Sargi, latviet, sevi no viltus patriotiem

www.tautastribunals.eu 1Šis raksts ir ievads nākošajiem rakstiem par provokatoriem, par blefotājiem un nāves sējējiem.

Lai cionisti panāktu savu varenību, dažnedažādi parazītiskie atkritumi „miksē” taisnību un melus vienā „burkā”. Mazizglītots politiķis, nemaz jau nerunājot par ierindas latvietīti, kurš ir nodarbināts ar savu eksistenci, notic šai provokatoru(lapinska, gardas, šteina u.c.) propagandai par cionistu varenību!!! un iedzen viņā mazvērtības kompleksu. Saprotams, ka tā arī tiek degradēta šo cilvēku apziņa un iznīcināts cīņas spars.

garda, apine, muzikante, saeima, ddd, dpTas arī ir šo cionistu provokatoru galvenais uzdevums.

Līdz šim viņi to ir veiksmīgi realizējuši.

FOTO: Komunists Garda ar harēmu soļo uz sava upura izvadīšanu. Krievžīdu boļševiku kalpi un latviešu tautas bendes. Augstākās raudzes meļi un meļi ir nāves un iznīcības vēstneši. Drīz arī provokators Lapinskis parādīsies ar savu harēmu.

Bet es JUMS saku: „Žīdu cionisti un vietējie komunisti nav nedz gudri, nedz arī visu vareni.” Viņi noziedzīgi parazitē uz cilvēku bailēm- gļēvulību un tas arī ir viss. Visi tie, kuri saka, ka žīdi ir visuvareni, ir pašu cionistu(krievžīdu boļševiku) radīti, lai kultivētu šo provokatīvo mazvērtības kompleksu latviešu tautā.

Tieši šie glumie nelieši ir mūsu tautas lielākie ienaidnieki.

Vieni no lielākajiem cionistu „varenības” sludinātājiem, līdz ar to arī provokatoriem, ir A. Garda ar savu harēmu un J. Lapinskis, ar tā saucamo „īsto” NA, kurai nav nekāds sakars ar VL!.

Kā var novērot, tad arī šis „izredzētais”(Juris Lapinskis) sāk veidot savu harēmu pēc Gardas metodes. Ir vēl arī daudzi citi plukatveidīgie „patrioti”, kuri sludina cionistu varenību- nelietību. Pēdējā laikā, visa šī „izredzēto” gānīšana, ir izteikti nostājusies uz krievžīdisko Putina platformu. Īsi sakot, tas ir krievžīdisko šovinistu-cionistu roku darbs. Visi šie dižie antisemīti ne ar pušplēstu vārdu neuzdrošinās kritizēt krievus un Krieviju. Tas nozīmē to, ka viens žīdu cionistu klans cīnās pret otru. Ir jāsaprot arī tas, ka krievžīdiskais boļševisms-cionisms ir zvērīgāks par jebkuru reptili. Par to mēs pārliecinājāmies pēc Latvijas okupācijas. Tas(boļševisms) barojas tikai no slepkavošanas,- no nonāvēto miesas un asinīm. Tieši šiem zvēriem kalpo „mūsu” valdība, drošības iestādes, visas Latvijas Baznīcas un, un, un… .

Bet viszemiskākie un provokatīvākie ir tieši tie, kuri uzdodas par patriotiem; jau pieminētie lapinski, gardas ,oroli, rožkalni, rubeņi, inkini, dimiteri, šiškini… . Ar viņu palīdzību tiek izfiltrēti īstie patrioti, lai pēc tam viņus iznīcinātu. “Atbrīvotāju” pieminekļa spridzināšana arī bija provokatīva, kā rezultātā gāja bojā divi latviešu tautas patrioti. Pēdējais upuris ir A. Brīze.

LRTT viens no galvenajiem uzdevumiem ir atmaskot provokatorus.

Un tagad par šīs tēmas KODOLU: visa tā žīdu varenība ir blefošana. Viņi, šie krievžīdu cionisti- boļševiki, ir asinskāri izdzimteņi, bet ne visvareni. Serveri, kuri ir reģistrēti ārpus Latvijas, krievžīdiem ir TABU. Viņi netiek klāt pie JŪSU IP adresēm. Vienīgi tad, ja jūs savam draugam palielāties ar kādu NIKU rakstāt komentāru. Jūsu draugs var izrādīties arī VIŅU draugs. Nu, piemēram, tāds kā bleck_jker(Andris Lācis). Ja šie paši komunistiskie krievžīdu cionisti būtu tik vareni, tad viņi no GOOGLE varētu izdzēst vai likt izņemt visus LRTT i- vietnē publicētos foto.

Bet, kā redzat, tad rokas ir pa īsām.

Kā jūs jau esiet ievērojuši, foto tiek iekrāsoti sarkani vai aprakstīti. Tas dara šos komunistiskos salašņas trakus. Foto MATRICĀ tiek ierakstīti vairāki radnieciski nosaukumi, lai tie parādītos visās iespējamās vietās.

Šī raksta galvenais uzdevums ir atturēt tevi, latviet, no drošas nāves, ja uzticēsies šiem viltus patriotiem. Šeit pieminētie ir izteikti krievžīdu komunistu radīti monstri, lai iznīdētu latviešu tautu. Viņi „norej” Rietumu žīdus- cionistus, lai iebīdītu mūs Krievijas impēristu apskāvienos.

Ko tas nozīmē, nevienam nav jāpaskaidro.

Nākošie raksti būs tieši par šiem neliešiem- provokatoriem no Merkura un DDD, kuri ir daudz bīstamāki par atklātu ienaidnieku.

Sargi, latviet, sevi, tu vēl būsi vajadzīgs cīņai pret šiem neliešiem !

L. Grantiņš 16.11.13.

You may also like...

7 komentāru

  1. Os saka:

    Tiesi ta Linard,krievzidi tikai megina parmijas parslegt no sevis prom. Ir skaidri jadefine-ka Krievu tauta sadarbiba un noziedziga apvieniba,vienlidzigi,ka Krievu okupanttauta-kura jau ietilpst ieksa zidi(Tas ir ari-juridisks termins),ar Krievijas Federaciju ka agresorvalsti Krieviju-kas ir PSRS tiesibu mantiniece izdara Latviesu Tautas Likumigas un tas Pectecu iznicinasanu (1918.gada 18 nov.-1940 gads 17 jun.) gan fizisku,gan radot neciesamus apstaklus etniskai Latvijas Tautai. Visa Pasaule to sauktu par- Aparteidu,bet Tautas iznicinasanu par-Genocidu. Pamatojoties un saskana ar ANO Konvenciju par aparteida noziegumu izskausanu 1973.gada 30.nov.,1976.gada 18.jul. Patiesiba japamatojas ir papildus uz vel veselu dokumentu kopumu,kurus velak sagatavosu

  2. Deniss saka:

    Linard, ir jauna Mihailkova filma par Dzimtas zemi.
    Filmu šeit var noskatīties
    Чужая земля https://www.youtube.com/watch?v=iKxsRVbXRE4

    Mihailkovs uzdod ļoti būtiskus jautājumus, kas ir arī latviesiem un visai planētai būtiski atbildēt. Es meklēju atbildes.Iespējams Tu vari atbildēt uz daļu no tiem.

    Admins
    Tematika aktuāla ne tikai Krievijai, bet arī Latvijai.
    Mihalkovs meklē atbildes uz jautājumiem, kuru atbildes rakstītas viņam tieši uz pieres.
    Lai paskatās vērīgi spogulī, tad varēs arī nolasīt tās.
    Atbildes ir biedinošas. Tieši krievu šovinistiskais ārprāts ir novedis visu līdz iznīcībai.
    Viņi to ir pelnījuši, kas pašlaik notiek.
    Krievu zvērības ir karmiski, kā bumerangs, atnākušas pie viņiem atpakaļ.
    Pajauta Mihalkovam, vai viņš atbalsta Latvijas atdalīšanos no “varenās” Krievijas ?
    Atbildi nav jāgaida, viņš to neatbalsta.
    Dievs ir nolēmis šo zemi iznīcināt….tas arī tiks izdarīts.
    Arī es šai tautai novēlu laimīgu ceļu uz turieni, uz kurieni viņi ar saviem darbiem to ir “izvēlējušies” !

  3. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Precizs raksts.Jo vairak busim nacionali,un vairak milesim Latviju,tad
    ari varesim labak saprast citas pamatnacijas,kuras ari cies,no tas pasas
    sergas,un ne mazak par mums.Saprotot citus,vairak varesim palidzet sev.
    Likumsakarigi.Rusi ir krievu un Krievijas vergi.Ja nebutu Krievijas judu,
    tad ari nebutu,ne krievu,ne Krievijas.Pec domnieka SHMAKOVA A.S. runas
    1912 gada,vinu Krievija bija 8 miljoni.Uz 1940 gadu skaitlis varetu but
    daudz lielaks,pilnigi pietiekoss,lai iznicinatu latviesu naciju Latvija,
    GULAGA,jo tur vinu bija visi 100%,ienemtu Latvija visus vadosos amatus,
    lai netrauceti varetu veikt genocidu,pret latviesiem.Iesaku izlasit
    100 gadus vecus darbus,kuru vertiba,laikam ejot,tikai pieaug.
    a)svyatorus.com/istoriya/4160-reshenie-evreyskogo-voprosa.html
    b)svyatorus.com/biblioteka/2453-m-e-zh-d-u-n-a-r-o-d-n-o-e-taynoe-
    pravitelstvo.

    P.S.Liberalisms radija bolsevikus,kuri radija revoluciju,ka ari bija
    liberalisma pamats visam revolucijam vispar.Latvijas politika
    sodien ????????????!!!!!!!!!!!!!

    VELAK VEL/TENcINU

  4. Lauku onka saka:

    Rakstā minēto provokatoru melnais darbs nepaliek bez rezultāta.
    Daudzi veci cilvēki nelieto internetu, bet radio klausās un DDD lasa. Rezultātā patriotiski noskaņoti latvieši H-86 un tribunālu uzskata par čekistiem un ir grūti viņiem pierādīt pretējo.
    Vairums cilvēku nedomā, neanalizē uztverto informāciju. Tas ir trumpis nelietību lielmeistaru rokās, kuru viņi ne mirkli nekavējas izmantot.

    Bet ir arī priecīga ziņa, kas nākusi no kāda okupanta un čekista mutes. Ja kaut kas Latvijā nebūšot vairs droši, viņš ar visu ģimeni laidīšoties lapās. Pie tam to saka aktīvais čekists, kas ir labi informēts par citiem neredzamām politiskām norisēm. Tas nozīmē, ka, neskatoties uz okupantu pašreizējo ārēji stabilo stāvokli, īsti droši viņi tomēr šeit nejūtas un pieļauj bēgšanas nepieciešamību.

    Admins
    Tieši tā, Tas ir Gardas un Lapinska uzdevums.

  5. filma saka:

    Kā lai īsāk to pateiktu,jo nenoskatījos krievu ebreja mihalkova”gara darbu” kur iznīcinātās sādžās ebreja piemineklis briesmīgi sakopts.Viņš deva brālīšiem ziņu,ka var celt kibučus.Pats mākslinieks-mākslīgais (to teica latviešebreji),ka mihalkovs paņēmis zemi kibučiem pie Veselavas.
    Uztaisītās Baltu biedrības un klubi,kur dzelteno rasi taisa par baltiem,viņi bazūnē ka galvenie cilvēki esot mākslīgie ,otrie zemnieki.Vienīgie CILVĒKI ir ZEMNIEKI,tie ir Karaļi,tos Latvijā pilnīgi iznīcināja ļautiņi 90tajos gados.Latviešebreji noņēma ZEMNIEKIEM zemi un atdeva mākslīgajiem biznesmeņiem – laupītājiem.

  6. Os saka:

    Viss,kas notiek kops Krievu okupanttautas otreizejas agresivas okupacijas Latvijas Zemes,Valsts un Tautas Latviesu 1944.gada.,ir Maksligi izveidots un uzturets ar Kremli,ieskaitot 1990.gada 4.maija Starptautiskas nozimes noziegumu,kas ir viltojums ar lietas falsifikaciju par to,ka okupanttauta Krievu ar Krievu agresorvalsti-atjaunoja Latviju atdodot Valsts Varu,administrativo iekartu-likumigai Latviesu Tautai,tautai-kuru krievijas agresiva slepkavtauta krievu vazanku un klaidonu 1940.gada 17.junija nakti varmacigi okupeja,lidzdaliba ar zidu tautu un zida Simeona Sustina vadiba uzsaka ritualu sakralo zidu nacionalo-Holokaustu,tas ir upureja Cilveku asinis,ciesanas,dzivibas zidu nacionalajam Dievam(Skatit sengrieku terminologiju par varda-holokausts nozimi).

  7. Igors Šiškins saka:

    Grantiņ, ko šķidri dirs, atgriezies Latvijā un rādi piemēru!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *