Kremļa- Telavivas rupori vēlas atlaist Saeimu

https://xtv.lv/rigatv24/video/0MrpkBXVG4n-12_11_2019_preses_klubs_2_dala?fbclid=IwAR0ixDK92Gs_TGE-t1cMZxZ9wS_HFsG4s-Av-jCtdUo5WL9i3uvIfznerko

Nepārprotami, ka šis Saeimas sasaukums ne ar ko nav labāks par iepriekšējiem un nebūs arī sliktāks par nākošo, ja tiks atsaukta šī Saeima un ievēlēta nākošā. Tad kāpēc tik intensīvi dažādi spēki uzstājas par patreizējās Saeimas atlaišanu ? Ir tikai viena atbilde- ir jātiek vaļā no Jāņa Bordāna, kurš grib “novākt no skatuves” tos, kuri ir Latviju noveduši katastrofas priekšā. Tā ir Kalnmeiera piesegtā banda: mežvieti, kozlovski, godmaņi, borovkovi, bunkas…, visi Tautas Frontes izperētie Latvijas valsts izlaupītājikomunisti/cionisti.

Tikai ar jaunām vēlēšanām, kuras būs “VISDEMOKRĀTISKĀKĀS”, var tikt realizēts mērķis- atbrīvoties no Bordāna. Ja, praktiski, visa presse un paša koalīcija nostājas pret Bordānu, tad vajadzētu tomēr padomāt, nevis kopā ar viņiem(bandītiem) noniecināt Bordānu !!!

Kāda lasītāja VIEDOKLIS

Es ar visām četrām iestājos par brīvību. Piemēram, mūsu valsts iedzīvotājiem ir brīvība rosināt Saeimas atsaukšanu. Taču, manuprāt, brīvu izvēli var izdarīt tikai tas, kurš apzinās, ko dara un ir informēts par visiem notikuma aspektiem, nevis ļaujas histērijai. Es zinu, ka ir forši spēlēties priekšniekos, bet te būs pāris fakti domas rosināšanai:

1.Ir sākusies parakstu vākšana par 13.Saeimas atsaukšanas ierosināšanu. To ierosinājušas divas organizācijas: biedrība “Varu Latvijas tautai” un “Centra partija”.

1.1. Kas ir biedrība “Varu Latvijas tautai”? To vada cilvēks vārdā Igors Lukjanovs. Plašāk sabiedrībā pazīstams ar iesauku “Partybomzis”. Jā, tas pats. Varbūt mazāk zināms fakts, bet viņš arī ir lapas protesti.lv redaktors. Šai lapā ne vien tiek tiražētas Kremļa ziņu aģentūras Sputnik ziņas, bet arī melīgi Latviju nomelnojoši materiāli jeb Fake News.

Biedrība “Varu Latvija tautai” jau 2015. un 2016. gadā neveiksmīgi mēģināja savākt parakstus par Saeimas atlaišanu.

1.2.Kas ir “Centra Partija”? Tā bija pieteikusi savu dalību šā gada Eiropas Parlamenta vēlēšanās. Palasām viņu programmu un atrodam, ka, piemēram, viņi sola apturēt imigrāciju, kas rada “infekciju riskus”, aizstāvēt cilvēkus pret “čipizāciju”. “Esam pret genderisma ideoloģiju, dzimumdzīves, LGBT un homoseksuālisma publisku propogandu,” teikts programmā. Īsti nesaprotu, ko tas viss nozīmē, bet wow, protams.

Tāpat ne mazāk būtisks fakts – partijas pirmais numurs Normunds Grostiņš savulaik vadīja partiju “Eiroskeptiķi”. Tāpat vārds Normunds Grostiņš atrodams VDK arhīvos, kas liecina, ka aģentam ar šo vārdu bija segvārds “Štirlics”. (Avots: https://kgb.arhivi.lv/dokumenti/vdk/zurnals-17#&gid=1&pid=90).

-Ievērojiet, cik agresīvi visi preses pārstāvji nostājas pret Bordānu, bet noziedznieku Kalnmeieru pasnedz kā upuri- baltu un pūkainu ! Visvarenākais Bordāna norējējs ir Lato Lapsa(Lapsa ir varenākais vēstures notikumu viltotājs kopš pastāv latviešu tauta ! Tas viss “Ciānai” par godu).

-Ievērojiet, cik pareizi runā tādi ivari zariņi, didži šmiti, alži gobzemi… . Jautājums tikai: kā uzdevumā viņi ir tik PATIESI ? Un, kad mēs to saskatām, ka aiz šiem “patiesības cīnītājiem” stāv Kremliskā(īstenībā cionistu) SASKAŅA, tad viss nostājas savās vietās. Ja nāks pie varas SASKAŅA, tad neviens komunists/čekists- valsts izlaupītājs, sodīts netiks, bet viņu kritiķi masveidā mirs ar “sirds nepietiekamību” !

Norādītajā video uzstājas trīs nelatvieši- antidemokrāti: Valentīna Gorbunova, Aivars Borovkvs un Didzis Šmits ! Tas bija aģitācijas video KLIPS par Saeimas atlaišanu.

Risinājums ir tikai viens: Ir jāaizvāc Kariņš, Levits, Ģirģens un jādod iespēja J. Bordānam sastādīt valdību, kā tas jau tūlīt pēc vēlēšanām bija iecerēts, bet ko izjauca Kariņš- paziņojot, ka viņš Bordānu nekad un nekur neatbalstīs !!! Nav pasaulē neviena demokrātiska valsts, kurā vismazāk balsu ieguvušā partija vadītu valsti !!! Tas ir vistīrākais bandītisms- valsts, kuru pārvalda mafiozās struktūras !!! Nevienam nav noslēpums, ka gan valsts prezidents Levits un viņa “labākais skolnieks” Kariņš, ir kļuvuši par miljonāriem apzogot Latvijas valsti, proti, tautu !!! Un tas jau ir KRIMINĀLS ar karātavu noslēgumu !!!

Noziedznieki to labi apzinās un tāpēc darīs visu, lai tas nenotiktu !

Ko ir apzadzis Jānis Bordāns ?

P.S.

Kas tad ir šis melnīgsnējais latviec Didzis Šmits ? Visīstākais latviešu nīdējs, kurš katrā izdevīgā brīdī mūsu valsts radītāju Kārli Ulmani nodēvē par nodevēju, tā parādot cionistu bandai, ka ir uzticīgs tās kalps. Noklausieties un izlasiet šo informāciju un katram būs saprotams, ko pārstāv šis parazīt- biznesmenis: https://tautastribunals.eu/?p=45283

Kas par izdzimteni ir A. Borovkovs, ir stāstīts pietiekoši. Bet ja kāds tomēr nezin: https://tautastribunals.eu/?p=43226 Tas čekas slepkava ir jānosit tur, kur satiekams !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Šeit varam redzēt tāda Borovkova ieinteresētību Bordāna iznīcināšanā:

Kāds svētkus svin šodien,
Kāds mirušos apraud
Un sveces virs kapu kopiņām liek.
Noraugās skumji valdības vīros,
Kas lepni pie krūtīm paši sev sit.

Ko gan tie svin bez kauna un goda,
Sev paceļot algas un prēmijas jaunas?
Bordelī pārvēršot mantoto zemi,
Kurā tauta pamazām nīkst.

Kāds apaļiem vaigiem sit sev pie krūtīm,
Kāds brāļu kapos asaras lej.
Par tiem, kas izcīnīt brīvību mācēja,
Ne pārdot to, kas valstij ir svēts.

Tūkstoši aizbrauc, tūkstoši nīkst,
Garā un dvēselē pamazām mirst.
Redzot, kas notiek lepnajā valstī,
Par kuru daudz senču asiņu liets.

Kāds godu pret troni mainījis svin,
Kāds, kritušos pieminot, par visiem lūdz.
Par Latvijas tautu un Latvijas zemi,
Un tiem, kam sirdsapziņa pārdota sen.
/Egils Dambis/

PS.No grāmatas ”Latvijai’

19.11.19

You may also like...

6 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Un atkal Tribunālā Patiesa informācija!
    Parakstu vākšana , par ko aģitēja pat Borovkovs, ir acīm redzami provokācija, lai ,,nolaistu tvaiku,, imitētu darbību it kā Tautas interesēm atbilstošu!?
    Tā viņi izgāza 4. maijā paredzēto Latvijas Glābšanas sapulci, bet šoreiz tas neizdosies!

  2. ha ha ha ! saka:

    Žīdiem paņēmienu netrūkst !
    Ja ar pietrūks – momentā izgudros jaunu.

  3. Anonīms saka:

    tā lielās valstis uzgrūž vainu mazajām valstīm, kuras
    paši ir abižojuši… :))

  4. Anonīms saka:

    par latvijas “sliņķiem” :

    https://www.youtube.com/watch?v=wc8DYmIaInQ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *