Putins vai putinisms ? Melu pasaule(Latvija sātanistu valgos)

Kas ir Putins ?

Putins ir tikai izkārtne tiem, kurus jūs redzat šajā foto. Putins nav tas, kurš ir spējīgs ko lemt. Tāpēc ir absurds vainot tikai viņu zvērībās, ko veic krievi Ukrainā. Interesanti ir pavērot, kā visi dižie politikāņi- propagandisti, ieskaitot slavenos Gordonu, Švecu & Co, vaino tikai Putinu ! Būtu muļķīgi domāt, ka viņi nezin: kas ir Putins ! Tātad, atliek tikai viens variants,- abi šie varenie PATIESĪBAS paudēji ir no tā paša KANTORA, kuram kalpo Putins.

Kā jau šeit rakstīju, ka pēc maniem JAUTĀJOŠIEM komentāriem, kuri tūlīt tika izdzēsti no šo “kungu” You Tube video, es nekavējoši uz veselu mēnesi saņēmu aizliegumu komentēt ! Nu ļoti šiem kungiem nepatika mani jautājumi, kurus viņiem uzdevu vadoties no viņu sniegtās informācijas. Tie bija kaitīgi citiem klausītājiem, jo varēja likt stingri aizdomāties.

Daudzi, kuri seko līdzi politikai, ir ievērojuši, kā mainījies Ukrainas prezidents, kad redz ukraiņu neiedomājamo cīņas sparu. Redzot, ka var tikt iemests mēslainē, tagad kļuvis par “super ukraini” , kaut gan pirms tam bija visīstākais KREMĻA KURMIS ! Viņš taču arī ir no šīs paša varzas, kurai pieder Putins !

ASV šie HŪTAIŅI militārajās aprindās ir zaudējuši savu ietekmi, bet Krievijā to palielinājuši. It sevišķi tas izdodas, ja spēlē uz krievu impēriski- šovinistiski noskaņoto jūtām. Šie HŪTAIŅI, pēc ukraiņu uzvaras pār Krieviju, centīsies pārņemt varu gan Krievijā, gan Ukrainā. To nedrīkst pieļaut, tad pasaule noslīks asinīs !

Šie nav tie jūdi, par kuriem tiek runāts Bībelē ! Šie ir viltus ebreji, kuriem ar semītiskajiem ebrejiem ir tik pat daudz kopīga, kā pirdienam ar ceriņu smaržu(piedodiet par salīdzinājumu, bet ir jāizsakās atbilstoši apstākļiem) ! Šī ir cionistu banda, kuri noziedzīgi valkā Dieva vārdu, uzdodoties par ebrejiem ! Šie ir visīstākie antisemīti, kuri slepkavo semītiskos palestīniešus, padzenot tos no savu senču zemes. Visi viņi ir vecā velna Jahves pielūdzēji ! To sacīja Jēzus un par to viņu zvērīgi noslepkavoja. Tas turpinās līdz šai diena- kas saka Patiesību, tas tiek noslepkavots un Latvija šajā LAUKĀ ieņem vienu no pirmajām vietām !

Slava ukraiņu tautai !

Viņu uzvara, būs arī uzvara pār šiem sātanistiem !

01.07.22

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, ka tie Sveci un Gordoni runā tik vien veidigu valodu un runā tik pareizi, ka ne sajust viņu pioniera audzināšanas būtību ir sarežģīti. Svecs tāds pēc ģīmja pat velk uz mūsu pusi, tad nu vien soriedeledams ar iz bijušo Kgbeshniku par mūsu nebūšanām vien jau nopratu, ka uz rietumiem laida tādus kuru izcelsme arī jau vien bij tuvāka eiropeidam feisam. Pūli krievu purns izceļas tāpat, kā latviets armijnieks izcēlās ar stāju taj pašā Soviet armijā. Daudziem no viņiem bij saprotami Gorb ocova perestroikas plāni un savlaicīgi izkartojas rietumos pie Perestroikas pasūtītājiem. Gorbocovs arī ir vienīgais vainīgais perestroikas veidotājs un visa izbijusa Soviet armihnieciba svētie eņģelīši, kas šodienā ir pārvērtusies par kapitālistiem. Cerība ir tikai uz to, ka viņiem aizies kas greizi un aizies jau arī, bet svarīgi būt uzmanīgiem pašiem, lai kārtējo reizi nepiedirstos pārsteidzīgi slavējot tos, kam karš un tā propoganda ir biznes. Gordons runā runāšanas pēc un viņam tas ļoti patīk, kā tas judasiem piemītoš vēlme stāvēt pūļa priekšā.

  2. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Pasaule turpina nodot vajātos un slepkavotos cilvēkus! Gan Ķīna, gan Indija pēkšņi ignorē notiekošo krievu kara noziegumu Ukrainā un negaidīti kompensē krievu biznesam iztrūkstošo Eiropas naftas-degvielas pircējus, iepērkot no krievijas tādu pašu daudzumu barelu, kādu patērēja Eiropa! Un pat vēl sliktāk,jo pēdējie dati rāda, ka uz šodienu krievija ir saņēmusi oar 6 milijardiem $ vairāk, kā pirms nelietīgā iebrukuma kaimiņvalstī Ukrainā.
    Un pasaules dižie un varenie valdoņi uz to mierīgi noskatās, pārdomāti ļaujot noasiņot ukraiņu tautas krietnākajiem pilsoņiem armijas rindās un krievu raķešu triecienu šausmās mirt bērniem, sievietēm un citiem civilajiem, kas nespēj izglābties!

  3. Pārmaiņas saka:

    Ramis Junus asi un tieši, dzeniet prom krievijas propogandistus.
    https://youtu.be/QdD3QGo5UuM

  4. Skolnieciņš saka:

    24. февраля Россия вторглась в Украину. Так началась война. Мясник Владимир Путин и партия власти «Единая Россия» устроили бойню в Украине. Для нынешней власти в России люди это сего лишь мясо. Диктаторскому режиму плевать сколько людей помрут, им это всё ровно. Владимир Путин — это главный военный преступник 21. века. И этому военному преступнику нет прошения. Его ждёт суд и вечный позор на страницах истории. Эго место на помойке истории. Нет Путину! Нет войне! ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

  5. Skolnieciņš saka:

    Что такое сатанизм? Чем он опасен? Почему Россией правят сатанисты? На эти вопросы мог бы ответить Владимир Гундяев (Владимир Михайлович Гундяев), но он сам сатанист. Эта позорная и кощунственная война очередной раз доказала, что Московский патриархат — это оплот сатанизма. Православная церковь — это церковь Сатаны. Попы из православной церкви работают в казармах капелланами, они вдохновляют Российских солдат на зверства в Украине. Это ужасно! ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

  6. Skolnieciņš saka:

    Зачем быть сатанистом и ходить в православную церковь, если можно быть пацифистом и язычником? В давнишние времена разные славянские народы верили в Славянских Богов. Язычество – это древние традиции наших предков. В отличии от христианства (сатанизма) язычество ценит права и свободы человека. Язычники ценят человеческую жизнь. Зачем воевать? Зачем быть пищей для людоедского правления сатаниста Владимира Путина? Зачем? ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂 P.S. Komentārs ir domāts krieviem.

  7. Skolnieciņš saka:

    По-моему, диктатор Владимир Путин и лже проповедник Владимир Гундяев — это главные сатанисты современной России. Они не спасители, они мясники, которые ведут россиян на погибель как овец на убой. От сатанистов добра не жди. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *