Nils Ušakovs, latviešu bende- Kremļa provokators

Kad izlasīju putinista Nila Ušakova sacīto par karu Ukrainā, domāju, ka esmu ko pārpratis…” Maskavas iebrukums Ukrainā ir noziedzīgs brāļu karš, tāpēc visai pasaules sabiedrībai ir jāapvienojas pret Kremli, komentējot Krievijas agresiju Ukrainā, sacīja Eiropas Parlamenta (EP) deputāts, viens no partijas “Saskaņa” līderiem Nils Ušakovs (S).”Bet, kas tur ko pārprast, ja zinām jau viņa iepriekšējās “kažoka maiņas”. Pašlaik kārtējo reizi glābj savu ādu, jo var gadīties, ka par Rīgas izlaupīšanu un antilatvisko politiku var nonākt uz ilgiem gadiem aiz restēm. Viņš apzināti Rīgā nobloķēja latviešu bērnu dārzu būvniecību, kā rezultātā daudziem bija jāemigrē no Latvijas.

Īstais vārds tam, ko veicis Ušakovs, ir GENOCĪDS PRET PAMATNĀCIJU.

Tas viss ir pierādāms, tāpat kā tas, ka viņš spiegojis Krievijas labā ! Viņš vēl nav atbildējis par noziegumu, kas tika veikts pret žurnālistu Leonīdu Jākobsonu, kurš publicēja viņa slepenās sarakstes ar Krievijas “orgāniem” !

Ušakova vieta ir aiz restēm !

Slava Ukrainai !

29.03.22

You may also like...

4 komentāru

  1. Citas Pārmaiņas! saka:

    Tādi kažokmetēji – pašlabuma dēļ pat savu elkdievIbu – kremli gatavi nopulgot, ja tas tādiem ušakoviem nesīs materiālos labumus! Bet nodevēji ir vēl 100 reoz pretīgāki par maskētajiem naidniekiem un te raksts pat tādiem:

    https://rus.jauns.lv/article/novosti/495017-i-eto-sotrudnik-policii-moei-strany-zitel-yurmaly-udivlen-neitralitetom-pravooxranitelya-v-voprose-o-voine-v-ukraine

  2. Andris un draugi saka:

    Maskejoties ar covidu 4..maija kangari ir .maximali samazinajusi iespejas tautai izteikties kom. un LRTT ir jau gandriz vieniga vietne, kur var izteikties brivi. Par ko liels Paldies cien. Grantina kingam.

  3. Citas Pārmaiņas! saka:

    Te vēl par “Ruskij mir” labumiem kremlinu slepkavu bandas apsēstajā Ukrainā:

    https://www.youtube.com/watch?v=OVWYPOQIr0A – “Там ад”.Рассказы переживших блокаду Мариуполя

    https://www.youtube.com/watch?v=vVjCCg7x7Ec – Война России с Украиной. День 34 -īpaši interesanti no apm.30.min.jo vadības rīcība pārāk atgādina 4.maija kliķes pintiķu rīcību, tikai bez tik tiešiem kara upuriem!

  4. Pārmaiņas saka:

    Baltkrievi mostas. Живе Беларусь !!!
    https://youtu.be/sUnGOKTA7nw

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *