Pārmaiņas. Spalvainais radījums, kuru daudzi pieņēmuši par savu prezidentu

Lai izveidotu politisko nāciju, nepieciešama virkne noteiktu procesu un briedumu sliktā nozīmē, (tam vajadzēja vēl 50-80 gadus asimilācijas okupācijā). Bet tagad par visu pēc kārtas.


– Impēriju okupētās valstis un impērijās inkorporētās tautas, aneksijas laikā tiek nežēlīgi represētas un asimilētas, tā ir visu impēriju iezīme.
Impērijā asimilētajiem indivīdiem, pretējais process vairs praktiski nav iespējams, jo asimilētie paši kļūst par izteiktiem impēristiem savā dziļākajā pārliecībā. Tādā veidā ir uzbūvēta visa krievu impērija un tāpēc 80-90% krievu ir impēristi, bet Latvijā tādi asimilētie ir komunisti un citi brīvprātīgi pārkrievotie. Asimilētie jeb pārkrievotie, par atgriešanos pie savas tautas saknēm (savām indivīda tiesībām) vai arī integrēšanos citā tautā (piemēram krievi kādā citā tautā), uztver kā pazemojumu, kā nolemtību un atstumšanu no dzīru galda, ko nodrošina impēriskie iekarojumi.

Manuprāt politisko nāciju nevar izveidot no tautas, kura vēl jūtas brīva un nav asimilēta impērijā, tas nozīmē – nav atdevusi savas indivīda tiesības par labu impērijas bara tiesībām. Postpadomju telpā par impērijas asimilētiem ir uzskatāmi visi partijnieki un komjaunatnes darboņi, kā arī tos apkalpojošās – drošības, kultūras, veselības, sporta un citas struktūras.

Okupācijas laikā, ja neizrādīji pazemību runāt impērijas valodā, savos vārdos un darbos nemitīgi izrādīt savu uzticību impērijas idejām, tad nebija nekādu izredžu uz karjeru, kādā no minētajām nozarēm. Protams bija atsevišķi talanti, kurus pacieta sakostiem zobiem, bet visādi centās asimilēt.
Spalvainajam radījumam, kuru daudzi pieņēmuši par savu prezidentu, pastāv niecīgas izredzes izveidot paklausīgu vergu baru – politisko nāciju.

Ir patiešām atbaidoši un pretīgi uz šo kreatūru skatīties…

Viņa vienīgās cerības ir uz komunistu ataudzi, labi nobaroto nomenklatūru un pašiem impēristiem – krievu okupantiem. Savukārt visiem tiem, kuri saglabājuši savu un savas tautas godu, kuriem brīvība un pašnoteikšanās tiesības ir augstāka vērtība par desas luņķi un jūdasa grašiem, turpinās ignorēt “politisko nāciju” (pilnīgu pakļaušanos bara diktātam un disciplīnai) līdz brīdim, kamēr sabruks impērija un parādu verdzības sistēma, kura bezkaunīgi mums aizdod mums nozagto naudu.

Principā tautai no impēristiem ir maz atšķirību, bet tās ir ļoti būtiskas. Pirmkārt jau labklājības sasniegšanas metodes un instrumenti, kur tauta izmanto savus spēkus un resursus, bet impēristi cits citu, bet galvenokārt svešos, vēl neasimilētos. Otrkārt mentalitāte un gandarījuma sajūta, kur vieni spēj priecāties par sīkumiem, bet to ir daudz un regulāri, pretstatā otriem, kuriem viss vajadzīgs liels, milzīgs un vēl lielāks, kaut arī butaforisks, ekonomiski nepamatots un pāri līķiem, toties lielībai ar to pietiek veselam gadsimtam.

Слава нації — смерть ворогам !!!
Slava tautai – nāve ienaidniekiem !!!

28.01.23

LRTT

LRTT vizuālais arhīvs. Sātanistu KLOĀKA ! “MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Šeit redzamie ir ar “to slaveno” lieko HROMOSOMU. Tā nav nekāda mistika, šī “hromosoma” eksistē, tas ir posms DNS, kas liecina par kalpību anti- cilvēciskumam- SĀTANISMAM. Šiem izdzimumiem nav pieejama KOSMISKĀ ENERĢIJA. Viņi var eksistēt tikai uz cilvēku sāpju enerģijām, kuras viņi arī rada ar saviem noziegumiem pret cilvēci. Šodienas cionistu izvērstais karš Ukrainā ir vienreizējs pierādījums šeit sacītajam. Latvijā tam pierādījums ir, ka visu nosaka SINAGOGA un bijušie komunisti un čekisti.

You may also like...

6 komentāru

  1. AG saka:

    Vai tad tavs mīļais Bordānelis gadījumā nebija viens no tiem, kas ievēlēja preža amatā spalvaino ķēmu! :))) Un vēl – kārtīgi ukraiņu Patrioti saka precīzi – смерть москалям !!! смерть РОССИИ !!!

  2. Pārmaiņas saka:

    To AG
    Par kādu valsti Ukraina sevi pasludinās, lai paliek Ukrainas ziņā. No tā būs atkarīgs, vai unitāra valsts, vai federācija ar iekļautu Krimas valsti vai varbūt autonomiju. Unitāras valsts gadījumā ir tauta, bet federācijas gadījumā nācija, kas nozīmē, ka valsts centrālā vara ir sadalīta starp vairākām tautām. Mazākumtautībām ir atsevišķas tiesības. Pie mazākumtautībām pieder visas tās tautas, kam nav savas valsts. Kaut kā tā, ja kļūdos, tad labojiet.
    https://lv.wikipedia.org/wiki/Unit%C4%81ra_valsts
    —–
    Kā mazākums iegūst varu pār vairākumu!!!

    Serge Moscovici pierādīja, ka konsekvence ir galvenais mazākuma ietekmes faktors. Tas nozīmē, ja minoritāte rīkojas konsekventi, tad minoritāte panāk ietekmi pār vairākumu.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Moscovici

    Komunistiem bija pieredze kā uzturēt politisko varu, bet čekisti 50 gadus militārā struktūrā profesionāli apmācīti kā nodrošināt kārtību kolonijās, noturēt varu un cīnīties ar citādāk domājošajiem jau idejas līmenī. Izredzes vienkāršai tautai izbeigt okupāciju, bez ārējas iejaukšanās, ir visai apšaubāmas.

  3. Latvijas pilsoņi saka:

    LRTT visu precīzi uzrakstījis par e.levitu un viņa pielīdēju un ziliroza bandu 4.maija režīma vadības rindās!Tauta gļēvi un klusējor noskatās, kā to šī varza kopīgi ar naturalizētiem kremliniem kā aunu baru to cērpj, izmanto, apzog un izsmej! Precīzi par tiem der šis komentārs:

    “Kangari vai stulbeņi šodien pārsvarā ir LV? 21:37, 26. janvāris 2023
    Dīvaini, ka tik bieži un tik traki patriotiski mūsu cilvēki, raksta riņķī un apkārt par okupācijas sekām, ne vārda nesakot par pašu prettiesisko kremlinu – okupantu klātbūtni jau 30.gadu garumā no tiem “atbrīvotajā” LV, kā piem. rakstā par kārtējo okupantu vandāļu uzbrukumu Stūra mājas muzejam!?!”

  4. Skolnieciņš saka:

    Krievija ir pārāk ilgi dzīvojusi feodālismā. Dzimtbūšanu Krievijā atcēla tikai 19 .gs otrajā pusē. Krievu cilvēki gadsimtiem ilgi ir turēti mucā, pa spundi baroti ar demagoģiju. Krievi gadsimtiem ilgi ir meklējuši “ārējos” ienaidniekus. Tā ir fobiju pārņemta tauta, kas šizofrēniski slima ar imperiālismu. Krievi nepārtraukti dīdās un uzbrūk citām tautām, lai attaisnotu savas slepkavnieciskās tieksmes. Vispār krievi, kā civilizētā tauta nav nobriedusi. Savas vainas neatzīšanā viņi līdzinās maziem bērniem, krieviem nekad nav bijusi demokrātiska valsts iekārta. Gadsimtiem ilgi tikai autokrātisks fašisms. Krievi paši savu rosseju savām rokām ir aizsūtījuši uz Elli. Tur tad ir viņu īstā vieta!!!
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

  5. Skolnieciņš saka:

    Tas ir skaidrs, ka pēc Krievijas sakāves karā Ukrainā, civilizētās pasaules valstīm vismaz 10 gadus būs jāpārvalda Krievija un jāievieš tur civilizētas valsts pārvalde, izglītības sistēma, jāaizliedz nacistiskā “russkij mir” ideoloģija un, protams, jāveic Krievijas demilitarizācija. Jo pilnīgi skaidrs, ka krievu mežoņi paši nav spējīgi organizēt civilizētas sabiedrības pārvaldes formas. Līdzīgi kā pēc 2. pasaules kara beigām Japānu vēl gadiem ilgi pārvaldīja Sabiedroto izveidota administrācija, kas deva lieliskus rezultātus, un Japāna tagad ir civilizēta un attīstīta valsts. Vel jāpiemin, ka Krievijai nāksies atteikties no visām tās okupētajām un anektētajām teritorijām. Piemēram, Karēlija atkal piederēs Somijai + Krievija maksās reparācijas Somijai. Lai Dieviete Temīda tiesā Krieviju!
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Tauta klusē? Ko ta spēj padarīt, kad tai bailes par saviem banku kontiem? Nu rietumos cilvēki ir jau novesti līdz ārprātam, ka tās lietas ir ar šeit jābauda, ko viniem pienākas baudīt pirmajiem. Nu aizbrauc māte pie frizieres un po babski sāk muldēt, kad taisa frizūru. Frizierei dēls ieskatījies sieviete ar trīs bērniem nu dzemdejusi dēlam pecteci, bet vecāmāte uzņemas rūpes vēl par viņas trīs bērniem visādi veltot savu laiku, bet kādu dienu ieplavis pļauku delam par nepaklausību i tā jaunā sieva iesūdz tiesa viņas vīru. Kas draud? Cietumsods uz vairākiem gadiem! Par to, ka pats savu dēlu audzina ar rīksti sieva sūdz tiesa. Tādas īpatnības rietumos pa pilnam, tad nu arī ir tā bēda, ka pašiem cilvēkiem ir nojūdzies tas kontakts ar Visuma rādītāju. Vai ta pie visas mauciskas dzīves nav atbilstoš varas simbols, ko sauc par Prezidentu? Tās visas nebusanas kusaja Padomju laika, bet 90 parādīja īsto patiesibu, kas ta izlīda ārā no Soviet tipa cilvēkiem. Russija gadu simteņiem pārvalda vācieši un to pašu saka angļi, ka viņi par Angliju nevalda, bet valda Vācieši. Kas vini ir? Levits arī ir tipisks purns, kas var uzdoties6svesa tautā par Nācijas tēvu. Nu vēsturiski tak viņu ir jau bijis, ka citu tautu garīgos nopelnus piesavinās sev uzdodot sevi par6gaismnesiem. AG un Bordans arī tās sugas ļaudis, lai arī nemitīgi AG no sevis telo cīnītāju pret6pedorastiem, tad tomer pēc ko mentiem un spriedelēšanas var saprast, ka mīļākā tēma AG ir6genitaliju6apvidus. Rietumos visas uzskaitītas industrijas arī kontrolē tāpat, kā tās tika kontrolētas Soviet times. Pedorasti un lesbas arī tad dzīvoja ļoti labi zem pie sega tikai atšķirība ar šo laiku, ka vienkarsajs darba vecis netika traumēts tā, ka to dara šodiena. Visa augsne tika gatavota jau 70 – 80 gados arvien vairāk spriedelejot par kaut kādām tur6vertibam? Nu vien jāatzīmē grupa6Remix ar dziesmu komunālais blūzs! Žīdu jaukteni spēlē pegikus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *