A. Balts intervē I. Fišera kungu

Saruna  ar SC apsūdzētāju Ivaru Fišeru.

 LRTT 1Ivara Fišera kungs ir a/s “Ceļu Pārvalde” akcionārs , bijušais sagādes daļas vadītājs, pēc viņa secinājumiem, nobīdīts no šī amata nelikumīgi.  Nelikumīgi tāpēc, ka   iesniedzis KNAB ziņojumu 2010.g.rudenī , bet jau no 2008.g.sniedzis protestus tiesās, ar to sākot traucēt a/s “Ceļu Pārvaldes (CP)” dažiem vadošiem shēmotājiem un toreiz amatā esošajam Rīgas Domes mēram Birkam, jo RD bija un ir galvenais CP akcionārs 88% .

Birks, kaut būdams no “nacionālās” partijas ar viņu tik skanīgo un skaisto nosaukumu “Tēvzemei un Brīvībai”, kurš pateicoties šīs partijas darboņu amorālībai ir degradējuši šo cēlo nosaukumu un I. Fišers ir gatavs atklāt daudz nelikumību par šiem ļautiņiem, kurus ir fiksējis esot  sagādnieka amatā.

Tas pagātnē, bet šobrīd  dīvaini, kaut likumsakarīgi, šo pašu valsts īpašumu izzagšanu turpina “TB/LNNK” zagļu mantinieki -“Saskaņas Centrs” un tik lielos mērogos, kādus I.Fišera k-gs neatceras manītus nevienas citas valdošās partijas pārstāvju laikā.
Te īsumā daži sarunas fragmenti ar I.Fišera kungu:

A.B. Saki lūdzu, vai redzot esošo valsts īpašumu izzagšanu un akcionāru izputināšanu, pārējie akcionāri kopā ar Tevi ir gatavi sniegt tiesā pierādījumus un gatavi liecināt pret CP atsevišķām amatpersonām, pret SC un N.Ušakovu?
 

AAAEEE-1I.F. Redzi, lieta tāda, ka tie visi diemžēl ir bijušie-bijušie CP darbinieki un bijušie akcionāri, jo it visi tika atlaisti, izņemot tos dažus, kas bija spiesti pārdot akcijas man, lai viņus liktu mierā un tādejādi tie saglabātu savas darba vietas, jo personīgi tie protestēja pret notiekošajām nelikumībām, bet tomēr publiski vai juridiski uzstāties tiem dūšas nepietika.
 

Foto: “Nacionālais” deģenerāts J. Birks. http://www.diena.lv/sabiedriba/tautas-tribunals-augstako-soda-meru-piespriez-ari-birkam-645071

A.B. Kāds iemesls dūšas trūkumam? Vai viņiem draudēja un Tev ne ?
 
I.F. Par viņu baiļu iemesliem nezinu, bet man gan draudēja tiešā un nepārprotamā tekstā! CP valdes loceklis I.Čerbakovs man skaidri ieteica padomāt par manu darbu un manu un manu ģimenes locekļu veselību un drošību.

 

A.B. Kāpēc Tu nebaidies un esi gatavs tiesāties pret noziegumiem CP un pret SC, kas to visu organizē?

I.F. Mans pacietības mērs ir piepildīts, nevaru vairs noskatīties, kā tauta tiek iedzīta arvien lielākā nabadzībā, bet politiķi, oligarhi nekaunīgi un bez  žēlastības izzog un aplaupa paši savu valsti un savu tautu! Kādam ir jāsāk cīņu pret to un es esmu gatavs iet līdz galam, kā arī pielikt visas pūles, lai šie nelieši tiktu sodīti un ja to neveiks tiesu iestādes, tad nekas cits neatliks, kā ņemt dakšas vai nūjas un pašiem sodīt šos gnīdas un nodevējus!

BendeA.B. Vai SC darbojas kā organizēta banda, jeb tie ir tikai atsevišķi  nelieši un zagļi, tikuši nelikumīgo vēlēšanu rezultātā ietekmīgos amatos?

Foto: Kā jau LRTT i-vietnē rakstīts: LATVIJAS AVĪZE nekalpo latviešu tautai. Tas būtu nedabiski, ja poļitruks Krustiņš aizstāvētu Tiesiskumu un latviešu tautu.

I.F. Domāju, ka tie organizētas noziedzinieku mafijas paveids, jo tie darbojas pēc vienas un tās pašas shēmas, kā CP tā arī” Rīgas Satiksmē”, visur sabāžot savus cilvēkus, kas neko nejēdzot no darba specifikas, ir dabūjuši amatus partijas SC piederības dēļ. Tādā veidā ir nobloķētas arī visas laikrakstu redakcijas, jo tās dotē RD. Piem. “Latvijas avīze” saņem 140 000Ls  gadā, ja atmiņa neviļ un vai tāda avīze var ko atspoguļot par N.Ušakova nedarbiem, vai SC shēmām? Nu nē taču, jo RD  N.Ušakova personā var nogriezt dotācijas un tāpēc naivi cerēt uz to, ka tāda atkarīga avīze rakstīs taisnību! Tas pats droši vien ir arī ar citiem masu mēdijiem.

aaaaaa

Foto: Nu nav jau tikai politiskie pedofili šie bandīti, kurus aizstāv Kažociņa un Reinika kantoris… .http://tautastribunals.eu/?p=6218

A.B. Kā Tu domā, vai krievvalodīgie vēlētāji, kā likumīgie, tā PSRS migranti-civilokupanti, kas nelikumīgi ieguvuši LR pilsonību vēlēs par SC neatkarīgi no tā vai tā ir  tiesājama zagļu partija vai godīgi politiskie pretinieki? Jeb tiem galvenais, kaut slepkavas, ka tikai aizstāv krievu valodu, kā otru valsts valodu un slēpti bīda Kremļa intereses Latvijā?
I.F. Domāju, ka lielākā viņu masas daļa balsos par krieviskām partijām, vienalga vai tie  tiks pieķerti  kā zagļi vai nē!
Ušakovs tik smuks, tik jauks apaļvaidzis, tik izglītots un latviski runā, ka pat dažam letiņam šķiet tīkams. Un balsos par viņu, pat nedomājot, ka  viņš ir tikai marionete Urbanoviča, Teivāna un 20%Amerika rokās, kuri dancina to puišeli, kā prasa attiecīgā situācijas.

 

A.B. Vai pareizi saprotu, ka 20% ameriks ir ar tādu nosaukumu 20%” otkata” dēļ no jebkura viņa vīzēta darījuma?

I.F. Protams, to taču zina visi, kas saskārušies ar nepieciešamību, kaut ko nopietnu nokārtot RD. Man ir milzīgas dusmas uz šiem SC un citiem draņķiem, kas izlaupa milzu apmēros mūsu visu īpašumu, bet nomaksāt to vajadzēs mūsu bērniem un mazbērniem. Viņi visi, šie ušakovi, urbanoviči, ameriki, šleseri, sķēles un lembergi apzog mūsu bērnus, burtiski apzog bērnus! Es tos uzskatu par pedofiliem, par politiskiem morāliem pedofiliem un pret viņiem cīnīšos ar visiem iespējamajiem paņēmieniem! Pagaidām tiesāšos un tad redzēsim, cik tiesiska un godīga ir mūsu valsts. Tad  drīzumā varēsim mūsu sarunu turpināt un man būs ļoti daudz ko pateikt.

 A.Balts     03.09.11

You may also like...

20 komentārs

  1. RD saka:

    Šie vīri ir jaunā latviešu tauta ,pēc viņiem tikai tuksnesis.

  2. Eduards saka:

    Arī manā rīcībā esošie fakti liecina par TIESU neaibilstību Satversmei!Fišera kungs,lūdzu piezvaniet man pa telefonu 65038743,man ir ideja kā bez mietiem un dakšām var tikt galā ar noziedzību varas augšgalā..

  3. SC saka:

    Paldies A. Baltam par jau otro jauko rakstu, kas parāda šis partijas noziegumus. Paldies ,ka nepagaidījāt 3 nedeļas. Paldies jums noteiktu sacītu ari Antiglobalisti kopā ar AG. Balsojiet par godīgako partiju SC. Mēs aicinam savu draugu A. Baltu savās rindās par godīgu Latviju un gaišu nākotni.

  4. Miervaldis saka:

    1.augustā es pa radio dzirdēju, kad radio skonto reklamē pasākumu, kurā tiek aicināts rabilidēt okupācijas sekas, un spļauts sejā Latvietim, un turklāt pilnīgi ignorējot Latviešu tautas vēsturisko patiesību!šie sleptie neliešus ir vaidzīgs uzzināt, lai tas Latviets zin, kuram sasitama seja!

  5. Miervaldis saka:

    Nez kur black lācis palicis?

  6. latvietis saka:

    Piem. “Latvijas avīze” saņem 140 000Ls gadā, ja atmiņa neviļ un vai tāda avīze var ko atspoguļot par N.Ušakova nedarbiem, vai SC shēmām? Nu nē taču, jo RD N.Ušakova personā var nogriezt dotācijas un tāpēc naivi cerēt uz to, ka tāda atkarīga avīze rakstīs taisnību! Tas pats droši vien ir arī ar citiem masu mēdijiem.

    Viņi visi, šie ušakovi, urbanoviči, ameriki, šleseri, sķēles un lembergi apzog mūsu bērnus, burtiski apzog bērnus!

    Dara viņi to kopā ar uzpirktiem žurnālistiem un korumpētās tiesu sistēmas amatpersonām.

  7. pārdomas saka:

    SC saka:
    2011. gada 3. septembris 11.57

    Paldies A. Baltam par jau otro jauko rakstu, kas parāda šis partijas noziegumus. Paldies ,ka nepagaidījāt 3 nedeļas. Paldies jums noteiktu sacītu ari Antiglobalisti kopā ar AG. Balsojiet par godīgako partiju SC. Mēs aicinam savu draugu A. Baltu savās rindās par godīgu Latviju un gaišu nākotni.

    —————-
    Latvijā ir daudz godīgi cilvēki, kas, tāpat kā Linards Grantiņš, uzskata par savu pienākumu nodarboties ar lielinieku komunistu totalitārā režīma melīgo doktrīnu un mītu sistemātisku un konsekventu atmaskošanu un nesaudzīgu kritiku jebkurā piemērotā gadījumā, visā pārpalikušā mūža ietvaros. Šajos rakstos tiek atmaskoti visu partiju meļi, kas nesuši postu un nelaimi mūsu tautai. Kas attiecās uz SC un PCTVL, tā tomēr pārstāv izmirstošu elektorāta daļu tos cilvēkus, kuri absolūti nevar samierināties ar to, ka PSRS vairs nav un krievu valodai pirmtiesību arī nav. Protams, ir jaunais staļinistu klons Nils Ušakovs, kurš cita starpā nesen teica, ja viņam būtu teikšana un apstākļi būtu piemēroti, tad krievu valodai jau sen būtu valsts valodas statuss. Labi vien ir, ka viņam tādas teikšanas nav un nebūs. Elektorāts šīm divām partijām nav īpaši mainīgs. 10. Saeimas vēlēšanās tās kopā ieguva 27,5%, 9. Saeimas vēlēšanās — 20,45%, 8. Saeimas vēlēšanās — 19% (toreiz bija tikai PCTVL), bet 7. Saeimas vēlēšanās — 14% balsu (tā bija Tautas saskaņas partija). Jā, te bija redzams pieaugums. Bet ne jau līdz 51%, par ko sapņo PCTVL un SC. Absolūta mandāta vairākums šīm partijām nespīd, lai kā tās censtos.

  8. Kurmiš saka:

    Pardomas -Tu traks ? SC iegūs lielāko dalu balsu ,jau tagad redzu sev apkārt cilvēkus kuri nekad nebūtu balsojuši par SC ,bet tagad balsos ,ceru ka tas ir tikai manaa paziņu lokā ,bet stipri šaubos

  9. black_joker saka:

    nez kur Miervaldis palicis ? :):)
    lasu un smejos- rudens nāk- garīgās vainas tribunālistu brandžai strauji lien uz augšu. Nevar vairs neko paši izdomāt- salasa visādus demagogu rakstus un tad nu putām uz lūpām pasniedz kā savu……

  10. Krievs-pilsonis saka:

    Paldies par drosmi Grantiņam tālumā un īpaši par drosmi te uz vietas, okupantu ielenkumā Zīvertam, Baltam,Fišeram, Bobinskim,Lapinskim,Kiršteinam,Radio “Merkuram”,Eduardam, Šiškinam,Birzei,dažiem VL puišiem, “Demokrātiskajiem Patriotiem” un daudziem citiem goda vīriem mūsu vēl nebrīvajā valstī, kas nav padevušies un pārdevušies! SC neliešus- sovjetus ir jāiesēdina,bet pārējos jēdeportē!

  11. Dāma saka:

    es arī tā domāju, kā krivpilsonis

  12. Kaimini un draugi saka:

    Muma ari liekas pec visa te lasita, ka kremla 5 kolonna tie antiglobalisti ir un tapec nekad ne varda nesaka pret Krievijas sodienas un senajiem noziegumiem

  13. Kaimini un draugi saka:

    A tiem Baltam un Fiseram cepuri nost par so atmaskosanu, jo tie SC merkaki telo visur sevi baltus un pukainus

  14. Miervaldis saka:

    Malacis Balt – atrodas daži zelta graudi Latviešu tautai!Un zināms – tāds tādu atpazīst!Būtu labi kad jūs šo atpazīšanu turpinātu, nevis rīvēties savā starpā, bet skatoties uz jums, tad var spriest, kad jūs mazliet mākat to tautu vienot arī!Tad kad tauta modīsies, tad jums jābeidz rīvēties savā starpā, un jābūt kā bākai, kura vedīs tautas kuģi uzticīgā ostā – Latvijā!

  15. Miervaldis saka:

    Kaimiņi un draugi – ir jau tāda lieta, kad SC nav ko tēlot, kā vienīgi Latviešu tautas draugus!Bet pārējām saemas partijām ir ko tēlot, jo tie ir lielāki ienaidnieki par SC!Būtībā jau tie neliešu piesedzēji (tie kuri piesedz krievu tupeļu bučotājus), iztēlo savas partijas kā tādus labos un cēlos, bet patiesībā ir sarkano okupantu perētāji – zilie rāpuļi!SC ir mazāk ko tēlot, un ja viss tā turpināsies, tad būs vēl mazāk ko tēlot!Bet pārējām saemas partijām ir daudz ko vairāk tēlot, jo viņi ir Latviešu tautas lielākie apzadzēji un nodevēji!Būtībā tiek spēlēta faktiska spēlīte – labējās partijas apzog Latviešu tautu, bet SC vien atliek notēlot, kad ir Latvijas sabiedrības draugi!Tā lūk!Drāmas uzvedums, tā teikt!

  16. Dāma saka:

    Kaimini un draugi saka:
    2011. gada 8. septembris 22.11
    A tiem Baltam un Fiseram cepuri nost par so atmaskosanu, jo tie SC merkaki telo visur sevi baltus un pukainus

    Piekrītu, malači visi, kas vēl cīnas pret tik masveidīgu un labi finansiāli un fiziski apgādātu mūsu valsts un tautas ienaidniekiem!

  17. Miervaldis saka:

    Nez kur mans komentārs palicis?

  18. Miervaldis saka:

    Krievu – pilsoni – kaut tev Latviešu pareizrakstība pieklibo, taču tā bija pietiekami laba, lai es saprastu,kad man tev jāpiekrīt, taču uztici šo darbu Latvietim pašam, tavs darbs būs palīdzēt!Bez tam liels paldies par pateicību, kuru tu augšā uzrakstiji, man prieks, kad tu kā krievs jūties mūsu valsts sastāvdaļa!

  19. Krievs-pilsonis saka:

    Jā Miervaldis, paldies! Es par Latviju bez sovjetiem-sarkanajiem barbariem un mana ģimene arī, mēs vienmēr esam bijuši komunistu ienaidnieki un būsim. Bez krievu komunisu iebrukšanas te -jūsu un arī mana Latvija būtu paradizes zemes virsā, bagāts un pārticis valsts ar smaidīgiem viņas pilsoņiem no visādām tautībām arī

  20. pilsonis saka:

    Balsojiet par VL!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *