Antivakseri ir pieskaitāmi teroristiem un kā tādi arī tiesājami

Pēc cilvēciskās būtības, ANTIVAKSERIEM- PROPAGANDISTIEM vajadzētu mēli izraut un sodīt “pēc krimināl- Panta par: apzinātu slepkavību. Šiem izdzimumiem būtu liedzama jeb kura slimnīca !

Šeit jūs variet skatīt “kontingentu”, kuram vieta nav civilizētā sabiedrībā:

Antivakseru- debilantu HIMNA: pandēmijas nauuu, pandēmijas nauuu !

24.10.21

You may also like...

20 komentārs

  1. :))) saka:

    Grantiņ, Grantiņ ,Tu aiz bezspēcības vari kaut krāmēt apukšveļā ! Tās kviecavas te reāli uzjautrina! :D

  2. Renāte saka:

    Neesmu atbalstījusi bildēs redzamos antivakcerus. Ja nu vienīgi – Māris Bērziņš – varbūt tiešām tie bērni nomira no vakcinēšanās? Kāda kļūda vai alerģiska reakcija, kas to lai zin?
    Būtu jau labi, ja Covid vakcīnas pasargātu no saslimšanas, bet tagad atzīts, ka tā nav, arī vakcinētie saslimst. Būs tāpat kā ar gripas vakcīnu, ka katru gadu jārada jauna. Un tāda pastāvīga vakcinēšanās, vai tas būtu nekaitīgi?
    Varbūt Linards var pastāstīt, vai viņam pēc vakcinēšanās viss bija labi? Daži baidās savu hronisku slimību dēļ no vakcīnas.
    .
    .
    .
    Admins
    Pirmkārt. Jūsu iepriekšējais komentārs tiks izmantots galvenā lapā.
    Otrkārt. Māris Bērziņš ir nelietis savā dvēselē, viņš ir gara puveklis.
    Par bērniem, kurus piemināt: tie mira no nepareizi injicētām potēm.
    Tās tika ielaistas vēnā… !
    Potes pašas par sevi nav vainojamas, bet gan kā tās tika injicētas.
    Tas arī bija nāves cēlonis- pote ir špricējamas muskuli.
    Vēnā ielaistā pote izraisīja šoku.
    Kas attiecas uz manu vakcinēšanos. Man, tas sakarā ar imūnterapiju, kuru tikko beidzu, ir atļauts potēties tikai marta beigās, protams, ja vēl atradīšos šajā dimensijā.
    Man visapkārt ir tikai potētie un nevienam nav bijušas problēmas.
    Noteikti jāpotējas.
    Neklausiet nevienam idiotam- ANTIVAKSERIM, ejiet un potējaties !
    Es to darīšu pie pirmās iespējas !!!

  3. Māris saka:

    Un tagad tu paklausies. tu savā aprobežotībā pieķēries pirmajai manis izteiktajai versijai, jo tobrīd nebija atklāts pārējais. Vēl nebija. Bet tu paķer pirmo, kas tev izdevīgs un propogandē savu. Lietas materiālos ir skaidri redzams, ka ir tikušas veiktas injekcija muskulī, pēc kā bērni miruši. Vēl vairāk, tas ir ticis izmisīgi slēpts, līdzīgi tam, kā slēp savu āža kāju, kas nu jau lien laukā pa visām šķirbām. Man tiešām kauns, ka esmu kādreiz ticējis psihopātam. Pie tam, pērkamam psihopātam.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu savu versiju izmainīji tai brīdī, kad Mežvieta kantoris tevi paņēma pie dziesmas.
    Tu kļuvi par tautas un valsts nodevēju un kā tāds arī tiksi tiesāts kopā ar ļeģājeviem, jeremējeviem un pārējiem antivakseru švaļiem.

  4. no malas saka:

    Gandrīz tieši par tēmu!
    25.10.2021 01:44:40
    Izskatās ka mēs it kā “kangari, v ates un pērkamie kolaboranti, īstie latviskas Latvijas naidnieki” esam savākušies te forumā un beidzot čakli čatojam. Nu, nesanāks jums, prastajām masām no tautas atņemt mums tautas varoni, kādi ir derīgi mums visi mirušie cīnītāji pret mūsu komunistu senčiem.Ļoti mums derīgi, jo, nevar vairs mums pretoties un dot pretī, bet otrādi, ar to portretiem un to varoņstātiem aizsegušies varam mēdijos melot, uzbrukt dzīvajiem patriotiem, zagt un aplaupīt mūsu 4.maija republikas varas apmuļķoto ļaužu masu, īpaši pilsoņus (īstos)! Par laimi mums, G.Astra sajutis brīvības dvesmu “aizgāja” tai saulē, citādi tam klātos kā Ģ.Melngailim. Jeb…viņš būtu par Levitu, par Kariņu, par Zatleru un Ušaknilušku, Bērziņu, Agēšinu, Cilēviču, par Vairu, Vējoni un Nilušku Muižnieku… un tad viņš būtu par MŪSU brīvo Latviju! Pārticis, ordeņos un par mums, par atkal tiem pašiem dzīves saimniekiem, kas bija Padlatvijas valstī. Un katrs dīkdienis, katrs “patriotelis”, kas sevi neuzskata par saimnieku savā zemē, lai paskatās sevī, ko tad pats izdarijis MŪSU un mūsu latvijas labā? Un bez nacionalās smilkstēšanas,-ka viss šiem ir slikti! Valdība redz,šiem slikta – a paši ievēlējāt,hi,hi, vot ceļi slikti- tak paši būvējāt, hi,hi utt. Smilstētāji -naciki ir mīkstie, kas neko nevar un negrib, a grib kā mūsu padomijā, ka kāds cits tiem visu izcīna, ka citi tos atbrīvos, citi dos mistisko latviskumu un īstu brīvību,hi.Nu nē, mēs par G.Astru-mūžīga slava mirušajiem latvijas patriotiem!
    .
    .
    .
    Admins

    Kolaborants ir kolaborants, ne pērkams ne nepērkams.
    Gunāru Astru ir pāragri “celts saulītē”, bet ja 4. maija kliķe to dara, tad jau laikam ir iemesls … !

  5. Māris M. saka:

    Māri, tavas darbības rezultātā esmu zaudējis māti.

  6. Māris saka:

    Admin, no kurienes šādi apgalvojumi? Es neko nemainīju, es vados pēc lietā pieejamajiem materiāliem, kuri ir vairāk nekā pārliecinoši un norāda tieši uz šo versiju. Savas slimās fantāzijas par visu pārējo paturi pie sevis labi? Tas, ka pazīstu kādu cilvēku nebūt nenozīmē, ka esmu viņa sekotājs vai draugs. Latvija ir maza un tie, kuri kaut ko dara, nevis rupji svaidās ar nekur nepārbaudītiem apgalvojumiem, agri vai vēlu sastopās. Gāz vien savu žulti tālāk cik vien vēlies. Veiksmi.
    .
    .
    .
    Admins
    No kurienes apgalvojumi ? No Tavas mutes, biedr Bērziņ. Ka caur sistēmu bērnos tika ievadīta pote, sacīji Tu, protams, pirms tam, kad tevi “pie dziesmas” paņēma Mežvieta kantoris… .Iegaumē, VIŅI- boļševiki, paši atbrīvojas no atstrādāta materiāla un Tu drīz tiksi pieskaitīts pie “šī materiāla”, tāpat kā Cimdars… .

  7. Māris saka:

    Māri M. Izsaku līdzjūtību saistībā ar Tavu mammu, bet vainīgs viņas aiziešanā gan neesmu. Tieši to jau šī zombomašīna cenšas panākt. Sanaidot cilvēkus, iznīcināt jebkādas cilvēcīguma pazīmes (paskaties uz Linardu), lai pilnībā varētu pakļaut aitu baru. Jo vislielākais bieds sistēmai ir tieši cilvēcība. Skumji, ka uzticies provokatoram un absolūti neadekvātam cilvēkam vairāk nekā savaj sirdij. Bet tieši tas arī bija jāpanāk – jāizskauž cilvēcība, vai ne?

  8. Cik stulbi ir nosist gulbi ... saka:

    Grantiņs tīši jauc kopā 5.kolonnu un antivakcerus. Vai tiešām to neredzat? GrantiņŠ kalpo jaunajai pasaules kārtībai.
    Par vakcīnām viss ir atrodams netā ,kas viņas ir . Nu ,katrs izdara izvēli pats un tur nekā nosodāma nav , bet par žļurgas uzspiešanu un draudiem , Grantiņ , skaties pats ,kur nonāksi , kad viss nāks Gaismā .

  9. Māris saka:

    Slimnieka kungs. Caur kādu vēl sistēmu? Ka tik tevi pašu Mežvieta kantoris nav paņēmis aiz kaut kā ievērojami jūtīgāka. Un tev taisnība, viņi tiešām ar laiku atbrīvojas no atstrādātā materiāla, tik atšķirība tajā, ka tu šim statusam esi krietni tuvāk kā domā. Veiksmi tālāk murgošanā. Laikam jau tāpat kā Sprinģītei balsis liek par sevi manīt non-stop un visvairāk jau Mežvieta balss. Elementāra psiholoģija. Tu brēc par to, kas tevi pašu visciešāk skar – tātad Mežvieta kantoris ir Nr. 1 tavā sāpju listē.
    .
    .
    .
    Admins
    Spriņģes sacītais tika izrauts no kāda garāka teksta un pasniegts pilnīgi absurdā veidā ! Tas, skatoties šo video, ir saprotams katram idiotam… Līdz šim neesmu novērojis, ka Spriņģe runātu muļķības, bet Tu gan. Tavs naids un bailes tevi jau sagrāvis. Kaut vai šī komentāra pirmie divi vārdi par to liecina… .

  10. Renāte saka:

    Linard, Jums varbūt ir laimējies, ka esiet Vācijā. Latvijā Jūs droši vien gribētu nopotēt ar visu imūnterapiju (ja tādu pielietotu).
    Ir dzirdēti visādi izteikumi televīzijā par potēšanos – kāds teica – ja jums jau ir tromboze, tad ko baidīties no vēl kāda tromba, ko radīs vakcīna?
    Jaunais ārsts Rācenis teica, ka potēties nevar tikai tie, kam ir trausli asinsvadi ( man tādi ir).
    Ir vēl autoimūnās saslimšanas, kā artrīts, psoriāze, man arī sākās tādas parādības, ar ko daudzmaz tieku galā, bet ir lasīts, ka tad arī nav vēlams potēties.
    Bet lielākais trakums ir tas, ka Jūsu vakcinētie tuvinieki vienalga var saslimt, kaut arī vieglā formā, un atnest jums to vīrusu, tā kā jāuzmanās ir visiem.
    Dažreiz tās vakcīnu blaknes ir nejaukas, tagad pat mūsu medijos (jauns.lv) atzīts, ka kāda vakcīna pat jauniem cilvēkiem reizēm rada miokardītu (sirds iekaisumu).
    .
    .
    .
    Admins
    Arī Latvijā man pateiktu to pašu. Nevajag nopelt Latvijas mediķus. Tiem nav nekādas vainas. Vainīga ir INFORMATĪVĀ TELPA, kura tiek koriģēta no mūsu tautas nīdējiem- Krievijas imperistu varzas-komunisti-cionisti.Nu nesaslims mani “tuvākie”, kuri ir vakcinēti un ja saslims, tad ne tik smagi kā VAKCĪNAS IEBIEDĒTIE NESAPRAŠAS. Asinsvadi nemēdz būt trausli, bet gan pārkaļķojušies no absurdas ēšanas. To visu var likvidēt dabīgā ceļā, lietojot pareizi ķiploku. No rīta vai vakarā 3-4 pēc ēšanas sagriežat smalki ķiploka daiviņu un ar glāzi ūdens to norijiet. Būs šķidras asinis, nebūs trombas un pazudīs kaļķis no asinsvadiem. Smirdēšana pēc ķiploka arī nebūs… . Un galvenais, neklausīties idiotismus ko sludina visāda kalibra ANTIVAKSERI. Variet manis sacīto noraidīt…tā ir jūsu brīva izvēle… .

  11. Māris saka:

    Admin. Par izraušanu no konteksta labāk paklusējis būtu. Tur tu mums esi meistars.
    “Tas, skatoties šo video, ir saprotams katram idiotam… “, cik noprotu ar šo atzīsti, ka tieši tāds arī esi pats. Par naidu un bailēm, kurš te sēj žultainu naidu un bailes katrā savā skribelējumā? Man nav bail ne no kā, jo dzīvoju saskaņā ar savu sirdsapziņu un mīlestībā. Līdz ar to, tavi kaķa lāsti mani nesatrauc it nemaz.
    .
    .
    .
    Admins
    Pilnīgi piekrītu, ka dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu. Levits arī sacīja tādus vārdus ! Mēs katrs dzīvojam saskaņā ar savu sirdsapziņu… . Tevis sacītais norāda uz pilnīgu apziņas degradāciju, jo neapjēdz savu vārdu būtību.

  12. Renāte saka:

    Paldies par padomu. Ķiploki noder arī pret infekcijas slimībām, tikai jāuzmanās, lai nepārdozētu, lai nekrīt uz nierēm. Man gan tie asinsvadi švaki no jaunības, arī mazasinība, varbūt tāpēc, ka bērnībā bija paplāni ar uzturu.
    Jums savukārt es varētu ieteikt, varbūt tur aptiekās var dabūt bērzu piepes (čagas) ekstraktu, tas noteiktās devās nav toksisks, par ļaunu nenāktu.
    Eikaliptu tinktūra arī šajā laikā noderīga, pret vīrusiem un baktērijām, arī pretaudzēju aktivitāte.

  13. Anonīms saka:

    Nu ja! Parādās pilnīgs tavs garīgais ārprāts vecīt, ka pats ar ķiploku vari ārstēt visas kaites, bet satanistu teatralo vīrusu ar ķiploku nespēj izārstēt. Tev visi apkārt ir vakcinetie, bet pats vēl gaidi savu laimes stundu. Kapā tu aizies ar vakcīnu vai bez, bet tomēr tiem ļautiņiem, kas nepieņems sirds būs tīrāka Visu varenā priekšā. Tā valoda ir tev sektanta i nevar tev izārstēt!

  14. Amanta saka:

    Anonīmam.
    Jūs neziniet, kā visādi ar cilvēku var manipulēt. Tev parāda, ka citi tie sliktie, re kā viņi pret tevi izturas, bet mēs tie labiņie, glābēji… Un nav jau kur likties, un naids pret netaisnībām krājas…
    .
    .
    .
    Admins
    Anonīmajam jau ir problēmas gēnu līmenī.
    Dzīvot starp latviešiem un tik briesmīgi tos ienīst…. !
    Redzēt, ka slimnīcas pamātā pilnas ar nepotētajiem un mirst nepotētie, un tajā pašā laikā sacīt, ka potes ir inde…., tā ir nopietna prāta anomālija… .

  15. Bunkurs saka:

    Grantiņ , tu no savas pagultes redzi ,kas slimnīcas darās? :)))) Nu ,galīgi aptaurēts!
    .
    .
    .
    Admins
    Un tas ir viss, ko varēji pasacīt ? Tava leksika parāda no kādas “pagultes” Tu nāc… .

  16. Anonīms saka:

    Visu pirms Grantin tev vajag iz filtrēt kārtīgi pašam savu valodu, ko tu mels attiecībā pret cilvēkiem. Latvieši? Es visu pirms dzīvoju pats savā Tēvu zeme un nevis starp latviešiem. Man apkārt dzīvo dažādi ļaudis un no tiem, kas sevi dēvē par latviešiem lielum lielais vairums ir žīdu jaukteni. Vai Liepājas ļaudis ir tie paši, kas dzīvo Rēzekne? Tevis labad nākotnē tiks apvienotas Daugavpils, Rēzeknes, Liepājas, Jelgavas pašvaldības vienā. Ja slimnīcas būtu pārpildītas, tad man pienāktos dzirdēt no ļaudīm elementāras cilvēku vaimanas. Kad saimē nomirst ļaudis, tad tuviniekiem iestājas Sorosa laiks. To ko tu melš par latvietību tev ir kārtīgi sagājis grīstē! Ne tu esi Tēvs tautai, ne piederigs daudziem ģenētiski, lai spriestu ko par manu riebumu. Jums norāda uz jūsu pašu vēsturiskajām netiribam, tad protams Maskavas pakalpiņš. Ko tu citu vecīt spēj izdomāt? Tas viss ir dzirdēts un senčiem pieredzēts. Tavs mīļais un dārgais Ulmanis ir tas lielākais judasa, kas sagatavoja visu, lai tā laika Latvija tiktu pievienota Sovietiem. Tā nevar būt pēc tavas vēstures izpratnes, bet tomēr tev piekrist negrib daudzi. Tāpat arī Latgale nav tā pati zeme, kas Kurzeme un par ļaudīm tu pats maz jel ko zin. Dirst savas augstpratigas iedomu bumbiņas tu protams esi varens, bet vēsturiski neko neesi arī labvēlīgu panācis. Nepanāksi, jo aiz tevis nav Guarde, ja nu varbūt tā sudainas Nato, kas arī ir ieradušies ieviest New world Order. Tev atbildēt pienāksies daudz skarbakas tiesas priekšā par tādiem aicinājumiem, kā manu senču priekšā, kad tu aiziesi uz to pasauli, tad arī Dieva priekšā. Par meli jau mani esi nolicis un par komunistu arī! Labi jau būtu, ja jūs vēsture visur būtu bijusi balti un labi, kā to jums glaimojoši ir izteicis reiz Andrejs Kavacis, bet tomēr tā nemaz nav. Tā nebija arī pirms kara Latvijā, ko jūs cenšas mālēt, kā kādu paradīzi. Ļaužu liecības par jums chulishiem ir atšķirīgas un ikdienā šodien arī jūs neesat nekādi svētie. Tā pati medicīna kapos iegrūž jaunus cilvēkus, kad bērni paliek bez savām mātēm. Tu vēl man dirst ko? Mans pienākums būtu tos dakterus slakterus apšaut, bet viņi taču dara tikai to, ko viņiem liek likums! Likums protams ir perversija un par perversijas apkalpošanu saņem vēl piemaksas. Ja arī tu sev uzdot par letin, tad tev un tev līdzīgajiem var pateikt, ka par maz jūs tādi esat apšaut. Nevar nepiekrist kaimiņam nr. 6 dažreiz, kad viņš pluti caur muti. Tev no manas Tēvu kultūras nav pilnīgi it nekas! Tavos spriedelejumos ir augu tauku kokteilis!
    .
    .
    .
    Admins
    Reiz jau Tev piedāvāju stāties tautas priekšā ar savu vārdu un foto, ja tik varonīgs esi.
    Bet, kā redzams, tad tikai tāds pagrīdes žurka vien esi, kurš rej tumsā un aiz muguras un, kuram pat prātā šaut ārstus !

  17. Mudrīte saka:

    Anonīm, baigi bargs esi palicis. Tev droši vien nav latvisks uzvārdzs. Grantiņam gan tāds ir. Man domāt, katrs cilvēks gan zin, kas viņš ir pēc tautības, kaut arī būtu jauktenis. Tak jau viena valoda viņam padodas labāk par citām. Bet vai nau tā, ka Dievs grib ieviest visu kārtīgi un pareizi, pēc likumiem, bet tas Vells grib atkal visu sajaukt?

  18. Nav šaubu, ka Anonīms ir draņķis, krievu okupantu pielūdzējs un tiem pielīdējs, gan jau arī jauktenis ar šiem, jo tā jēli pretlatviski gānīties var tikai svešo šakālis! Un bailīgs šakālis, jo slēpjas un domā vatņiks, ka ir noslēpies,!

  19. Hallo saka:

    Tad atbildiet ,kāpēc daudzi nav saslimuši divu gadu laikā ,ja tik nikna tā sērga?
    .
    .
    .
    Admins
    Tikai PLAKANZEMIETIS- ANTIVAKSERIS var uzdot tik idiotisku jautājumu…(Tu padomā un rīt atbildi.Ja izdomāsi, tad varēsi uzskatīt, ka vēl neesi sasniedzis idiotisma zemāko pakāpi.)

  20. nu gan saka:

    grantiņš ir lielāks sūds nekā biju domājis. Gan jau atbildēs dažādu tiesu priekšā, savervētais kangars.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *