Daugavpils, Krievijas “brīvpilsēta” Latvija !

Daugavpilī lemj par vienīgās latviešu vidusskolas slēgšanu

Daugavpils domes sēdē ceturtdien, 24. februārī, lemj par vienīgās Daugavpils latviešu vidusskolas – 12. vidusskolas – slēgšanu jeb oficiāli – reorganizāciju, to apvienojot ar netālu esošu krievu skolu (10. vidusskolu). Pilsētas dome par šīs skolas slēgšanu (reorganizāciju) lemj, neraugoties uz to, ka pret to iebilduši tūkstošiem latgaliešu un pat Valsts prezidents Egils Levits. Līdz ar 12. vidusskolas slēgšanu tikšot grauta Daugavpils latviskā vide.

Nost ar Kariņa & Levita KLIĶI !

Nu lūk, kur 4. maija KLIĶE ir novedusi Latviju ?! Pret to IEBILDIS esot pat poļitruka atvase,- 4. maija KLIĶES prezidentos ! Ieklausieties tikai: VIŅŠ ESOT IEBILDIS !!! Un iegaumējiet-latviešu skola tika apvienota ar krievu, nevis otrādi !!! Tai vietā, lai Daugavpils Dome par tādu lēmumu tiktu nekavējoties atlaista un tās FĪRERS par pret-valstisku darbību tiktu apcietināts un sodīts, “mūsu” prezidentos tikai iebilsts !!!

Bet, viss jau ir “pareizi”, jo Latvija, kā viņš pirms neilga laika izsacījās pie Brīvības Pieminekļa: Latvija DE FAKTO esot atjaunota ! Tikai LRTT L. Grantiņš vienīgais uzdrošinājās atgādināt to, ka starp DE FAKTO un DE JURE ir milzīga atšķirība ! Atšķirību variet lasīt raksta nobeigumā. Visi, pilnīgi visi KLIĶES masu mēdiji klusēja par šo E. Levita noziedzīgo paziņojumu.

Un kāda SIMOLISKA SAKRITĪBA ! Daugavpils Dome to paziņoja 24. februārī, kad Krievija iebruka Ukrainā ! Tas ir nekas vairāk, kā kara pieteikums latviešu tautai un Latvijas valstij, ko vada cionists/ komunists E. Levits !

Slava Ukrainai, nāvi krievu okupantiem !

Dievs, svēti Latviju !

Cik tad bija to, kuri vēlējās redzēt šo meli un Latvijas izlaupītāju prezidenta “krēslā” ?

Komentārs kas izsaka lietas Būtību:

Alens Delons 24. februārī 15:57 Kas tas par murgu mūsu valstī, 30 gadus pēc neatkarības atjaunošanas vēl ir skolas krievu valodā un tiek būtībā likvidētas latviešu skolas, kur mēs ejam, tāpēc vēl jo projām jaunā paaudze nemāk runāt latviski. Kur visus šos gadus skatījās valdība, saeima pārāk ilgi esam līduši tiem mūsu krieviem pakaļā!

Lūk, kas ir DE JURE un, kas DE FAKTO, un tie, kuri pret latviešu tautu veic genocīdu: kariņi, dzintari, īvani, leviti, godmaņi… !

07.06.22

You may also like...

14 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Krievijas PSR. – okupētā Daugavpils.

  2. de jure saka:

    no 1918 g. 18. nov.

  3. Anonīms saka:

    Vai nevienu vairs neutrauc laulāti genderi un lezbietes kā jaunā normālība Latvijā?

  4. Maija saka:

    Vai vispār to, ko levitu un vlfsonu ģimenes ir nodarījušas Latvijai, vispār ir iespējams aizmirst?…Mans, Daugavpils cietumā, Mozes Citrona rokas, nospīdzinātais vectēvs, jau deviņas reizes, ir kapos apgriezies uz citiem sāniem!….Ko te piebilst, šamējo ģimenītes tikai audzē savas finanses, izputina Latviju, un īsteno cionistu plānu par Pasaules kundzību!…Dzintars ir labi iekārtojies NA!

  5. Daugavpiļs saka:

    …Jau vairāk kā 30 gadus, Latvijas, viena no lielākajām masonu organizācijām, Stradiņ universitāte, cilvēkus, ar ieaudzinātu naidu pret latviešiem, izmāca par ārstiem! Tur mācas liels daudzums cionistu bērnu, ļoti daudzi ir no Daugavpils!… Nu Jūs taču varat iedomāties, ar kādu naidu viņi ārstē latviešus, un kā mēdz noārstē līdz nāvei!…Un viņi mācās par brīvu, t.i., par Latvijas nodokļu maksātāju naudu!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Tā nu braucot atkārtoti gar Eklernicu iegriezos ar nolūku, lai izteiktu novēlējumu, bet…. Stāv pretī tā pati jauniete ar zhidisko piejaukumu un pie krūts lentītes Ukrainas karoga krāsā. Ieminējos par eklieriem ar nosaukumu – Klasika. Viņa neļaujot izteikt līdz galam to, ko gribu pateikt uzreiz atcērt, ka klasikas nav. Man arī nevajag, jo jūsu gatavotie eklieri ar zīmi Klasika neatbilst patiesībai. Tad nu atkārtoti norādu, kā piemēru, ka ieejot Mego uzrunā auzu pārslu cepumi – Baltais. Rakstīts no Sviesta! Nu paņēmu kastīti un garšoja patiešām, ka no sviesta gatavoti. Uzreiz meitenei iezvanījās telefons un pazuda aiz sienas, lai nebūtu jādzird, kas patiesībā ir klasisks eklieris, jo pirmo reizi norādīju par to, ka Vācijā dzīvo kāds vecs per dēls, kas cīnās par latviešu tautas interesēm un viņam ir mājas lapa – Tautas tribunāls. Ienāca nākamais pircējs un pārdevējai vajadzēja izlīst no slēpņa, tad nu noveleju gribu, lai gatavotu no īsta sviesta. Pārdevējai acis nožēlojami nolaižas un vien apstiprina, ka diemžēl pie mums tā nav! Kad sāka piedirst klasisko Eklieri? Nacionālisma laikos, kad 80 gadu beigās vēl bija laba un tautai pieejama cenu ziņā konditoreja. No kurienes Latvijā ir konditorejas kultūra? No vāciešiem ienesta, bet sastāvdaļu pamatā ta vietējās cilmes piena produkti, kas šajos laikos aizstāti ar palmu taukiem un pārdevēji nekad ne par ko neatbild. Es esmu tikai pārdevēja! Nekā nezinu un zināt negribu, ko jūs tur runājat par klasisko Eklieri. Primitīva nekaunība, kad viltojumam liek virsa vārdu Klasika. Eklieriem ir dažādu variāciju pildījumi, bet diemžēl 30 gadu laikā nopirkt pašu elementarako eklieru, kas atbilst konditorejas kanoniem tā ir problēma. Nu i sievietes brīnās, kad vīri pāriet uz rupjo toni! Grib sev smalkus karavīrus, kas viņas nesīs uz rokām un apjusmos, kad karavīriem norauj roku vai kāju, tad vairs gar viņa varonības nekādas daļas. Tā arī ar Ukrainu, ka sabiedrotie no vērsīsies, kad viņiem būs neizdevīgi atbalstīt pašu ukrainu svētās intereses un slēpsies aiz sienas, kad viņus uzrunās. Ukrainai ta Slava, bet ar to Latviju un atbalstu latviešiem, kas no par strādāšanas beidz savas dzīves pāragri!?

  7. Русский корабль, пошёл нахуй! Путин хуйло! Путин хуйло и уёбище! Пу́тин — хуйло́! Путин — хуйло!
    Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла! Путин-хуйло! Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла!
    Путин-хуйло! Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла! Putin – khuylo! Putin – khuylo! La-la-la-la-la-la-la-la!
    Putins hujlo!
    ᛣ☮⚤⚣⚢⚧⚥ᛣ☮
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. https://youtu.be/aOIEfNcCfC4 [МУЛЬТИК-ПЕСЕНКА ПРО РУССКИХ ОККУПАНТОВ]

  8. Frīda saka:

    Te nu vajadzēja pirmām kārtām piemīnēt bijušo Saeimas deputātu Elksniņu, kurampatika paņirgt gan par latviešiem ,gan par Saeimu , gan par deputāta zvērestu.

  9. Savietis saka:

    Domāju tā: Kaujas slava mūsu radutautai ukraiņiem! Nost ar žīdu virsvaldību Ukrainā! Dievs svēti ar šķīstījošu uguni Latviju no žīdiskajiem mērgļiem! Glābi Dievs mūs un mūsu radutautas! Atraisi Dievs tautas prātu,garaspējas un dari veselīgu tautas šāspasaules miesu! Huilo Putin! -Seko savam draņķīgajam kuģim! Viltussabiedrotie,sātanisti,vampīri un cilvēkēdāji! -Ejiet Ellē,kur jūsu vieta! Nav tāda likteņa,ka cilvēkiem būtu mūžīgi jācieš,bet,kas saka tādu likteni esam ir nelietis un krāpnieks.

  10. “Жэстачайшый мульт” представляет научно-популярный выпуск о феномене политических животных семейства Dictatorus Vulgaris! https://belsat.eu/?p=2101346
    https://youtu.be/Ob5us7ELBA0 [Путина и Лукашенко посадили в клетку]
    Putins hujlo!
    ᛣ☮⚤⚣⚢⚧⚥ᛣ☮
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  11. AG saka:

    Drīz visas skolas būs pilnīgi vienādas, no 2025.gadā visās Latvijas skolās identiskas mācību programmas! Nu tik integrēsimies dūšīgi! :)

  12. Skolnieciņš saka:

    Украинская Республика – прекрасная, развитая и демократическая срана. Но 24. февраля 2022. года Российская Федерация агрессивно, беспощадно и преднамеренно вторглась на законную территорию Украинской Республики с целью оккупации и аннексии Украины, с целью уничтожить Украинскую государственность и украинскую нацию. Так началась открытая Российско-украинская война, в которой Россия является страной агрессором. #NoWar #24.02.2022. #StandWithUkraine
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  13. Skolnieciņš saka:

    Помолимся великой Богини судьбы Макоши, чтобы Богиня Макошь помогла Украине в этой войне защитить свою государственность! Богиня Макошь добрая и справедливая Богиня. В это судьбоносное время Богиня Макошь встанет на сторону Украины и украинцев. Высшие Силы – Боги и Богини – всё видят. Злодеяния диктатора Владимира Путина будут осуждены и преданы суду. #NoWar #24.02.2022. #StandWithUkraine
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  14. Skolnieciņš saka:

    Славься Богиня Макошь во веки веков! И защити нас от невзгод судьбы. И открой наши глаза на мир, чтобы мы могли видеть, знать и чувствовать. Ибо Ты властвуешь в Прави и в Яви. Даруй нам хорошую судьбу! Даруй нам свободу, даруй нам жизнь! И защити нас от нелюдей в чьих сердцах живёт ненависть и злоба. Даруй нам доброту в душе! #NoWar #24.02.2022. #StandWithUkraine
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *