Lūk, kādā valodā runā “ne- tradicionālists” Staķis !

Vai jūs zināt, kāpēc viņš izsakās Latvijas okupantu valodā ? Tāpēc, ka viņš ar šo pašu okupantu palīdzību- vēlešanu rezultātu viltošanu, tika pie varas. Viņa galvenais pienākums- uzdevums, būs nostiprināt Latvijas galvaspilsētā krievu valodu. Paskatoties, kā šis ne-TRADICIONĀLISTS lokās(iztapīgi žvadzot viņu valodā) okupācijas varas priekšā, rodas neiedomājams pretīgums. Tiesiskums var IESTĀTIES tikai tad, ja tiek tiesāti tā noliedzēji,- zagļi un bandīti, kuri Rīgu pilnībā pataisījuši par “ģerevņu” ! Bet, kas par BRĪNUMU, viņi šodien atrodas Briseles sātanistu pārvaldītajos kuluāros un bauda visaptverošu aizsardzību !

Staķistu uzvara ir nākusi ar ES ziņu un atbalstu. Tāda mēroga vēlēšanu krāpšana nenotiek vietējo bandu savstarpējo rēķinu kārtošanas rezultātā. Tās atbalsta globālisti,- nacionālo valstu nīdēji. Visi pēcAtmodas Latvijas “prezidenti” ir komunistu- čekistu ielikteņi, latviešu tautas visdrausmīgākie nīdēji. Pēc savas garīgās būtības VISĪSTĀKIE SĀTANISTI ! VVF ir pat viena no trim, kura saņēmusi šajā “nozarē” visaugstāko pateicību- Kalergi balvu ! J. Bordāns visā šajā KODLĀ ir nevēlams elements un tāpēc arī pilnīgi izolēts.

Un vai nav kuriozs, ka lielais latvju tautas aizstāvis R. Dzintars slēdz DERĪBU ar bandītisko Amerika veidojumu GKR, bet ne ar JKP- J. Bordānu ?! Vai Dzintars ir dēvējams par nodevēju ? Protams, jo viņam ir LR pavalstniecība.

https://www.epochtimes.de/politik/welt/eu-umsetzung-des-kalergi-plans-merkel-erhielt-2010-kalergi-preis-a2345441.html

Kas tad ir šis Kalergi ?

Redzamais teksts pie vācu video:(šodien šis video vairs nav pieejams- viss tiek dzēsts, kas norāda uz sātanismu)

Im Kalergi-Plan wird seit 1922 die Abschaffung der europäischen Völkervielfalt angedacht, eine “Alternativlosigkeit” des Planes wurde herbeigeredet … und Bundeskanzlerin Angela Merkel wurde 2010 mit dem “Europapreis” der “Coudenhove-Kalergi Stiftung” ausgezeichnet.

( Kalergi plāns: Jau 1922 gadā tiek izskatīts jautājums par Eiropas tautu daudzveidības aizstāšanu ar multi- sabiedrību. 2010. gadā Merkelei piešķir šī plāna balvu !)

Ja noskatījāties un sapratāt vāciski, tad sapratāt, ka šai Eiropas MULTI sabiedrībai nav nekāds sakars ar demokrātiju. Tas ir slēpts jūdaisma TOTALITĀRISMS- NACISMS !

Prezidente saņem balvu par drosmi un principialitāti Eiropas un demokrātijas stiprināšanā

Kalergi ir CIĀNAS GUDRO PROTOKOLU īstenotājs, sātaniskas ideoloģijas sludinātājs !

Pretēji jebkuras Eiropas tautas gribai, tiek iznīcināts viss nacionālais !

Tas, kas veidojies un attīstījies gadu tūkstošiem(tautas), šī krievžīdu čekistu “priekameitene”, grib varmācīgi iznīcināt un aizstāt ar Eiropai svešiem pasaules klaidoņiem !

Un vietā A. Piedīša kungs atgādina: “Tēma ir riebīga! Tā tagad ir “baltās” rases pagrimuma organiska sastāvdaļa. Šī tēma ietilpst globālo sociālo problēmu analītikā. Zinu, kas notiek Rietumu civilizācijā. Latvijā patiesībā līdz šim nebija tik slikts stāvoklis, salīdzinot ar Rietumeiropas zemēm, kur antihumānā likumdošana jau tālu tikusi. Taču pret 29.augusta vēlēšanu rezultātu Rīgā ir jāizturas ļoti nopietni, jo pederasti uzvarēja; kā sapratu no informācijas par šodienas kongresu, pederasti ar saviem faniem ir milzīgā pacēlumā, viņos ir varas apziņa, apziņa, ka viņiem ir tiesības valdīt, būt Latvijas sabiedrības avangardā. Pie tam neviens politiskais spēks, neviena inteliģences grupa nevēršas pret viņiem radikāli nosodoši. Arī Raiņa noklusēšanu var skaidrot ar jaunatnes kolosālo pagrimumu un tajā skaitā pederastijas attīstību.”

Nepārprotami, ka PEDERASTIJA ir visīstākais sātanisma elements- izvirtības- anticilvēciskuma pazīme ! Cilvēces bojāejas kapu zvani !

Secinājums ir tikai viens: Rainis(Jānis Pliekšāns) šai pseido LATVIJAI(Latvanijai) ir tikai traucēklis ! Par viņu var runāt “cepiena” kategorijās…. .

17.09.20

You may also like...

1 Response

  1. Armands saka:

    Nu parādās Facebook lozungi ka vecāki nav tie, kuri ir bērnu iznesajusi bioloģiski, bet tie, kuri bērnu ir audzinājusi. Tās pašas pedorastu būšanas, kad bērnus atņems no vecākiem un ieliks oficiālajā valsts audzināšanas skolā =konclageri. Tās pašas pionieru nometnes vai sporta skolas un internati vien pidarasu veidojumi. Tad nu ar skalo izredzetibas pluru smadzenes tiem bērniem, kuru skolotāji ir arī viņu dups……Diemžēl viņiem ir nereālas debilisma tieksmes visādās variācijas atņemt bērnus un pierādīt, ka viņi ir tie svētie, kuri zin visu pareizāk, kā audzināt morāli =amorāli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *