Šodien MŪSU 103.dzimšanas diena !

Lasītājs: “Arī no malas”

Sirsnīgs sveiciens visiem godīgajiem un patriotiskajiem Latvijas cilvēkiem, lai kur tie atrastos, mūsu senču izcīnītās valsts svētkos !

Patiesi, Latvija strauji tuvojas plikam ģeogrāfiskam jēdzienam un organizētā, internacionālā izpildījumā, tur “Avotiņam” taisnība ! Viss patiesi nacionālais, vēl dzīvais latviskuma kodols, latviskā dzīvesziņa tiek nīdēta laiciņu jau no divām kaitnieku pusēm, no varu sagrābušo kolaborantu, nelietīgi naturalizēto okupantu puses un tikpat intensīvi no dziļi neveselo, no perverso bandas puses. Kopīgi tie ir valsts īpašumus, vērtības izzaguši, izspieduši no Latvijas milzīgu skaitu tautiešus, pārsvarā jaunatni, kopīgi amatos salikuši pērkamos un bezmorāles draņķus, kopīgi turpina duļķot mācību iestādēs jaunatnei prātus, iznīcinot paaudžu paaudzēs gēnos liktās senču morāles vērtības. Augsti cienījamais Laimonis Purs bija šiem neliešiem atradis, pamaigu , bet ļoti trāpīgu apzīmējumu – greizo pamatu meistari !

18.11.2021

LRTT

Viss, latviet, būs labi ! Pēc katras nakts uzaust rīts… ! Ļaunais un viss melnais aizies nebūtībā ! Tāds ir ESĪBAS LIKUMS. Laiks MUMS deva iespēju un neko vairāk ! Tā bija tikai un TAVA paša izvēle: KURĀ PUSE NOSTĀTIES- aiziet kopā ar TUMSU vai PASTĀVĒT PATIESĪBĀ- palikt ar savu tautu !

You may also like...

2 komentāru

  1. no malas saka:

    Mafiozais o.burovs okupantu-kangaru partijas vadibā likts,kamēr cits nelietis a.ameriks EP atpūšas-Delfu ziņa un atbilstoš komentārs:

    Par buroviem un kangariem
    20.11.2021 22:28:21
    Jamuley
    20.11.2021 19:20:18
    Viena no viskorpuptīvākajām partijām kopā ar Saskaņu, ZZS.
    ——————————
    Bet kā citādi, ja šajā bandā – partijā, tāpat kā SC. 30.gadus pēc “neatkarības”atjaunošanas joprojām brīvi uzdarbojas, zog, shēmo psrs okupanti un komunistu – kangaru salašņas un jau ar zagļu,bandītu un okupantu pēcnācējiem amatos! Tāpēc jau 4.maija banda nepieļāva okupantu izbraukšanu un tagad noziedzīgi naturalizē okupantus un viss notiek pret pamattautas gribu un bez tās piekrišanas.Un jau ir tiktāl zombēti, ka ļauj okupantiem darīt ko grib!

  2. rīdzinieki saka:

    Viss pareizi un katrs domājošais to redz ikdienā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *