Divi lasītāji- divas morāles

Par diviem lasītājiem un viņu morāli

Spriediet paši, kādas PAKĀPES  cilvēki viņi  ir ?

Kurš no viņiem ir TEV tuvāks ?

Protams, es arī izteikšu savu viedokli.





Lasītājs nr. 1.

Kāds murgains izdomājums – „Latvijas simtgade„… Kāda simtgade? Ja senajās (viduslaiki un vēl senāk) kartēs jau redzami nosaukumi Letlandia, Latgallia, Semigallia, Livonia, ja stāstām cits citam par dainu tūkstošiem gadīgu senatni ?

Kam simtgade, ja stāstām, ka valsts ir tad, ja ir sava nauda, sava teritorija, sava valoda, savi pamat iedzīvotāji.

Ne šeit ir sava nauda, savas bankas, sava teritorija. Tās lielākā daļa jau ir iztirgota un to turpina iztirgot, pamat iedzīvotāji no šīs teritorijas izspiesti ekonomiskā trimdā un viņus izspiež joprojām, valoda ir skata pēc, te ikdienā dzird pavisam citu valodu, to pamana ikviens, kas šeit ierodas no kādas citas pasaules malas. Tas nospiež retos palicējus. Citvalodu uzmācība to pašu palikušo valodu jau padarījusi nesaprotamu.

Palasiet instanču lēmumus, likumus, regulas, noteikumus – vai tur kāds ko var saprast, vai tā ir latviešu valoda? Kam simtgade? Nebeidzamām okupācijām (nodevībām) ?

Liekulības simtgade.

Dzīvojam šeit tūkstošiem tūkstošus gadu, bet „svinam„ simtgadi !

Kam ?

Kam !

Ja valsts ar visām valsts definīcijām, zieģeļiem un valstvīriem ir pastāvējusi nieka nepilnus pāris desmit gadu, bet latvieši uz šīs zemes dzīvo tūkstošiem gadu. Varam beidzot sākt runāt skaidru (vismaz skaidrāku) valodu?





Lasītājs nr. 2.

  • cits admins sagt:

    „Visi-kas apgalvo,ka ir atjaunota LR Valsts neatkarība (publiski/starptautiski) tagad=šobrīd,tiks nošauti ar kara tribunāla tiesu,saskaņā ar starptautisko likumdošanu un tiesībām!“
    Tieši tā arī tas notiks ! Arī ģimenes locekļi „dalīsies“ tādā pašā liktenī. Radiniekiem līdz desmitajai pakāpei tiks viss atņemts, aktīvākie arī sodītis ar ASM, bet pārējie darba nometnēs atstrādās nozagto… . Šis process būs tiesisks ! Tas sauksies:TIESISKUMA ATJAUNOŠANA !

    Nabadziņš! Tā vien liekas , ka tevi Linard uzraus pirmo augšā uz pašu pagatavotām karātavām! Un zini kas to izdarīs? H-86 !
    Interesanti, kurš tavā tiesiskumā gribēs dzīvot? Ja vispār kāds aiz pārpratuma būs palicis dzīvs pēc tavām teroristiskajām izdarībām. Pēc šādiem tevis pasacītiem vārdiem tu esi Latvijas Republikas ienaidnieks N1! Faktiski tu esi terorists! Ceru, ka tavs liktenis izšķirsies visdrīzākajā laikā!
    .
    Admins
    Par ko tad tu tā uztraucies, par sevi vai par to noziedznieku bandu, kura peldas miljonos un slepkavo manu tautu ? Tev, protams, ka ir par ko uztrauties, jo esi čekai nodevis neskaitāmus cilvēkus- kolēģus. Un cik no viņiem ir aizraidīti…. . Un, kapēc tev tādas rūpes par manu likteni ? Latvijas Republikas ienaidnieks Nr. 1 esi tu. Es esmu noziedznieku bandas ienaidnieks N.1. Gan jau es un mana tauta arī ar šo bandu tiks gala… !

Pirmais lasītājs runā par valsti un tautu, par to netaisnību, kas valda visapkārt.

Par meliem, kas attiecās uz mūsu tautu un tās SENVĒSTURI. Protams, ir idiotisks priekšstats, ka Latvijai ir SIMTGADE– pasaules vecākā dzīvā valoda un SIMTGADE ! Atgādināšu tikai, ka lietuvieši šo jautājumu ir nostādījuši pavisam citā GAISMĀ. Viņu runā par valstiskuma atjaunošanu ! Kuriem/ kam ir izdevīgi latviešus pataisīt par SIMTGADNIEKIEM, kaut gan īstenībā mēs esam šīs civilizācijas pamatu pamats, kas mērāms gadu tūkstošu PADSMITOS, ja ne vēl ilgāk… . Kāpēc žīdiskās izcelsmes padibene- čekistu PRIEKA MEITA- Vaira Vīķe Freiberga, uzlika VETO O. Ziļicka grāmatai „Ļaujiet jel atvases dzīt!” ?  Tāpēc uzlika, ka uz visu tautu “pirmdzimtību” pretendē tie, kuriem mēs esam tikai lopi,- kurus pat nosist nav grēks !

Ar O.Ziļicka grāmatu „Ļaujiet jel atvases dzīt!” lasītāji jau vairākus gadus varējuši iepazīties internetā. Diemžēl pilnā apjomā darbs nav izdots. Tas ir komunistiskā režīma represētā vēsturnieka (politisku motīvu dēļ izslēgts no Ļeņingradas universitātes Vēstures fakultātes) mūža darbs, kas ietver autora dzimtas, piecu paaudžu, seno zinšu (mūsdienu valodā – zināšanu) apkopojumu. Neatkarīgs, fundamentāls, Āziju, Eiropu u.c. vietas aptverošs pētījums par kādreiz dižo Baltu civilizāciju, sākot no Pirmsledus laikmeta līdz t.s. himērisko etnosu, mūsdienu tautu izveidei un agresīvai izplatībai. Profesionālie vēsturnieki šādu pētījumu baltiem palikuši parādā. Grāmata brīdina mūs nepieļaut pilnīgu Baltu civilizācijas bojāeju. Nedaudzās vēl dzīvās reliktās baltu tautas, t.sk. latvieši, ierakstāmas cilvēces kultūras Sarkanajā grāmatā. Mums, latviešiem, vispirms pašiem jāapzinās sava vieta pasaules vēsturē un augstā misija nosargāt sevi, līdz ar to Baltu civilizāciju.

Bet viss reiz nostāsies savās vietās, un sūdi, kuri šī trauksmainā Laikmetu maiņā ir tikušu uzrauti straumes virspusē, nogrims tur, kur viņu vieta- ESĪBAS KLOĀKĀ ! Smirdoņa beigsies un uzspīdēs ilgi gaidītā PATIESĪBAS saule. Mēs atjaunosim savu VĒSTURI un ieņemsim pasaules ciltskokā to vietu, kura mums pienākas.

Nav ne mazāko šaubu, ka šis LASĪTĀJS  turpinās savu evolucionāro attīstību…..



Otrs lasītājs pieder pie šīs Laika Straumes uzvirmojošo sūdu plejādes. Viņš ir norūpējies par savu “tautasbrāļu” likteni, kuri apzogot latviešu tautu kļuvuši pasakaini bagāti. Viņam ir neizsakāmas bailes, ka L. Grantiņa teiktais varētu arī fiziski īstenoties. To, ka jāsoda valsts izlaupītāji, viņš uzskata par TERORISMU. Un neviens cits, bet tieši L. Grantiņš, ir Latvijas Republikas ienaidnieks Nr. 1 !

Viņš arī cer, ka mans LIKTENIS izšķiršoties tuvākajā laikā !!!

Pastāv varbūtība, ka viņš patiešām arī tā domā.

Tas norāda uz prāta aptumsumu- pilnīgu degradāciju.

Tā ir: personības sairšana !

Šī “personība” pati sevi ir iznīcinājusi, jo nav sekojusi Dievišķajai Evolūcijai– rūpei par sabiedrības pilnveidošanu.

04.03.18             L. Grantiņš





Bet tagad iegriezīsimies pie AČGĀRNI.com

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *