LRTT. Vēl viens mēsls “izlēca”

www.tautastribunals.eu-12Pirms rakstām par kārtējo provokatoru, papriecāsimies par kādu pozitīvu ziņu. Jaunais LNO priekšsēdētājs Zigmārs Liepiņš ir skaidri norādījis, ka iepriekšējais šefs Andrejs Žagars ir novedis LNO katastrofālā stāvoklī. Tātad, paliek „plikais” politiskais jautājums: „Kā interesēs un no kā „spiests”, premjerministrs vienpersoniski padzina kultūras ministri Žaneti Jaunzemi- Grendi ?” Grendei, kā izrādījās, bija TAISNĪBA. Žagars ir plašos apmēros izsaimniekojis nodokļu maksātāju naudu, bet Grende, līdz ar to arī partija VL!, aplieta ar dubļiem.

Kam tas bija izdevīgi ?

Nepārprotami, ka tas bija izdevīgi Latvijas valsts izsaimniekotājiem, kuriem kalpo noziedznieks V. Dombrovskis.

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/134981/zigmars-liepins-nacionalo-operu-nakamgad-var-nakties-slegt-video

Lai to tik atklāti pasacītu, Liepiņam bija vajadzīga drosme. Šodien, par Taisnības paušanu, komunistiskā cionistu banda noslepkavo jebkuru, kas var atnest viņiem nelaimi.

A. Brīze ir pēdējais Dombrovska saimnieku nobendētais latvietis. Cerēsim, ka Z. Liepiņam šie izdzimteņi neuzdrošinās tuvoties. Arī E. Šnore ir „parādījis zobus” Latvijas izzadzējiem: bērziņiem, šleseriem, šīniem, godmaņiem u.d.c. nākotnes karātavu kandidātiem.

Liepiņa teiktais ir laba reklāma Visu Latvijai ! un politiskais noriets latviski runājošajam SC, kas dēvējas par VIENOTĪBU. Tas ir mazs sākums lielajam sātanistu galam.

Priecāsimies par to !

Var gadīties, ka Dombrovskim Briseles krēsla vietā iznāks uzsēsties uz elektrisko krēslu, jo arī Liepājas Metalurga noziegumā viņš ir viena no galvenajām personām.

www.tautastribunals.eu2Bet tagad par solīto provokatoru, kurš ir sācis kalpot mūsu tautas bendēm. Tas ir neviens cits, kā mums visiem pazīstamais disidents Lotārs Stūre. Viņš ir publicējies arī LRTT i- vietnē, bet galvenais viņa „preces” noņēmējs ir Aivara Gardas laikraksts DDD. Man ir bijusi gara saruna ar viņu par A. Gardas lomu Latvijā.

Es viņu esmu informējis par visiem meliem un provokācijām, kuras veic DDD komanda pret latviešu tautu.

No tā laika viņš izvairījās man atbildēt uz vēstulēm un skaipa zvanu. Es arī esmu šajā i- vietnē informējis, ka DP Borovkova vadībā „salauza” LRTT biedru Edgaru Dambīti. Kā Dambītim, tā arī Stūrem pamatā ir Vilņa Bušmaņa stāsts par cionistu zvērībām, kuras viņš piedzīvoja ASV. DP, ar cionistu bandu priekšgalā, ir ļoti neapmierināti ar Bušmaņa interviju. Protams, to, ko stāstīja Vilnis Bušmanis par viņiem, ir Elle zemes virsū un kuram tad gribas tikt atklātam ?

Bet, tas laiks ir pienācis, ka viņiem būs jāmaksā par savām zvērībām. Uz to norāda arī visi spiegošanas „atklājumi”, ko veic ASV. Un, kas valda šajā noziedznieku valstī, komentārus neprasa. V.Bušmaņa informācija saziņas līdzekļos nonāca caur LRTT i- vietni. Un, kā jau informēts, tad vislielākie H- 86 un LRTT apkarotāji – apmelotāji ir tieši Aivars Garda(DDD) un Aivars Andersons ar kolēģi no radio MERKURS- Juri Lapinski. Tie, kas zina L. Stūri, pazīst viņu kā nesamierināmu žīdu cionistu nīdēju. Un te, pēkšņi, no zila gaisa, šis nesamierināmais cīnītājs sāk veikt „pētniecības” darbus par Vilni Bušmani.

Lotārs stūre

FOTO:Lūk, tāds viņš izskatās, kurš strādā kopā ar nodevēju- komunistu un KGBistu Aivaru Gardu. Īsi sakot- latviešu tautas nodevējs.

Kādā Aivara Gedroica „samazgu spainī”, pret prāvestu Andreju Kavaci, Lotārs Stūre bez temata par Bušmani, ieliek šādu komentāru:- Lotārs Stūre šodien 04:11 Es Bušmaņa murgus izlasīju vairākkartun grūti ko putrā kaut ko izlobit .Es sazinajos ar visam paziņām vai ir dzirdējusi par Bušmani ,kas ir it ka bijis draugos ar eliti .Neviens neko nav dzirdējis . No sarunas izlobīju ,ka tiek pieminēta Minesota .Sazinājos ,ka tāda pelēka personība ar tādu vardu 10 gadus atpakaļ esot manīta un vairāk neko .Visii brīnās par spīdzināšanām un ka tas ir žīdu darbs .Amerikā žīdi dzīvo klusi un nav naidīgi , ka Latvijā . Tas ka viņiem ir daudz vara , tas ir cits tēmats .lai spīdzinatu ir jabūt kadam iemeslam , bet to nedzirdam . Vai kada valsts nemtu kadu svešu nabagu maja ASV vai Vacija , kas ir dārgs prieks . Bet viņu baro Vacija . ??? Tur daudz brīnumu .

Iznāk, ka kādam Lotārs Stūre deva atskaites par paveikto. Bija jānomelno Bušmani, ar kuru ne reizi nav ticies, bet apgalvo, ka viņš ir pelēka personība !!! Kā uzdevuma dižais disidents to darīja, nav noslēpums. Un cik viszinīgi šis „eksperts” runā par Vāciju, par dārdzību un visu pārējo, pat par barošanu… .

Un Bušmaņa sacītais esot murgi !!!

Paskat tikai, kāds eksperts psiholoģijā mūs Lotāriņš izrādās ?!

Cik gan nožēlojams nodevības gara kroplis tu esi. Tādam mēslam kā tu, Lotār, pat uzmīzt ir pretīgi.

Žīds, cionists, komunists un čekists Garda tevi „paņēma” priekšā un tu nevainīgu cilvēku nodevi, aplēji ar savām pretīgajām nodevēja gļotām.

Atbrauc uz Minsteri, paskaties Bušmanim acīs un pasaki vēlreiz to, ko sacīji… .

Nu, kur rodas tādi izdzimumi ?

L. Grantiņš    06.11.13

You may also like...

11 komentārs

  1. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Ritenis nav jaizgudro.Kapec iznicinaja zemessardzi?Ja sitadi glumiki
    parnems varu,tad MELNIE SPEKI gaviles.Piedavaju RUSU idejas,gan jau
    noderes,jo ta dzivot ilgi nevares.

    via-midgard.info/news/proekt-po-vozrozhdeniyu-rusi.htm

    P.S.Vieniem speks var izradities par mazu,bez sabiedrotiem nevares.

    VELAK VEL/TENcINU

  2. Kapteinis saka:

    Šodien vārda Lotārs svin vārdiņsvētkus- atzīmēja! Rīt pie karatavām jāved Aleksandri? Vajag parakņāties ? Auuu! Vai tas nebūtu Kiršteins? Vārda dienās visiem latviešiem cilpu kaklā? Nav daudz jādomā , paņem kalendāru un mezglu pie kreisās auss. Un daudz lauzīja galvu – pēc kādiem principiem tiek veidota “karatavu kartoteka”- “latviešu saraksts” Vai nebūtu laiks jau publicēt visu sarakstu, lai zinātu cik vēl palikuši ar cerībām uz nākotni?

  3. Os saka:

    Zigmars Liepins-nevajag piemirst,ka ir radio SWH turetajs,kam pieder-masu informacijas plassazinas lidzeklis jeb Ierocis,pieder kops si nelikumiga veidojuma krievu okupntu 4.maija Apvienibas-ko sobrid sauc par LR. Tatad lojals sim Kremla rezimam,jo savadak sen ar DP butu iznicinats un varetu Tuneli vijoli spelet

  4. skorceni saka:

    Žagars ar visām četrām turējās pie sava amata,jo cerēja ,ka neatklāsies viņa darbi…..Viņa intervijās varēja redzēt ar ko viņs bija saistīts.Bet ,kas attiecas uz nelieti dambrovski,tad lai viņš stāsta par savu veiksmes stāstu kādiem citiem muļķiem ne LATVIEŠU tautai-velna provokators un žīdu padauza….Kgbistiem taisnība ir nāvējoša,tāpēc arī Vilni Bušmani grib apliet ar mēsliem.

  5. Lauku onka saka:

    90-to sākumā, kad pat daudzi komunisti noticēja, ka Latvija atguvusi neatkarību un sāka atklāti izrunāties, kaut kur lasīju, varbūt kādā žurnālā vai avīzē, ka bez komunistiem un čekistiem, kas tādi oficiāli skaitās, pastāv neskaitāmi X stundas aģenti, kas aktīvu darbību uzsāk tikai pēc padomju varas krišanas. Viņi nedrīkstēja būt sabiedrībā pazīstami, nedrīkstēja būt aktīvisti, sastāvēt komjaunatnē, partijā utt. Viņiem bija klusi jādzīvo plašajā padomjzemē līdz uzdevuma saņemšanai pēc tās krišanas.

    Šķiet, tie tagad ir tie gaisa jaucēji.

  6. redzēsim saka:

    Izraēlā Medvēdevs teicis TV,Krievija – tā pati Izraēla,tikai lielākos apmēros.Latvija ,acīm redzot, ir mazākos apmēros.
    Šobrīd iebraucēji no Krievijas paņem zemes Latvijā (Latvijas zemi nevar neviens ne pārdot ,ne nopirkt).Kad ebreji bēgot ar čemodānu,tas esot uz lielām pārmaiņām.
    Presē ir rakstīts,ka 2014.gadā sākšoties karš Krievijai ar ASV (separdi atklāti cīnīsies ar aškenāziem ),cerēsim ka iejauksies citplanētieši.

  7. čuguns saka:

    Nē, Liepiņam SWH piederēja tikai īsu brīdi, tagad šķiet, tikai 4% viņam tur ir. SWH tur Šipkēvics.

  8. Os saka:

    Maz,biedr Kaptein,loti maz ir Cilveku. Pats zini precizi-kas draud par sastavesanu noziedziga teroristu apvieniba. Banda-kas ir versta pret Latviesu likumigo Tautu un tas teritorijas vienotibu ar Valsti 1918.g-1940.gada 17.junija.

  9. www saka:

    Varbūt Andris šo rakstu var izskaidrot īsāk,saprotamāk –
    http://www.rusinst.ru/docs/books/V.Yu.Katasanov-kapitalizm.pdf

  10. ANDRIS7 saka:

    Atbilde www,kura kods ir 666
    Naudas ieviesanai un izcelsmei nav musu zemes raksturigums.Sakumposms
    meklejams citas MELNO SPEKU galaktikas zemes,no kurienes nak melno,
    dzelteno,sarkano rasu parstavji,kuri ieradas uz musu zemes 40 000
    gadus agrak,ka begli,pec vinu zemju bojaejas.Iespejams,ka bojaejas celonis
    bija ari naudas sistema,kur paraziti iznicinaja visus resursus,un ,kad to
    vairs nebija,tad tadas zemes palika liekas,kuras vajadzeja iznicinat ar
    visiem iedzivotajiem.Nakosa parazitu apmesanas vieta,musu zeme,kuru
    gaida tads pats liktenis.Izmantosim iespejas,no but,vai nebut,kur ??? ir
    plasaks par HAMLETA pili.
    P.S. Vestures zinataji izglabs pasauli.Lokalais sizofrenisms pazudinas to.
    TENcINU.

  11. vienkarsh pilsonis saka:

    Labs raksts,bet ko un ka mes varam palidzet esot Latvija, ja visa valsts vara, policija, armija un visi mediji ir sho pashu satanistu-komunistu rokas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *