1Pēdējā laikā vērojams plašs un koordinēts uzbrukums latviešu nacionālo spēku pārstāvjiem, kuri mēģina uzlabot savas tautas stāvokli un drošību valstī. Neizprotams burkšķis sacelts pret Kultūras ministri Žaneti Jaunzemi- Grendi.

Glaimojot salkušie rakstnieki izmantojot valsts finansu grūtības grib piespriest ministri drukāt naudu pēc viņu pieprasījuma un bez pamata lamā ministri visās iespējamās toņkārtās.

Dīvains zaļknābju uzbrukums vērsts pret Saeimas deputātu brigādes ģenerāli Dr. Kārli Krēsliņu. Viņa vaina acīm redzot ir tā, ka profesionāli vērtējot stāvokli valstī, ģenerālis ir ierosinājis pārkārtot valsts spēka struktūras tā, lai tās būtu spējīgas operatīvi reaģēt krīzes situācijā un nodrošināt iespējami efektīvu valsts aizsardzību. Pēc trauksmes svilpiena no Maskavas pēkšņi sacelta traka kņada ap divus mēnešus vecu notikumu Saeimas deputātu piederošā bērnu dārzā, kur Imants Parādnieks patriotiskās audzināšanas stundā ielūdzis Nacionālo karavīru biedrības pārstāvjus nevis “tovārišķus” no NKVD vai VDK veterānu vidus.

Traka lieta, ka bērniņiem parādīti arī daži kaujas ieroči… .

Nez kāpēc brēkas cēlāji aizmirst, ka rotaļu veikalos pa pilnam dabūjami dažādu tipu spēļu ieroči, ka TV pārraidēs bieži redzami asiņaini slaktiņi, mentu kari, krimināli noziegumi- īsta vardarbības propaganda. Par tādu bērnu samaitāšanas eskalāciju neuztraucas ne Maskavā, ne Rīgā… . Bet te, lūk, ir atgādināts, ka latvieši bija spiesti karot un prata to labāk par tā saucamajiem atbrīvotājiem ! Lūk, te nu mūsu politiskā elite “piedega” pa īstam. Pēc okupācijas laiku inerces varneši sniedz virkni paziņojumu ar ko apliecināja savu lojalitāti ne jau ES un NATO, bet Kremlim.

Valsts prezidents, kas prata izvairīties no neatkarības atjaunošanas deklarācijas parakstīšanas , šoreiz neizvairījās no deputāta Parādnieka nosodīšanas bērnu “samaitāšanā”. Aizsardzības ministrs, kam šobrīd vajadzēja parādīt uzticību NATO, tomēr atgriezās komjaunatnes sekretāra ādā, lai no sirds un pārliecības atbalstītu Kremļa demagogu uzstādījumu.

Bet Izglītības un Zinātnes ministrs Ķīļa kungs, kas nav apturējis Maskavas melu vēstures mācīšanu Latvijas skolās, kas turklāt pieļauj bērnu samaitāšanu mācot, ka seksuālās perversijas ir normāls dzīves veids, kas pat negrib zināt kā var izmantot Latvijas zinātnieku sasniegumus mūsu nacionālās politikas interesēs, pēkšņi kļuva sentimentāls un jūtīgs bērnu dvēselīšu sargs.

Idiotisma un nodevības kalngals !

Skumji līdz asarām !

Bet, kad asaras izraudātas atliek tikai pasmieties.

Andris Bērziņš-1Andris Bērziņš prezidents/ Nu kā Kremļa rezidents

Vienā propagandas korī/ Līdz ar komunistiem borē:

Patriotiem būt nav labi,/ Tiem ar nodevējiem abiem

Jāprot kopā sadzīvot/ Nodevējus atbalstot… .

==========================

Artis-PabriksAizsardzības ministrs Pabriks,/ Īstens komjaunatnes Švabraks,

Kremļa propagandas taurē/ Līdzi pūš un skaļi aurē…

Viņš, kas ved mūs svešos karos,/ Līdz ar okupantu baru

Nikni uzbrūk latviešiem/ Kas nav pakļāvušies tiem.

==========================

Roberts-Ķīlis1Arī debīlītis Ķīlis/ Naski pārtver Kremļa “pīli”.

Latviešus tur daudzina,/ Ko ne labi audzina…

Leģions, ko neuzveica,/ Vācieši pirms karot beidza,

Ir kā dadzis acīs mūdžiem,/Kuri cer uz visiem mūžiem

Palikt mūsu Latvijā/ Toreiz okupētajā…

OKUPANTU LĪDZSKRĒJĒJI, LATVJU TAUTAS NODEVĒJI VARAS GAITEŅOS CEĻ BALSIS.

VĒLĒTĀJI, PROTIET BALSOT !

Dzeju esot “piesviedis” Prakvasta tēvs.

17.05.12

You may also like...

16 komentārs

  1. Dēkla saka:

    Veikalos tikai amerikāņu plastmasas vīriņus var nopirkt tāpat kā padomju laikā padomju zaldātiņus. Tieši nopriecājos, ka beidzot arī latviešu puikām māca kaut ko par nacionālajiem karavīriem. Bet kas tev dos – pie pirmā mēģinājuma paši latviešu kangari ķerās iniciatoriem krāgā un dzied līdzi ar Maskavas propagandu. Arī latviešu puikām vajag Lāčplēsi un latviešu karavīrus.

  2. skorceni saka:

    Riebjas klausities sho kremlja propogandu un veel vairak riebjas lettinju liideeju dziedaashana lidzi kremlim.daudzi nezin kaa maacija karamaakslu skolaas 30 un 40 gadus atpakalj okupantu rezhiims.tad driiksteeja,bet tagad nee.obligaati tagad jau no beernudarza vecuma berniem buutu jaamaaca par ierochiem,par karaviriem,kas ciinijaas par musu briiviibu.komunistiem no mums ir bail,tapec ari bail tautu apbrunjot!

  3. Latvietis saka:

    Krēsliņu izmeta no DP, ka viņš, ka kažoku apmainījis frukts Latvijā intervijas sniedza okupantu valodā. Kādreiz viņš balsoja kopā ar SC, pēc tam melojot, ka aizmirsis brilles.
    Vai autors nav parazītu ,švaļu Zaglera Reformu partijas biedrs ????????

  4. Latvietis saka:

    Piemirsu paprasīt autoram varbūt viņš grib pārvilināt Krēsliņu uz švaļu Zaglera Reformu partija, tur tādi mēsli okupantu pakaļā līdēji ir goda vietā.

  5. LS saka:

    Kur varētu iepazīties ar 134 Augstākās Padomes deputātu pilnu sarakstu , kas 1990.gada 4.maijā balsoja par Latvijas neatkarības atjaunošanu ? Un ari tiem deputātiem ,kuri to neatbalstīja ?

  6. Sigurds Graudiņš saka:

    Pseidonacionālpatriotiskajiem BĻAURIEM…http://www.draugiem.lv/blogs/?p=7076273

  7. AG saka:

    Bet Vzjatlers tev labs liekas, Kabacīt, ka viņa partijā ielīdi?

  8. skorceni saka:

    tas zvjatlers ar to kjiili vai gjiili gan izskatas drusku debiili un vel pie tam nekaunigi.kaartiigi klauni…..

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Un ko tad VisLatvāņi šajā sakarā…???
    Diplomanda komentārs :
    rakstu diplpmdarbu, lasu par zurnalistikas principiem, citeju UNESCO 1983 gada zurnalistikas principus:

    Принцип журналистики 10 Юнеско: журналист должен подчинятся новому мировому порядку в области информации
    ===============================================================================
    опааа и тут Новый Мировой Порядок выбил себе пунктик
    Хех а на самом то деле, самая класная декларация принципов журналистики у Юнеско – можно крутить как хош ее и интерпретировать
    ===============================================================================
    Kaut gan manuprat shita deklaracija ir visdemokratiskaka no visam pusem jo vari grozit ka gribi – jebkuram varesi izdabat, ka ari to interpretacija varetu byut dazhada….

    Hmm… kapec es to ieminejos? Sakara Ar Jusu piektu pie Izraelas vestniecibas – un sekojoshiem notikumiem kas bija NEPLP

  10. Taisnīgums prasa saka:

    Nu pretīgi maitas tie antiņglobalisti, liekuļi, demagogi un slepenie kremlim pielīdeji! Nesapratu, kas kopīgs bija KLimovičam,Freimanim, Dambītim un S.Graudinam cieši plecu pie pleca taisot piketu 17.maija pie Izraēlas vēstniecības un bija arī ar viņiem tas Orols, kas visu filmēja, ka savu redzamas antiņglobālo PR reklamu un bija Kaļķis un citi no viņu brandžas, protams bija arī daudz normāli vīri un sievas, arī jaunieši kopa ar Pēŗkonkrusta Šiškinu un citi. Šāda kopošanās tomēr met nelabu ēnu uz visiem piketa autoriem, jo dalībn.skaits skaitam, bet morālei un principiem ir jāūt! Bet palasiet ko muld tāds antiņglobālo fīrers Orols pret Baltu, jo lai kā viņī maskētos, pasprūk tiem lauka viņu īstā, pretnacionālā būtība:

    Komentāri “Antiglobālisti- Trojas “kāpurs” Latvijā” http://tautastribunals.eu/?p=9495

  11. Taisnīgums prasa saka:

    Vai tad tiešām A.Kavacis ir marionetes Zaglera partijā, kā AG to apgalvo|

  12. LS saka:

    Kavacis gan varētu atbildēt vai viņš ir okupantu pakaļu laizītāju zoo atradeņu -aplokšķu daktera partijeles biedrs vai nē ?
    Esmu pārliecināts, ka viņš ir lasījis , ka lasītāji to jautā. Ceru, ka viņš neatbildēs, tad pateikšu ,ka TV ziņām ,iespējams TV 3, kad viņš gāja uz zagleru partijas saietu sniedza interviju. Ja tik ļoti interesē datums, tad varētu pateikt, jo tūlīt pēc tā bija ari komentārs LRTT.

  13. Sigurds Graudiņš saka:

    Te par Kavaci…
    http://www.ticu.lv/?p=5741

  14. Andrejs Kavacis nav bijis un nebūs ZRP biedrs. Viņam gan ir pazīstami daži biedri šajā partijā.Viņš ir centies viņus apgaismot, cik nu tas ir bijis viņa spēkos.
    A.G. un Graudiņa “siekalošanās”, kas attiecas uz Kavaci, ir maldinoša pašos pamatos. Graudiņš,norādot Korāļa mājas lapā ievietoto rakstu, kas ir kā atbilde Kavača rakstam Tribunāla vietnē, norāda tikai uz to, ka tiek pilnīgi sagrozīta LIETAS būtība. Nedomāju, ka Graudiņš ir pieskaitāms pie muļķiem, bet tas gan norāda uz ko citu, ka viņs ir provokators.

  15. Ernis Purnis saka:

    Palasīju tās grudiņa naski iekopētās Valmieras “aktīvo” ļautiņu atsauces par A.Kavaci un “brīnišķīgo aktīvistu” korāli un jāsaka, sajutu krievu komunistu avīzēs padlatvijas laiku tipiskāko kopijas paraugu, kur apzinīgie proletārieši ar sašutumu nosoda nekad neredzētu un nelasītu grāmatu un tās autoru un piedevām korīti pieprasa neapmaksātajai darbdienai “subotņikam” pievienot arī vēl “voskresņiku”! Izlasot tā korāļa muldoņu un smirdoņu pret LRTT nav ne mazāko šaubu par šī mankurta un kolaboranta pretlatvisko savas draudzes apstrādi un ticu visām pret viņu izvirzītajām apsūdzībām, jo visi šie komunistu un nodevēju amatos sabāztie ir bezgodīgi un amorāli kampēji, bet šī tipa “attaisnošana” tikai pierāda kadas naudīgas un ietekmīgas “spalvainas ķepas” klātbūtni šajos procesos.
    Starp citu, tā paša aniglobālista graudiņa centība šādi “izgaismot” A.Kavaci aiztāvost ekonomiski tik “čaklo” baznīcas censoni, kas apvainots zagšanā un izvarošanā un kuram tas esot “pierasta lieta un ne auksts, ne silts” jau skaidri runā pats par sevi!

  16. Sii saka:

    Mirkļa uzplūds… par tautas varoni…

    Uz pasaules kartes viens zem`stūris,
    Kur` muļķi un pabiras vada.
    Šai valstij pie stūres viens varturis,
    Kas tagad jau nēģeriem rada.

    Šīs varturis- pagrimis, izvirtis,
    Viņš nezin, cik bērnus ir radījis.
    Viņš valsti un tautu ir apzadzis…
    Cik daudziem viņš sapņus ir apracis?

    Un naudas smakas vilināts,
    Ir par maz viņš zilināts.
    Banku un zemniekus putinājis,
    Savu naudu kaldinājis.

    Domā viņš, ka viss ir štokos-
    Nauda ir – var doties dokos.
    Nekā nebij`, glumais vecīt!
    Murgi rādās? Paņem svecīt`!

    Ai, bet, ko tad tauta?
    Tai par daudz ir vaļa ļauta!
    Kviec kā cūka bezmaz kauta,
    Jāpiežmiedz kā zāle pļauta!

    Jāpiežmiedz un jāizžmiedz!
    Jāpaspēj vēl daudzi darbi,
    Pirms vēl Izkapts dāma liec,
    Klājot nāves gultu skarbi.

    Pirms tas notiek, jāpaspēj
    Radīt tēlu dumjajiem-
    It kā patiesība nav tik baiga…
    Viņš tak jūtīgs – asara uz vaiga!

    Toties stipri zinošie,
    Tie, kas nav tie lutauši,
    Redz, kas notiek dabiski-
    Vecums nācis drastiski.

    Vecim trako hormoni, sabojāti orgāni…
    Pulkstenis jau uz pussešiem,
    Mēle mežģās, kājas ļimst,
    Acis dziest un dzīve grimst.

    Turiet, glābiet! Gribas just!
    Gribas dzīvot, tērēt, kust!
    Nekā nebij`! Viss ir galā!
    Jāpaiet tev, vecais, malā!

    Izkapts dāma tevi gaida!
    Nez` kāpēc tā jauki smaida?
    Ne jau debesīs tā cels,
    Bet uz elli tevi vels!!!

    Var jau būt, ka notiek brīnums-
    Nāves sūtne nesteigsies…
    Un… tad braukšana uz elli…
    Tikai nedaudz atliksies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *