Vai paņems pie “dziesmas” Latvijas dižāko laupītāju ?

22.02.2021 pasludinās spriedumu valsts izlaupītājam laupītājam Lembergam !

Ja šis noziedznieks, uz kura KRIMINĀLLIETAS “SIRDSAPZIŅAS” ir vairāk kā 12 liecinieku mīklainās nāves, tiks attaisnots, norādīs, ka uzvarējusi ir čekistu slepkavu banda, kuras “iebīdeni” Iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu jūs šeit redzat. Kā tas ir izskaidrojams, ka Latvijas Republikas Iekšlietu ministrs ar rožu buķeti sveic Latvijas Valsts lielāko izlaupītāju, miljardieri(jūs nepārklausījāties- miljardieri) A. Lembergu ?

Mums šodien ir zināms, ka viņu šajā amatā iebīdīja bijušie VDK darboņi ar čekistu Indriksonu priekšgalā ! Mēs taču visi esam liecinieki tam, ka šis čekistu ieliktenis bez Tieslietu ministra J. Bordāna ziņas apstiprināja uz nākošo periodu Drošības Policijas šefu- slepkavu N. Mežvietu ! Ja neaizbāzīs aiz restēm šo noziedznieku un viņam neatsavinās tautai nozagto, latviskās Latvijas pārstāvji- ar Bordānu priekšgalā, būs zaudējuši. Tas nozīmēs arī to, ka latviešu tauta ir uzskatāma jau par iznīcinātu !

21.02.21

You may also like...

2 komentāru

  1. viktors saka:

    Pie dziesmas ņems,bet vai paņems? Žēli,ka viņš ir tikai viens no 1000.Interesanti būtu zināt,kuriem viņš tik ļoti nepatika? Latvijā parasti noziedzniekus netiesā.

  2. Pārmaiņas saka:

    Uzturot jautājumu par Latvijas okupāciju starptautiskā līmenī, nelikumīgi ievestajiem kolonistiem būs jāatgriežas savā izcelmes valstī.
    Noziegumiem pret cilvēci nav noilguma kā Krimā pret tatāriem tā Latvijā pret latviešiem..
    https://youtu.be/yQIMse3umBQ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *