Sātanistu(dzintaristu, urbanovičistu, levitistu, bondaristu…) pārņemtā Latvija !

Latvijas valsts un latviešu tautas bendes !

Kuri ir tie, kas vistiešākā veidā bendē/ nolād Latviju ? Visi tie, kuri veic cilvēka cieņas pazemojošas darbības ! Kā jau rakstīju vakardienas rakstā: pie manis vakar ieradās divi(vīrietis un sieviete) Vācijas Drošības dienesta darbinieki, IT KĀ ar uzziņu par manu veselības stāvokli un vai esmu devis atļauju Latvijas varas iestādēm VEIKT tiesas sēdi ar videokonferences palīdzību, kā arī atļāvis saviem ārstiem izpaust ziņas par manām slimībām… .

Viss jau būtu labi un pareizi, bet bija viena maza nianse: šie darbinieki man ieteica rakstīt MĒRENĀKĀ TONĪ ! Tātad, bija jau par mani LABI INFORMĒTI. Piedevām paziņoja, ka būs jāiet uz pārrunām !

Tātad- spiediens, tā teikt- demokrātiskā FORMĀ !

Parādīju viņiem foto ar Kariņu un Levitu, kas tieši bija uz monitora un retoriski piebildu: cik interesanti, ka šie abi ir mācījušies tieši šeit- Minsterē, abi vienlaicīgi kļuvuši par diviem pirmajiem valsts cilvēkiem un abi brīnumainā kārtā kļuvuši par miljonāriem ! Var teikt- DEMOKRĀTIJAS PARAUGI visai Eiropas Savienībai !

Bet atgriezīsimies pie TĒMAS virsraksta par NOLĀDĒTĪBU… .

Nerunāsim par tādiem ģenētiskiem neliešiem kā Urbanovičs vai Bondars, bet ĪSTAJIEM letiņiem, kā NA sevi mēdz visur pasniegt ! Šodien ir ārprāta karš Ukrainā, kas tieši vērsts pret ukraiņu ETNOSU. To nesaku es, bet Krievijas propagandisti ar Solovjovu, Skabējevu un Kiseļovu priekšgalā, tāpēc ir svarīgi laicīgi attīrīties arī mums ! Un tagad uzmanību- ko ir darījuši mūsu tautas glābēji visus garos pēcAtmodas gadus ? Ar NA aktīvu līdzdalību Latvijā ir tikuši iepludināti 50 000 Krievijas darba tautas apzadzēji- laupītāji un slepkavasUZTURĒŠANĀS ATĻAUJU NOPIRCĒJI ! Tas ir pat grūti iedomāties, kāda ārprāta korupcija aiz visa tā slēpjas. Un, kas šodien tiek darīts, lai šo bandītu līdzekļi tiktu atsavināti vai vismaz iesaldēti, pirms noskaidro šīs naudas izcelsmi ? Vai tas nav genocīds pret latviešu etnosu ? Vai tā nav vistiešākā pārkrievošana un latviešu ATŠĶAIDĪŠANA ar visnoziedzīgāko cilvēces atkritumu baru ?

Darīts pret visu to netiek nekas !

Šie asins suņi šodien apgāna gan mūsu zemi, gan mūsu tautu ! Jā, latviet, aiz tā visa stāv mūs nac-varoņi dzintari, parādnieki, iesalnieki, dombravi... .

Šeit kāds foto, kur Parādnieks ir kopā ar slepkavām, kuri aprakstīti Astrīdas Babānes LIECĪBĀS !

, latviet, mūsu Dzimtene ir pilna ar šiem sātaniskajiem izdzimumiem- parādniekiem, kariņiem, urbanovičiem... . Tieši šie izdzimumi, kuri ar savām darbībām ir NOLĀDĒJUŠI manu Dzimteni, visi kā viens mani arī grib tiesāt !

Domāju, ka esmu šo rakstu uzrakstījis MĒRENĀ TONĪ, kā ieteica Vācijas Drošibnieki, jo nepiesaucu šos izdzimumus vienkārši nosist ! Agrāk vai vēlāk, bet to tauta izdarīs, jo KARMAS LIKUMU neviens nav atcēlis !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

Kāmēr šeit pieminētie nebūs aiz restēm- nekas nemainīsies !

04.06.22

No LRTT arhīva

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu vai tak neliecina Vācijas drošības dienestu6darbinieki, ka visa tā Vācija ir līdzigi pilna ar visādām sātana padauzam? Soviet impērijai grustot uz kurieni aizbrauca pirmo kārt Sovietu maukas? Kaimiņienei meita 90 tajā ar draudzenēm aizbrauca uz Vāciju un visas pie kļuva pie turīgiem vācu veciem. Māte vēlāk aiztraucas par meitu, bet arī viņa vēl spēja uzkāpt vācu vecim virsa, kad vecais nomira, tad atgriezas Latvijā un dzīvo uz vācu veča pensijas. Tā nu visa austrumu Eiropas telpa ir pilna ar tādiem krievzidu lēniem, kas grib dzīvot elegances dzīvi lietojot vācu auto un bļaustīties, ka visur apkārt vieni fašisti. Pirms gadiem, kad yenku karavīrus sāka vilkt ejot naktī ap sabiedrības kastēm aiz muguras velkas municipālā policija. Nodomāju, ka pie manis, bet man kas? Interneta iesāku rakstīt murgus par saldējuma Pols oriģinālas receptes neatbilstību! Tad policajs chulis noprasīja vai es neesmu no Jūrmalas? Kā tu to zini, ja es neesmu tavai kolēģei to is paudis? Kolēģe sēdēja un pierakstīja kladē kaut ko un policajs vien noteica, ko ta es varētu nezināt! Tad nu filtrēts tiek pilnīgi viss interneta saturosais un tu vari izpausties atklāti Facebook ar naida rakstiem pret latviešu un igauņu leģionāriem, kā to dara krievu okupanti, bet viņi vēl tiek slavēti. Vācieši jau gremo holokausta chewing gum kuro gadu desmitu un nespēj to izspļaut ārā no mutes, ja arī tā pamatīgi smird, tad tomēr turpinās košļāt tieši dēļ tādiem Levitiem, kas gūst izglītības Vācijā. Sēdot ladejot telefonu ienāk māte ar divām meitām pie vending machin jautā, ko jums Colu vai kafiju? Mja, ka bērniem kafiju piedāvā, tad meita saka, ka kaut kāds sūds uz aparāta! Tas nav sūds meitiņ, bet kādam netīšām izlijusi Coca-Cola. Iesēdās abas velo ratos un vienai meitai Cola rokās i otrai kafija. Ha, ka tavu!

  2. Aelita saka:

    Linard, ja Jums vēl jāiet pie viņiem uz pārrunām, tad pasakiet tiem drošībniekiem, ka Latvijā (atšķirībā no Ukrainas patreizējās valdības) patrioti tika vajāti vēl nesenā pagātnē, pirms 10 – 12 gadiem. Pie tam, izmantojot Stazi pielietoto Zersetzung metodi. Piedaloties galvenajiem masu informācijas līdzekļiem. Ielu teātri, upura un viņa dzīvokļa novērošana, sekošana, noklausīšanās… Ar mērķi – iznīdēt nacionālo pašapziņu.
    Un LRTT ir gandrīz vienīgā vieta, kur par to var pasūdzēties.
    Turklāt, šo darbību veicēji turpina rēgoties masu informācijas līdzekļos vēl šodien.

  3. AG saka:

    Tu, galvenais, spravku no psihenes šiem parādi! :)))

  4. ... saka:

    ,, Latvijas celjshs,, … uz kapiem Tauta- bet Tautas nauda pa kabataam.
    Lidz shim , MILZU MEROGU ZAGLJI , telo kungus un meklee sev ,,drosibas garantijas,,.
    Un To Vienu Cilveku,kurshs saka – ZAGLIM JASANEM PELNITS SODS un nozagtas vertibas jaatdod Tautai atpakalj,
    APSUDZ un brec pa Pasauli,ka – KERIET, VAINIGS !!!

    Bet , viss ir pieraadaams, un zaglis ir zaglis ,lai cik siltaa aizveejaa vinjs seedeetu ,bet Cienijams Cilveks nekadi nevar but APSUDZAMS,
    ja vinjs par sho faktu runaa.

  5. Darps Latvijas lepnulim saka:

    Ar Beļģiju pārtraukt diplomātiskos sakarus.Cionistikie beļģi,šālē dillēs! Turpat, pārējās cionistiskās valstis! Tas ir sliktāks par žīdrašismu. Piemineklis ir jāved uz mājām.

  6. Jānis Gurķītis saka:

    Nezinu,ko lai daru:( Nevar un nevar nopelnīt pietiekami daudz naudiņu. Pie kompjūtera netieku,pie Interneta tikai viesojoties apskatos. Būtu paskatījies visādus gudrus jaunumus. Viss tagad tik dārgs palicis Latvijā. Mājelei vecs jumtiņš,caurs palicis,ap gadus 50 vecs. Ēdamās lietas jāpērk,bez tām arī nevar iztikt. Drēbes,apavi,zāles. Viss prasa savu un nekam pilnīgi nepietiek. Nu,ko man darīt? Jāpakarās,vai no ādas jālec laukā,lai nauda pietiktu? Vari strādāt kā traks,bet tiklīdz esi ko iekrājis,paceļ cenas un naudiņas vērts tutū! Ir jau dažādas prasmes visādos amatos. Bet vakances tikai darbos vissmagākos. Es jau ar nēesu Švarcnegers,ka visu varu. Un,kad tomēr pie darba tiek,tā knapi vien,knapi vien ar naudiņu sanāk. Kad kādrreiz būs labāk,nu tā kā ulmaņlaikos,naudiņa pati,kad labi maksāja? Latvieši varēja pirkt un vēl iekrāt. Nu,jā! Laiki moderni,nevar saprast,kā tagad dzīvot:(

  7. patiesība saka:

    Šodien plkst.19 nacionālās savienība “Taisnīgums” pie Brīvības pieminekļa plāno rīkot pasākumu, lai pieminētu 25.gadadienu kopš mēģinājuma spridzināt padomju armijas pieminekli Pārdaugavā, informēja pasākuma rīkotāji. Viss jau būtu labi, ja aiz Igora Šiškina, tāpat kā aiz Aivara Gardas, neplīvotu putiniskās Krievijas karogs un nestāvētu GRU, FSB, Krievijas vēstniecība. Igors Šiškins un Aivars Garda izliekas par latviešu draugiem, viņu darbība atbilst Krievijas specoperācijai Latvijā, tāpat kā Tatjanai Ždanokai, tikai no cita aspekta.
    .
    .
    .
    Admins
    “Taisnīgums” ir VDD veidots un vadīts provokatoru bars… .

  8. Krīvs saka:

    Starp citu: kurā grādā masõns Aivars Garda tagad ir??? Nu,jau par ilgiem gadiem vaig būt uzdienējis. Masõnu izdevniecība “VIEDA” katrā ziņā neraud par nonāvētajiem puišiem,pirms 25 gadiem. Vismaz nonāvētie,nu tautas nodevēji nebūs bijuši. Svešo darbs!

  9. AG saka:

    Tieši DDD pārstāvji gan tur būs un kritušo piemiņu godinās, bet ko tajā laikā darīs Grantiņa pidardrauģelis Bordāns? :)))

  10. Edmunds saka:

    Parādnieks ir iuda, bārdains nelietis, tautas iznīcinātājs. Maita. Viņu uz katorgu, uz 20 gadiem Viņa ,,gādībā,, tika izveidots likums, kas letiņam no 2025.gada būs jāpamet savas mājas, dzīvoklī, mazdārziņu. Nenormāli lieli nodokļi par zemi un ēkām būs ….Nelietis PArādnieks un viņa tovarišcs no SAskaņas, Pimenovs. Abi šo nelietīgi likumu slepus iebidija SAĪMĀ….tā lūk tauta

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *