J. Kalns. Nezin, kāpēc Jūs tur neaicināja ?(G. Astra- kauna traips Patiesībai)

Kāds Jānis Kalns man e- pastā jautā: Nezin, kāpēc Jūs tur neaicina ? Šeit ir mana atbilde Viņam:

Kāpēc lai mani aicinātu, ja pret mani ir ierosināta krimināllieta ? Gunāru Astru slavina tāpēc, ka viņš ir 4. maija kliķes DISIDENTS, tāds pats kā Cālītis, Ziemelis, Žukovskis, Rožkalns….Lasmane. Es neiederos šajā komandā, jo neparakstīju sadarbību ar VIŅIEM.

Astra ir kauna traips Latvijai un Patiesībai !

Lūk, G. Astras komandas locekļa ziņojums par L. Grantiņu:

Gunārs Astra uzskatīja par vajadzību tikties ar mani tikai tad, kad atrados jau vilcienā ceļā uz IZRAIDĪJUMU no Latvijas. Kliedza uz mani, ka viņa slapjā dikcija šļācās man sejā: Kāpēc es par H- 86 vadītāju neatstāju Juri Ziemeli ! Kā mēs šodien zinām, tad Ziemelis bija tāds pats “disidents” kā Cālītis… .

Pateicoties šo “DISIDENTU” sadarbībai ar VDK, Latvija ir TUR KUR VIŅA ir un pret L. Grantiņu notiek MŪŽĪGĀS tiesas !

Janis Vilders <janis.vilders@protonmail.com>Mi, 13.10.2021 11:43Labdien,

Šodien tiesas sēde tika atlikta, lai tiesa izprasītu papildus ziņas no Jūsu abu diagnožu ārstējošajiem ārstiem, vai nākamā tiesas sēde varētu notikt videokonferences režīmā. Plānotais nākamās tiesas sēdes videokonferences režīmā datums vēl nav noteikts, taču tas varētu būt 2022.gada janvāris.

Ar cieņu,

Jānis Vilders
mob.26319840

22.10.21

Jānis Kalns

Nezin, kapec Jus tur neaicinaaja?Sie haben am Fr, 22.10.2021 10:42 geantwortet.Nachricht übersetzen in: Deutsch | Nie übersetzen aus: LettischSie haben am Fr, 22.10.2021 10:42 geantwortet.Janis Kalns <dzeimss2a@inbox.lv>Fr, 22.10.2021 09:16

Notiks Latvijas brīvības cīnītājam Gunāram Astram veltīts piemiņas pasākums

Tiešsaistē šodien plkst.11 notiks Latvijas Nacionālās pretošanās kustības dalībnieka Gunāra Astras jubilejas piemiņas pasākums, ko rīko Latvijas Okupācijas muzejs (LOM).Kā informēja LOM pārstāve Inese Jansone, Astra nesamierinājās ar padomju okupāciju Latvijā un nevardarbīgi pretojās okupācijas varai pagājušā gadsimta 60. un 80.gados. Okupācijas režīms Astru tiesāja divas reizes. 1961.gadā viņu apsūdzēja dažādās pretpadomju darbībās un piesprieda 15 gadus pastiprinātā režīma labošanas darbu kolonijā. Otro reizi 1983.gadā par pretpadomju aģitāciju un propagandu, piespriežot septiņus gadus ieslodzījumā sevišķa režīma labošanas darbu kolonijā, piecus gadus izsūtījumā, kā arī atzīstot par sevišķi bīstamu recidīvistu. 1988.gada janvārī uz Astru tika attiecināts PSRS Augstākās padomes dekrēts par amnestiju un 1.februārī viņš tika atbrīvots. Pēc diviem mēnešiem viņš mīklainos apstākļos mira Ļeņingradas kara hospitālī. Jansone atzīmēja, ka īpaša nozīme ir Astras runai – 1983.gada 15.decembrī LPSR Augstākajā tiesā teiktajam pēdējam vārdam, kas beidzas ar mūsdienās daudz citēto frāzi “Es ticu, ka šis laiks izgaisīs kā ļauns murgs. Tas dod man spēku šeit stāvēt un elpot”. Šī runa, iespējams, ir viena no nozīmīgākajām politiskajām runām Latvijas valsts vēsturē. Tā pierāda, ka Latvijas valsts neatkarības ideja bija dzīva visu padomju okupācijas periodu. LOM pārstāve norādīja, ka par Astras vairāk nekā 19 ieslodzījumā pavadītajiem gadiem sevišķa režīma labošanas darbu kolonijā liecina priekšmeti, kurus tuvinieki ir dāvinājuši muzejam. Piemēram, 57 vēstules, kuras Astra rakstīja no ieslodzījuma Larionam Rīgā. Šīs vēstules muzejam 2011.gadā dāvināja Astras vecākais brālis Harijs Astra. LOM ik gadu Astras dzimšanas dienā 22.oktobrī rīko piemiņas pasākumus. Šogad Covid-19 pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ pasākums notiks tiešsaistē platformā “Zoom”. Pasākuma dalībniekus uzrunās Astras brālis Leons Astra, Latvijas Neatkarības kustības dalībnieks, Astras laika un domu biedrs Jānis Rožkalns, teoloģijas doktors Guntis Kalme un LOM vēsturnieks Gints Apals. Astras vēstuļu fragmentus, kas glabājas LOM krājumā, lasīs aktieris Ēriks Vilsons.

Lūk, īsts Latvijas patriots, kurš tikko mira nabadzībā un pamestībā ! G. Astra, ja jāsalīdzina viņu ar Ģedertu Melngaili, ir tikai smirdīgs un nodevīgs mēsla gabals uz puļķa gala !

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    Smerdelis Vidiņš, ko Plāngrantiņš atstāja savā vietā, bija nesalīdzināmi sliktāks par Ziemeli, bet šo savu kļūdu jau Minsteris “gailis” neatzīs… :))

  2. valentīns saka:

    Sveiciens bērēs!
    Sarkanā metastāze no iekšpuses,brūnā no āra,un Latvija lēni,skumji mirst.
    Par rakstā minēto, Grantiņam piekrītu par simts procentiem vairāk,kā par kovidu.
    Šo metastāzi var pieveikt tikai Laiks,un ir jautājums,vai vēl būs dzīvs kāds no mums,lai to piemītu ar kāju pie zemes,un,lai sāktu jaunu Latviju.
    .
    .
    .
    Admins
    Reiz sāksim visu no gala un noziedznieki saņems savu…, bet arī šodienas situācija nemaz nav tik bezcerīga, kā daudzi izsakās.
    Mēs izkulsimies no NELAIMES, bet tie, kuri mums dara un vēl ļaunu, tiks iznīcināti… .

  3. TV3 vēsta saka:

    Cimdars, iespējams, mediķiem uzrādījis viltotu vakcinācijas sertifikātu

    Autors
    TVNET/LETA

    Šonedēļ mūžībā aizgājušais bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars, iespējams, mediķiem varētu būt uzrādījis viltotu vakcinācijas pret Covid-19 sertifikātu, šovakar vēsta TV3 ziņas.

    TV3 vēsta, ka mediķi plāno vērsties tiesībsargājošajās institūcijās par kāda it kā pret Covid-19 vakcinēta pacienta nāvi, jo, viņuprāt, mirušais patiesībā neesot bijis vakcinēts. Tikmēr TV3 rīcībā esošā informācija liecina, ka viltotā sertifikāta uzrādītājs, iespējams, esot bijis Cimdars.

    Turklāt, iespējams, viltotu vakcinācijas pret Covid-19 sertifikātu medicīnas iestādē uzrādījis Cimdara ģimenes loceklis, kurš patlaban slimnīcā cīnās par savu dzīvību, vēsta TV3.

    Jau ziņots, ka trešdienas pēcpusdienā 59 gadu vecumā mūžībā devies bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars, aģentūrai LETA apstiprināja tuvinieki.

    Pēc LTV rīcībā esošās informācijas viņš miris pēc inficēšanās ar Covid-19. Cimdars šovasar bija starp partijas “Latvija pirmajā vietā ” dibinātājiem, un tāpat kā viņa pārstāvētā partija iestājās pret obligāto vakcināciju.

  4. Anonīms saka:

    Cik sapuvusi ir mūsu tā sauktā “elite”! Ka tik kaut ko nozagt, noblēdīt, viltot, nošmugulēt.

    Bomžu bars uzvalkos!

    https://www.la.lv/cimdars-iespejams-uzradijis-viltotu-covid-19-sertifikatu-vesta-tv3

  5. Anonīms saka:

    Nu redz! Te jau pats tu izliec piemēru tam, ko norādu es, ka lielākā daļa disidentu un kulturologu ir pašu Kgbeshniku radīti. Kā var ticēt, ka tas Melngailis nav tāds pats? Da i vispār par to laiku, kas aizgājis un ir smagi pievīlis īpaši daudziem negribas runāt, jo dzīve ir smagi ikdienā ar tiem pašiem līdzcilvēkiem. Izlīdis jaunos Asnos tie, kas nepieņems to slurgu, ko tu slavē par glābšanas zīmi. Viņiem būs vēl grūtāk par to, kas jau bijis, bet viņiem būs tā godalga saņemt atslēgas uz jaunu pasauli bez iepriekšējas pasaules ļaužu klātbūtnes. Kāda tā būs protams i fantastiem nav īsti zināms, bet fantastiem vieta gan elle atradīsies. Tas Svētais latviets ar kuru satikos uz krustojuma pie viesnīcas – Latvija – viņa par apbedīšanas dienā reiz komunistiem un viņu pakalpiņiem latviešu patriotiem norādīja, ka viņš vēl atgriezīsies. Atgriezīsies, lai sodītu un sodīs ne pēc pasaulīgās tiesas, bet daudz bargāk! Varat spirinaties, kā vien gribat, bet izlīdis ārā arī ikviena nacionālā latvieša patiesā būtība. Vārdos daudzi vareni, bet darbi maz redzami. Nabadzībā nomirst daudzi, bet paskatoties uz ļaužu dzīvi, tad nevarētu piekrist, ka latvieši dzīvo nabas dzīvi.

  6. Pasaku vācējs saka:

    Un tevi , Grantiņ , palaida plunčāties rietumu ūdeņos tikai tāpēc , ka palaida … :))) …

  7. Mudrīte saka:

    Es laikam esmu liela nesapraša. Kaut kad šeit lasīju Grantiņa kunga tekstu, ka ne jau Soross un homoseksuālisti vainīgi pie tā, kas notiek Latvijā. Varbūt, ka tā, diez vai Sorostētiņš ko daudz zin par šejieni. Bet tā pretruna ir tāda, ka mūsu sorosiskā tv pēdējā laikā izvērš plašu G.Astras slavēšanu, bet par Grantiņa cīņu ne vārda, arī toreiz, kad prezidenta Vējoņa laikā viņu iemeta cietumā. Kur tad bija tie streipi un pārējie, ko klusēja? Vai tikai viņi nedarbojas uz divām frontēm, kopā ar veco čekistu mazdēliem?
    Un tv3 arī nupat samelojušies attiecībā uz Cimdara (ne)vakcināciju. Nav smuki tā melojot cīnīties par taisnīgumu. Tā vien šķiet, ka ar mums, cilvēkiem, manipulē no visām pusēm, katrs velkot uz savu pusi, taisni šausmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *