Pārmaiņas. Nav bailīgāku radījumu par krieviem

Nav bailīgāku radījumu par krieviem. Tas, ka tie ir skaļi, draudīgi uzloca piedurknes un plēš kreklus uz krūtīm ir tikai tukša izrādīšanās. Krieviem pat karot bail, tie savā vietā sūta burjatus un čečenus. Ja arī kāds krievs dodas karā uz Ukrainu, tad tikai tāpēc, ka kāre zagt un izvarot ir ņēmusi virsroku pār bailēm.
Trīs gadus Zeļenskis ar kremļa komandu nīcināja Ukrainas armiju, bet vienalga tā spēja atvairīt krievijas elitāro vienību invāziju 24.februārī, varonīgi sargāt Mariopoli un nepadoties līdz šai dienai, desmitkārtīgā pārspēka priekšā.

Igaunijā patvērumu radušā krieveļa artemija troicka domas par antirašistiem Babčenko un Sotņiku.

Cukerbergs ar Facebook modri stāv sardzē, lai netiktu aizskartas rašistu slepkavu trauslās jūtas.

LRTT papildinājums

Tas tiesa, nav bailīgāku radījumu par tā saucamajiem “krieviem“. Pēc jau gadsimtu krātās pieredzes par šiem izdzimumiem, par to esam pārliecinājušies. Bailīgums un gļēvums ir SADISMA galvenais priekšnosacījums. Krievs ir ģenētisks sadists, kurš nekad nekļūs vaļā no šīs slimības. Šo slimību var piebremzēt, ja “pretī noliek kulaku“, bet ja viņš redz, ka blakus nav stiprākais, tā ģenētiskais AICINĀJUMS nekavējoties ņems virsroku.

Praktiski KRIEVS jau nav nekāds etnisks apzīmējums, bet Krievijas impērijas pavalstnieka definējums, tieši tāpat kā EBREJS(nejaukt ar Palestīnas semītiskajiem jūdiem). Ne viens ne otrs DEFINĒJUMS nesatur kāda noteikta etnosa apzīmējumu. Kā vienam, tā otram trūkst cilvēciskās empātijas(Empātija jeb līdzjūtība ir otra cilvēka emocionālā stāvokļa izpratne līdzpārdzīvojot; spēja paralēli pārdzīvot tās emocijas, kuras izjūt otrs, it kā iekļūstot otra subjektīvajā jūtu pasaulē. Tas nozīme, ka cilvēks jūt otra prieku vai bēdas tā, kā to jūt otrs, un saprot iemeslus šīm jūtām tā, kā to saprot otrs, vienlaicīgi tomēr saglabājot nelielu distanci, skatoties kā no malas, nesaplūstot ar otru cilvēku. Var teikt, ka empātija ietver delikātu klātbūtni cita cilvēka izjūtām, bez vērtējuma, kritikas vai nosodījuma, un ar gatavību sniegt emocionālu atbalstu), kas norāda uz dievišķo radību pilnīgu degradāciju.

Dievs, palīdzi mūsu Dzimtenei atbrīvoties no šiem sātaniskajiem izdzimumiem !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

03.07.22

Ģenētiskie atkritumi- sātaniskās Jahvistu pasaules kreatūras

You may also like...

13 komentārs

  1. Maija saka:

    Reti kur, vienuviet ir iespējam apskatīt, tik reti riebīgu auru, apveltītus draņķus! Skatoties šīs fotogrāfijas, pārņem šausminoša sajūta!….Kā viņiem ir izdevies izbēgt no soda? Un viņu pēcteči dzīvo Latvijā? Uz viņu sirdsapziņas ir tik daudz noslepkavotu cilvēku dvēseļu, tik daudz sakropļotu un iznīcinātu cilvēku dzīvju!…Un Latvija maksās viņiem 40 miljonus!…. Tā, tad būs šo, viņu rokas, nogalināto cilvēku Asinsnauda!…Lai Dies mums visiem palīdz!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Karstums sit nost un gaidu lietu ar lielu prieku, ka sapnī rādās liels melns lietussargs, ko salieku pirms iziešanas. Lietussargs melns un ļoti skaists klasiskā stilā! Jādodas ārā, bet lietus nav, tad jā traucas ar pudelēm un bundžām līdz lieltirgotavai. Atpakaļ ceļā melni baisi mākoņi un sāk gazst, ka jāspiež pedālis, cik vien var, jo būs pilnīgi slaps. Aizvilcies līdz vietējam Tip Top slapjš bij līdz pusei un pauzei jāizdzer kafija arī melnā. Stāvot ārā zem nojumes gaidīdams norimstot lietu dzirdu sirēnas, bet pēc skaņas nav ātra palīdzība, tad no stūra parādās – MP! Aiz sāk parādīties militārā tehnika, kas izskatās iespaidīgi un rada rindu auto. No veikala izskrien nožēlojamās pārdevējas i sāk fotografēt. Es pacēlis roku pretī karavīriem radu vidējo pirkstu – Fuck you! Kāds natovietis atbild pretī rādīdams OK. Varbūt viņš saprata, ka viņu sveic ar Heil, bet tomēr redzēdams svešas armijas virus rodas pret viņiem visiem viena vēlme – K jebenji matjeri jūs visus! Tas ir sarežģīti izdarāms, jo man tādas pogas nav, lai visus jūs nolaistu peckles caurumā kopā ar visiem Putinoidiem. Nu meitenes iesiet karot!? Meitenes kārtējo reizi izlokas, ka karot neies, bet provocejat pircējus pie krūtīm stiprinadamas nacionālos bantikus. Lietus norimas i devos tālāk un lielgabarīta ieroči iespaido, ka gribās vien pateikt – Ahujeno! Ta kāds stāv pie lozmeteja uz brunu mašīnas un nospļāvos viņa virzienā, ka vish spēja saredzēt manu splavien starp lietus lāsēm un aiz kolonas stāvošajiem Mpeshnikiem arī noveleju virzienu – Nahuj! Rindā stāvošie sāk uztraukties, kas notiek priekšā, ka nevar braukt!? Kas pakas! Rīt jūs šaus nost k jebenji matjeri, bet jūs dzerstijaties aliņus un rijat šašlikus. Ukraini ta karo, bet vai tie letini apjēdz, ka miera nebūs!? Vēl pirms gadiem norādīdams radiniecem latgaļu masicam, ka karš nāk virsa i jūs!? Notriseja abām acu plakstiņi i norādīdams to arī citām meitenēm viņām noraustas acu plakstiņi vai krūšu galiņi! Kādam izbijusam darba kolēģim sededami Torņakalna stacija norādīju kulturāli, ka viss apkārt notiekošais ir uz karu i tu maz vai apjēdz, kas ir karš!? Pats strādādams kolektīva par pārdevēju zaga tāpat, kā zaga lielākā daļa, bet arī moralizēt prata par žīdiem. Kad viņam norādīju par manas tēvu valodas būtību, ka tā nav veidojusies no kaut kāda vidus dialekta, bet to ir ielikuši Prusu labiesi un par latviešiem sev īsti var saukt Latgalei piederīgie un viņi nav tie paši ļaudis, kas ir kurši. Kas tu tāds esi, lai es par tevi ietu cīnīties, ja kolektiva atļāvies zagt? Kad tev grib da nest labu lietu, tad tu publiski mani nonicini ar vēlmi parādīt savu gudrību! Viņš bij īpatnis, kas 11.novembri u zvanīja, lai izteiktu novēlējumu par Latviešu strēlniekiem, bet sāku viņam pretī, ka pilnīgi visi valsts svētki ir zhidisma kulta svētki. Ta pašā nekas no disciplīnas nav, kā viena razpizdjastvo! Tā ir ar lielāko daļu mūsdienu latviešu – Razpizdjaji.

  3. Kremļa provokators saka:

    Labie žīdi|sliktie žīdi. Labie komunisti|sliktie komunisti. Labie amerikāņi|sliktie amerikāņi. Labie brīvmūrnieki|sliktie brīvmūrnieki. Labie deputāti|sliktie deputāti. Labie “vakseri”|sliktie “antivakseri”. Labie antifašisti|sliktie fašisti. Labie piebalsotāji|sliktie pārējie.

  4. Ruslans Straķis saka:

    Pie Saeimas Krievijas FDD darbinieks renovē viesnīcu, KNAB biroja vadības darbiniece veido attiecības ar viņu, bet VDD priecīgi uz visu noskatās.

    Ja ir amats, kurā es gribētu atrasties, tad tas ir bezzobainā Normunda Mežvieta amats, lai sagrautu politisko galdu, iesēdinātu visus tās dalībniekus un konfiscētu visu viņu un tuvāko ģimenes locekļu mantu. Un ja kāds viņu radinieks kaut nedaudz iepīkstētos, momentāli atrastos blakus savam radiniekam karstā šaurā centrālcietuma kamerā.

    Viņi ir pieraduši visus nopirkt. Uzskata, ka visam ir sava cena. Bet paies laiks un viņi aizies nebūtībā. Vienam jau ir asins vēzis, otram aizkuņģa dziedzera vēzis. Viņiem ir daudz gadi, bet viņi ir atstājuši nākamo paaudzi. Ar to paaudzi mums, latviešiem, būs jācīnās. Vai ES vai Krievijas sastāvā, bet brīvības cīņu vēl neesam uzvarējuši.

    Ir jāatjauno latviešu nācijas gods un uzplaukums kāds tas ir bijis 1920-1940.gadiem līdz šeit ieradās deportāciju organizētāji un slepkavas. Un tās pašas struktūras joprojām turpina graut mūsu valsti un pazudināt mūsu nācijas intelektuālo, garīgo un finansiālo potenciālu.

    Latvieti! Nekad nepadodies cīņā par savas nācijas brīvību! Par savas nācijas labklājību, potenciālu attīstīties, augt un plaukt. Par savas un draugu ģimeņu labklājību dzīvot savā zemē laimīgi un pārticīgi. Nekad! Izklausās, ka tas ir mazs lēmums, bet ļoti būtisks. Lēmums, kas dos Tev spēku un enerģiju ikdienā no rītiem celties un strādāt, dzīvot savā zemē blakus latviešiem. Ikdienā ienāku latviešu omulīgā kafejnīcā vai mazā veikaliņā un mani pārņem gandarījums un prieks redzēt priecīgas sejas, darba spējas, laipnu attieksmi un skaistu latviešu valodu. Ļoti lepojos ar latviešiem un priecājos, ka dzīvoju līdzās mazai, gudrai un mierīgai tautai.

    Ne visiem tā ir paveicies, daudzas vietas ir aizvērtas, nav vai ir nepietiekams VDK kontrolētās valsts atbalsts. Esmu pārliecināts ja brīvi nenopirkti vai VDK nesavervēti latvieši absolūti pārvaldītu savu zemi, nekad nenotiktu tik drastiska korupcija un ekonomikas graušana. Nebūtu Rīgā tik sliktā stāvoklī ceļi. Dārgākais tilts reģionā. Karteļi un daudz kas cits, ko tie pumpainie un svītrainie ir izveidojuši un uztur. Un šīs vēlēšanas neko neizmainīs. Latviešus turpinās pārvaldīt VDK.

    Bet vai mums tas ir vajadzīgs? Vai mēs esam ar mieru, ka VDK un ”gudras tautas kopienas” baņķieri pārvalda mūsu zemi Kremļa paspārnē? Vai nav pienācis laiks pielikt viņiem treknu punktu?

  5. fakts saka:

    1.jūlijā Rīgas tiesas apgabala prokuratūra tiesai nosūtīja krimināllietu 13. Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara (“Attīstībai/Par”) un viņa sievas apsūdzībā par personu grupā veikta dokumenta viltošanu un tā izmantošanu, radot būtisku kaitējumu.

  6. Joku Pēteris saka:

    Bumbaks `kremļa provokatoram`!

  7. Pārmaiņas saka:

    Nevaru apgalvot kas tur īsti notiek, bet pašreizējā Latvijas stāvoklī, pie mums var veidoties līdzīgas situācijas.
    https://youtu.be/LyWXnMiGE64

  8. Čiekurs egles dēls saka:

    Nu tad bezbailīgais, ko tad atrodies Vācijā, nevis Latvijā? No ārzemēm jau protams ir viegli citus mācīt.

  9. Laimonis saka:

    Cilvēku var arī nekad neiepazīt līdz galam. Negaidītus pārsteigumus mums sagādāja šā gada laikā vairāki pazīstami cilvēki.
    Noteikts baltiešu ienaidnieks Ņevzorovs,mainīja savus agrākos uzskatus un norobežojās no Krievijas varas. Par šovinistu uzskatītais Karamurza tika Putina varas apcietināts. Par pusžīdu uzskatītais rakstnieks,publicists un filozofs Mihails Vellers pastāstīja,ka ir pacenties izpētīt savas žīdiskās saknes. Kā rezultātā izrādījies,ka žīdu radniecība nekā nav atrodama,toties atklājusies vācu izcelsme. Tad vēl Vellers humoristu,režisoru un vēstures pētnieku,nelaiķa Zadornovu nosauca par savu aizgājušo mīļo,dārgo draugu. Zadornovu Latvijas mēdiji pasniedza kā latviešu ienaidnieku! Filmas “Veščii Oļeg” un “Rjurih” atklāj Zadornovu kā āra kultūru mīlošu labestīgu cilvēku. ,kaut arī vietā būtu svarīgas iebildes. Un tumšie spēki pat pielikuši pūles Zadornova nobeigšanā. Iepazīstot Zadornovu var nojēgt,kāpēc Vellers par viņu tik ļoti atklāti sirsnīgi izsakās. Tik maz ir vērtīgu cilvēku!

  10. ES saka:

    Biedr, čiekur! Jāprasa, no kurienes tam buržujam gāze nāk? Vai viņš nemaksā naudu tam teroristu bandītu kantorim, kuram vēl viens piektais uzradās ar pāršautu galvaskausu? Biedr, Čiekur, neblamējiet Politbiroju!

  11. Skolnieciņš saka:

    Украинская Республика – прекрасная, развитая и демократическая срана. Но 24. февраля 2022. года Российская Федерация агрессивно, беспощадно и преднамеренно вторглась на законную территорию Украинской Республики с целью оккупации и аннексии Украины, с целью уничтожить Украинскую государственность и украинскую нацию. Так началась открытая Российско-Украинская война, в которой Россия является страной агрессором. #NoWar #24.02.2022. #StandWithUkraine ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

  12. Skolnieciņš saka:

    Помолимся великой Богини судьбы Макоши, чтобы Богиня Макошь помогла Украине в этой войне защитить свою государственность! Богиня Макошь добрая и справедливая Богиня. В это судьбоносное время Богиня Макошь встанет на сторону Украины и украинцев. Высшие Силы – Боги и Богини – всё видят. Злодеяния диктатора Владимира Путина будут осуждены и преданы суду. #NoWar #24.02.2022. #StandWithUkraine ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 P.S. Komentārs ir domāts krieviem.

  13. Skolnieciņš saka:

    Славься Богиня Макошь во веки веков! И защити нас от невзгод судьбы. И открой наши глаза на мир, чтобы мы могли видеть, знать и чувствовать. Ибо Ты властвуешь в Прави и в Яви. Даруй нам хорошую судьбу! Даруй нам свободу, даруй нам жизнь! И защити нас от нелюдей в чьих сердцах живёт ненависть и злоба. Даруй нам доброту в душе! #NoWar #24.02.2022. #StandWithUkraine ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 P.S. Komentārs ir domāts krieviem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *