Cik Latvijā ir ministri ? Ne vairāk kā 2 !

Šeit variet skatīt visu to šušaru varzu, kura tiek uzskatīta par MINISTRU KABINETU:

https://www.mk.gov.lv/lv/ministru-kabineta-sastavs?utm_source=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Visu pirms jau ir jāsaprot, ka patreiz nav nekādas BRĪVĀS LATVIJAS, un, ne tikai Latvijas, bet neviena pasaules valsts nav BRĪVA !

Par to, ko es atkal kārtējo reizi sacīšu, mani arī grib sodīt un un manu vārdu izdzēst no vēstures. Atgādināšu kārtējo reizi, ka pasaulē neeksistē nekādas SAZVĒRESTĪBAS TEORIJAS. Tās visas ir izgudrojuši hazāru nacisti- cionisti, lai slēptu savus noziegumus pret cilvēci. Tie paši, kuri “uzskribelējuši” “Ciānas Gudro Protokolus” ! Ar semītiskajiem ebrejiem šiem noziedzniekiem nav nekas kopīgs. Izraēlā viņi pret semītiem ir veikuši prātam neiedomājamu genocīdu, par ko viņiem būs jāatbild Vispasaules TRIBUNĀLA priekša(tas viss ir aprakstīts Svētajos rakstos), tāpat kā putiniskajai Krievijai.

Kā jau esmu rakstījis, abas šīs valstis ANO ir saņēmušas visvairāk nosodījumu par necilvēcību. Uzrodas pamatots jautājums: vai vispār ir pastāvējusi BRĪVA LATVIJA ? Ir, un proti, no 1934. līdz 1940. gadam Latvijas patriota un visīstākā demokrāta Kārļa Ulmaņa vadībā. Boļševistiski cionistiskās Krievijas un nacistiskās Vācijas darbības rezultātā visās Austrumeiropas valstis demokrātija tika iznīcināta mežonīga genocīda rezultātā. Vairāk vai mazāk, bet šodien visās šajās valstīs pie varas ir cionisti. Latvija ir sevišķs izņēmums, jo pie teikšanas ir 100% čekisti- komunisti, latviešu tautas slepkavas. Protams, ir pāris izņēmumi, kuri ļoti uzmanīgi manevrējot star ļaunuma iemiesojumiem, cenšas ko veikt tautas labā. Ja to saprotam, tad ir izskaidrojami arī J. Bordāna nepopulārie lēmumi. Tie paši 40 miljoni…čekas darbinieku- viltus disidentu Astratjeva(Astras) un Hiršsona “celšana” varoņu kārtā…un vēl daži sīkumi.

Mani ilggadējie novērojumi rāda, ka patreizējos apstākļos vislabāk Latviju pārstāv Tieslietu ministrs Jānis Bordāns un Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs. Viņi arī visvairāk tiek norieti ! Ir vēl pāris puskoka lēcēji(Linkaitis, Muižniece), bet pārējie ir nekas vairāk kā parazīti- ienaidnieka marionetes.

Vairāk vai mazāk, bet šeit pieminētie divi ir PERSONĪBAS !

Un atkal jāpiebilst, ka ukraiņu varonīgā cīņa pret cionistisko Krieviju saliks punktus uz visiem “i” ! Krievija ir tikai kādas “attiecīgas” valsts DARBA INSTRUMENTS !

Drīz zudīs visā pasaulē cionistu varenība.

Vai ievērojāt, kā tautas spiediena rezultātā Vācija mainās ? Visi šie šroderi, šolci, merkeles, šteinmeieri…. CDU / SPD …stāsies Tribunāla priekšā ! Ukrainas “kurmis” Zeļenskis arī mainījies ukraiņu tautas spiediena rezultātā. Viņam tiesa vēl priekšā, jo ir veicis veselu virkni nodevības… ! Latvijā slēgsim norēķinus ar visiem čekistiem- ar valsts izlaupītājiem priekšgalā ! Latvija tiks atbrīvota no “krievu- hazāra mēra” !

Tas Jaunais LAIKMETS ir jau sevi pieteicis !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

12.05.22

Vecā aizejošā LAIKMETA civilizācijas atkritumi:

You may also like...

14 komentārs

  1. Ruslans Straķis saka:

    Neaizmirstiet, ka Uzvaras (latviešu nācijai okupācijas) pieminekļa provokācijas, diskusijas, paziņojumi un savādāka tēmas marinēšana ir Krievijas FDD organizēta un kultivēta. Kontrolēta Kremļa koalīcija atverot savas sasmakušās nodevēju mutes ziņo, ka to ir jānojauc (JV, JKP, NA, A/Par ir Krievijas FDD projekti), savukārt kontrolētās opozīcijas līderi aktieri (praktiski visi Krievijas FDD darbinieki) virina savas reņģu žaunas aizsargājot pārdaugavas okupācijas kulta objektu. Gan latvieši, gan krievi nesaprot patiesos procesus, krievi man raksta, ka tas ir vandālisms ar traktoru savākt puķes uz ko saņem no manis ātru atbildi, lai pasaka paldies savējiem no FDD un desmitiem juridisku faktu. FDD paši, acīmredzot, aplēja pieminekļa bluķi Ukrainas karoga krāsās un to ātros tempos ar jaunāko tehniku nomazgāja FDD darbinieks-politiskais aktieris palielinot sev politisko kapitālu. Līdzīgi bija ar Abrenes atdošanu, FDD atdod, FDD politiskie aktieri stāvot pie Saeimas ar uzrakstiem uz nodevēju miesām pelna politisko kapitālu. Tas pats attiecas arī uz Gobzemu, FDD grauj ekonomiku pandēmijas aizsegā, bet FDD politiskais aktieris taisa politisko kapitālu un tiek pasniegts kontrolētajos medijos kā vienīgais latviešu nācijas saulvedis.

    Latvieši! Mūs pārvalda Kremlis kopš 1940.gada. Visu kontrolē FDD/ex-VDK. Visi opozicionāri ir FDD darbinieki, daži aģenti. Mēs esam aplikti no kājām līdz galvai ar viņiem un viņi gatavo Latvijas teritoriju pievienošanai lielajai Krievijas impērijai. Daži tikai tic maniem vārdiem, bet vairākums atcerēsies par mani vēlāk. Man nevajag politisko kapitālu, tāpēc es turpinu rakstīt to, kā patiesībā ir. Ir, kas šaubās un komentāros tas redzams, citi raksta mērķtiecīgi, jo paši saņem naudu no FDD.

    Paliek atklāti jautājumi, kāpēc FDD aģenti tiek augstos ES amatos. Kāpēc no Krievijas/Ukrainas caur Latviju uz rietumiem aizplūda simti miljardi dolāru un to piesegdami politiķi tiek augstos ES amatos. Kāpēc visi zināja par kara sākuma datumu. Kāpēc Latvijas, Krievijas, Ukrainas elites strādā kā viena cieša komanda. Tie paši cilvēki no Latvijas cieši strādājot ar Zeļenska saimniekiem cieši strādā arī ar Kremļa eliti un rietumi par to klusē. John Christmas par to raksta desmitiem gadus, ziņo visām instancēm, bet nekas nenotiek.

    Ir viena vienojoša lieta, kas izskaidro visu. Augšā visur ir “maza gudra tauta”, gan ASV, gan ES, gan Krievijā. Pat krievu mafijas līderis bija “Krievijas “gudras tautas” kongresa” vadītājs. Tā ir vienas tautas organizācija virs valstīm. Vai virs viņiem ir vēl citas organizācijas? Nezinu. Bet visur augšā virs visiem politiskajiem spēkiem ir viņi. Latvijas premjeru Valdi Dombrovski absolūti kūrēja Rietumu bankas īpašnieks, gudras tautas kopienas viens no līderiem Arkādijs Suharenko, kurš ikdienā tiekās, gan ar Vladimiru Putinu, gan ar ASV eliti. Bet Arkādija kolēģi brāļi Krupņikovi ir VDK aģenti, viens no brāļiem vada restitūcijas fondu, kuram Saeima ieskaitīs 40 milj. latviešu nodokļu naudas un visi fonda izpildinstitūcijā ir Putina bērnības draugu Rotenbergu darbinieki un uzticības personas. Bordāns teica tas ir latviešu interesēs, pats vienmēr strādājot kopīgos uzņēmumos ar VDK Gunta Indriksona un Šlesera komandu, arī ar Suharenko un citiem gudras tautas kopienas baņķieriem. Cits Suharenko kolēģis, kopienas līderis Igors Rapoports, kuram birojs atradās blakus Gobzema partijas birojam līdz to pārcēla pēc manis saceltā trača, pa tiešo strādā ar Kremļa eliti un reāli pārvalda Latviju un Rīgas kasi.

    Vai jūs tiešām domājat, ka Latviju pārvalda skolnieks izcilnieks Krišjānis Kariņš vai Rīgu pārvalda vicemērs Vilnis Ķirsis, kurš nāk no VDK veidotās Zatlera partijas? Kuram PR veidoja Jānis Riņķis, kurš tagad atrodas Šlesera partijā. Zatlera padomniece juridiskajos jautājumos un vēlāk partijas biroja lietu kūrētāja Sandra Sondore Kukule tagad kūrē lietas Šlesera partijā “Krievija pirmajā vietā”, vīrs viņas Guntars Kukuls atrodams UR vienos SIA ar VDK vadību, ar to pašu ar kuru gudras tautas kopienas līderi pīpē cigārus restorānos un dod atļaujas kļūt par premjeru un koordinē visu dienestu darbību Latvijā. Zatlera partijas preses sekretāre Daiga Holma tagad vada Golubevas biroju. Golubeva nāk no Kustības PAR!, Viņķelis Krievijas izlūkdienesta vērtīgs darbinieks/aģents, bet Staķi jau iepriekš rakstīju saskaņoja Kremlī Edgars Jaunups. Nav reāli? Tik pat nereāli kā ar Putina tuvāko draugu Pjotru Avenu un pilsonības kārtošanu. Viss ir Kremļa kontrolēts. Gudra tauta vienmēr bijusi Krievijas elitē sākot kopš 1917.gada revolūcijas. Starp citu Rapoporta biznesa partneris Signet bankā (valdē atrodas partijas NA līderu uzticības personas) ir Solomons, papētot paliek pavisam interesanti. Uzvārds diezgan populārs starp cariskās Krievijas Oktobra revolūcijas organizatoriem. Ļeņina līdzgaitnieks Trockis izrādās ir Varburgu (dolāru drukā) radinieks, bet Latvijas gudras tautas kopiena ziedojumu veidā saņem naudu no ASV rezervju sistēmas (Varburgi, Rotšildi, Morgani, Rokfelleri) un no Rotšildu fonda, arī no Eiropas gudras tautas kopienas un Krievijas gudras tautas kopienas. Ja tās tas viss ir, kā viens manos komentāros rakstīja, ka FDD arī kā CIP atrodas gudras tautas kontrolē un Latvija vienkārši atrodas Krievijas pārvaldes teritorijā.

    Bildē Rietumu bankas īpašnieks Arkādijs Suharenko, kurš izrīkoja Valdi Dombrovski kā savu sekretāri. Tieši Jaunā Vienotība glabāja Latvijs stratēģiskās degvielas rezerves Putina (Tambovas mafijas) kompānijā Gunvor. Tieši Tambovas mafijas jubilejā sēdēja blakus viens otram cits Latvijas gudras tautas padomes līderis Igors Rapoports blakus Ivanam Haritonovam (kura darbību Latvijā piesedza NA līderi) un Ivanovs. Komentāros apskatieties bildes. Ar šiem cilvēkiem es biju uzsācis cīņu Tukumā, jo viņi kontrolē Tukuma kasi un Jūrmalas kasi, arī Kuldīgas un pārējo novadu kases. Ķekavas gadījums ir īpaši interesants.

    Es vēlos, lai mani sekotāji iegaumē dažas lietas.

    1. Visi procesi tiek viņu organizēti un kontrolēti. Pilnīgi un absolūti visi.
    2. Viņu medijos tie tiek atspoguļoti un kultivēti.
    3. Viņu aktieri tos izgaismo, uztur max uzmanību noteiktam notikumam.

    Katru reizi uzdodiet jautājumu, kāpēc? Kādam nolūkam tas tiek darīts? Kur tie aktieri tiek vēl publicēti, jo tie ir viņu visi mediji un tiek tur tikai viņu apmaksāti aktieri. Viņi diktē dienas kārtību un max to mums sabiedrībai pasniedz max visos kanālos. Facebook, TV, presē.

    Latviešu nācijai ir jāpaliek gudrai.

  2. Pārmaiņas saka:

    Ja zelenski pēc kara vai kara beigās nesaslēgs roku dzelžos un nenoliks ar purnu pret asfaltu, tad karam un kara upuriem nebija jēga.
    https://youtu.be/82aZrdKApAU

  3. S. saka:

    Neriešu , bet bilde ir tāda rietumu virzienā …(zemāk) Un, ja kāds domā , ka tie divi raksta augšā kaut ko lemj BŪTISKU , tad viņš ir naivs .
    https://inforesist.org/zelenskij-makron-predlagal-ustupit-suverenitet-ukrainy-chtoby-sohranit-liczo-putina/

  4. AG saka:

    EĢIKS JAU IEDEVA TEV SAVU DIRSU??? :)))

  5. RB saka:

    Runājot par Latvijas politiķiem, kuri būtu vērtējami pozitīvi, gribētu pieminēt Nacionālo apvienību. Varbūt tas ir gaidāmo vēlēšanu efekts, bet pēdējo laiku aktivitātes ir atzīstamas. It sevišķi likumprojekts par nepilsoņu / sveštautiešu auditu. Varbūt nezinu to precīzi detaļās, bet kaut kādā veidā ir jāatdala vēlamie no nevēlamajiem. Tas ir tieši tas pats, par ko rakstīju savā programmā. Ja nemaldos, NA likumprojektu virza Jānis Dombrava.

  6. 85 saka:

    “Vēlēšanu” stulbreklamētāj, pils_oni RB, vari te uzrakstīt, ja nepieciešama palīdzība. Varbūt jāsamet, nepietiek kādas euro banknotes lai nopirktu sev šņabi? Kā pazaudēji saprātu? Pēdējā laikā esi lietojis kādus “medikamentus”? Varbūt jāattīrās no parazītiem fiziskajā plānā? ( varu, piemēram, ieteikt kādas dienas padzert tīru ūdeni un oglīti, protams, uzreiz uz visiem laikiem atteikties no miltu un cukura produktiem, nikotīnu saturošiem nakteņiem, nogalinātu un dzīvu dzīvnieku “pārstrādes”, un periodiski biežāk uzēst kādus sīpolus un ķiplokus), varbūt parazītiem nobeidzoties, arī mentāli sakārtosies cilvēkveidola oriģinālapziņa? Kas (konkrēti) spiež tev te stulbreklamēt nebūtībā zūdošo parazītmehānismu, un traucē objektīvi novērtēt realitāti? Pie tam, kad “nacionālās apvienības” bidlas tirgoja “sveštautiešiem” t.s. “uzturēšanās atļaujas”? Reāllaikā runa jau vairs nav pret (par?) republikas bidlām, un to “vērtēšanas” normalizēšanu. Cilvēk, vari meklēt risinājumus izejai no nebūtības.

  7. Cīņubiedri saka:

    Atmaskojošas, informatīvas sarunas ar bezcerīgiem krievijas zombijiem:

    https://www.youtube.com/watch?v=GWOqUhT-l7E

    https://www.youtube.com/watch?v=atxfjm8beso

  8. Anonīms saka:

    AG 2022. gada 14. maijs 13.44
    EĢIKS JAU IEDEVA TEV SAVU DIRSU??? :)))
    —————
    zini resnā uts, es cereeju,ka sapraata atliekas tevii lempi pamodiisies, bet redzi, ka velti biedrus attureeju tev skaidrot uzvediibas kodeksu, jo tu aizskar te visus ar savu nekauniibu un krievisko prastumu, bet nu to vairs nedariishu

  9. Taiga saka:

    Tam 85 un līdzīgi domājošiem.
    Jūs jau sen buntojiet latviešus neiet uz vēlēšanām. Lai ietu vēlēt cittautieši un dabūtu sev izdevīgu valdību ar divvalodības atzīšanu, kas pie mums nozīmētu kādas vienas zināmas valodas prioritāti. Kaut arī līdz Ukrainas karam mūsu bāleliņu partijas auklējās un čupojās ar cittautiešiem, pat vajājot latviešu patriotus, tad tagad tām ir atnākusi saprašana, vismaz daļēji, ko nozīmē šovinisms, ka tas ir saistīts ar genocīdu pret citām tautām, kas negrib pakļauties.
    Protams, līdz šim valdošām partijām grēku diezgan, bet ne jau šamējie putinisti būs tie mūsu glābēji. Redzam jau, kā viņi glābj ukraiņus. Visa pasaule to redz, valdību vadītāji paši aizbrauc un redz, kas tur notiek.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā ! Agrāk vai vēlāk, bet katrs nelietis(glumeklis) saņem pats savu “enerģiju” atpakaļ !

  10. RB saka:

    Re, kur Dombrava runā par likumprojektu https://www.facebook.com/Dombrava/videos/681978206196126 . Nacionālo apvienību sāksim ņemt par pilnu tad, kad likums būs pieņemts un Latvijai naidīgās personas reāli tiks izraidītas no valsts.

  11. 85 saka:

    ->Taiga.
    Katrs apzināts ( un vēl procesā ) pamatdzīvotājs ( arī cilvēka avatarā ) ir vesels, bez virspretlikumīgi zombētiem, nedabīgas celsmes mazohisma traucējumiem vadīt savu īstenību, tā nav “buntošanās”. Lai netraucētu kolektīvai loģikai, vai vari paskaidrot sev un citiem (citām) te to jocīgo frāzi – “dabūt sev izdevīgu valdību”?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *