A.Balts. Aicinājums

LRTT-11A.Balts

Cienijamie tautieši,  nopuriniet  nogurumu,  pametiet  mazsvarīgās  lietas,  vienojamies  pašā  svarīgākajā,  domās un darbos   mums aktivizējoties  par  mūsu  valsts  rītdienu,  jo  šis  NA aicinājums, ko  man  uzticēja  NA  Valde  J.Piņņa personā  ir  domāts  visiem,  visiem   Latvijas pilsoņiem, kam  vēl  latviska  Latvija  un  tās  nākotne  ir  svarīga:

Aicinājums

Aicinām visus likumīgos Latvijas pilsoņus(līdz 1940.gafda 17.jūnijam un viņu pecnācējiem), kuri grib tiesiski atgūt bij. PSRS okupācijas rezultātā iznīcināto, tomēr juridiski joprojām pastāvošo, bet faktiski vēl neatjaunoto latviešu nacionālo valsti – 1918.gada 18.novembrī proklamēto, neatkarīgo un demokrātisko Latvijas Republiku, ierasties (iespējami kuplākā skaitā, lidzņemot pasi), uz biedrības “Nacionālā apvienība” ārkārtas Kongresu Rīgā, bij.Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas Brīvības gatvē 266 zālē, š.g.11.novembrī plkst. 11:00, lai kopīgi piedalītos ierosinājuma – biedrībai pārtapt par politisku organizāciju – apspriešanā un lēmumu pieņemšanā. Dalībnieku reģistrācija no plkst. 9:30.

Informācija par NA un tās darbību rodamas internetā www.na-apvieniba.lv.

Māte Latvija gaida, ka tās meitas un dēli, savu Tēvzemes mīlestību šoreiz apliecinās arī darbos.

2011.gada 14.oktobrī                                                   s/o “Nacionālā apvienība” Valde

You may also like...

31 komentāri

  1. AG saka:

    Neticu Pinnim, mutes bajārs viņš ir un demagogs!

  2. Parakstīts ir Valde nevis Pinnis, AG attopies.

  3. Andersonam saka:

    Vienīgais pareizais latvijietis ir mesija Hitlers mūžam dzīvs vai Aivariņš no Daugavpils. Viņš ar dzīvniecisku naidu nīst visu latvisko un ir provokators Nr 1 . Sen to nodevīgo jūdasu vajadzēja ielikt LRTT nodevēju saraksta priekšgalā . Nebrīnies ,ka nelietis nīst NA ,jo viņš nīst ari citas latviešu partijas. Šis kangars neko sliktu nesaka par PCTVL un SC nemaz nerunājot par kangariem ZRP, ZZS un V. LNF zin šo provokātoru un neuzņem to rindās, jo nodevēji LNF nav vajadzīgi, jo tur ir godīgi Latvijas patrioti, tāpat, ka NA, kas grib brīvu Latviju. Viņš visādi grib pielīst Gardas kungam un līž uz vēdera tā priekšā, bet tas uzspļauj šim šmurgulim un nekad provokators nebūs LNF!!!!!! Bet DP saviem špioniem vai provokātoriem drāsni ziedo gan telefona kartēm un citam , lai šķeltu latviešu partijas. Palasiet viņa murgainos komentārus un pretīgos telefona zvanus tur ir vienīgi naids pret latviešiem , bet tur nemaz okupanti un kangari netiek pieminēti.
    Andersona kungs , ja kļūsiet liela partija, tad šis pajoliņš būs jūsu partijas lielākais aprējējs !!!
    Protams visiem jaatsaucās šim vērtīgajam aicinājumam !!!!!!!!!! Latviskai un brīvai Latvijai reiz būt.
    Dieva dēļ neuzņemiet šo odzi savās rindās, jo DP stukači to izpostīs tāpat , ka H 86.

  4. info saka:

    Kopš Aukstā kara beigām pirmo reizi otrdien virs Baltijas jūras lidojuši Krievijas stratēģiskie bumbvedēji, tādēļ gaisā pacēlušās NATO lidmašīnas.
    Tā bija spēka demonstrēšana NATO dalībvalstīm. Vai vēl nav skaidrs ASV valdībai, ka jādara viss, lai atbrīvotu Latviju no okupācijas rezultātā radītās piektās kolonnas un tādiem latviešu tautas nīdējiem kā aivars borovkovs un ivars godmanis, kuri pie pirmās izdevības nodos NATO intereses?

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/396113-virs_baltijas_juras_krievijas_bumbvedeji_pacelas_nato_iznicinataji

  5. Eduards saka:

    —MĀTE LATVIJA GAIDA,KA TĀS MEITAS UN DĒLI ŠOREIZ SAVU TĒVZEMES MĪLESTĪBU ŠOREIZ APLIECINĀS ARĪ’DARBOS…
    -Pilni’bā pievienojos BALTA kunga raksti’tajam!
    –Notiek arī CITAS GUDRU,GODIĢU ,PATRIOTISKU cilvēku darbības…
    —Jādara VISS,lai ātrāk dari’tu galu VISAM tam murgam un autoriem…

  6. Krievs-pilsonis saka:

    Jā, kungi, loti intresants tas tips AG, jo nesen svetdien pa radio merkurijs dzirdeju intresantu nacionalpatriotu sarunu, kur viens teica, ka jalabo kļūda un jadod pilsoniba vai pieminas balva tiem PSRS cilvekiem, kas parakstij;as par Latvijas neatkarību un kas bija barikādēs pret saviem komunistiem un cekistiem, kas bija trakim liela parsvara un mus lamaja undraudeja. Tadā veida tiktu noņemts apvainojums tiem lojalajiem, kas bija par neatkaribu no PSRS un butu veidotos krievu cilveku grupa vai partija pret PCTVL un SC komunistu atliekam cinitos unnevaretu tos saukt par latviešu nacistiem utt, kas man likas laba doma, jo es ari tā jutos mazliet no valdibas nodots. Mes nebijām daudz, bet bijām toreiz, kas par brīvu Latviju un labi,ka ir kas to neaizmirst.A tas AG steidzmi zvanija un sāka bļaut,ka tikai traki no LRTT un no SC var dot pilsonibun visiem okupantiem, tā visu runas jēgu partaisot šitā un atbaidot pat tos krievus, kas saprot, ka latviešiem ir taisniba un ka viņi par savu vienīgo Dzimteni cinas,vot tā ar to AG ir!

  7. AG saka:

    Tādi krievi tikai sapņos rādās šiziķiem!

  8. Ernis Purnis saka:

    Skaldi un valdi saki AG -sak nedod dievs, ja par neatkarību daļa krievu kopā ar latviešiem cīnītos?!!! Tas gan kremlim būtu zaudējums, vai ne?
    Pat domu tādu pieļaut bīstami AG, kur nu vēl to uzsākt darīt, visas kārtis pret briesmīgajiem latviešu nacikiem-fašistiem sajauktu.

  9. annamarija saka:

    Manuprāt:
    1) visi Latvijai lojālie krievi jau ir kļuvuši par pilsoņiem naturalizējoties un kas viņiem liedz veidot “krievu lojālistu partiju”?
    2) a.g. līdz šim brīdim (35 gadi!) dzīvo vecāku paspārnē, absolūti neko nejēdz ne no dzīves, ne cilvēkiem, visas savas nedzīvās “teorijas” izzīdis no pirksta, dzīvi redzēdams vien tv ekrānā… Slims cilvēks ir pelnījis līdzjūtību.

  10. Eduards saka:

    Rādās,ka ANNAIMARIJAI IR TAISNĪBA-viņš ir pelnījis li’dzjūtību…

  11. Jānis saka:

    Vai AG ir vel tvaiķenē vai izlaizts jau ārā un sanitāri to pieskata ? Laikam slikti jau pieskata.

  12. AG saka:

    Anniņ, kā tad tu šoreiz tik trakam un stulbam cilvēkam piekrīti, ko?:)

  13. Ernis Purnis saka:

    Laikam palaidāt garām domu par īpašas atzinības piešķiršanu tikai tiem no psrs iebraucējiem, kas izrādija atbalstu Latvijas neatkarībai, par spīti savējo pretestībai un naidam! Kā arī tiem nedaudzajiem, no neatkarības atbalstītāju skaita un barikāžu dalībniekiem, kuri kaut kādu apstākļu dēļ nav vēl ieguvuši pilsonību, jo tie būtu vienīgie, kas to ieguvuši likumīgi un kas nebūtu anulējama. Tas būtu veids, kā atšķirt vienus no otriem un dotu tiem nokavēto, bet pelnīto gandarijumu, kas būtu tikai taisnīgi un politiski pareizi. Mums naidnieku netrūkst, bet sabiedrotie gan ļoti vajadzigi!

  14. Tā ir valdošā kliķe, kas kopā ar “saviem ” žurnālistiem izraisa etnisku spriedzi Latvijā. Īstenie Latvijas pilsoņi un nacionālpatrioti ir dažādu tautību “bērni”, kas iestājas par okupantu un kolonistu izraidīšanu no Latvijas un nav nekādā sakarībā tikai ar krieviem.Lojālie krievi un citas tautības jau sen ir sastopamas latviskajās partijās.Citāda juridiskā izpratne ir par jaukto pilsoņu ģimenēm,bet okupantiem un kolonistiem Latvija ir jāatstāj.

  15. Jānis saka:

    Piekrītot A. Andersonam ir neskaidrība, ko darīt ar Daugavpils mesiju, vai zināmo NA un latviešu nīdēju? To ,ka viņš nav latgalietis ir saprotams, jo neviens jau nenīstu pašu valodu.Ari latviskuma nīšana ir viņa galvenā prioritāte, tātad latvietis ari viņš nav.Protams ,ka tikai izraidīt.Lai tautieši atbalsta un NA gūst panākumus.

  16. AG-ernim purnim saka:

    Interesanti, kāpēc tādi lojāli un patriotiski krievi nav panēmuši pilsonību, ko mēs ar varu šiem pat rīklē grūžam?

  17. Ernis Purnis saka:

    Varētu saprast AG, ka galva pašu domu putrā nestrādā, bet lasīt jau citu uzrakstīto taču vismaz ir jāmāk un var taču lasīt 12 reizes, ja ar 1 galīgi nepielec?!

  18. pilsonis saka:

    E.Purnim ir tālredzīgs skats par šo krievvalodīgo cilvēku pievienošanu Latvijas kopejam intresēm, atdzīstot viņu nopelnus taja kritiskajā laika un tā sadalot pagaidam stipri viendabīgo kremļa zombēto PSRS pilsoņu kopumu.Jo latviešu partijas visas ir sašķeltas un sadrumstalotas, bet šis žests ne ar ko neapdraud Latviju, jo šo lojalo bija tik maz, ka tos ir ne tikai jāatdzīst,bet pat jāmeklē un jaatvainojas par ilgo viņu nopelnu neatdzīšanu
    Lasot to AG rodas doma, ka viņš tiesām ir provokators vai pamuļķis, bet katrā ziņā viņa komenti ir destruktīvi un kaitīgi tieši latviskuma atjaunotnei.

  19. AG saka:

    Lai ernis purnis nosauc vismaz 5 šādus nepietiekami novērtētus lojālus krievus!

  20. Ernis Purnis saka:

    Kāpēc tikai piecus, ir 5 un pat 15 tūkstoši un vairāk, kuru paraksti ir Pilsoņu Kongresa arhīvā, pie Pilsoņu komiteju organizatoriem un Pilsoņu komiteju reģistrētājiem, kuru privātarhīvos ir par neatkarību parakstījušos cilvēku saraksti! To taču visi zina un arī “naivais” jautātājs AG, tik kādu mērķu vadīts viņš taisa šo “nezinīša” cirku?

  21. AG- saka:

    Un viņi nav naturaolizējušies? Kāpēc?

  22. AG saka:

    Un viņi nav naturaolizējušies? Kāpēc?

  23. Ernis Purnis saka:

    Vēlreiz atkārtoju: vajag pārlasīt beidzot visu tekstu, kurš tik cītīgi, bet nekompetenti tiek apspriests no AG puses!
    Nav bijis apspriests tas, vai atzinību pelnijušie psrs pilsoņi, kas atbalstīja neatkarību ir naturalizējušies, cik daudz ir naturalizējušies utt, bet gan par nokavētās atzinības izteikšanu tiem un pilsonības piešķiršanu tiem retajiem, kas pamatotu (objektīvu)iemeslu dēļ nav to izdarījuši, bet to vēlas.

  24. AG saka:

    Kādi var būt “objektīvi” iemesli, lai nepaņemtu pilsonību, ko mūsu varturi ar varu visiem nepilsoņiem rīklē grūž? Vienīgi varbūt vēlme vieglāk braukāt uz Krieviju! Jā, nu īstos “patriotus” purnītis atradis!

  25. pilsonis saka:

    Ko mu muldies AG, nav du’sas atdz’it, ka loġika un pamatojums ir E.purnim par visiem simt punktiem. Runa tak par taisnigumu, jo sie retie d°usigie krievi gåja pret saviem bosiem visås varas instancėsm kur tiem bija reala vara toreiz un parakstijås par neatkar°igu Latviju!

  26. pilsonis saka:

    un radio merkurijs svetdienas r°itos ar°i dzirdėju ka tas Balts ar°i tå domå, bet tas AG atkal uzbruka un par traku zolidu cilvėku nolamåja a Balts pret°i nelamåjås

  27. AG saka:

    Izlasiet Bērza “Sarkanos burbuļus”, tur vinš pārliecinoši apgāž mītu par daudzajiem sveštautiešiem uz barikādēm!

  28. pilsonis saka:

    Redzu ka tu AG kå vecs komunjaga vai żuliks nekad par apspriesto tėmu neatbildi, bet izlocies un b°idi savus tekstus?!! jo neviens te nav apgalvojis ka bija daudzi krievi barikådės, bet gan, ka jåatdz°ist to reto d°usha tur b°ut. Un vispår runa bija par tiem, kas parakstus lika par neatkar°ibu, ko tu izliecies simto reizi nesajėdzot

  29. Krievs-pilsonis saka:

    Es ar i neviens vārdā neticu un neredzu, ka tas AG par ko viņam raksta, ko atbildētu Nu toč kā vecs partorgs izmuk no tēmas un tik savu zvana un zvana un to naids kurina, ka gribētu specom apvainot ar Latviju palikušos krievus

  30. AG saka:

    Tie visi sen jau paši ir naturalizējušies, pilsonīt!

  31. fagegart saka:

    Tad jau rīt tiekamies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *