Mēs rīdzenieki. Par to “garām pabraucošo” vilcienu no Māra M. raksta

Vispirms LV salīda no Ukrainas bodnieki, štelmaņi un citi viņu zemes atkritumi, kas ne brīdi nedomāja karot pret kremli, bet tikai izmantot situāciju savos zemiskajos mērķīšos! Liela daļa no šo mēslu sievām jau bija LV brīdi pirms krievu okupantu iebrukuma un jau pirmajās kara dienās tēloja nabadzīte no Ukrainas un pieprasīja dzīvokļus tikai Vecrīgā vai Jūrmalā un tieši jūras krastā! Un šīm bodnieku nekauņām jau drīz pievienojās to vīreļi mūkot no problēmām dzimtenē. Jā, protams nejauši, bet tiem krieviski tērgalējošo sievu vīriem bija sprogaini mateļi, pareizāk to atliekas un līki šnobeļi, kas arī protams nejaušība, kaut viņu sievām snuķi bija lielāki, nekā to zeltā apgredzenotajiem vīreļiem. Un šādi prasījās pēc luksus dzīvokļiem un apgādes, bet īstie ukraiņu kara bēgļi bija pavisam citādi un ar pavisam citu uzvedību !

Saimnieks visiem viens. Latvijas FILIĀLI pārvalda Suharenko !

LRTT komentārs

Kā jau šeit esmu rakstījis, Ukrainas bēgļu jautājums ir jāizskata ļoti uzmanīgi. Mums, ja regulāri sekojam līdzi notikumiem Ukrainā, acīs iekrīt daudzas dīvainības. Zinām, ka Zeļenskis ir NENOSLĒPJAMS narkomāns. Zinām to, ka viņš vairākus mēnešus ignorēja ASV prezidenta brīdinājumus par putiniskās Krievijas plāniem okupēt Ukrainu. Īsā laikā, kad Zeļenskis bija jau par prezidentu, tika slēgtas dažādas ieroču ražošanas nozares. Pirmkārt, jau stratēģisko raķešu izstrādāšana. Tika drastiski samazināti izdevumi armijai. Tika nepamatoti apvainots priekšgājējs Porošenko ! Tika “izgāsta” Krievijas specvienību- vāgneriešu ievilināšana lamatās !

Ir redzēti vairāki video, kuros nepārprotami saprotams, ka šis cilvēks ir totāls narkomāns. Kādā video viņš arī pats atzīstas, ka lietojot narkotikas, bet tikai tās vieglākās… .

Ap Zeļenski gozās vieni vienīgi Krievijas ietekmes aģenti, sākot no Jermaka un beidzot ar Aristoviču... .

Zeļenskis un Putins ir viena saimnieka kalpi. Par to nav ne mazākās šaubas. Tikai pāri visam viena LIELA PROBLĒMA PRIEKŠ VIŅIEM, proti, un tā ir UKRAIŅU TAUTA ! Par Krieviju Putina saimnieki vairs neuztraucas, jo tā ir pilnīgā viņu varā, kura tiks fiziski iznīcināta- praktiski jau iznīcināta. Toties ar ukraiņiem ir problēmas, jo viņu ģenētika nav neatgriezeniski degradēta. Viņu dzīvesveids nebalstās alkoholismā ! Un tā lūk,- ja mēs to zinām, tad viss nostājas savās vietās.

To, ka būs karš, Zeļenskis un viņa saimnieki zināja. Jau pirms kara Latvijā viss tika sagatavots, lai uzņemtu viltus ukraiņus, kuri ir nekas vairāk kā provokatori. Viņi veiks provokācijas ne tikai pret īstajiem ukraiņiem, bet arī pret latviešiem, jo tas viss ir izdevīgi vecajiem čekistiem, kuri apzogot latviešu tautu ir kļuvuši pasakaini bagāti. Tieši šie čekas izdzimumi arī ir tie, kuri visu šo VILTĪBU ir organizējuši un, kuri arī nākotnē organizēs provokācijas.

Ja šodien šis narkomāns uzstājas diezgan agresīvi pret krieviem, tad tas nav viņa “panākums”, bet gan ukraiņu tautas. Viņš un viņa saimnieki jūt, ka viņiem “pie rīkles” ir pielikts ukraiņu tautas “zobens”… . Dažam labam priekš pārdomām par manis sacīto gribu pajautāt: kā tas var būt, ka Izraelas specdienestu darbinieks J. Kedmi, ir regulārs viesis Krievijas propagandas šovos, kuros iesaka ar kodolieročiem bombardēt ASV ?! Kad visu to dzirdam un redzam, tad kļūst skaidrs, ka ASV cionistiem vairs nav lielas noteikšanas. Trampu padzina un pat ir ierosināta krimināla izskatīšana par viņa darbību ! Lai tikai atceramies kuriozu, ka Krievijas Dumas(parlamenta) pārstāvji, ar Žirinovski priekšgalā, pacēla šampānieša glāzes par Trampa uzvaru !!! Šis absurda teātris, ar kedmi-nistiem priekšgalā, turpinās līdz šai diena !

ATSLEGAS jautājums šeit rakstītajam ir: ne Putins un arī ne Zeļenskis nav notikumu noteicēji. Tas pats ir ar Latviju. Mēs taču redzam, ka visi- gan prezidenTEĻI un ministru prezidenTEĻI ir Suharenko “drauģeļi” !

Mēs pašlaik atrodamie ĻAUNUMA kulminācijas punktā, par kuru ir sacīts: “Un pēdējā laikā VIŅAM taps dota liela vara !” Šeit rakstītais ir PATIESĪBA, kuru jūs neizlasīsiet nevienā laikrakstā. Par to arī mani jau vairāk kā 30 gadus vajā- cenšas fiziski iznīcināt ! Kad es atskatos uz savu dzīvi, tad pašam liekas neticami: kā man izdevies palikt dzīvam, kad visi mani politiskie līdzgaitnieki ir noslepkavoti !? Kur tik es esmu pabijis un ko pārcietis, bet vienmēr pēdējā brīdī paglābts ! Esmu kaut cik arī, par nelaimi maniem ienaidniekiem, atkopies no pēdēja viņu uzbrukuma !

Pastāvēsim, latviet, PATIESĪBĀ un mēs tapsim paglābti !

Slava Ukrainai, nāvi okupantiem !

Dievs, esi ar Mūsu Tēvzemi Latviju !

14.06.22

Iz LRTT arhīviem

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Tieši uz to arī provocē tāds Kriminal inform you tube izmantojot nožēlojamu latviešu balsis, kas visādi bļauj par ukrainu nekaunibam. Protams ir jāsaskaras ar tādiem neliešiem, bet tā visa ir Soviet būtība. Īpaši viņi lecas virsa letiniem ar savu teātri, ka viņi ir kungi. Nu man dzīvojot iz Soviet laikiem Jūrmalā bij jāredz, kur ir atbraucis cilvēks atpūsties no Krievijas i, kur atbraucis dirsties.

  2. Mēs arī tā domājam! saka:

    fakts 2022. gada 12. jūnijs 23.47
    Atskatoties atpakaļ laikā,ir jāsaka,ka vislielāko ļaunumu ir nodarījusi t.s. inteliģence,laipojošie intelektuāļi un tml.mēsli.Vispazīstamākie-Pauls,Kalniņš,Peters,Zālīte un visi citi pārējie muldošie,visi,ar dažiem izņēmumiem,kuriem bija un nav zudusi cieņa būt cilvēkam.

    Precīzs novērojums, praktiski visa mūsu inteliģence ir nodevēji, daži apzināti un aktīvi par amatiem, algām un publiskiem slavinājumiem, daži aiz gļēva, mīksta rakstura un inertās dabas dēļ, bet visa veida inteliģences pārtāvji bija tā vai citādi nodevuši, melojuši, noklusējuši patiesību! Tādi tie tapa veidoti čekas iebioedēti un stingrā kontrolē un šodien tiem pievienojušies citas šlakas nodevēji – perversiju balsti un protams paši slimie indivīdi, varas “saulītē celti” un par katru cenu. Un kuri tiek visādi stimulēti vairs neslēpt savas pretīgās novirzes. Gan jāsaka, profesionālā un garīgā ziņā tie stiprii atpaliek no vecākajiem padomiskās inteliģences tipiem, par šo jauno varas stutēto avangarda inteliģenci, pareizāk – tās druskām i nerunājot!
    Visi tie kopā apzināti, zemiski nodod latviskumu un tautas cerības uz varonīgo un krietno senču izkaroto beidzot latvisku mūsu tautas nākotni

  3. No nāves izglābtais saka:

    Grantiņam un LRTT, ir jāturas! Kāds, no Latvijas vēsturniekiem-rakstniekiem, reiz ir teicis: “Mums vēl ir jāpagaida, kamēr nosprāgs mūsu ienaidnieki”! Un Grantiņam,- Sargeņģeli! Lai Dievs mums visiem palīdz!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *