LPSR spermas produkti konsolidējas

Valsts prezidents 7.jūlijā tikās ar Latvijas juristu apvienības pārstāvjiem, pārrunājot aktuālos jautājumus tiesību zinātņu un jurisprudences jautājumos. E.Levits novēlēja arī turpmāk būt aktīviem nevalstiskā sektora un mūsdienīgas tiesību domas attīstītājiem Latvijā. LJA pārstāvēja Valdes locekle Kitija Bite, Sadarbības sektora ārvalstu grupas vadītājs Kristaps Zariņš, valdes priekšsēdētājs Rihards Bunka.

“Mūsu” prezidents ierodas pie mums tik pazīstamās “juristu” bandas, kura sevi dēvē par Latvijas Juristu Apvienību ! Nez kāpēc šis noziedznieku perēklis “aizmirsa” norādīt, ka pēc ideoloģiskās būtības tā ir dēvējama par Latvijas PSR Juristu Apvienību, kurai ar šodienas Latviju nav nekas kopīgs ! Un tā, -atkārtosim šajā i- vietne jau daudzkārt sacīto priekš tiem, kuri šeit iegriezušies pirmo reizi: Rihards Bunka, kurš ir nelatviskas izcelsmes(māte ir Baltkrievijas PSR jebreika- čekas darbiniece, tēvs nav zināms, bet patēvs ir Latvijas PSR čekas pulkvedis Andris Bunka- mongoloīdiska izskata latviec, no kura arī mantojis latvisko uzvārdu !) pie šīs biedrības tika noziedzīgā ceļā, padzenot tās dibinātāju Māri Bērziņu. Māris Bērziņš šo biedrību dibināja kā: LATVIEŠU JURISTU BIEDRĪBU, bet Bunka, viltīgi kriminālā veidā padzenot Bērziņu, to pārkristīja par Latvijas Juristu Apvienību !

Levita tēvs bija Krievijas jebrejs- čekists, bet māte vāciete ! Vai ir kas nepareizi pasacīts, ka abi ir čekistu spermas produkti ? Kāpēc tādam Levitam bija jālien pie šī slepkavas ? Tāpēc, ka viņus vieno “asins balss” ! Viņi viens otru atpazīst jau pēc smakas, saka lielākie Garīgās pasaules sapratēji.

R. Bunkas banda piedāvāja sadarbību arī Tieslietu Ministram Jānim Bordānam, bet tas no šīs sadarbības atsacījās, kas bija spļāviens sejā šai bandai un pat tās iznīcības draudi. Rihards Bunka ir latviešu patriotu un latviešu biznesmeņu slepkavību organizētājs, bet piesedzējs bija ģenerālprokurors E. Kalnmeiers. Latvijā ir notikušas simtiem slepkavības, bet neviens !!! slepkava nav notverts ! Un arī nenotvers, jo tie, kuri meklē slepkavas, paši ir šie slepkavas ! Šodien Bunka cenšas revanšēties. R. Bunkas draudzība ar E. Levitu ir ļauns signāls Jānim Bordānam ! R. Bunku, pirms dažiem gadiem par sadisma izpausmēm pret ieslodzītajiem, atlaida no darba cietumā, bet E. Levitam tagad draud kaunpilna padzīšana no LR prezidenta KRĒSLA, iespējams, ka pat var sekot arests !

Par R. Bunkas bandu skarbus vārdus pasacīja padzītā sekretāre Astrīda Babāne: “Šobrīd LJA valde ir visšausmīgāko neliešu savārstījums !” (lasi A. Babānes liecības H- 86)

Tātad, 7 jūlijā tikās divi čekistu koriģēti latviešu tautas slepkavas !!!

LRTT & H- 86 ir pieprasījis Tieslietu un Iekšlietu ministriem noskaidrot, cik likumīgi ir Bunkas & Borovkova veidojumi(atvērt) ?

16.07.20

You may also like...

9 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Pēc 10 gadiem amatā Ģenerālprokuratūru Kalnmeiers pameta bez pateicības vārdiem.

    Tas, ka viss nav kārtībā un ka prokuratūru var kritizēt, tas ir pats par sevi saprotams. Ir vāji izmeklētas lietas, ir brāķis tiesās, kur ir slikti uzturētas apsūdzības (..),” sacīja Kalnmeiers.

    Viens no lielākajiem Kalnmeiera kritiķiem šajā sasaukumā bijis tieslietu ministrs Jānis Bordāns (Jaunā konservatīvā partija). Tagad viņš saka: jākoncentrējas uz nākotni.

    “Šī nav parasta amatpersonu nomaiņa šoreiz. Pirmo reizi 30 gados pēc neatkarības atjaunošanas mūsu ģenerālprokurors ir izraudzīts atklātā konkursā. Un, kā mēs redzam, tas uzreiz ir devis rezultātus pozitīvā nozīmē. Un, domāju, ka tas ir svarīgākais šobrīd – jauno ģenerālprokurora amata kandidātu neizraudzījās vienpersoniski. Domāju, ka ar jaunā ģenerālprokurora stāšanos amatā tiks atjaunots tiesiskums. Tas ir svarīgākais, tas ir, uz ko tagad koncentrēties. Mums ir jāapzinās, ka no tiesiskuma ir atkarīga mūsu pārticība (..),” teica Bordāns.

    Daudz tiešāk runā žurnāla “Ir” pētnieciskā žurnāliste Indra Sprance, kura ikdienā sekojusi prokuratūras izmeklēšanas darba kvalitātēm. Kalnmeiera veikumu viņa vērtē kā ārkārtīgi vāju.

    “Atceramies “oligarhu lietas” izbeigšanu, atceramies ārkārtīgi maigos, es pat teiktu smieklīgos sodus Rīgas apgabaltiesas zelta tiesnesei Ivetai Bērziņai – pāris viņas rokassomiņu vērtībā. Tāpat redzam prokuratūras absolūti neaktīvu rīcību maksātnespējas lietās daudzus gadus. Atceramies, kas notika ar [Jūrmalas mēra] Gata Trukšņa lietu, kas tika izbeigta, kas notiek ar [Aivara] Lemberga “stipendiātu lietu”, kur jau 15 gadus prokuratūrā turpinās izmeklēšana. Signālu par kvalitāti uzrāda tas, kas notiek “Maxima” [Zolitūdes] traģēdijas krimināllietā.

    Tā arī varētu turpināt ar citām lietām, tā kā es teiktu, ka tas ir ārkārtīgi vājš sniegums,” vērtēja žurnāla “Ir” žurnāliste.

    Pirmdien, 13. jūlijā, ģenerālprokurora amatā stājies tiesnesis, Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu tiesas kolēģijas priekšsēdētājs Juris Stukāns. Šoreiz ģenerālprokurora iecelšana notikusi pēc jauniem noteikumiem – ģenerālprokuroru iecēla nevis pēc Augstākās tiesas priekšsēdētāja, bet Tieslietu padomes priekšlikuma.

  2. Jānis Pļaviņš saka:

    Janis Plavins atrodas Riga, Latvia.

    🔥🔥🔥 Veltījums prezidentam Trampam no Eiropas, Baltijas valstīm, Latvijas.

    📍 Pievienojies ziņojumam, daloties ar to.
    📍 Dalies, ja pievienojies šim vēstījumam.

    Cienījamā prezidente Donald J. Trump,

    Mēs vēlamies atbalstīt lieliskās pārmaiņas, ko jūs nesat pasaulē! Mēs novērtējam un godinām jūsu cīņu ar dziļu stāvokli – neredzamo ienaidnieku.

    Mūsu sirdis slavē jūsu lielos centienus, atgriežot pasauli pie Dieva, atgriežoties pie dievišķām vērtībām, jūsu spēcīgo nostāju, lai aizstāvētu mūsu brīvību, aizstāvētu mūsu dzīvi un aizsargātu mūsu bērnus. Tomēr tas nav redzams visiem – mēs atzīstam un augstu novērtējam jūsu drosmīgos centienus. Mēs esam pārsteigti par jūsu atzinību arhibīskapa Karlo Maria Vigano vēstulē. Mēs ar lielu apbrīnu skatāmies jūs sveicat Polijas prezidentu Mr. Duda kā viesis Baltajā namā. Mums ir vienādas vērtības, tas pats redzējums.

    Mūsu valsts – Latvija ģeogrāfiski ir tuvu Polijai, tomēr tā ir dziļi neredzamā ienaidnieka purvā. Mūsu Latvijas prezidents – bijusī Atvērto sabiedrību fonda vadītāja, Sorosa džekale. Pēc tikko iznākušās grāmatas, kurā Latvijas prezidentu atklāja slavens izmeklēšanas žurnālists – mēs tagad saucam par savu prezidentu – viltvārdi – pēc grāmatas nosaukuma. Viņš meloja par savu pagātni, par savu pilsonību, par saviem vecākiem un senčiem. Demokrātiskās valstīs prezidenti atkāpjas, kad viņus pieķēra tik slikti melojot. Bet Latvija tā nav, purvs viņu sargā. Latvijas viltus mediji nekad neapstrīd – viltvārdis. Un viņš nav vienīgais. Citi mūsu prezidenti viesnīcās ārzemēs satika Sorosu, spēlēja tenisu un 2005. gadā pat pasniedza viņam augstāko valsts apbalvojumu.

    Soross pārvalda Latviju kopš 1990 gada sākuma un ieguldīja vairāk nekā 100 miljonus dolāru, lai virzītu savu dzimumu, depresijas, viltus demokrātijas, parādu verdzības un galvenais, lai labotu viņa politisko ietekmi. Visas pie varas esošās Latvijas politiskās partijas ir viņa kabatā. Mūsu vietējais purvs Sorosa šakāļi pat mēģināja rosināt rasismu arī Latvijā. Tas izrādījās ļoti neveiksmīgi, jo varētu prasīt pat mēnešus, lai atrastu vienu melnādaino vīrieti mūsu valstī. Ar lielu bažām vērojam Baidena bandas – Black Lives Matter, Antifa un citas, kas cenšas likvidēt vēsturi, kultūru un izraisīt haosu ASV. Mēs atzīstam, ka patiesībā šī ir tikai pēdējā viņu agonistiskā izmisuma izpausme par izgaisušo spēku un ietekmi.

    Mūsu ārlietu ministrs nosūtīja 100’000 eiro no mūsu nodokļu maksātāju naudas Pasaules Veselības organizācijai – nākamajā dienā jūs paziņojāt samazināt finansējumu. Esam pārliecināti, ka tā diena ir tuvu, kad arī Latvija aiziet no PVO.

    Mūsu valsts vilto Covid-19 nāves gadījumus, cenšoties maksimāli palielināt bailes, viņi īsteno jaunu politiku, cenšoties bankrotēt mazos uzņēmumus un joprojām izvairās apturēt iedzīvotāju skaita samazināšanos. Latvija ir ātrākā Eiropas nācija, kas pazudusi. Acīmredzot iedzīvotāju skaita samazinājums pēdējos 30 gadus šeit ir bijis galvenais pie varas esošo Dziļvalsts operatīvo operāciju mērķis. Tas tiek darīts sistemātiski, jo vidējās algas nodokļu slogs ir ārkārtīgi augsts līdz pat 80 ieskaitot 21 % nodokli pamata pārtikas precēm. Ja šī nav moderna verdzības forma, tad kas tas ir? Pēdējo desmit gadu laikā esam zaudējuši vienu trešdaļu iedzīvotāju. Tik mazai valstij kā Latvijai, kuras iedzīvotāju skaits diez vai sasniedz 2 miljonus – tā nav statistika, tas ir eksistences jautājums.

    Cīņa pret purvu nav par vienu valsti, tā ir cīņa starp gaismu un tumsu visā pasaulē un Dieva žēlastībā jūs esat dzīvā leģenda, kas vada šo cīņu. Lai nogalinātu visas šī tumšā purva pūķa galvas, katrā zemes stūrī jābūt atbalstam. Mēs, Latvijas iedzīvotāji, redzam lielo bildi, redzam, ka neredzamais ienaidnieks ar katru dienu kļūst redzamāks un zaudē savu spēku, atpazīstam jūsu milzīgos centienus un esam gatavi sniegt pilnīgu atbalstu.

    Mēs ceram būt daļa no jūsu starptautiskā tīkla un komandas, ja jums tas šķiet noderīgi. Mēs brīvprātīgi darām daudz, lai informētu mūsu cilvēkus un veicinātu izpratni par pasaules patiesajiem izaicinājumiem šodien. Nesen bijām spiesti izveidot pavisam jaunu ziņu vietni, jo vienīgā iespēja iegūt pretēju viedokli, skatiet: mainampasuli. jaunumi (tansl.: maina pasauli. ziņas). Šī ir vienīgā ziņu vietne latviešu valodā, kas atbalsta jūs kā prezidentu un sniedz jūsu ziņas. Visi pārējie plašsaziņas līdzekļu kanāli nekad nepublicēs nevienu pozitīvu vārdu, izņemot purva darba kārtību.

    Lūdzu, pievērsiet uzmanību savam nesen ieceltajam vēstniekam Latvijā Mr. Džons Karvils, kurš ASV karoga vietā izstādījis LGBT karogu, un savā 2 jūlija runā norāda, ka ′′ pasaule iedvesmos reālai rīcībai pret rasismu “.

    Lai Dievs tevi svētī!

    Ar vislielāko cieņu,

    Janis Plavins
    Latvijas pilsonis

    Video;

    https://www.facebook.com/janis.plavins/videos/3326590737391070/?t=3

  3. re kā saka:

    “Patiesība ir mūs darījusi brīvu no bailēm, tāpēc esam neuzveicami.” Jānis Bordāns JKP biedriem uzsvēris, ka jābūt radikāliem, aizstāvot taisnīgumu.

    Bordāns savā runā apgalvoja, ka partija valstī ieviesusi jaunu politiku, jo konservatīvos ievēlēja tie iedzīvotāji, kuri gribēja pārmaiņas tiesiskuma laukā.

    Saspringta cīņa par partijas ideāliem notiekot katru dienu, bet vecā sistēma cieš sakāvi.

    “Patiesība ir mūsu, un tas ir mūsu vienīgais arguments. Tā ir mūs darījusi brīvu no bailēm, tāpēc esam neuzveicami,” uzsvēra Bordāns un piebilda, ka partija savām vērtībām uzticoties līdz galam, arī tad, ja “tevi ved uz tiesu prokurors”. Ar to viņš domāja Saeimas deputāta Jura Juraša apsūdzēšanu valsts noslēpuma izpaušanā.

    Bordāns norādīja, ka JKP “tracinot un apskaužot, sākot ar oligarhiem un beidzot ar pērkamiem medijiem, liekēžiem un parazītiem.” Vēršanās pret JKP biedriem notiek pat personīgā līmenī, taču “tāda ir blēža taktika, proti, pārmest to, ko paši sastrādājuši, bet tagad blēži ir nobijušies.”

    Lai arī dažkārt partijai cīņā par savām vērtībām pārmetot radikālismu, Bordāns retoriski norāda, ka, aizstāvot taisnīgumu, ir jābūt radikāliem.

  4. Klementijs Rancāns saka:

    Var piekrist, var nepiekrist Gintera Prodla spārnotajam secinājumam grāmatā Temīda ir bezspecīga vai Jāņa Raiņa lugā Uguns un nakts teiktajam – “vēl cīņa nav galā un nebeigsies …”. Viss sākās un beidzas. Galvenais dziedētājs un visu nelaimju ārsts ir laiks. Un – paši cilvēki. Taču – jau pagājuši 30 gadi, bet „gaisma tuneļa galā” nav saskatāma. Var piekrist tiem, kuri teic, ka organizētā noziedzība ne tikai netiek novērsta, bet palaikam uzplaiksnī pilnā spožumā. Te ir spilgs piemērs kā vecā čekista Andra Bunkas “jaunā maiņa” Riharda Bunkas personā kā ķirzakas aste ataugusi. Nedrīkst paļauties tikai uz laiku, kas dzēš visas nelaimes un atmiņu. Pašiem cilvēkiem jārīkojas un jādara. Bet – jādara reālas (!) lietas, kuras patiesi var kaut ko ietekmēt. Katram ir savs viedoklis un pieredze, ko un kā darīt. Tie jāapkopo un jārealizē.

  5. Armands saka:

    Tie ir redzamie nelieši, bet vēl ir visādi sikalas un viņu ir ļoti daudz vienā mazā Latvija.

  6. A.D. saka:

    Jāmin arī mūsu valsts apzadzēju tagadējos vai kādreizējos karakalpus – Lato Lapsu, Ēriku Stendzenieku, Anitu Daukšti, Haraldu Burkovski, Elitu Veidemani, Juri Paideru, Jurģi Liepnieku u.tml/, kuri faktiski palīdzējuši mūs apzagt :)

  7. Anonīms saka:

    būtiskas izmaiņas būs tad , kad pie varas nebūs nevienas marionetes , kuru var ietekmēt no ”ārpuses”.Mums neder ne sarkanie ,ne zili pelēkie , ne tie , kuri šos abus radījuši un pārvalda.

  8. vikentijs saka:

    LJA-tiesību domas attītītāji.Atkal jauna anekdote.
    Tas pats un levits-vēl viena anekdote.
    Abi kopā-šausmas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *