A. Gobzems, Kremļa hibrīdkara elements

Lai pilnībā saprastu, kas ir hibrīdkarš, noskatieties šo video:

10. oktobrī mēs redzējām kā tas, šis HIBRĪDKARŠ, biedra A. Gobzema vadībā tiek organizēts Latvijā. Kā pirmais uzstājās čekas pārstāvis Arnolds Babris, kuram valodas intonācija liecināja, ka balss saitēm piemērotāka tomēr ir krievu valoda. Un vai neskan interesanti, ka šis čekas draza runā par MŪSU VALSTI !

Tava valsts, biedr’ Babri, nu nekādā gadījumā nav MŪSU- latviešu VALSTS !

Un neaizmirsīsim, ko reiz okupantu varzas pārstāvjiem sacīja A. Gobzems:

Es vēlos lūgt latvietim pieiet klāt krievam un pateikt : “Piedod, ka esmu par Tevi domājis kā par okupantu, kā nelieti un valsts nodevēju, ka esmu turējis aizvainojumu, pat arī tad, ja man ir bijis pamats.  Zini, man ļoti patīk Puškina dzeja, bet varbūt arī Tu vēlies iepazīt Raini vai izcilo Imantu Ziedoni. Es ļoti gribu Tevi paņemt līdzi uz Dziesmusvētkiem, lai arī Tev ir iespēja nokļūt tajā enerģijas kodolreaktorā. Tu zini, es tik ļoti mīlu savu zemi un savu valodu, ka esmu gatavs veltīt laiku, lai palīdzētu to Tev apgūt, lai palīdzētu Tev iemīlēt latvisko. Es vēlos draudzēties ar Tevi, šodien un vienmēr”.

Kāds Aigars Bitāns tik tālu aizrāvās savos murgos, sakot, ka: 1991. gadā, kad cīnījāmies par SAVU VALSTI, plecu pie pleca esot stāvējuši KRIEVI UN LATVIEŠI… ! Vai nevarētu būt, ka šis kungs toreiz bija vēl BIEDRS un stāvēja plecu pie pleca interfrontes rindās ? Un to, ko viņš stāstīja par vācu bērnudārziem un izģērbšanos, norāda uz viņa stulbības pakāpi, kurai ar cilvēku nav nekas kopīgs… . Tādu stulbumu stāstīja kāda “kremļa lakstīgala” Solovjova šovā Krievijā !

Aldis Gobzems Rīgas centrā pulcējis atbalstītājus, lai izietu ielās

Gepostet von Delfi.lv am Samstag, 10. Oktober 2020

A. Gobzema draugs, runātājs Jānis Brūveris pilnīgi pareizi pasacīja, ka: MĒS ESAM ŠEIT SAVĀKUŠIES KOPĀ… ! Tas ir viņu, čekas KODLAS-lopu, intelektuālā līmeņa termins: SAVĀKTIES KOPĀ… !

Cilvēki, Brūvera kungs, PULCĒJAS, tikai lopi SAVĀCAS baros !

Kādu Karinu Sprūdu šis puņķēdis aicināja runāt krieviski- okupantu valodā, jo pūlī, kas bija SAVĀCIES uz Gobzema aicinājumu, neesot tikai latvieši un krievi, bet arī KRIEVU TAUTĪBAS CILVĒKI(debīls definējums, kas raksturīgs pielīdējiem) ! Lūk, un te jau šim KREMĻA KURMIM reiz būs jāstājas tiesas priekšā par nodevību: acinājumu uz divvalodību un okupācijas atzīšanu par LIKUMĪGU ESAM !

Un tad vēl kāds no veselā prāta šķīries puskrievs- Jānis Zalte, kuram smadzeņu vietā bija vēdera saturs IESPIEDIES, klanoties pateicās visiem krieviem, ka viņš ir uz šīs pasaules ! Latvieši, lūk, esot Krievijā izdzīvojuši tikai tāpēc, ka esot bijuši LABSIRDĪGIE krievi ! Nu, tikai kaut kā viņam aizmirsās pasacīt, ka, ja nebūtu tādi krievi, tad Latvija nebūtu okupēta ! Bet gadās, it sevišķi bieži gadās tādas “gudrības” sarunāt KRIEVU TAUTĪBAS CILVĒKIEM !

Nobeiguma runa, ko sacīja šīs Kremļa hibrīdkara āksts, radīja tikai nožēlu un izsmieklu ! Dižais mīlestības pielūdzējs…. ! Pretīgs melis, liekulis un krāpnieks un nekas vairāk. Arī Gobzema draugs, čekists un slepkava Borovkovs, kurš ir viņa kurators, neiztrukstoši visur ir klāt- arī šoreiz distanciozi vadīja šo pasākumu. Atgādināšu, ka Gobzems ar Borovkovu pieprasīja Vācijas valdībai izdot L. Grantiņu tiesāšanai Latvijā.

Viss šis Gobzema & Borovkova teātris ir Maskavas organizēts !

Visklasiskākais hibrīdkara paraugelements ! Šeit būtu darbs VDD, bet tas, kā redzam, ir tieši šīs provokatīvās akcijas īstenotājs un tāpēc jau arī DELFI bija pieslēgti !!!

LRTT pēcvārds

Runāja jau it kā patiesas lietas, tikai jautājums: ar kādu mērķi ? Nu ne jau lai atjaunotu Latvijas Brīvvalsti un ieviestu demokrātiju ! Visi runātāji bija vilki aitādās un kāds tūkstotis cērpamās avis arī pabļaustījās līdzi. Vilks jau var rādīt, ka viņš iekopj un laista kāpostu lauku, bet tas nenozīmē, ka viņš šos kāpostus ēdīs…, viņš ēdīs tos, kuri nāks šos kāpostus ēst !

FOTO: Gobzema kontingents. Bijušais Satversmes Aizsardzības biroja darbinieks, Kaijas priHvatizators, Kremļa mīlulis  Arnolds Babris. Bijušais padomju komunistiskās partijas nomenklatūras laikraksta žurnālists, tagad  tā saucamais draudzes “Jaunā Paaudze”(latviešu Dainu dedzinātājs) vecākais mācītājs Aleksejs Ļedjajevs.

FOTO: 5. kolonnas koordinators- čekists, slepkava A. Borovkovs novēro savu teātra izrādi !

12.10.20 L. Grantiņš

12.10.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Maiss ir caurs. saka:

    Ak,Pasaulīt ,Tu ļaužu ēka!

    Kas tajos velnakalpu galvas podos darās, ko tik viņi nevāra, ko tik neplāno – viss tikai : IZNĪCINĀT,UZURPĒT,KONTROLĒT.

    Nu ja. Drūmi,nobijušies,bez spēka un dzīvības. Smirdoši pēc sēra. Gobzems -čekista etalons. Agresīvs,no saviem kungiem atkarīgs un bailīgs nodevējs. Babris -izvirtis uzdzīvotājs,kam nauda beidzas un krāns vairs nestāv. Liepiņa-sāmu ragana ar pentagrammas rinķi,jo bez riņķa
    starp Cilvēkiem iziet tik bail,ka pat viena ,nostāvēt nav spējīga.Sprūde-žīdiete,kas iebāzusies pie latviešiem,kā viņas asinstautas sieviešu dzimums
    to darījis kopš mozuslaikiem,lai šķidītu un bojātu visu,kas priekšā nāk.
    Velns pa vidu,maģija ,čerinieks,divnieks,sešinieks,aba,baba,bāāāāā….. Mutes babina ,kā zirgi laidarā!

    Visi,kas VELNAM PIEDER- ESIET NOLĀDETI AR KRISTUS ASINĪM !(kas bija tur un nāca ar Tumsu)
    Tie,kas nākuši MŪS pazudināt, saņemsiet VISU paši atpakaļ! Jūs,kas no darba baidāties,kā Velns no Krusta,bet kam mūsu manta un nauda
    un gaiši bērni dikti patīk,ka roķeles dreb,KĀ TOS GRIBAS SAGRĀBT ! Un valdīt gribas,ai,kā gribas! Un tukši pļūtīt no mazām un lielām
    skatuvītēm.
    Jūs esat tikai SMIRDOŠI MĒSLU MAISI. Nekas vairāk.
    Absolūti kontrolējāmā marionešu valdība mums jau ir no ,,neatkarības,, pirmās dienas. Bet… Vienu Lietu jūs NESPĒJAT salauzt un kontrolēt,
    jo Tā nav tikai jūsu bēda… PATS VELNS TO NEKAD NESALAUZĪS –
    LATVIEŠU TAUTAS GARA MILZĪGO SPĒKU,KAS SAVIENOTS AR DIEVU -MŪSU TĒVU !!!
    Un TAS jau ir Dieva un Velna karš.

  2. Armands saka:

    Gludinaju Anglijas futbola izlases sarkanās krāsas kreklu, tad izgludinajis aiziešu pie krievu vecukiem palūgt uzlādēt telefonu. Garām ejot kaimiņam nr. 6 tas izlien ar sveicienu un aicina mani Poobsatsa. Aiziedams līdz vecukiem caur stikla durvīm redzu, ka vīriņam ir galīgi jau struntigi i jis guļ gaidīdams eņģeļus. Nav ko traucēt! Eju nu atpakaļ un pieklājības pēc pie iešu pie tā kaimiņa nr. 6 kurš ģenētiski velk uz ģīmi, kas stāv foto aiz pumpaina vaiga. Neko labu jau jis pateikt nevar kārtējo reizi šis sāk man gvelzt, ka anglosaksi ir gnīdas un parazīti, jo viņa draugam atņēma uz robežas senlaicigas monētas Anglijas karalienes vārdā. Nospļāvos viņa virzienā kārtējo reizi un norādīju kārtējo reizi, ka tieši dēļ tādiem gnidam kā jūs Latvijā zog un slepkavo. Neviens anglosaksis man tādus sūdus nav gvelzis, kā kaimiņš nr. 6 par senčiem, valodu un karavīriem. Tad nu šis sāk tēlot, ka esmu ielauzies viņa nekustamajā īpašumā un nāks kauties un es piedāvāju viņam to pašu, bet jau aiz līnijas, ko sauc par sabiedrisko ceļu. Viņš atsacījās, jo es sauksot ārā policiju. Vien norādu viņam, ka normāls cilvēks ne staigās mītiņos pie prasīdams russu valodas tiesības, kur tam vispār nav vajadzības būt. Da i nekustamo īpašumu ieguvis esi uz liela jautajuma? Te nu žīds sāk lielīties ar savām smadzenēm, bet norādīt tomēr nespēj, kā ir ieguvis līdzekļus, lai nopirktu nekustamo īpašumu ar māju. Tā teikt Baronu no sevis tēlo un pat jau dzimts ģerboni atradis rakņāties Latvijā vēstures sūdos. Izceļ, ka Vinodeli bilji! Unikums nespēj dadomaties, ka Livonijā vīnogas ne audzēja, tad redz viņam meli pārlec, ka tā dzimts no Odesas parlekuse dzīvot uz Livoniju, bet vēlāk atkal uz Odesu un no Odesas atkal uz Latviju. Nu murgo vienā murgosana! Nu i latviešu zidulens aferists izlien pie loga no otrā stāva palūrēt ar zināt kāri. Šis protams saprot, ka es uz tādiem latviešiem skatos ar nicinājumu un vien savam brālim aicina uz slimu cilvēku nepievērst uzmanību. Pavaicāju jam, kāda viņam vēl ir gar manis daļa? Nozuda no loga. Izgāju ārā Anglijas futbola izlases kreklā un piedāvāju aiziet līdz angļiem, kuri dzīvo apkārtnē izteikt savas netīrības, bet nevis man. Divi dzivo, bet viens no redzes loka nozudis! Žīdu un russkijo ir lielais vairums apkārtnē un viņi gvelž par anglosaksiem kakas, ja paši viņu kakām kalpo. Nu Maskavijas valsts ir viņu T – uzņēmums, kas nostiprinājies ir Ivana Bargā laikā kura mamina ar bij ziduliete iz Lietuvas lielvalsts teritorijām.

  3. imka saka:

    Domaju ,ka projekts ,,gobzems,, izgāzīsies. Tas tips ir pārāk stulbs un pārāk nelietīgs. 10.okt. bija projekta pārbaudes pasākums ar īstiem bosiem vērotājos. Šis nav vienīgais 4.maija incestuālā kropļa projekts.Laivu šūpo no visām pusēm.
    .
    .
    .
    Admins
    Rindā stāv jau Tautas Vaas Fronte, tāds pats Borovkova & Godmaņa(čekistu) projekts.

  4. Aelita saka:

    Ja jau Armands saraksta tādus palagus, tad es arī atļaušos.
    Reizēm ziņu portālos paskatot komentus, kļūst drūmi no to naida un lamām. Kaut arī tie būtu tikai troļļi, jo parastos cilvēkus cenšas aizdzīt…
    Tad aizeju paskatīties ko pozitīvāku – uzspiežot abandoned house- tur you tube video par pamestām mājām visā pasaulē. Jauki zēni (sevišķi Bros of decoy) izrāda pamestie īpašumus. Reiz izrādīja miljonāra pili ASV. Miljonārs pats cietumā, jo viņš kā maksātnespējas administrators veicis blēdības sakarā ar firmu bankrotiem. Puiši parādīja atrastās bildītes, es skatos – vienai aizmugurē uzraksts krievu valodā. Tādas saknes…
    Mūsu Bordāns jau arī kādreiz, pirms gadiem pārmeta mūsu vadošajām partijām saistību ar šādām blēdībām, par ko viņu toreiz nometa no tieslietu ministra amata. Izrādās, Amerikā par tādām šeptēm dod daudz gadus.
    Par pamestajām mājām stāsta arī no Krievijas, pokinutij Mir vai brošennij mir. Interesanti paskatīties pārmaiņas pēc.

  5. Maiss ir caurs. saka:

    Armands savā maldumurgā veikli ieslēpis trīs sešiniekus…

    O, takš,lai iedarbotos uz to,uz ko NAV iespējams iedarboties. Lai nostiprinātu to,kas jau,no paša sākuma ir LŪZERS. Lai nopelnītu jūdasa grašus
    un saņemtu nodevēja slavas laurus no sava kunga un viņa svītas. No hierarhijas, no piramīdas. VARENI !

    Saturns. SESTĀ PLANĒTA ,planētu izvietojumā. Ap to daudz miglas riņķu,bet DIVI redzami kopā ļoti izteikti. Angliski izrunā Satan un Saturn-
    pilnīgi identiski- SĀTAN.( satn)
    Velnaservanti pielūdz šo planētu kā Velna -viņu kunga troņa vietu. Mājasvietu.
    Saturns ir 9,5 reizes lielāks par Zemi. Milzīga planēta. Un šā,visa, sakarā… velnakalpiem ir DIŽA DŪŠA par savu varenību.
    Riņķis ir simbols un slēpta pielūgsmes zīme no šīs planētas. Ja velnakalps sauc aizsardzību viņš svilpj -SSSSSSSSSSSS vai arī saka SEŠI –
    akurāt kā Gobzems ,sākot savu satanistu šabašu. Un ar roku vicina ŠĶĪBO KRUSTU…!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *