Atpazīsim un atmaskosim nodevējus

Jā, nav bijušo nodevēju… .

Zaļš, tautastribunals.euVienkārši prātam neaptverams, kā latvietis tiek zombēts un apmauts no dažnedažādiem parazītiem, kuri nez kāpēc gūst dzirdīgas ausis 4. maija kliķes kontrolētajā presē.

Tiek darīts viss, lai iznīcinātu visu, kas saistīts ar Latviju kā nacionālu valsti un latviešus kā šīs valsts aizstāvjus.

Atkārtoti runāsim par Robertu Kļimoviču.

R.-Kļimovičs-Helsinki-86-LRTT-DP-ST-SaeimaKādreiz likās, ka šis cilvēks rūpējas par latviešu tautas vēsturi. LRTT i- vietne ir pat uzslavējusi viņu. Bet izrādās, ka viss ticis darīts, lai diskreditētu latviešus un Latviju.

FOTO: Nu nav šim “patriotam” ar galvu kaut kas kārtībā. Bet skaties tikai, kā viņš tiek no žurnalisTEĻIEM aptekalēts. Viņa viedoklis latviešu tautai esot ļoti svarīgs, saka šie TEĻI.

Lai visu šo jezgu saprastu, kuru kultivē Kļimovičs, ir jāzina, ka viņš ir VDK savervēts “zēns”.

To viņš arī nav noliedzis. Par to, ja nekļūdos, viņš reiz rakstīja DDD laikrakstā.

No šīs “profesijas” nav iespējams labprātīgi atsacīties. Šiem cilvēkiem jādara tas, ko viņiem liek, ja nē, tad tiek likvidēti.

Tāpēc mūsu uzdevums ir šos nelaimīgos atmaskot, padarīt sabiedrībai zināmus un arī pataisīt viņus par apsmieklu.

Savu atpazīstamību viņš ieguva ar Herberta Cukura likteņa pētniecību.

Kas bija tie, kuri viņam apmaksāja šo “leģendu medniecību” ?

Tā ir labi atstrādāta cionistu(komunistu) taktika.

Pataisa TEVI tautā slavenu, lai pēc tam šīs “slavenības” gaismā veiktu vismelnākos noziegumus.

Tika mākslīgi aizpildītas nacionālās “nišas”, lai tajās neļautu ieiet patiesiem tautas aizstāvjiem. Lai tikai atceramies “Tēvijas Laikmetu”, kas tika ar lielu ažiotāžu “aizklapēts” !!! Nekāda Izraēla par šo raidījumu nesūdzējās. To darīja vietējie čekisti(komunisti-cionisti) ar žīdiem Aivaru Borovkovu un Ivaru Godmani priekšgalā, lai noslāpētu latviešu nacionālo pašapziņu. Vienkārši, lai iebaidītu nacionāli domājošos.

Abi šeit pieminētie ir čekas maisu iznīcinātāji.

“Tēvijas Laikmets” bija Borovkova projekts.

Roberts Kļimovičs,Mežviets, Kozlovskis,LRTT.Ušakovs.Pēc šīs sistēmas darbojas arī Leonards Inkins, nemaz jau nerunājot par Aivaru Gardu.

Bet šoreiz vairāk par Roberta Kļimoviča noziedzīgo darbību.

FOTO: Vienkārši trakomāja !

Atpazīstamība ir iegūta un tāpēc mēsli uz latviešu tautu tiek gāzti aumaļām.

Šis ķēms, sekojot cionistu norādījumiem, paziņo, ka latviešu dziesmu svētki esot degradējoši !!! Jā, latviešu Dziesmu Svētkiem ir milzīgs spēks. http://www.focus.lv/latvija/viedokli/roberts-klimovics-deve-dziesmu-svetkus-par-tautu-degradejosiem

Tie degradē visu ļauno un tāpēc viņu vadoņi(cionisti) tik briesmīgi uztraucas.

Un tagad mazliet uzmanību: Ne no šī un ne no tā, šis dižais viszinis, kurš dabūjis pa “degunu” no Izraēlas vēstnieces, aizceļo uz Izraēlu. Un kādi brīnumi, kad atgriežas no šī dīvainā “komandējuma”, viņš stāsta, ka no vietējiem ticīgajiem jūdiem starojot neiedomājams siltums !!! “Vot” tev i “Tēvijas laikmets” redzams visā savā godībā. Sauls pārtapa par Pāvilu !

Un tagad atkal uzmanību: Nu skaidrs, atbrauks atpakaļ uz Latviju un pieņems “mūsu” Robertiņš jūdaismu un sāks staigāt pa Sinagogām.  Bet notiek kaut kas latvieša naivajam prātam nesaprotams. Roberts Kļimovičs pieņem islām ticību, kas ir jūdaisma lielākais ienaidnieks.

Kur ir loģika ?

Kāpēc nepieņēma jūdaismu ?

Loģika ir pavisam vienkārša, Roberts Kļimovičs ir pieņēmis islām ticību pēc cionistu norādījuma, lai sētu naidu starp tautām.

Paklausieties, ko tikai šis cionistu aģents saka par sievietes seju: http://nra.lv/latvija/152174-latvijas-islamticigo-parstavis-uzskata-sievietes-seju-par-izaicinosu.htm

Nu nav, nelieti Kļimovič, islāmam vieta Latvijā, tāpat kā jūdaismam.

Lūk, tā redzi, latviet, strādā cionistu kalpi, kuri savu dvēseli pārdevuši Sātanam !!!

Paskaties, lasītāj, uz ievietoto foto, un tu sapratīsi, ka viņam smadzeņu vietā ir klozetes poda saturs.

Šim nožēlojamam nodevējam ir jādara tas, ko viņam liek.

Un tā, latviet, ja zinām nodevēju, tad viņš vairs nav tik bīstams.

LRTT   10.10.15

You may also like...

4 komentāru

  1. Ziedotājs saka:

    Labs raksts, ar loģiku un argumentiem.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Man te kaimiņos ir cilvēki kuri pazīst Klimovičus. Ja pareizi atceros, tad abi puiši auga ļoti izlaidīgi, palaidnīgi. Ja nemaldos, māte bija tiesnese..
    Man personīgi viņš nāk prātā kā protestētājs pret žīdiem, kā arī pret varturiem! Pat esmu piedalījies viņa organizētajā mītiņā…

  3. Antikliķe saka:

    Tur nav ko diži daudz runāt… Visi liberāļi ir neomarksisti! Kas ir neomarksisti? Rafinētāki marksisti, otrā paaudze. Kas bija pirmie marksisti? Komunisti – slepkavas!
    Ja čekisti nogalināja ar lodēm, tad tagad visādi Kļimoviči, Čigānes, Ušakovi nogalina ar vārdiem, nogalina veselo saprātu un padara par deģenerātiem, kas sekotu krievžīdu komunistiskajai diktatūrai!

  4. Arii no Paardaugavas saka:

    R.Klimovic ir viltigs avanturists, godkarigs,alkatigs, visu veidu apreibinoso vielu cienitajs un izdaba visiem, kas tam liekas naudu,slavu vai varu solosh -praktiski vertejot- paraziits un uz latviesu tautas miesas eksistejosh!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *