Igaunija, paraugs visai pasaulei

Šajā valstī hazāržīdiem/ komunistiem/ čekistiem nav ne mazākās izredzes apzagt igauņu tautu, bet Latvija priekš šiem sātanistiem un visdrausmīgākajiem antisemītiem, ir paradīze !

Šoreiz tiem, kuri saprot vāciski. Runa ir par Igauniju kā paraugu visai pasaulei !

Igaunija, valsts, kurā ir NULLE birokrātijas. Šeit uzreiz piebildīsim, ka šodienas Latvijā birokrātija ir tieši desmit reizes lielāka, kā Kārļa Ulmaņa Latvijas Brīvvalsts laikā !!! Ar BALTUS SKAUDĪBU var priecāties par mūsu kaimiņiem ! Bet, Latvija varēja taču būt vēl labāka par igauņiem, ja pie varas nebūtu atstāti krievžīdiskie kolaboracionisti- komunisti un čekisti. Atcerēsimies, kāds izskatījās Igaunijas atjaunošanas pirmsākums ? Notika tāpat kā Latvijā. Organizējās Zemessardze, kura bija gatava aizstāvēt latviešu tautu un Latvijas valsti. Un tad notika šausmīgākais: visglumākie čekisti- komunisti sāka tēlot lielos nacionālistus- tautas glābējus. Viņi brutāli pārņēma varu. Slepkavoja visus, kuri centās atjaunot latvisku Latviju. Slepkavoja tieši mazos latviešu biznesmeņus, aizstājot tos ar komunistiem un krievžīdiskajiem izdzimumiem, kuri bija ieradušies no PSRS.

Viskliedzošākais piemērs ir- kā krievžīdi ar vietējiem kolaborantiem pārņēma Liepājas Metalurgu. Vairākas reizes to “pārdodot valstij”, iedzīvojās pasakainās bagātībās un šodien piedevām vēl pensijā saņem 19 000 eiro ! Un tas vēl nav viss, Liepājas mafijas vadībā, kuras koordinators ir Uldis Sesks, krievžīdu izdzimtenis- 19 000 pensijas īpašnieks, ir pataisīts par Liepājas GODA CILVĒKU ! Šeit variet atvērt un “papriecāties” KURZEMES VĀRDA redaktors žīd-komunists Remess geroizē kādu citu savu tautasbrāli ! Igauņi tādus sūdus vienkārši nošāva !

Šeit variet lasīt kā, pēc Seska ieteikuma un Godmaņa pavēles, tika noslepkavots latviešu žurnālist G. Matīss !

Vēl atgādināšu, ka latvieši, kas attiecas uz elektroniku, bija pasaules pašā virsotnē. Kad ierados Vācijā, man iznāca saskare ar viņiem. Toreiz, tālajos 80tajos tieši sākās pasaules “elektronizācija”. Vadošo lomu spēlēja ASV. Un pats interesantākais, ka Vācijai palīdzēja ASV. Vācijā bija divas lielas ASV brandžas/ kompānijas, kuras to veica un abas pilnībā sastāvēja no latviešiem !

Bordāns: nepieciešams pētīt un ar dokumentiem skaidrot padomju okupācijas režīma noziegumus

Un, ko šajā komandā dara nodevējs Kristovskis, kuru trīs dienas pirms savas nāvēs nolādēja paša miesīgais tēvs ? Ar asarām acīs viņš žēlojās savam draugam Jānim Zīvertam. “Savā azotē esmu izaudzējis savas tautas bendi !”, viņš sacīja.

Viens no viskroplākajiem kolaborantim bija Ģirts Kristovskis un nu jau nosprāgušais(tauku pika) J. Maizītis. Kristovskis bija latviešu Zemessardzes bende, kuru pat viņa miesīgais tēvs pirms nāves nolādēja.

J. Maizītis bija tas, kurš aizliedz ķerties klāt krievžīdu mafijas vadoņiem, kamēr Igaunijas zemessarde viņu vienkārši- slepeni ar snaiperšautenēm, apšāva. Atlikušie saprata, kas viņus sagaida un aizlaidās no Igaunijas.

Šeit par latviešu valsts bendi J. Maizīti:

Viens no šīs krievžīdu bandas aizstāvjiem un glābējiem ir “nācijas tēvs” 100%tīgs nelatvietis Egils Levits, kurš ir iesaistīts arī L. Grantiņa slepkavības organizēšanā, protams, ar ES struktūru palīdzību, izdodot vienpersoniski aresta pavēli !

Latvijas komunistu- čekistu- hazāru banda praktiski ir noslepkavojusi visus, kuri varēja liecināt par viņu genocīdu pret latviešu tautu. L. Grantiņš ir palicis beidzamais, kuru nu nekādīgi nav izdevies noslepkavot, bet centieni turpinās paātrinātā režīmā, jo ukraiņu uzvara pret šiem jehovistiem(Jahves kalpiem), arī Latvijas sātaniskos izdzimumus novedīs pie karātavām !

Ar baltu skaudību sirdī: LAI VEIKSME IGAUŅIEM !

Slava ukraiņiem, nāve kolaboracionistiem, latviešu tautas slepkavām !

16.08.22

Šeit skatāmi Latvijas nodevības simboli,- hazāržīdi: Godmanis & Borovkovs & Levits !

Gumeļovs, kurš šodienas Krievijā tiek ignorēts, nepārprotami norādīja, ka šodienas Krievija tā pati Hazārija vien ir ! Tātad, krievi nav nekādi slāvi, bet visprimitīvākie krievžīdi, laupītāji un slepkavas ! To arī šie ģenētiskie atkritumi pierāda Ukrainā !

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, ka kārtējo reizi paši apliecināt to, ka uz 80 tajiem nelielā Latvijas PSR nebija nekāda atpalikusi republika, bet tieši pretēji tā bija saimnieciski pacelta augstā līmenī. Ulmaņa laikos birokrātija no visām Baltijas jūras valstīm bij visu lielākā, kā to norāda savos vēstures darbos kāds latviets nonācis Zviedrijā. Par igauņiem mēs vispār maz zinām, bet pedorastijas kults arī pie viņiem tiek kultivēts. Vien Anglijā secināju, ka tur nekas nav dzirdams par igauņu vies strādniekiem, bet latvieši ēd latviešus un lietuvieši ir paši nekaunigakie. Poļi tur pretī izpalīdzīgi arī pret latviešiem un ukraini strādā, lai tik varētu aizsūtīt palīdzības naudas savējiem, bet pienākas bieži nonākt uz ielas visiem, kad nav naudas un uzmet ar darbu. Igauņi paši klusakie!

  2. Töring saka:

    Vai ar Estland ir viss kārtībā?? Kāpēc viņa pērk tikai žīdijas ražojumus???

  3. Pagans and witches offer prayers for peace in Ukraine
    (RNS) — “We stand here helpless under this crescent Moon. We stand here helpless as the inevitable happens,” reads the beginning of a pagan prayer for Ukraine and its people, written H. Byron Ballard.
    After news of Russia’s invasion of Ukraine spread, pagans and witches joined thousands of other faith leaders in praying for peace and for strength. Ballard, an Asheville-based witch and priestess, shared her personal prayer and a photo of her altar, welcoming others to join her in holding space for the Ukrainian people.
    Her prayer continues: “Holding in our hearts the children, the elders, the soldiers called up and those left behind. The trees and brooks, the lambs, the calves—all held here in the folds of our ragged souls. To your fear, your peril, your rage and resistance, we stand witness. We stand with you and for you, your grief our grief. May Justice be served! May allies come swiftly! By this crescent Moon’s frail light, we stand.”
    In her call to action, Ballard requested that those who join her in “energy work” focus on the Berehynia statue in Kyiv. The monument, standing in the city’s central square, was erected in 2001 as a symbol of Ukrainian independence. It depicts a woman holding up the Guelder Rose, another national symbol.
    The statue, however, stands for more than just Ukraine’s political sovereignty, the reason Ballard specifically called attention to it.
    Artist Anatoliy Kushch, inspired by Slavic mythology, based his female figure on Berehynia-Ornate, the mother of all living things and the goddess of home and family. In that way, the statue is as much a spiritual protector and guardian as a secular symbol of the country’s strength.
    Ballard’s call to action was answered by hundreds of people, shared on Facebook alone over 700 times, by both pagans and non-pagans alike. One friend added her own “Catholic twist” calling for additional protection from both God and Mary.
    Ballard wasn’t the only pagan calling for peace and calm. Across the country, pagans lit peace candles on their altars and asked their gods to protect the region’s people.
    Author Najah Lightfoot called for an end to the violence, saying: “I send my prayers for strength and protection to all those in harm’s way. May this end swiftly. May those fighting for peace be strengthened.”
    Popular witchcraft author Mat Auryn publicly shared his own prayer from a personal working, calling on Hekate to lend “protection and safety to Ukraine.”
    Holli Emore, executive director of Cherry Hill Seminary in Columbia, South Carolina — which trains pagan clergy and chaplains — called for an end to the conflict in Ukraine.
    “World leaders such as Russia should be leading with peace-building support rather than seeking territorial dominance,” Emore said in a statement. “We ask our wider pagan community to join us in supporting an immediate cease-fire and de-escalation.”
    Independent calls for collective energy and spell work to promote peace are now popping up in a variety of online and offline witchcraft communities. The dates of such events vary.
    Joining all these prayers from her home in Florida, pagan priestess Christian Wilson also expressed something that many in the U.S. are feeling — helplessness. She said, “I lift a prayer for the world because that is all I can do right now.”
    Avots: religionnews.com/2022/02/25/pagans-and-witches-offer-prayers-for-peace-in-ukraine/
    Lūgšana Slāvu Dieviem: failiem.lv/u/taukypgj9

  4. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://jauns.lv/raksts/arzemes/516460-jauns-krievu-karavirs-pardoma-un-parsteidzosi-atzistas-zurnalistei-ko-pastradajis-ukraina

    Sūtiet saviem krievu paziņām, kaimiņiem,lai kaut ko vismaz citu uzzina, nevis tikai raškas-paraškas melus!

  5. AG saka:

    Un Bordāns ir kādas tautības? Pidaržīds??? :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *