Kāpēc līdz šodienai nav arestēts LJA fīrers- Maskavas provokators Rihards Bunka ?

Kāpēc līdz šai dienai nav arestēts LJA fīrers, čekas pulkveža Andra Bunkas audžudēls(A. Bunka: VDK darbinieka Ivara Godmaņa apsardzes fīrers) ? Rihards Bunka ir Krievijas Drošibas Dienesta darbinieks Latvijā, kurš veic KF nelojālo pilsoņu fizisku iznīcināšanu. Tas viss ir aprakstīts A. Babānes LIECĪBĀS H- 86 grupai. Viņa vadītā Latvijas Juristu Apvienība ir tikai un vienīgi aizsegs viņa īstenai darbībai. Kādi pierādījumi vēl ir vajadzīgi Mežvieta čekas kūrētai varzai, ja redzam, kādas intervijas viņš ir devis Putina slepkavu režīmam ?

Глава латвийских юристов: Путин блестяще провел операцию с КрымомМосква, 18 марта 2015, 10:28

REGNUM Влиятельный латвийский эксперт высоко оценил действия России в Крыму

Руководитель Латвийского объединения юристов Рихард Бунка заявил в эфире радио Baltkom, что президент России Владимир Путин блестяще провел операцию по присоединению Крыма, переиграв разведки западных стран.

«Я постараюсь изложить логику Путина. Мне легко его понять, потому что я по образованию юрист, а по специальности оперативный работник, как и Владимир Путин. Мне понятно, какими доводами и планами он руководствуется в этой ситуации. В его понятии существует такой термин, как захват оперативного пространства. В этом случае ты ничего не выигрываешь, но загоняешь оппонента в тупик. Путину повезло, ему удалось установить контроль в Крыму. Это удача с точки зрения этой терминологии», — считает Бунка.

Напомним, 16 марта 2014 года в Крыму прошел референдум, на котором большинство жителей полуострова заявили о своем желании присоединиться к России.

Подробности: https://regnum.ru/news/polit/1906237.html
Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM.

28.03.22

You may also like...

5 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Jau labu brīdi var novērot fenomenu, cik masveidīgi tiek slavēta Latvija (intensīvi dzēšot patiesības komentārus jūtūbē u.c.) un Baltijas valstis aiz mūsu robežām. Neviens tik labi nejūt degumu kā čekisti un nomenklatūra (sistēma). Labi atceramies, cik korumpēta un krievijas aģentu pilna bija Ukraina, bet patreiz ir gatavi to uzņemt ES un varbūt pat NATO. Latvija taču tam ir izcils piemērs kā visa PSRS nomenklatūra ar visiem krievu okupantiem un kremļa specdienestiem, krievu bandītiem un korupciju, iekļuva gan ES, gan NATO. Naivajiem kapitālistiem pat prātā neienāca, ka melot un izlikties var tik ārprātīgi. Putins priekš visas noziedzīgās PSRS sistēmas ir tikai laicīga jeb pārejoša problēma. Sistēma jūt un gatavojas uz Putina beigām. Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā un citur, drīz visi BIJUŠIE būs balti un pūkaini pēc Latvijas parauga un kā pamācīja Gordons, jāsadzīvo vien ir, jo tie taču ir MŪSU (PSRS) pilsoņi.

  2. Bez komentāriem: saka:

    Valdību veidojošo partiju pārstāvji vienojušies tuvākajā laikā LEMT par termiņuzturēšanās atļauju izsniegšanas izbeigšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem.

    Pēc koalīcijas sēdes premjers Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”) pastāstīja, ka politiķi vienojušies, ka Latvijā izbeigs “zelta vīzu” jeb termiņuzturēšanās atļauju programmu. “Kurā cilvēki, ieguldot naudu, nopērkot dzīvokli vai ko tamlīdzīgu, var iegūt tiesības uzturēties Latvijā. Mēs šo programmu izbeigsim,” sacīja Kariņš.

    Attiecīgie likuma grozījumi vēl būs jāsagatavo Iekšlietu ministrijai, kas tos iesniegs Saeima

    Saeimas deputāts Juris Pūce (“Attīstībai/Par!”) norādīja, ka termiņuzturēšanās atļauju izsniegšanu plāno pārtraukt Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem. Viņš lēsa, ka attiecīgais likumprojekts Saeimā varētu nonākt trešdien.

    Krievijas iebrukuma Ukrainā otrajā dienā Nacionālā apvienība sagatavoja izmaiņas Imigrācijas likumā, kas paredzēja ne tikai neizsniegt jaunas termiņuzturēšanās atļaujas Krievijas pilsoņiem, bet anulēt jau esošās. Taču šim priekšlikumam Saeimā atbalsta nepietika.

    Tāpēc valdības koalīcija sagatavoja kompromisu: anulēt termiņuzturēšanās atļauju tad, ja ārzemnieks slavina kara noziegumus vai rīkojas pretrunā valsts drošības interesēm. Par to gan vēl jānobalso.

    Mēnesi pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā nu jau no vairākām valdības partijām sāka izskanēt viedokļi, ka būtu jābeidz Krievijas pilsoņiem izsniegt jaunas termiņuzturēšanās atļaujas. Iekšlietu ministre Marija Golubeva (“Attīstībai/Par!”) uzdeva sagatavot attiecīgus grozījumus, saglabājot arī izņēmumus, piemēram, humānu apsvērumu dēļ, ziņoja LTV raidījums “De facto”.

    Latvija ārzemniekiem kopumā izsniegusi 46 472 termiņuzturēšanās atļauju. No tām Krievijas pilsoņiem – 10 347. Teju puse tās nopirkuši, iegādājoties nekustamos īpašumus. Pieskaitot arī pastāvīgās uzturēšanās atļaujas, Latvijā ļauts dzīvot vairāk nekā 50 tūkstošiem Krievijas pilsoņu.
    ———————————

    Lai arī vīzu izsniegšana Krievijas pilsoņiem ir apturēta, Ārlietu ministrija šodien atklāja, ka vēl 161 vīza humānu apsvērumu dēļ tomēr ir izsniegta krievu žurnālistiem, kultūras darbiniekiem un viņu ģimenes locekļiem, kas iespējams pakļauti vajāšanas riskam. Lai šo un citus jautājumus pārrunātu, studijā esam aicinājuši iekšlietu ministri Mašu Golubevu.

  3. no malas saka:

    Latvijā ukraiņu bēģļu tēma ir svarīga un uztverama dažādi! Tie ukraiņu bēģļu bērni,kas tiek skolās, bērnudārzos integrēti latviskā vidē un latviskā domāšanā,ir un būs mūsu sabiedrotie, jo senais ienaidnieks mums viens un tas pats! Tie ir nolādētie krievijas kremļa cilvēkēdāji – garīgi un fiziski slepkavas, pataloģiski sadisti un maniakālu zagļu saformēta vadoņu banda, kas triec gadu desmitos čekistu selekcionēto, nozombēto un garīgi aptaurēto krievvalodīgo karavīru barus – pamatā jauniesaucamos, praktiski lielgabalgaļu pret ukraiņu valsti un tautu.
    Šī garīgi iznīcināto cilvēkveidīgo masa krievu formas tērpos slepkavnieciskā karā veic prastāko uzdevumu, fiziski iebrūkot, šaujot un veidojot frontes līniju visos zemiskā krievu ordas uzbrukuma sektoros, saņemot tiem negaidītu pretspēki no ukraiņu zemes aizstāvjiem, savas dzimtenes patriotiem. Bet augstākas klases nelieši formās vada lidmašīnas, helikopterus un raķešu iekārtas pret ukraiņu patriotiem un īpaši zemiski un speciāli tēmētā veidā pret visu veidu civilobjektiem, prert nevainīgiem, neaizsargātiem civiliedzīvotājiem – sievietēm, bērniem, sirmgalvjiem. Un par to tiks tiesāti un bargi sodīti kā jau masu slepkavas – kara noziedzinieki!
    Bet atgriežoties pie tēmas par ukraiņu ģimenēm un to bērniem, kas mācīsies latviešu iestādēs un zinās savu dzimto un latviešu valodu un vēsturi, tie veidosies kā garīgs un idepoloģisks pretspēks krievu okupantu masai Latvijā. Tomēr, diemžēl daļa tiek izformēta tā sauktajās mazākumtautības skolās, kur pamatā dominē svešo kirlica un kremliskā, pretvalstiskā domāšana skolotāju vidē. Tāpēc minētajās iestādēs ukraiņu bērni tiks dezinformēti un pretlatviski noskaņoti, tā palielinot jau tā milzīgo, mums nedraudzīgo krievvalodīgo masu un par to būtu nopietni jādomā visiem, kam ir svarīga latviska mūsu valsts rītdiena un ir kāda ietekme un spējas ko mainīt situācijā ar ukraiņiem Latvijā!E.P.

  4. Citas Pārmaiņas! saka:

    Latgalē, Daugavpilī, noteikti arī Rēzeknē un citur novadā ir pārpilns ar naidpilniem okupantiem – kremļa vatņikiem, kurus pēdējais laiks izsvēpēt, internēt ārpus Latvijas esošā krievu agresīvā kara laikā Ukrainā:

    https://rus.jauns.lv/article/novosti/494180-24-fevralya-ya-prosnulsya-v-cuzom-gorode-daugavpilcanin-v-soke-ot-podderzki-mestnymi-rossiiskoi-agressii

  5. !!! saka:

    Arestējami arī čekisti, zagļi un slepkavas Aldis Plaudis un Baiba Plaude, Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Juris Savickis, Guntis Indriksons, Andris Bunka, Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Ainārs Šlesers.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *