Zudusī Latvija

Šis apskats tika sagatavots sakarā ar to, ka tuvojas vēlēšanas. Apdomā, vai ir vērts vēlēt par gadu desmitiem pie varas esošajiem, nemaz nerunājot par pilnīgi jaunajām partijām, kuras ir 100%tīgs “mežvieta- cionistu” veidots kontingents. Balso par to partiju, pret kuru visi šie noziedznieki uzstājas. Padomā, kāpēc no visiem tiek norieta Bordāna JKP partija ? Tā, protams, nav perfekta, bet pārējās vispār nav definējamas par cilvēku veidotām partijām. Saprotams, ka padomāt tu vari tikai tad, ja ir ar ko domāt un, ja domājamais materiāls ir smadzenes un tās nav noslīdējušas zem jostas vietas, bet atrodas galvaskausā…

LRTT. Pēkšņi miris Ēriks Niedra, rakstīs Vikipēdijas lapā !!!

Cik gan daudz tā “pēkšņi” mirst hazāržīdu Godmaņa & Borovkova Latvijā !? Pamatā “pēkšņi” mirst vai tiek “nejauši” noslepkavoti tieši latvieši, kuri cīnās par savas tautas atbrīvošanu no boļševisma- cinisma jūga ! Pēkšņi uz ielas mirst Ēriks Niedre, kurš stāsta tautai par Latvijas Brīvvalsts sasniegumiem. Uz ielas mirst Vilis Vizulis, kurš sagatavo apskatu par Latvijas armijas izlaupīšanu ! Un interesanti, ka uz ielas bez slimības pazīmēm mirst noziedznieka Riharda Bunkas māte, kuri radās konflikts ar čekistu- slepkavu Aivaru Borovkovu. Iespējams, ka tas bija “labs” signāls viņas dēlam, ka nākošais, ja nepildīs Borovkova pavēles, var būt arī viņš ! Uz ielas mirst Uldis Duka, kurš nav apmierināts ar krieviskumu Latvijas radio. Pēkšņi mirst arī Askolds Saulītis, kurš uzņem melīgas filmas par Atmodu(laikam jau atteicās to darīt pēc mana nosodījuma). Dažas stundas pirms dokumentu nodošanas publicēšanai par A. Borovkova veiktajiem noziegumiem pret latviešu tautu, tiek noslepkavota Biruta Loze !

Mirst un mirst… ! LRTT & H- 86 par to ziņo ES, NATO un citām organizācijām, bet nekas nenotiek, jo ES un NATO ir piesātināti ar merkelēm, šroderiem, makroniem, rasmuseniem, šulciem, heningiem..., kuri visi saistīti ar putinisko Krieviju, kura ir Izraēlas “darba instruments” ! Notiek tieši pretējais, pret šo “ziņotāju”, kurš apbalvots ar 2. šķiras TZO par veikumu Latvijas labā, tiek veikts terors un slepkavības mēģinājumi. 4. maija noziedznieku banda, ar visiem šušāru prezidentiem priekšgalā, par visu to klusē, jo visi ir līdzvainīgi latviešu tautas genocīdā.

L. Grantiņš no šīs smirdošās čekistu- cionistu bandas tiek apvainots NACIONĀLĀ naida kurināšanā un “likumīgās” varas gāšanas mēģinājumā, par ko draud 10 gadi cietumsods ! Visi šeit pieminētie jūt nāves bailes, ja uzvarēs Ukraina, jo tad tiks izveidots Starptautisks TRIBUNĀLS, kurā tiks izskatīts viss tas, kas novedis pie Krievijas uzbrukuma Ukrainai. Tad arī viens pēc otra tiks izvilkti gaismā šeit pieminētie nodevības žurkas !!! Tad arī Latvija tiks atbrīvota no 4. maija noziedznieku varzas !

LRTT pēcvārds: Latvijas Brīvvalsts tiks noteikti atjaunota, bet vienalga TĀ vairs nebūs tā Latvija, par kuru mēs visi cīnījāmies….

Ēriks Niedra

Vikipēdijas lapa Jump to navigationJump to search

Ēriks Niedra
Personīgā informācija Dzimis 1961. gada 28. maijā
Rīga, Latvijas PSR, PSRS (tagad  Latvija) Miris 2014. gada 20. decembrī (53 gadi)
Rīga, Latvija Pilsonība  Latvija Tautība latvietis Nodarbošanās žurnālists Dzīvesbiedre Kristīne Anže

Ēriks Niedra (dzimis 1961. gada 28. maijā, miris 2014. gada 20. decembrī) bija Latvijas žurnālists un diskžokejs.[1]

Dzīvesgājums

Dzimis 1961. gada 28. maijā Rīgā.[2][3] Mācījās Rīgas 50. vidusskolā, tad Rīgas 3. vidusskolā, studēja Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātē. 1980. gados viņš bija diskžokejs un Rīgā vadīja diskotēkas.[4] 1990. gados strādāja radio stacijā “Radio Rīgai”,[5] bija tās programmu direktors, pēc Radio Rīgai pārdošanas zviedru mediju koncernam MTG tas pārtapa par Easy FM īsu brīdi strādāja arī tur.

1998. gadā sāka strādāt Latvijas Televīzijā.[4] 2001. gadā Latvijas Televīzijā vadīja raidījumu ciklu “XX gadsimts. Post scriptum”,[3] bet 2002. gadā — raidījumu ciklu “Ulmaņlaiki”.[6] Tā paša gada beigās sāka strādāt TV3, sākotnēji vadot raidījumu “Bez tabu“,[7] bet vēlāk — TV3 ziņas. 2009. gadā vadīja TV3 raidījumu ciklu “Atgriešanās Eiropā”, par ko saņēma Cicerona Goda nosaukumu.[8] 2010. gada maijā pārdeva sev piederošos 24% producentu grupas “Beta fakts” akciju, bet oktobrī beidza strādāt televīzijā.[9]

Sevis un jaunas dzīves kvalitātes meklējumos viņš ar mugursomu, kurā iekšā bijusi tikai filmēšanas kamera un dažas dzīvei nepieciešamākās lietas, askētiski apceļojis Indiju, Kambodžu, Vjetnamu un Ganu.[10] 2013. gada beigās īslaicīgi atgriezās televīzijā, veidojot LTV gadumijas pasākumu.[4] 2014. gada pavasarī vadīja klasiskās mūzikas projektu “Radīti mūzikai”.[4] 2014. gada beigās kļuva par LTV satura redaktoru.[4]

Pēkšņi miris 2014. gada 20. decembrī autostāvvietā, iespējams, sirds slimības dēļ.[10][11][12]

Mana zudusī Latvija !

Šis čekas deģenerāts divas reizes bija premjers. Viņa vieta ir karātavās un tas arī piepildīsies.

12.08.22

You may also like...

6 komentāru

  1. novērotājs saka:

    Pašlaik ir pilna Latvija ar jauniem vīriešiem no Ukrainas. ‘Nezaležnuju’ dedzīgi aizstāvēt neskrien. Par 200$. varot uz robežas izpirkties,kaut kur jāmaksā vairāk. Par Zeļenski mirt apetītes nav. Patriotismam atkal neredz jēgu. Atbēgušo vidū ir vairāk krievu,mazāk ukraiņu.

  2. Avots. saka:

    Šoreiz nav tā,kā bija ar komjauniešiem. Sadarbojoties,genocīdā pret latviešiem vainīgi ir visi 04.05. varas pārstāvji. Visi tiks izvētīti.

  3. Manda saka:

    Vēl nesen, pretekli borovkovu, redzēju, pie savas mājas! Viņš sēdēja savā autiņā, spaidīja telefonu, un pacēla, savas pretīgās ačeles, lai mani nopētītu!…Mani pārņēma baisa, nepatīkama sajūta, no šī, aukstasinīgā reptīļa, skatiena vien!…Un šī pretīgā sajūta neatkāpjas, kad ko lasu, par viņu!
    .
    .
    .
    Admins
    Tas, puscilvēkam līdzīgais nav ieskaitāms pie cilvēkiem. Viņš ir tā saucamais reptiloīds. Godmanis ir tāds pats…

  4. Balts saka:

    Par to,ko atskaņo Leviatānijas rādiostacijas FM.; īdēšana,žagošanās angliski,vaimanas,ķērkšana,bļaustīšanās. 4.maija režīma “mūzikas” industrija uzskatāmi parāda sevi kā vieni vienīgi DEĢENERĀTI!
    Ne latviskas kokles skaņa,ne kulturālu elektrõnisko instrumentu atskaņojumu,ne cilvēciskas balss daiļuma; neko tādu neatskaņo. Viens vienīgs reptīliju,čūsku un odžu dzimums – Leviatānija ar visu savu FM. un 4.maija režīmu!

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Nebūs, bet tomēr būs Lielvalsts i savādāk būt nevar, kā vien Sadarbošanās ar citām tautām.

  6. Spogulis saka:

    Par ko runā latvieši vienkāršā valodā: Valstī valdošie bagātie brīvmūrnieki,lai pabalstītu žīdu projektus un brīvmūrnieku organizācijas,visu laiku valsts vārdā aizņemās naudu visbagātāko žīdu bankās ārvalstīs. Aizņēmumiem par ķīlu liekot valsti ar visiem iedzīvotājiem uz mūžīgiem laikiem. Brīvmūrnieki,žīdi un visu blēžu pleiāde valstī varēs savus posteņus pamest un pa sazagto naudu iegādātos īpašumos ārvalstīs apmesties. Bet valsts ar visiem iedzīvotājiem būs žīdu banku īpašums,kas atdots par parādiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *