Un, kurā vietā Lukašenko melo ?

Глава МИД Израиля обвинил Лукашенко в антисемитизме

Un, kurā vietā Lukašenko melo ? Ne jau vienmēr noziedznieks melo. Ir reizes, kad viņam nav jāmelo, ja runa iet par vēl lielāku noziedznieku !

Vai nebūtu bijis labāk, ja Izraēla Lukašenko sacīto “nebūtu sadzirdējusi” ? Runa taču iet par noziedzniekiem ! Lukašenko tikai jautāja: kā tas nākas, ka no 30 lielākajiem valsts korumpantiem vairāk kā puse ir jebreji ? Vai tad tas nenorāda uz šīs “tautības nacionālo īpatnību” ? Jūs padomājiet tikai, ebreji Baltkrievijā sastāda tikai 0,1% no kopējā iedzīvotāju skaita, bet no visiem žulikiem tie ir vairāk kā puse !!! Un, tad vēl Izraēlas valdība uzdrošinās Lukašenko nosaukt par antisemītu ! Tas taču ir prātam neaptverams ko viņi(jebreji) atļaujas. Ja mēs redzam tādas tautību un noziedznieku skaitliskās attiecības, tad ir tikai viens secinājums: tā ir noziedznieku tauta un ar šo jautājumu vajadzētu nodarboties starptautiskām TIESĪBU iestādēm !!!

Un kā šajā “jautājumā” izskatās Latvija ? Tieši tā pat. Šī banda ir pārņēmusi visas valdības struktūras. Notiek Latvijas ārprāta izlaupīšana ! Kas notika ar LIEPĀJAS METALURGU ? To vairākkārt izlaupīja tieši šie jebreji ! Atkārtoju- vairākkārt, jo Latvijas valdība to vairākkārt glāba, investējot milzīgas summas !

No žīdiem tika uzpirkti politiķi, kuri piesedz viņu noziegumus. Viens no tādiem draņķiem bija A. Repše, par kuru galvoja kāds čekas disidents, kura vārds bija Gunārs Astra(īstais vārds Astratjevs), kuram vienīgajam šodienas Latvijā tiek velti akmeņi un celti pieminekļi. Viņa čekas KARTE ir līdz šai dienai noslepenota !

Lūk, viņi, Latvijas izlaupītāju politiskie piesedzēji ! Kurš no šiem draņķiem ir latvietis ? Pilnīgi neviens ! Visi gan etniskie, gan ideoloģiskie judaisti !

Mēs varam minēt vēl neskaitāmus piemērus, kaut vai to: kāpēc visa zāļu industrija Latvijā atrodas žīdu rokās ? Par to pat uzdrošinājās runāt Veselības ministrs ! Arī viņš tika apvainots antisemītismā ! Kā tas var būt, ka nacionālā valstī tik svarīga nozare atrodas žīdu pārziņā ? Kas pie tā vainīgs ? Un te mums jāatgriežas pie Lukašenko sacītā par jebrejiem !

Mani arī visus šos garos pēcAtmodas gadus apvainoja nacionālā naida kurināšanā pret žīdiem un krieviem. Kurš tad nu ir “naida kurinātājs”, L. Grantiņš vai šī noziedznieku varza, kura zog un laupa uz nebēdu. Un, ne jau tikai zog un laupa, bet bet slepkavo savas kaimiņu tautas, tā pārkāpjot visas Starptautiskās TIESĪBU normas. Ko dara Krievija ? Ko dara Izraēla ? Abi šo “valstu prezidenti” Hāgā ir izsludināti par noziedzniekiem un atrodas “meklēšanā” !

Ir vienreiz taču jāpieliek punkts šo divu “tautu” noziegumiem pret cilvēci !

26.06.24

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu pienāk brīdis saņemt nepatīkamas ziņas par savu visu tuvāko cilvēku kurš ir nonācis slimnīcā un rodas vairāk par simts jautājumiem, kas un kā, cik tas viss maksā? Sarežģīti dzīvot ir vispār, bet vēl sarežģītāk, kad cilvēki kuri sauc sevi par savējiem ir lielākie sūdi. Ja arī no tā medicīnas terora ir sanācis izvilkt ārā tuvu cilvēku, tad tomēr nolikt uz vesela ceļa ir ļoti grūti. Pienāk brīdis un pats nekā vairs nespēj padarīt, kad tuvs cilvēks no liekas uz gultas, tad pienākas dzīvē sastapties, ka paši bērni no saviem vecākiem atsakās, jo redz rēķini žņaudz nost. Tomēr ir kāda Dievišķā pasaule un to ir grūti saprast! Nezin kāpēc tiem tik, kad cilvēkiem ir sūdīgi un visa kopējā fona viņi ir baltie eņģeļi. Pat negribas ieiet Baznīcā nostāties Svet bilžu priekšā, jo tur ir tādi paši īpatņi, ka viss ir pakļauts naudas skaitītājam.

  2. globālisms saka:

    Tāpat ir arī Ukrainā un visā pasaulē,tikai par tautu saukt nebūtu pareizi apkaunot vārdu un nozīmi-tauta.

  3. Eduards LUNIS saka:

    —Baltkrievijas Prezidenta Vārdi ir Patiesi-ži]disms ir daudz ļauna nodarījis un nodara arī Latviji1
    Ar Lapsas grāmatās esošo ir stipri par maz-VAJAG TĀDU VĪRU KĀ LUKAŠENKO….!?
    -PĒDĒJAIS LAIKS IR APSPRIET JAUTĀJUMU PAR-latvijas glābšanas sapilci…!?

  4. AG saka:

    Kas tas tāds A,Repše? Es pazīstu tikai Eināru R… Ja G.Astra tagad būtu dzīvs, pats tam ķēmam galvu norautu…

  5. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=j5glKfmQGdE

    Ieskicēts cēlonis “pozitīvo”krievu masas aklumam un pasivitātei – “labās” krievietes saruna ar ukraiņu patriotu!

  6. Eduards Lunis saka:

    —Gaidi]ju, bet nesagaidju…!?
    -BET VAI TAD TIEŠĀ M NEVIENS TE NEREDZ, KA GRANTIŅŠ BU]TU ĪSTAIS LATVIJAS PREZIDENTS…!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *