Cīņubiedri. Attopies, latviet !

Kas šiem diviem deva tiesības lemt par latviešu tautas nākotni ?

Latviešu tauta, attopies un padomā, kāpēc viss rakstā NO MALAS”(atvērt) minētais, lielā mērā ir vēl šodien nebeidzies un šo krievu militāro sadistu atliekas, ordeņoto čekas kropļu, to pēcteču un viņu civilo mēslu bars joprojām atrodas mūsu zemē, mūsu pilsētās un ikdienā esot pieciešami mūsu darba vietās, mūsu policijā un mūsu armijā (vai tiešām vēl mūsu!) ?!

Kādi gan nodevēji un nelieši ir LV valsts vadītāji– visu partiju bosi. Īpaši pretīgi ir latvisko partiju bosi, kas to visu piesedz un labi- trekni uzdzīvo par jūdasa algu, nekad nekur neprotestēdami, bet šo nodevību turpinādami. Visādi notušēdami, noklusēdami šo noziegumu pret visu latviešu tautu un šādi etniski iznīcinošo mūsu pamattautas nākotni !

Nevar būr latviešu tautai brīvība un ziedu laiki esot svešas , bieži naidīgas un uzbrūkošas okupantu tautas ielenkumā, kurai tiek dāvāta pilsonība, kura skaitliski vairojas ātrāk un arī no viņu valsts ieplūst emigrantu masas un latviešiem vienalga, vai krieviski runājošā masa ir no krievijas, baltkrievijas, jeb no Ukrainas un Moldovas, ja tie visi saziņā demonstrē mums līdz riebumam apnikušo krievu valodu ?! Kauns un riebums pret mūsu vadošajiem nodevējiem, kas to visu dara apzināti sava sīkā pašlabuma dēļ un iznīcina Latvijas pamatautas jau tā smagi cietušo latvisko patību un pastiprināti jau tuvā nākotnē, šodienas politisko apstākļu dēļ ! Latviskumu iznīcina ne tikai demogrāfijas skaitliskā nozīmē, bet arī garīgā ziņā diendienā visur saskaroties ar svešo valodu, svešo uzvedību un svešo diktātu esot piem. Rīgā vai Latgalē jau vairākumā ?!

LRTT piebilde

Tikko, kad es sagatavoju šo rakstu, pie manis ieradās divi darbinieki no Vācijas TIESĪBU SARGĀJOŠAJIEM ORGĀNIEM, sakarā ar Latvijas prokuratūras pieprasījumu- PAR MANU VESELĪBAS STĀVOKLI. Cilvēki bija draudzīgi. Paziņoja, ka man būs jāierodas uz pārrunām. Ieteica man rakstīt par Latvijas “notikumiem” mērenākā(mēsig šreiben) valodā. Tieši uz monitora bija šis foto. Tā arī pasacīju, ka nezin kādi… un kāda sagadīšanās…, ka abi viņi ir miljonāri un Latvijas pirmās personas ! Tiesiskums, latviet, būs tad, kad šie divi noziedznieki atradīsies aiz restēm ! Viņu vieta nav starp cilvēkiem ! Abi viņi ir tie, kuri liek tādam Stukānam vērsties pret mani !!! Latvijā pie varas ir visīstākie sātanisti- laupītāji un slepkavas !

Slava Ukrainai !

Dievs, atpestī Latviju no šiem sātanistiem !

03.06.22

You may also like...

9 komentāru

  1. no malas saka:

    Ne par Latviju,bet par mūsu mūžsenajiem naidniekiem pelnīti izndīgi, pelnīti sarkastiski un godīgi, precīzi runā šajā video, reiz bijušais mūsu brīvības, Atmodas laiku pretinieks:

    https://www.youtube.com/watch?v=W5b7QNGdn18

  2. E.Finks saka:

    Par pasaules spēka atslēgas robiņiem tagad,es gribēju nedaudz izteikties. Cilvēkiem neapšaubāmi ir spēja tagad ar noorganizētu valstu stiprumu,visu dzīvību ietekmēt uz mūsu zemesbumbas. Taču nenotiks tā,kā pierasts. Aiz Krievijas un Amerikas nosaukuma spēks drīzi vairs nebūs. Tas daudziem tagad grūti saprast. Valstu spēka atslēgas robiņi paliks Irāna,Indija un Ķīna. Kas laikā sapratīs,tas pareizāk rīkosies savās valstīs. Piedodiet tie,kas savās domās nocietināti!

  3. Odze. saka:

    Komentetajam,kas gribeja but Finks-

    Par Valstu speka, kadu tur vel ne,atslegu butu visai nepiedienigi nosaukt verdzibas valstis,bet tomer,kopsakariba ,starp taam figuree.
    Pievienoshu tur Eritreju un Kubu, lai komplekts butu noapaljots. Un te – iestajas ,tada kaa ,nobeigtibas sajuta.
    Par nosaukumu ,par speku un komentetaja DRIZO VELMJU verpsanu taktiku ,mes esam informeti. Shads piegajiens ir vecs kaa Pasaule.
    Par ,,cietinasanu,, ari,lielos vilcienos jau aprises ir ieziimeejusaas…

  4. vērotājs saka:

    Kamēr Latvijas mafijas “apkalpojošais personāls” cenšas ar krimināllietas palīdzību apklusināt Atmodas Brīvības cīnītāju Linardu Grantiņu, tikmēr VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) 9,3 hektārus lielu zemesgabalu Andrejsalā, Andrejostas ielā 17 pārdevusi par 5,8 miljoniem eiro uz nomaksu ar politiķa Aināra Šlesera (LPV) un ekspolitiķa Andra Šķēles ģimenēm saistītajai SIA “IB nekustamo īpašumu pakalpojumi” (IBNĪP). Kam un par kādu naudu tiek Latvijas skaistā daba, meži, jūra, ezeri, ostas?

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Nu redz, ka tai Vācijā ierodas oficiāli pie jums vien tikai par to, ka taisnīgi noradat par neliešu būtību. Tiem ja karājas karātavas! Tā teikt rakstiet par gnidam mīļāku valodiņu un tauta jūs sapratīs. Protams svešinieki ir tādi paši, kā nezāle manā dārzā un vien jācīnās un jācīnās, bet tai taču ir dabiskās tiesības augt tāpat, kā skaistai sarkanai rozei. No nezālēm arī taču gūst labuma, ja zin, kā tās izmantot. Tomēr neliešus sodīt ar nāves sodu ir pārāk skarbi? Viņi var svēti melot un pasaulei stāstīt, ka latviešiem dzīvē viss iet plaukumā. Luzeriem netīk būt nevienam un lielākā daļa savu dzīves būtību izpauž dzīvojot uz parāda. Tāds Parādes kungs līdzīgi ģenerāļiem, kas apkravusies ar konservbundzas grieztiem ordeņiem. Tomēr parunājot ar to vienkāršo darba ruki ir jādzird skumjas un nožēlas par pievilto dzīvi. Īpaši jau tiem, kam pienācās 90 tajos veidot savas dzīves playkumu saskārās ar nemitīgu skarbumu. Lielākajai daļai tādas sapratnes, kā ģimene un Tēva galds ir nesaprotamas. Ko nozīmē Tēva svētība i dzirdēt nesagrib, jo ligzdām ir tiesības mācīt putniem, kā pareizi ir jālido.

  6. viedais Skolnieciņš saka:

    Pareizticīgo baznīca ir Sātana baznīca! Pareizticīgie ir tik neiecietīgi pret citām reliģijām, ka pat Urālos spridzina budistu templi. Tas viss notiek valstiskā līmenī. Tikmēr ar vien vairāk tiek celtas pareizticīgo baznīcas. Pagānus (daudzdievjus), kas ticēja Slāvu Dieviem: Dievam Perūnam, Dievam Belobogam, Dievam Jarilam, Dievam Svarogam, Dievam Stribogam, Dievam Veļesam, Dievam Černobogam, Dievietei Mārai, Dievietei Makošai, Dievietei Ladai, Dievietei Živai, pareizticīgo baznīca jau iznīcināja. Kas būs nākamie? Budisti?
    https://youtu.be/EQa7nnkpmLw
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  7. viedais Skolnieciņš saka:

    https://www.youtube.com/watch?v EQa7nnkpmLw [Suns uz siena kaudzes – 2. Nekā svēta. JEVRAZ iznīcina budistu templi.] Urālos, Kačkanāra kalnā, atradās budistu templis. Sverdlovskas apgabala valdība visus gadus kopš 1995. gada bija liegusi piešķirt zemes gabalu tā būvniecībai un reģistrācijai. Pēc 11 gadiem EVRAZ ieguva licenci Sobstvenno-Kachkanarskoye lauka (SKM) attīstībai. Un tagad šis budistu templis ir pompozi uzspridzināts.
    youtu.be/EQa7nnkpmLw
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  8. viedais Skolnieciņš saka:

    youtu.be/EQa7nnkpmLw [Собака на сене-2. Ничего святого. ЕВРАЗ уничтожает буддийский монастырь.]
    На Урале существовал единственный буддийский монастырь на горе Качканар. Правительство Свердловской области все годы с 1995 года препятствовало выделению участка земли для его строительства и регистрации. Через 11 лет ЕВРАЗ добился получения лицензии на разработку Собственно-Качканарского месторождения (СКМ) рядом со строящимся монастырем. В 2014 году правительство Свердловской области добилось через суд сноса монастыря, хотя в соответствии с Гражданским кодексом РФ, наоборот должны были передать землю для монастыря. В марте 2022 году ЕВРАЗ снес строения монастыря на горе Качканар. Мы расследуем эту историю.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  9. AG saka:

    Sūkāns ir pidars, par to jau pat viņa uzvārds liecina! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *